Audente 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 Hy you.Janko nima nič vmes. Vsaj pri meni ne.Naporen dan je bil...na koncu ful sladek.Grem spat.Sanjajte ...sanjajte...v sanjah je del resnice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Morgen Glava me boli. Je prazna. Nič ni sanjala.Gre pod tuš. Dans bo spet naporen dan.Ampak, dragi moji, weekend jwe pred nami in dejstvo, še smo žiwi. Le to šteje.. Morda me prav danes čaka presenečenje. Nikoli se ne ve.Pravijo, ko najmanj pričakuješ , te doleti. Alergija na službo se stopnjuje. Sedaj kiham tako močno, da jih vse odženem. Se pa hitro pobereš Ali pa je bila lažja oblika alergije na službo Kakor koli,ti želim prijetno prebujanje,za sanje boš sama poskrbela. jao levček, ob tej uri bi lakho počel kaj drugega,,,kot po forumu skakal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Morgen mucki... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/036.gif Audi, za službo pa za alergijo nanjo... xwizardx http://www.cosgan.de/images/more/schilder/168.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Levček...vodnarček... vidva res znata polepšat dan.Niti kave mi ne paše pit. Res sem zje...a Ampak bom preživela.Zaprem oči in si mislim, da sem čist nekje drugje Ah en Lekadol butnem vase, 2l čaja pa bom kot nova.... Bodita v cvetju http://www.kalia.si/kalia/kalia_nasveti/arhiv_prispevkov/splosne_tematike/2005/Cvetje_za_8_marec1.gif Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 eh...sem že davno v službi.Zdajle je še mir...pa tale pesmica mi roji po glavi ( sem jo morala kar v blog napisat) Sprašujem se kaj našla bi, če bi prebrala misli tiNauči me navigacije ker plujem v temi Skrivnosti...Skrivnosti... Sprašujem se kaj našla bi, če bi prebrala misli tiPoslušam te dokler ne zapre zadnji nespečneš oči Nočem da sanjaš sama ta umik sama dobro poznamdaleč pa tako blizu sikot da te ni... A nikoli ne izvemkot da zvedeti ne smemvčasih le ječišepetanje v temiSprašujem se kaj našla bi, če bi prebrala misli tiNauči me navigacije ker plujem v temi Nočem da sanjaš sama ta umik sama dobro poznamdaleč pa tako blizu siNočem da sanjaš sama ta umik sama dobro poznamdaleč pa tako blizu siv očeh ti gori Skrivnosti...Skrivnosti...Skrivnosti...Skrivnosti...Skrivnosti... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 EBOR kje se nahajaš? nič od levčka?včasih si še kaj pametnega povedu....zdaj pa poln mrk kwa dogaja uhh dogaja se full, mal tud v enem drugem forumu politiko komentiram, se prpravlam, da ustanovim eno stranko... hehehe Đoke...kako si ti , kako študij...pozdravček... eh...sem že davno v službi.Zdajle je še mir...pa tale pesmica mi roji po glavi ( sem jo morala kar v blog napisat) Sprašujem se kaj našla bi, če bi prebrala misli tiNauči me navigacije ker plujem v temi Skrivnosti...Skrivnosti... Sprašujem se kaj našla bi, če bi prebrala misli tiPoslušam te dokler ne zapre zadnji nespečneš oči Nočem da sanjaš sama ta umik sama dobro poznamdaleč pa tako blizu sikot da te ni... A nikoli ne izvemkot da zvedeti ne smemvčasih le ječišepetanje v temiSprašujem se kaj našla bi, če bi prebrala misli tiNauči me navigacije ker plujem v temi Nočem da sanjaš sama ta umik sama dobro poznamdaleč pa tako blizu siNočem da sanjaš sama ta umik sama dobro poznamdaleč pa tako blizu siv očeh ti gori Skrivnosti...Skrivnosti...Skrivnosti...Skrivnosti...Skrivnosti... Tole je pa najsiiii... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Ebor...čauči Študij carsko, naredila 2 izpita za zadnji letnik, povprečje čist levovosko 9,2 Politika kar ql, predsednik me je mal razočaral s svojo odločitvijo po eni strani v bistvu meni ostaja več možnosti vse ostalo po starem...in če povem po resnici...sem dolžna palačinke ampak do semptembra bom zeeeeelllllllloooooooo malo v LJ PS: kje komentiraš politiko????? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Ebor...čauči Študij carsko, naredila 2 izpita za zadnji letnik, povprečje čist levovosko 9,2 Politika kar ql, predsednik me je mal razočaral s svojo odločitvijo po eni strani v bistvu meni ostaja več možnosti vse ostalo po starem...in če povem po resnici...sem dolžna palačinke ampak do semptembra bom zeeeeelllllllloooooooo malo v LJ PS: kje komentiraš politiko????? Opala , potem greva sep. na palačinke... lahko vmes tudi na kak badminton... hehehehehee jah saj pravim so stvari, ki jih ne moreš presekat na silo, sicer pa vse je zapisano v zvezdah, kajne...Povprečje 9,2, bah ... levovsko povprečje je vsaj 9,33333... (pa ne da bi se hvalil, kajne...)Komentiram... mah malo tu, malo tam, nana nanana ... pa spet drugam ... maš note za ta komad?Aja, Pahor je pase, čimprej najdite novega predsednika... še najbolje, da se ti prijaviš, zdaj je moda novih obrazov in se mi zdi, da naj bi bili ti novi obrazi bolj ženskih potez, hehhehehee.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 ahoj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 ahojŽivjo Ksenči, pa kje si ti bejba, kako si kaj lejtli? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Ksenč...sam da Ebor uleti...evo ti že med zverinicami ma na silo je treba presekat ja....pa mir dat...samo a levi to s ploh zmoremo? A veš kaj, O Pahorju pa ne boš tkole govoril. To pe ne dovolim...halo. on ni pase,,,pase so eni modeli, ki bi jim že davno moral dat nogo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 haha, kakšno sklepanje Ebor nisem ok, zato sem bolj v tišini... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 haha, kakšno sklepanje Ebor nisem ok, zato sem bolj v tišini... ja Ksenči, moraš kaj narest, da boš dobro... saj veš zrezki meso, ekhmm in take reči, kajne...vse naj naj ti želim... Ksenč...sam da Ebor uleti...evo ti že med zverinicami ma na silo je treba presekat ja....pa mir dat...samo a levi to s ploh zmoremo? A veš kaj, O Pahorju pa ne boš tkole govoril. To pe ne dovolim...halo. on ni pase,,,pase so eni modeli, ki bi jim že davno moral dat nogo Ja saj je demokracija, svoje mnenje lahko povem, kolk je pa zrnja v mojih mislih pa bo pokazal čas, kajne... sicer pa je tudi v tvojih besedah zaznati... kaj že... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 vidiš sem zadnjič en ražnjič snedla mi je bilo slabo, po pleskavici tud, da pa ne omenim čevapčič... nema mesa... sam probleme prinaša... pa včasih se po zaužitju počutiš popolnoma osamljenega v trenutku ko bi moral bit najbolj sit... nema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 jah Ksenia, meso je res hitro pokvarljivo meso.Malo ga narobe postaviš, pustiš malo stati, pe že smrdi.Večinoma je preizkušena znamka ( ali proizvajalec) daleč najboljša izbira.Določeno meso je najboljš samo malo pokusiti in potem pustiti ali pa kar v kanto z njim.Ker res nima smisla, da se še ti zastrupiš......v pvc vrečko pa v temno luknjo z njim........ Ah Ebor, njegova napaka je samo ta, da ne zna izbirat kadra Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 jah Ksenia, meso je res hitro pokvarljivo meso. Določeno meso je najboljš samo malo pokusiti in potem pustiti ali pa kar v kanto z njim.Ker res nima smisla, da se še ti zastrupiš......v pvc vrečko pa v temno luknjo z njim........ evo, punca ve o čem govorim zdej grem pa delat... pa tolk tečen folk je že cel teden... pa še jutri imam delavno soboto... jp takle imamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 pr nas tudi....same bedarije.com.ampak, res vse mine in pol kr gre. sam fak, včasih se človek vpraša, do kam? do kod? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 GREMO NA DOPUST: Potniki so že na svojih sedežih, ko pride prvi pilot na letalo.Pilot s črnimi očali se čvrsto drži svojega psa vodnika in ta ga počasi previdno odpelje v pilotsko kabino. Potniki so vsi začudeni, a mirno sedijo nasvojih sedežih.Kmalu za pilotom pride kopilot - tudi s črnimi očali. Ta previdno stopapoletalu in tipa z belo palico. Pocasi najde tudi on pilotsko kabino. Potniki še bolj začudeno sedijo na svojih sedežih kot pribiti... Kmalu za tem se prižgejo motorji in letalo se požene po vzletnistezi. Potniki so seveda v strahu. Ko letalo že divja po stezi, potniki predseboj zagledajo močvirje in se v strahu še bolj čvrsto držijo za svoje sedeže.Letalo se vse bolj priblizuje močvirju in potniki so vse boljprestrašeni.Ko je letalo že skoraj pri močvirju, med potniki zavlada panika in začnejoglasno vpiti.Seveda letalo v zadnjem trenutku zapusti pisto in uspešno vzleti. V pilotski kabini pa se sliši komentar: "Ti, Jole! Enkrat bodo potnikizačeli prepozno vpiti in bomo šli vsi v kurac!" Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Zverine..lahko noč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Mijawwwwwwwwwwwww Ali je kriva polna luna ali kaj drugega? Nevem.Vem samo, da me ta kašelj ubija. Celo noč že berem in berem.....Berem.In sem presneto resna...... Grem poskusit zaspat. In lačna sem. Slab znak...... V bistvu sem ena ful zatežena bejba. Bojte se me.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 muc muc muc muc mijaaaaaaw Ljubim sobote. Sploh če vem, da bo pestro dogajanje Spijem kavico in potem na potep...Kam?...Se pustim po levje presenetiti. Očitno je, da zverine še spijo.....tako da se prav potiho odplazim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 zverine...whats wrong???Kje ste Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Morda je bilo sonce premočno in je komu stopilo v glavo?Piknik vedno uspe.Mora biti hladano pivo in dost čevapčičev in kaka šobska solatka....pol se vse zdrži.Tudi kakega mal sitnega v družbi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Mijaw Morje in sonce vabi....upam, da mi prežene ta prehlad. Cvilim kot wešmašina.Ampak, saj bo boljš.Se srečamo zvečer Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/g025.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/e060.gif Mucki... Audi, za prehlad ali karkoli te že daje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.