Audente 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 pa še ena Pošiljanje razglednic, trganje cvetja in drobni poklončki; noči v mesečini;spontane odločitve; večerja kje zunaj – vse to obljublja romanco. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskrica 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Dorer dan , tudi jaz sem po horoskopu levinja , vendar ni vedno tako lahko biti levinja. JA res! Citiraj dobra volja je najbolja:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 pa še ena Pošiljanje razglednic, trganje cvetja in drobni poklončki; noči v mesečini;spontane odločitve; večerja kje zunaj – vse to obljublja romanco. Audente opažam da ogorek dosledno ugašaš in ga ne vržeš v gozd,kjer lahko povzroči požar.(včasih mi pač pride) a pride ali ne pride? to je zdaj vprašnje Dorer dan , tudi jaz sem po horoskopu levinja , vendar ni vedno tako lahko biti levinja. JA res! tole pa razloži v detajle. Zakaj in kdaj je težko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskrica 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Kaj nihče ne razume , da včasih ni najbolj prijetno ko si ves čas v središču pozornosti. Citiraj dobra volja je najbolja:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Kaj nihče ne razume , da včasih ni najbolj prijetno ko si ves čas v središču pozornosti. ja kaka levinja pa ti si? vsaka prava Levinja želi biti stalno v središču pozornosti in hvale in samega lepega..... Merlin, vprašanje je čisto na mestu saj ne rabi odgovora. No so pa levinje tudi zeloooooooooo nepotrpežljive. In neučakane. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 So pa levi zeloooo nagajivi o tem ne vem nič. nimam izkušenj z levi.samo z repki. uni niso nagajivi so pa drzni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Kaj nihče ne razume , da včasih ni najbolj prijetno ko si ves čas v središču pozornosti. tole pa teb nekej drugega ven seka k levinja tegale ne bi rekla http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e045.gif se je pa itak levinja, k čuva tale brlog, že oglasila mijav k jst se samo mal oglašam, nimam nč v levu http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/d070.gif Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 tole pa teb nekej drugega ven seka k levinja tegale ne bi rekla http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e045.gif se je pa itak levinja, k čuva tale brlog, že oglasila mijav k jst se samo mal oglašam, nimam nč v levu http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/d070.gif bejba :2src: sem že mislila nate.Bemu bo treba naBrione na kofe.Nevem, kwa je zadnjič vmes pršlo.Pa ni blo prav , da veš. Bi morale iti. Po moje bi se nekaj zapalilo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 bejba :2src: sem že mislila nate.Bemu bo treba naBrione na kofe.Nevem, kwa je zadnjič vmes pršlo.Pa ni blo prav , da veš. Bi morale iti. Po moje bi se nekaj zapalilo o, muca zadnjič je tolk padalo, da se ne bi moglo nč zapalit jst mam večinoma čas, sploh popoldne ... kar pokliči Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Saj velja tvoja in moja za leve in levinje Nič se ne delaj lepo,ko razumeš A verjameš al pa ne. Prav nič več ne razumem. Mam megglo v možganih in sence na pljučih.Pa črke mi plešejo na ekranu. Enostavno ne znam več brat. Pa vse si narobe razlagam.Bemu...da nimam kake nove bolezni? Odvisnost od p.... o, muca zadnjič je tolk padalo, da se ne bi moglo nč zapalit jst mam večinoma čas, sploh popoldne ... kar pokliči o repka bi se bi se zapalilo. Sem skor prepričana.A greva dans?Al kako?Meni se pije kava v kaki fajni družbi x:px pa da je še pošten postrežena Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 o repka bi se bi se zapalilo. Sem skor prepričana.A greva dans?Al kako?Meni se pije kava v kaki fajni družbi x:px pa da je še pošten postrežena sicer zmer za kavo ... kaj praviš rajši na četrtek da bo dost časa za ornh http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/n080.gif treba dons par stvari pripravt za še Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 sicer zmer za kavo ... kaj praviš rajši na četrtek da bo dost časa za ornh http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/n080.gif treba dons par stvari pripravt za še ja v četrtek tam okoli 19.oo ure? Bo šlo?Ej meni se gre pa jutri na Lent.Fak, je Riblja Čorba pa nobeden noče z mano.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 ja v četrtek tam okoli 19.oo ure? Bo šlo?Ej meni se gre pa jutri na Lent.Fak, je Riblja Čorba pa nobeden noče z mano.... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n005.gif aha, bi šlo za Lent pa letos žal ni dinar mam k sreči jutr popoldne že zaseden, da me ne bi preveč vlekl na Čorbo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Sedaj razumeš? kaj bi morala razumet da si ti en zelooooo nagajiv levček čist preveč se hecaš. dejmo malo resnosti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Kaj nihče ne razume , da včasih ni najbolj prijetno ko si ves čas v središču pozornosti. Ja te razumem, če si ves čas v središču pozornosti, ti energija definitivno odteka... zato (vsaj jaz tako naredim), je dobro včasih it na samo v naravo, gozd travnik, med drevesa... skratka, nekam kjer si nabereš energije (vsak pač sam ve kje in kako si jo nabere, kajne...) Pa lep dan ti želim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Ribncanka se obrne v postelji k svojemu mozu in rece:"Vejs kuga, lub muj moz, tjab pa hudu hitru pride."On pa odgovori:"Vejs kuga, draga zjana, s'' mejla glih tulk cajta ku jest." Pa mal se umirite, da bo spet sonček. Ker tole vreme pa res ni za nikamor Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 DanRavno sedajle je grmelo ko da kegljajoAudi sem že študiral,v kateri bolnici te obiščem,ko te ni tu ali v osmrtnicah a veš da res....bi morala že skoraj biti med osmrtnicami...ampak ne še...še nisem vsega doživela.Ne grem tako zlahka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Očitno je neurje pobralo še zadnje vztrajne levčke meni pa prav paše danes tole vreme. Je čas, ki ga namenjam sebi. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 jst sem pa v gužvi... sam pozdravit sem te prišla dečva moja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Zdaj sta me spet nasmejala.Merlin, dobr da si ti z Marsa. Ker me smo iz Venere.Ampak očitno štekaš. Tudi dež ti ne pride do živega. Ksenia, lubica moja, fouš sem ti....a kar na PAG greš???? Ampak jaz bi tudi :C: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 x:Dx nikoli ampak res nikoli ne boste uničili tega nasprotnika x:Dx Lahko ste Levi ali Desni, ne bo vam uspelo....Kerženske znamo ukrotit vsakega nasprotnika Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Moški.Sam firbec vas je. Levi ste sploh tečni Kadar je moški negotov, v stikih z žensko velikokrat ničesar ne stori in nereče ničesar, kar bi se lahko obrnilo zoper njega. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Mijaawwwwww zverine Hudo mraz je za tale poletni čas ( 7 stopinj). Sem oblekla debele nogavice in sem kot sod.Zaradi nogavic, seveda Sicer sem sitna, utrujena, razdražena, bojevita. Danes se me izogibajte v velikem loku. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 mene tud :xx!: jutro... merlin enga poljubčka zate, da ne boš dim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Jaz pa tudi lubčkov ne dajem danes.Samo na Pink bi šla, pa so me razočarali.Ni bilo presenečenja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.