Ebor 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Ksenči, Avdi, dobro jutro bejbi, kako sta kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 O Ebor. Jutro.Ti tudi sončka prinašaš, kajne? Pri meni megleno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 O Ebor. Jutro.Ti tudi sončka prinašaš, kajne? Pri meni megleno Jap... sončka absolutno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 ku-ku muce in mačkoni a danes pa bolj po "pasje" a veš da res.danes bi kar kakšnega ugriznila ali pa po glavi mahnila.samo če bi zaleglo.pa vem, da ne bi Ebor, ti si sonček TARZAN I JANE S obzirom na Tarzanovo neznanje zbog života u džungli, Jane mu je odlučiladati par sati seksualnog odgoja te mu sve objasniti kao djetetu: -Tarzan, ovo što ti imaš obješeno tu između nogu je tvoja krpica, a ovo štose nalazi meni između nogu jest mašina za pranje rublja... Ono što titrebaš napraviti jest prati svoju krpicu u mojoj mašini. Slijedećih 5 noći Tarzan je prao svoju krpicu bez prestanka. Kada je Janeuspjela doći do daha rekla mu je: - Tarzane, slušaj me; Ta pranja te tvoje krpice ne smiju biti tako čestajer će se ona isprati. Trebaš je prati svakih tri do četiri dana. Kada je to čuo, Tarzan se jako razočarao i nakon što ni mjesec dana nijepipnuo Jane ona mu se odluči obratiti: - Tarzane, što ti je??? Zašto već mjesec dana nisi oprao svoju krpicu umojoj mašini? Tarzan joj sav ozaren i veseo odgovori: - Tarzan naučio prati na ruke!!!! Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Zdaj imam dost tega.Grem k zdravniku.Glavo mi bo razneslo.Da o pljučih in srčku, ne govorim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 zakaj pa to? sej jeti ve, da sem jst eno miroljubno bitje sej nisem mislila čist dobesedno, porkafiks... Audi glej da zrihtaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Evo mene. Bila pri zdravniku. On mene Pod nujno na Golnik....halooooooooo :xx!: Ampak ne. JAz najprej na kavico na Brione je bil lep razgled, samo računat ne znajo.Potem v LJ s torticami presentit kolege, ki so danes delali zadnji izpit sem jim dvignila moralo Pol v šoping v CityPark x:px Zdaj pa doma. Glava boli, lačna in komi diham. Sem že prosila za umetno dihanje. Ampak bo eden moral k otologu Tak da, še sem živa PS: Jutri pa k pulmologu. Obljubim. Ob 7.00 bom tam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Audi, bejba da se ti tole zrihta Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Ostanem brez besed Čakaj. Če imaš pripombe. Izvoli. Po levje v napad Audi, bejba da se ti tole zrihta NO PROBLEM.... http://www.wcl.govt.nz/kids/lionjourney.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Evo mene. Bila pri zdravniku. On mene Pod nujno na Golnik....halooooooooo :xx!: Ampak ne. JAz najprej na kavico na Brione je bil lep razgled, samo računat ne znajo.Potem v LJ s torticami presentit kolege, ki so danes delali zadnji izpit sem jim dvignila moralo Pol v šoping v CityPark x:px Zdaj pa doma. Glava boli, lačna in komi diham. Sem že prosila za umetno dihanje. Ampak bo eden moral k otologu Tak da, še sem živa PS: Jutri pa k pulmologu. Obljubim. Ob 7.00 bom tam :detelca: xwizardx http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Hvala Alef, vodnarji ste res srčki x:Xx Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Ja je. Hudo je. In res bi grizla. Na ful. Najhuje pride z nočjo. Tako. Grem nekam, kjer bo mir Pa obvezno kliknite na sliko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 A to, da si z mano čvekala, pa nč ne poveš. Prov, nom nč rekla, da si klub bolezni dobr zgledala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 hej tamala, a morš vse sčvekat. Hvala hvala hvala k me tako lepo pohvališ.ITAK, kdaj ne zgledam dobr Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Ne, Jeti, jst pa nbene torte nism dobila, baje nisem bla pridna. Sem pa dobila en fajn aloe vera gel. Audi, skromnost je lepa čednost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 JAGODNA torta je bila samo za sošolca http://www.ptuj-on.net/files/ptujonnet/clanki/small/39.jpg KUPILA Pikica...ne dobila Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 fina čokoladna saherca....mhmmmmmmmmmhhhhhhhhhmmmmmmm Povabilo bo v vsakem primeru sprejeto. Aja, moja specialiteta je pa Borovničeva torta s smetano Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Mmmmmm, jst sm kuj za. Srečno prispela damu, zdej se mi pa še ne da tok hit spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Mam občutek, da je tole navdušenje tolk velko, da boš šla kr sacherco delat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Klinc, pol kr še za 1 teden prestav, v četrtek že v Cele letim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 bom naredila enkrat "saherco" ... ne bo takšna kot na Dunaju ampak prste boste vseeno oblizovale samo ne me priganjati ... bom povedala en dan prej ... mora tako malo "odvolkniti" Mljasssssk.... jest bi tudi, kakšen košček dva... morebiti tri, če ne celo štiri....Sladkosnedež.press Evo mene. Bila pri zdravniku. On mene Pod nujno na Golnik....halooooooooo :xx!: Ampak ne. JAz najprej na kavico na Brione je bil lep razgled, samo računat ne znajo.Potem v LJ s torticami presentit kolege, ki so danes delali zadnji izpit sem jim dvignila moralo Pol v šoping v CityPark x:px Zdaj pa doma. Glava boli, lačna in komi diham. Sem že prosila za umetno dihanje. Ampak bo eden moral k otologu Tak da, še sem živa PS: Jutri pa k pulmologu. Obljubim. Ob 7.00 bom tam Drži se Avdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 Zverine in vsi ostali moji dragi Živa in ne še čist zdrava. Dobila malo vrečko zdravil. Bronhitis je ...mogoč malo astme. Poslušte me: Levinja preživela že hujše stvari, tudi to bo. Vsem, ki ste tako ljubeznivi RADA VAS MAM..... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 Zverine in vsi ostali moji dragi Živa in ne še čist zdrava. Dobila malo vrečko zdravil. Bronhitis je ...mogoč malo astme. Poslušte me: Levinaj preživela že hujše stvari, tudi to bo.Vsem, ki ste tako ljubeznivi RADA VAS MAM..... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s070.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 Zverine in vsi ostali moji dragi Živa in ne še čist zdrava. Dobila malo vrečko zdravil. Bronhitis je ...mogoč malo astme. Poslušte me: Levinaj preživela že hujše stvari, tudi to bo. Vsem, ki ste tako ljubeznivi RADA VAS MAM..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 KJE je levček Merlin danes? in njegova repka Upam, da uživata nekje na sončku Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.