Audente 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 evo...jaz bom pa tegale s seboj vzela..oz. on bo mene vzel.... poredna poredna poredna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Krasen koncert v Križankah :2src: ni se vse izteklo po pričakovanju.Zdaj pa spat...petek 13 je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 Pozdravljeni levi in levinje- I am back- morje na Cresu je bilo fantastično, ljusje gfenomenalni in z dragim sem se imela kot v ...ma - spočita sem in polna elana...za to je tudi dopust, ne??? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 Aandreja .... superca da si uživala.Audente...superca da boš uživalaostale zverine....uživajte kjerkoli že boste ( v senčki, na sonču, ob travarici, pirčku, vinu...al pa vodi ) Levi smo carji in v vsaki stvari najdemo užitek, če le hočmo.............. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 U zverinjaku vse u redu ali ne? Dragi moji levčki...skrbite za naše domovanje kot za suho zlato.Mmejte se radi. JA?In brez traparij prosim.Da se ne bomo grizli potem......grrrrrrrrrrr............... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 mucke zgleda nau doma a bo žur? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 Janko če bi prišel večkrat,bi ugotovil da smo zmeraj za žur Ali si upal priti ko carica odhaja na dopust :wOOt: bemu, sej še kadar pridem, me koj napizdiš je pa usen fajn vedet, kje so zmer za žur Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 x:Dx x:Dx daj daj fantje, zdaj ste prav korajžni in se oglašate, ko mačke ne bo. ( janko teb namenjen)Merlin je pa tak al tak Levji kralj http://www.continentalfilm.si/pictures/lking-poster.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 x:Dx x:Dx daj daj fantje, zdaj ste prav korajžni in se oglašate, ko mačke ne bo. ( janko teb namenjen)Merlin je pa tak al tak Levji kralj http://www.continentalfilm.si/pictures/lking-poster.jpg ja nooo... sej ga bom ubogou noooo. pa priden bom tut. ti kr brez skrbi pejd Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 ja nooo... sej ga bom ubogou noooo. pa priden bom tut. ti kr brez skrbi pejd kolk si ti prijazna zverinca...a mal ircaš danes? No zdaj grem pokat.Zvečer še na en žur.Zjutrej na moped in gas na vas.Mam vas rada Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 Uživaj, Audente sej si si zaslužila Jah, levinja in mucek sta prespala celo popoldne.. vedno mi to naredi, da se mi zlekne na trebuh al pa mal višje in začne naves glas prest, da me kar odnese... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 Čau bauAudente šibaš? Jutri.A sta z repko popedenala Uživaj, Audente sej si si zaslužila Jah, levinja in mucek sta prespala celo popoldne.. vedno mi to naredi, da se mi zlekne na trebuh al pa mal višje in začne naves glas prest, da me kar odnese... HVALA....saj veš prvič greva z motobikom tolk daleč...mi je mal tko tko v želodcu :vio: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 Mam vas rada tut šele zdej upaš povedat, k pol zvvvviiizzznešššš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 Audente vse naj Janko zdajle te bom pa res napizdu.Kdaj sem te pa.Bo treba enkrat it na pir,pa to zares,potem se bova pa pizdla,ko bova vedela kdo je močnejši ja prou no.sam kregat z mano...vrjem da nima smisla bemu, pa z alefom sva tut že sto let zmenena Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 HVALA....saj veš prvič greva z motobikom tolk daleč...mi je mal tko tko v želodcu :vio:ma super se bosta imela jaz pa nisem bila na motorju že skor en mesec. pa vse kaže, da bo še romunija šla po vodi mah, upanje ostane do zadnjega.. grem kaj pametnega neredit Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 ma super se bosta imela jaz pa nisem bila na motorju že skor en mesec. pa vse kaže, da bo še romunija šla po vodi mah, upanje ostane do zadnjega.. grem kaj pametnega neredit romunija tut Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 romunija tut a greš ti z mano Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 a greš ti z mano če boš dobr kuhala, pa me zjutrej pa zvečer vn spušala, pa nč sitnarla...se prau: ne Sem na tekočem s to zadevo.Menda si fantaziral o celi gajbi Je bolje ena flaša v roki,kot gajba v glavi. ti kr dajej na ogenj bo saj kej za pogasit Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 Ah, bi pomagala, ak bi znala.Zato samo, držta se. Vama želim najboljš. Janko, tebi je dans dolgčas, In spet ti gre pir po glevi. Ti ti dedi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 Ah, bi pomagala, ak bi znala.Zato samo, držta se. Vama želim najboljš. Janko, tebi je dans dolgčas, In spet ti gre pir po glevi. Ti ti dedi ne draga, niti slučajn mi ni dougčas. postlo postiljam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 če boš dobr kuhala, pa me zjutrej pa zvečer vn spušala, pa nč sitnarla...se prau: ne ti kr dajej na ogenj bo saj kej za pogasit pol pa res ne se že pri prvi konča..spuščam te pa lahk kukr češ, no problem with that, še z motorja te lahk sred romunije dol vržem sitnarim pa ne evo, posoda pomita.. še mal red nardim med temi cunjami, pol pa grem počas.. sam mačka moram še počakat, da s potepa pride, ker gre z mano.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 pol pa res ne se že pri prvi konča..spuščam te pa lahk kukr češ, no problem with that, še z motorja te lahk sred romunije dol vržem sitnarim pa ne evo, posoda pomita.. še mal red nardim med temi cunjami, pol pa grem počas.. sam mačka moram še počakat, da s potepa pride, ker gre z mano..kwa s pa pomivala če ne kuhaš? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 nož, s kerim sem salamo rezala ne, marmeljad sem delala včer preizkušala mašino za kruh, ker se neki hvali, da zna tud marmelado nardit... pa kar zna, no... tko da ... pri men je tko.. da drugi kuhajo, jaz pa pomivam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 nož, s kerim sem salamo rezala ne, marmeljad sem delala včer preizkušala mašino za kruh, ker se neki hvali, da zna tud marmelado nardit... pa kar zna, no... tko da ... pri men je tko.. da drugi kuhajo, jaz pa pomivam pa sitnariš tut ne si rekla a ne? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 joj merlin, jest pa se lih odpraulam. sam vrjetn nam tko hitr nazaj k si biu ti ti pa le izuleč iz aliane, kje pa kdaj se splača štopat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.