Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 no takole nekako se jaz zabavam....... ma BZ prevelika slika........... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Hočem malo polepšat dan a ne gre in ne gre.Da se mučim v nedogled tudi ne gre.Tako vam puščam, da si sami narišete sliko. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Brez skrbi, jaz se mečkam z rjuho. Bi pa mela kakšnega Leva, Scorpio, Bika, Ovna, Vodnarja ... Zraven. Bik mi samo kuha in se z mano pogovarja. Oven se druži in pogovarja. Scorpio pogovarja. Kaj čem ... Kdor išče, ne najde. Kraljica, ki bi rada kralja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Mačka...ali imaš izkušnje z vodnarji daj mal podrobnosti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Brez skrbi, jaz se mečkam z rjuho. Bi pa mela kakšnega Leva, Scorpio, Bika, Ovna, Vodnarja ... Zraven. Bik mi samo kuha in se z mano pogovarja. Oven se druži in pogovarja. Scorpio pogovarja. Kaj čem ... Kdor išče, ne najde. Kraljica, ki bi rada kralja. O hudooooo a samo pogovarjajo, da se... presneto... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Naporen dan za menoj.Grem med rjuhe pogledat, če je kdo za premečkat Nočko. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Čau mačke in mačkoni da najprej tlele pozdravim NAzaj na kopnem, še tri dni mi je vse valovalo, ko sem iz barke prišla.. blo (ok, no, priznam ) super, vsak dan jedli sveže ulovljene ribe, sončili se s faktorjem 45, prvič sem z masko plavala.. prišli do Kornatov, obkrožili Malo Kurbo in se obrnili nazaj.. pol sva pa s še za 3 dni podaljšala v Rovinju.. v glavnem, fajn dopust.. Čau mačke in mačkoni da najprej tlele pozdravim NAzaj na kopnem, še tri dni mi je vse valovalo, ko sem iz barke prišla.. blo (ok, no, priznam ) super, vsak dan jedli sveže ulovljene ribe, sončili se s faktorjem 45, prvič sem z masko plavala.. prišli do Kornatov, obkrožili Malo Kurbo in se obrnili nazaj.. pol sva pa s še za 3 dni podaljšala v Rovinju.. v glavnem, fajn dopust.. mečkal smo se tud, ja Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Čao Mačka....Smo te pogrešal. Samo da si fajn zmečkana Sem morala nazaj ven zlezt. Me je en maček neprestano motil. Tako pa to ne gre. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Pri nas pa zelllllllllllo mirno.Se je javila vodnarka. Pravi da je 50 stopinj. Da je nor hotel. Vsega in še več. Sem rekla: Uživaj in poslušaj nasvete starejših Jokala še nisem smejala od srca tudi ne. Najbolje, da se poberem spat Za solze brisat so najboljši Zewa robčki. Dobro vpijajo. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 O hudooooo a samo pogovarjajo, da se... presneto... Ja, njihov problem. Očitno sem nezanimiva. Kaj čm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Eh, bolj lahko noč. Jao, kakšne afirmacije pa bi to bile. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Mijaw Poredna, poredna, poredna http://glasbeniki.mojforum.si/images/avatars/glasbeniki/14206818414606dbafb8171.jpg Bo treba delat...še dva dni...pol pa dopust Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Ja, njihov problem. Očitno sem nezanimiva. Kaj čm. Ja a si ti levinja ali nisi? Poišči si okolje kjer boš dobila zadosti svetlobe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Zdaj pa še naj kdo reče da niso Savinjčani od hudiča...... V sosednih hišah sta stanovala Savinjčan in Ljubljančan. Savinjčan je imel kokoš, ki je na dvorišču vsako jutro znesla jajce, ki jo je Savinjčan pobral in si pripravil zajtrk. Neko jutro pa je kokoš znesla jajce na dvorišču jubljančana. Ko je Savinjčan krenil ponjo, jo je pobral Ljubljančan. Savinjčan: "Daj mi jajčko!" Ljubljančan: "Kako, saj je moja, kokoš jo je znesla na mojem dvorišču." "Ampak, kokoš je moja!" "Dvorišče pa moje!" "Vidim, da takole ne boma prišla nikamor ... pri nas v Savinjski rešimo takšnele primere na zelo enostaven način ..." "Kako?" "Najprej bom jaz tebe brcnil v jajca pa štopal, koliko boš rabil, da se pobereš, nato boš ti mene in štopal. Kdo se bo prej pobral, njegova je jajčka!" "Velja!" Gre Savinjčan po najtežje delovne čevlje s kovinsko kapico, vzame zalet in v stilu Oliverja Birschoffa brcne Ljubljančana v moda, z vso močjo. Ljubljančan pade in se v agoniji zvija 32 minut in 18 sekund. Nato se Ljubljančan opremi, vzame zalet, nakar mu Savinjčan pravi: "Ah, naj ti bo, obdrži jajčko, bom marmelado na kruhu jedel!" poredna, poredna, poredna...še bolj poredna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 danes nič mečkanja, samo likanje..... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 ...jaz bi pa ričarda...samo če ni levjesrčni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Ja a si ti levinja ali nisi? Poišči si okolje kjer boš dobila zadosti svetlobe... Devica. Svetlobe imam dovolj ... Iščem jo v svojem srcu, da je ne bom rabila od drugih. Naučiti se biti sama in neodvisna. To je point.Ma zdajle me je en Bik čisto obnorel, vsak dan sem pri njem. Verjetno mu ne dišim. On meni blazno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Devica. Svetlobe imam dovolj ... Iščem jo v svojem srcu, da je ne bom rabila od drugih. Naučiti se biti sama in neodvisna. To je point.Ma zdajle me je en Bik čisto obnorel, vsak dan sem pri njem. Verjetno mu ne dišim. On meni blazno. Aha, devica... ja saj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Ebor...kaj ti ni všeč...na devicah?nekak niso v našem kontekstu?? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Ebor...kaj ti ni všeč...na devicah?nekak niso v našem kontekstu?? ah ne, ne... sam... če v sebi išče svetlobo... se zna zgodit, da bo za vedno ostala... ekhm devica, kajne... Kako si kaj Audi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Kako si kaj Audi? vsak dan bolje....v soboto šibam na morje...na Pag...pol pa še v Grčijo... na Pag z mopedom...v Grčijo bom odfrčala In Ti Ebor? kako si? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 vsak dan bolje....v soboto šibam na morje...na Pag...pol pa še v Grčijo... na Pag z mopedom...v Grčijo bom odfrčala In Ti Ebor? kako si? Ma da best, terme dal skoz zdej pa počas na morje čakam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Kdor je priden, mu uspe.Tako da, ubogaj svojo ško, pa bo..... Ebor, a ti pa kar toplice. Ti ni vroča voda nič škodovala? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Kdor je priden, mu uspe.Tako da, ubogaj svojo ško, pa bo..... Ebor, a ti pa kar toplice. Ti ni vroča voda nič škodovala? Nope... sem mogu mal na seb delat... sej veš đakuzi pa sauna pa plavanje... da bom fit za na plažo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.