Audente 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 Zverine?????Kaj dogaja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 GrizemoNo ja maloPA SAJ NIMA SMISLADobro jutro audi ...eh sonce bo spet vzšlo Včasih je treba mal rjoveti pa grizti... Da prepodiš oblake ki skrivajo sonce... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Kukuc...levček, luftarček Danes je krasen sonček, samo ker ni bilo nobenega pravega spanja :sleeping: Vse po starem.Tako se zdi svet kot zapleten splet dogodkov, v katerem se različni sklopi med seboj povezujejo, se izmenjavajo, prepletajo ali ustvarjajo kombinacije in tako določajo strukturo kot celoto. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 H ej. Vse že diši po nedeljskem kosilu.In sonček je. Vsepovsod. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 Osvežujočega ledeno hladna melona s sirom Bemu, tole poletje mi res ni naklonjeno. Samo bolezen privlačimo :xx!: Zdaj vabi še likanje in priprava kovčka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 hja. Tudi levom se pozna, da včasih radi poležavamo. Se bo treba odkupit. S pršutom Kovček pakira "tamala"...v Mehiko potuje...jutri :wOOt: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. julij 2007 Prijavi Deli 9. julij 2007 Mijaw...... Malo je spet hladno. A se bo čez dan otoplilo, kajne?Lep dan in čimmanj bolečin. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. julij 2007 Prijavi Deli 9. julij 2007 Toplo je vedno toliko kolikor hočeš... Ne glede na to koliko stopinj je zunaj... Mucki... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. julij 2007 Prijavi Deli 9. julij 2007 koliko stopinj je zunaj , res ne vem. Tukaj je mrzlih 21 stopinj. S pomočjo klime.Drugače je pa ledeno. V meni...grrrrrrrrrrrrrrrrr............. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 Mijaw. Največ, kar lahko storim za svoje prijatelje,je to,da sem nijhova prijateljica. ni drugega bogastva, ki bi ga lahko ponudila. Levček in ško...držta se. Tudi ta vihar bo prešel v nežno sapico. VSEM skupaj in lep dan. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 .. imela jih je že čez štirideset, pa čeprav je grdo govorit oletih,kadar gre za ženske. Še vedno je bila sama, kajti vtepla si je v glavo, da bo našla moškega, ki je še nedolžen, ki še ni nobene. Tako da bo ona čisto prva. To je bila njena življenjska želja in leta sotekla in vse je izgledalo bolj brezupno iz leta v leto....potem se je odločila. Odpotovala je v Avstralijo in si preko agencije našla moškega, ki je vse življenje preživel čisto sam v avstralski divjini. Poročila sta se in prišla je težko pričakovana prva poročna noč.Umaknila se je v kopalnico in se dolgo ličila in dišavila za svojega dragega.In ko je bila končno pripravljena, je stopila v spalnico. Na sebi je imela samo tanko spalno srajčko, ki je več odkrivala kotskrivala.S pogledom je poiskala svojega dragega, ki je stal sredi sobe, nag. Vse pohištvo v spalnici je bilo narinjeno v en kot sobe. Začudila se je, kaj se je zgodilo?Nikoli nisem bil z žensko, je rekel, ampak če je tako kot s kengurujem, bompotreboval čimveč prostora. no tamala se je prvič že javila..... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 Danes sem si po dolgem času privoščila kosilo v naši kantini.So mi vzeli apetit za cel mesec. The best. Itak grem na morje, kjer bodo samo ribe na jedilniku. Vihar? Zunaj. Znotraj. Vsepovsod. Komaj čakam četrtek. Bemu Bo lepa noč, menda Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 x:Dx x:Dx http://iasos.com/artists/karlbang/Lioness5.jpg kolk sem lena danes Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 Levinje z asc. v ribicah....ZAKON! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 Sem šla in udarla dol enga Bandidosa,tudi lena nisem več. Pa nisem bila na Brionih Bo treba kako levjo foro izvest zdajle Sem je javila TAmala. Iz Mehike Upam, da bo upoštevala moj nasvet Merlin, mene se zverinjak ne bo tak hitro rešil. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Mijaaaaw Ni bil samo en Bandidos...je bil potem še eden.Sem spala kot ubita. Je bila kriva frišna noč ali kaj drugega Mejte se vsi...zverine, zverinice, luftarčki, repki in ostali...kar vas je sploh še ostalo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Ma kakšno morje. Prazna hiša.Zdaj se gremo ono, ko miške ni doma, mačka plešeta.Se igrava skrivalca. MORJE še malo ...še malo..... Tole se lahko samo kak RAČUNALNIŠKI tip spomne: 1. INTERNET ženska: za dostop morate plačati. 2. SERVER ženska: vedno je zaposlena in ko jo potrebujete, je preobremenjena. 3. WINDOWS ženska: veste, da ima veliko napak, pa kljub temu ne morete brez nje. 4. POWERPOINT ženska: idealna je za predstavitev ljudem na kakem slavju. 5. EXCEL ženska: govori se, da zmore marsikaj, a vi vedno uporabljate samo osnovne štiri funkcije. 6. WORD ženska: vsak dan znova vas preseneča in na svetu ni nikogar, ki bi jo povsem razumel. 7. MS-DOS ženska: vsi so jo imeli in nihče več je noče. 8. BACK-UP ženska: mislite, da ima vse, a ko enkrat res nekaj potrebujete, vidite, da ji vseeno nekaj manjka. 9. SCANDISK ženska: vsi vemo, da lahko naredi veliko dobrega, a v bistvu nihče natanko ne ve, česa je sposobna. 10. SCREEN SAVER ženska: nima posebnih funkcij, a jo radi gledate. 11. HARD DISK ženska: spomni se vsega, ob vsakem času. 12. E-MAIL ženska: od desetih stvari, ki vam jih pove, je devet popolnih neumnosti 13. VIRUS ženska: ko najmanj pričakujete, se instalira v vaše stanovanje in si prigrabi vaše stvari. Če jo poskušate deinstalirati, se lahko hkrati poslovite od nekaterih stvari. Če pa ne naredite nič, hitro izgubite vse. EVO PA ŠE ENA DODATNAMac ženska - zgleda dobro, da se z njo pomenit, ampak košta dosti in veliko ljudi te ima za pedra. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 http://www.apartmani-ivek.com/slike/foto/pag-pogled.jpg vidiš tamle v daljavi se bom kopala, v takem zalivčku, čisto na samem upam, da ne bo preveč strupov okoli "utrgalo" se mi bo od čakanja...pa ne na morje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 no pa še ena, kje se ponavadi "skrivam" pa ne pred soncem..... ma ne da se je pripet.bemu... i love pag ta pa ni moje fotka je pa dobraaaaaaaaaaaa http://www.x8ing.com/resources/croatia_pag_large.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 uf uf uf drznooooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Mijaaaaw Ni bil samo en Bandidos...je bil potem še eden.Sem spala kot ubita. Je bila kriva frišna noč ali kaj drugega Mejte se vsi...zverine, zverinice, luftarčki, repki in ostali...kar vas je sploh še ostalo Dobro jutro pijanka... danes pa mucek kajne... I love Lošinj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 sončni zahod je dober samo za mečkanje JST BI SE MEČKALAAAAAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 mogoče me bo en slišu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 JST BI SE MEČKALAAAAAAAAAAAA jest tudi jest tudi...samo ne s tabo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 JST BI SE MEČKALAAAAAAAAAAAA tudi jaz... tudi jaz... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.