Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Noo zdaj smo pa tam..... Marsa je pršla.... .... <{POST_SNAPBACK}>Ebor ... ne sekiraj se... od daleč v zavetju se vsak upa dražit leva... naj pride bližje... (vedno pravim da bi bla dbest dreser). <{POST_SNAPBACK}>Se strinjam Majica... na Marsa kost je vržena... prid bliže če si upaš, da si podava roke (By Martin Krpan).... Evo jaz sem izbral kij in mesarico... pa ti?jaz pa se ne vem, si bom sproti zmisljevala v zvezi z orozhji, da bo bolj pestro in zabavno.kaj ces bit tak ziheras! ampak te bom ze s cim spodsekala, to me ne skrbi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo še mene v krdelo mam tud 2 prijateljici levinji in se dbest štekamo. verjetn zato k sm jest od obeh tok starejša (strahospoštovanje) http://www.indianastrology2000.com/image/leo.gif Velkom on bord Smms (pismu kak težak nik za izgovort) no zdele bi pa rad vidu unga k ne bo tulu z nami v rog, kajne... hehehehhehhehe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Haj Smms! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>smotkoti smesni macji Tinka a sem se ti jest že pohvalu, da odlično streljam z lokom... ekhm... glede na tvojo ikono, se mi zdi, da ni veliko možnosti, da bi te ekhmmm zgrešil.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Opa... levinje nismo keš-jaht-pleh-vikend pičke... vse to nam ponujajo za malce pozornosti... prosim, vzemi besedo nazaj... se strinjam čist s tabo,majči. men tud. da ne omenjam, da bi lohka zdele vozila poršeja ta novga, če bi enmu sluzavcu dala :xx!: pa počitnce na jahti ... itd ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 ccc... dreser ne ždi v koti skrit za kantami, ampak preide bližje... no, pridi, pridi, pridi... smms... jez pa vozim kolo...sam zato, da jim dam vetra... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ccc... dreser ne ždi v koti skrit za kantami, ampak preide bližje... no, pridi, pridi, pridi... (skrit za kantami)! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> (vedno pravim da bi bla dbest dreser). jaz pa se ne vem, si bom sproti zmisljevala v zvezi z orozhji, da bo bolj pestro in zabavno.kaj ces bit tak ziheras! ampak te bom ze s cim spodsekala, to me ne skrbi. ahaaaaa z bičem bi ti.... opaaa..... hmm a se sme kaj o spolnih deviacijah tukaj pisat (mislim na domine itd.....), hehehhehehehe..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Velkom on bord Smms (pismu kak težak nik za izgovort) no zdele bi pa rad vidu unga k ne bo tulu z nami v rog, kajne... hehehehhehhehe....tenkju ... lohka mi rečeš tud smsm ... če ti je laži .. al pa sam sm <{POST_SNAPBACK}>Haj Smms! hojla marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ahaaaaa z bičem bi ti.... opaaa..... hmm a se sme kaj o spolnih deviacijah tukaj pisat (mislim na domine itd.....), hehehhehehehe.....mam bič? sicr je bil kupljen za druge namene, ne za sexualne, za kraljevski šport ... hi koniček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> (skrit za kantami)! pridi pridi ekhm... ravno se mi je tukaj stresla hrana za zlate ribice... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Velkom on bord Smms (pismu kak težak nik za izgovort) no zdele bi pa rad vidu unga k ne bo tulu z nami v rog, kajne... hehehehhehhehe....pih smms dobrodošla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pridi pridi ekhm... ravno se mi je tukaj stresla hrana za zlate ribice... raj dej kak šnicl vn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Šnicl je za leve... drobtine za rajo...Me čudi, da tega ne veš... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 a je kdo kak bich omenjal?ne vem Ebor, to so tvoje asociacije... Sm sm... fajn... (jaz tud vcas ne vem kako se kaj izgovarja, ampak nic hudga saj zame pa mislijo da sem marsha, da ne govorim o kakih martah ipd. :|||)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mam bič? sicr je bil kupljen za druge namene, ne za sexualne, za kraljevski šport ... hi koniček Ekhmm saj jaz nisem pristaš teh reči... (Marsa je krotilec levov...) samo sem pa pripravljen na borbo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Marsa gladi in boža do prisile, potlej...? Te bom do smrt cartala...? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ccc... dreser ne ždi v koti skrit za kantami, ampak preide bližje... no, pridi, pridi, pridi... smms... jez pa vozim kolo...sam zato, da jim dam vetra... jest tud ... hehehe pa še dobr vpliva na čvrstost ritke itd <{POST_SNAPBACK}>a je kdo kak bich omenjal?ne vem Ebor, to so tvoje asociacije... Sm sm... fajn... (jaz tud vcas ne vem kako se kaj izgovarja, ampak nic hudga saj zame pa mislijo da sem marsha, da ne govorim o kakih martah ipd. :|||)...eh kva čmo ... glavn da veva o komu govorijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Zmagali smo...zmagali...http://www.avtomobilizem.com/forum/images/smiles/avtomobilizem_com_veselje.gif Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a je kdo kak bich omenjal?ne vem Ebor, to so tvoje asociacije... Sm sm... fajn... (jaz tud vcas ne vem kako se kaj izgovarja, ampak nic hudga saj zame pa mislijo da sem marsha, da ne govorim o kakih martah ipd. :|||)... Kakor sem jaz seznanjen z dreserji (zdej al si mislila une k dresirajo ali je to kaj v zvezi z obleko, da ne rečem dressingom za solate.... evo sej več ne vem kaj sem hotel povedat)Aja dreserji imajo načeloma bič... morda se motim...(običajno se ne.. hehehehehehe) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ekhmm saj jaz nisem pristaš teh reči... (Marsa je krotilec levov...) samo sem pa pripravljen na borbo...da izgubiš tudi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pih smms dobrodošla O Seli, kako si kaj... neki pihaš... ???? bi reku, da ne v rojstnodnevne svečke.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>da izgubiš tudi? Če je nasprotnik boljši in je to tudi na terenu pokazal... potem mi tudi izgubiti ni problem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj je ...mucki... Oj Silver, kako gre? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zmagali smo...zmagali...http://www.avtomobilizem.com/forum/images/smiles/avtomobilizem_com_veselje.gifkako si lohka sploh podvomla ... če se pa ebor futra s hrano za zlate ribice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.