Audente 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Mjaw....robotek je vstal.Vsem en lep dan. Aandreja uživaj, Toskana je prečudovita Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Ne ni takoooooooooo hudo. Je znalo biti že precej hujše.Ampak me razhudijo ene tko, da bi ...da bi...da bi kar...ma brez veze.Glede na to kaj zmorem...zmorem vse dans lepo oblečena, lepo frizurco, nežen makeup in diskreten dekolte...zakaj bi mi blo vroče pa še tko lepo barvo mam??? tale pesmica bo prava za dans:MIRACLE Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Alkohol res ne reši problemov. Toda po drugi strani jih tudi mleko ne. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Levinja je imela naporen dan. Zdajle bi se prilegel en Bandidos,po možnosti v zavetju kakega borovca in z okusmo po soli............ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Levčki...lahko noč :=) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Mijaw..........mene je ta teden ritem kar malo izdal.Ampak petek je in vikend pred vrati....hura Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Miss Pigy spet nazaj... Morgen, mucki... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/011.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Veš, kadar sem malo tko tko...sem Miss Pigy Tale je pa za Dobro jutro, luftarček...prav lepo ko pogledaš v zverinjak: Udje Mujo u banku i trazi da mu isplate 200 eura. Sluzbenik pripremi pare, pruzi mu formular: - Potpisite ovde... - Necu ja nista potpisivati. - ?! ... Ali bez potpisa nema isplate. - Ne mere, jel? Odo onda ja u drugu banku. Predje ti Mujo preko puta u drugu banku. - Dajte mi 200 e. - Evo, potpisite ovde... - Necu ti ja nista potpisivati. Babo mi je reko da nista ne potpisujem. - ?! ... Jeste li vi Bosanac? - Jasta. Sluzbenik uzme cekic ispod saltera i mazne Muju po glavi: - POTPISI OVDE, JEBO TE OTAC BLESAVI!!! Potpise Mujo. - Izvolite. 50, 100, 150, 200. Izadje, sretne sluzbenika iz prve banke. - I? Jesi li dobio pare? - Da. - Bez potpisa??? - Jok, potpis'o. - Pa, sto nisi kod mene potpisao?! - E, OVAJ MI JE BOLJE OBJASNIO. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 LEV sovraži fešte???'Le kakšne fešte so to, da si takole???? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Muce smo zelo aktivne, vsake toliko malo popazimo zverinjak Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Ja pa lahko noč to nekaj ne štima Merlin, kaj ti ni štimalo?????Sem že doma in povem vam - kljub naporu (1000 km v enem dnevu), sem se imela ful lepo - danes pa uživam v domači idili. Ciao, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Andreja, ti si samo privošči- čeprav sem že razmišljala o tebi,kako hitro si se vrnila iz Toscane....čas pa res hitro beži...... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Andreja, ti si samo privošči- čeprav sem že razmišljala o tebi,kako hitro si se vrnila iz Toscane....čas pa res hitro beži...... Ja, z mojim sva šla bolj na službeno pot, zraven pa si ukradeva kakšno uro ali dve za sebe in ti povem, da je to včasih lepše, kot, da se vlači človek dneve in dneve po raznih znamenitostih...več odnesem od tega.. Ciao Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Levinje so začele zgodaj hoditi v posteljo Audente kam pa pridemo, če posumijo da uživam :wOOt: A misliš da gremo spat ali kaj? Gremo zgodaj v posteljo, to že to....Da nam traparije hodijo po glavi, to pa itak.... ah, če si pravi lev pol ti je uživanje način življenja in ne hobi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 To delajo poštene punce.Nagajive se prestavijo iz dnevne v spalnico spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 ta je bla pa kruta, ampak resnična.Jaz v dnevni nisem nikoli lena, v spalnici pa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 ne ne mislim da ne gre tako...v kuhinji kuharca v spalnici pa tudi neki podobnega V glavnem, Merlinu gredo igrice po glavi... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 ringa ringa rajamuca pa nagajalevček pa pritečein vse na tla pomeče Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Mijaw .....tigerček Levček, še neštetokrat boš zmešan zaradi ene muce Imejte prekrasen dan...vam želim supergirl...ups...super ženska Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Mijaw .....tigerček Levček, še neštetokrat boš zmešan zaradi ene muce Imejte prekrasen dan...vam želim supergirl...ups...super ženska Mrmjau....dan se začenja z jutranjo kavico in kozarcem vode....malo sem že pomigala...hmmmm...pretegnila...mrmjavu....ste se vi že tudi???? Lepo se imejte, kmalu grem v svet.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 zverine se danes crkljamo.Za to poskrbijo luftarji in škorpijoni. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Mucki... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a015.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Alef...a si ti šele vstal? Jaz sem že po kosilu zdajle bi mi en čwek ob kavici prav passal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Mijaw...mijaw...mijawwwwwwwwwwww Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/e060.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e030.gif Dobro jutro... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.