Audente 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 nočkooooooooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 samo peščica norcev nas je.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Trije levi na kupu Kaj si pričakoval, da bi lahko bilo drgače? Zverinjak Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 predvsem smrčijoooooooooooo a ti ne moreš spat ali nočeš? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Lahko nočko, se ne morem več igrat.... Lepo spita, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Mijaw Kratka a sladka nočDanes pa v hribe.Mejte se lepo. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Merlin, zaplezala sem se že večkrat.Do zdaj še zmerom odplezala.Naj tokrat ne bo drugače....... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Očitno danes vse neki zeza net.Se poslavljam za danes, Neki sem utrujena.Je bi pa zelo zanimiv dan Sem spoznala g. Danila Turka, moram reči izredno prijazen človek,s pravo energijo, umirjenostjo, znanjem....pravi bodoči predsednik.Tudi vam želim, da ga spoznate osebno in se prepričate o tem Enega od predsednikov sem že spoznala osebno in mislim, da bo še kateri prišel na vrsto.Audente, čestitke, lepo napreduješ in me veseli, da delaš tisto, kar te veseli. Mislim, da je T(i)urk, res eden boljših kandidatov, ampak o tem tu res ne bi. Danes sem se že našvicala na kolesu in levčki povem vam, počutim se tako cool, da me bo kar poneslo v nebo...še sonček sije in zato do večera , Ciao... MRJAU ŽVIRCE Bomo naredil kakšen stampedo Kot sem napisala - dirka s kolesom je za mano....sem sem vas prišla pozdravit in hitim naprej...grem v naravo....pa na kmete.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 fajn Andreja. Me veseli, da si enakega mnenja za Turka.... Tudi jaz sem se prepotila dans. Je blo ful fajn.Zdajle bi mi hudo ena masaža pasala en pravi stempedo, kot pravi Merlin.Ampak ne bo nič. Močno upam, da mi vsaj morje ne uide v tem tednu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Sicer si malo obrnila, kot ti znaš bi se lahko tudi tako vzelo Ma ne bi nič...ne od masaže in ne od stampeda grem na sončka, na teraso knjigo brat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Kaj...saj si lahko tu... dobrodošla.Jaz ravno breme neki pa tuki sedim...saj potem tudi jaz zvizzzzzzzzzzz...pa možgane in misli na pašo.Grem se pogovarjat sama s sabo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Grem se pogovarjat sama s sabo pri meni ni bila to najboljša ideja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 pri meni ni bila to najboljša ideja jaz predvidevam, da bom spustila rolete. Tako da bo vseeno kar u redu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Lahko, ampak se levov mal bojim. Levov...ali levih Ma dej no levi smo čisto multisimpatico bitja. Carji in carice Kwa dogaja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 a meni?nič, mal sm out ha ha ha....včasih je res najbolje , da se damo na out.No zdaj grem pogledat, če je kje kak mrzu Bandidos. Lahko sta tudi dva.Jutri pa spet dieta Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Pa ne že spet.Audi jaz imam prazen hladilnik,samo bučke pa bučke so not Zadnje čase mi seka ven samo bandanje.Nevem, morda je krivo poletje....v školjki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Merlin...res NE tega delat ; Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Meni se pa ne da več čakat. Mrzu ali ne mrzu: to je sedaj vprašanje. Čedno dekle gre gledat Čedno dekle pa še dobrga tipčka zraven seeya Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 uf...pravljica s srečnim koncem.Rebus: kaj se zgodi ko se čustva spojijo s strastjo? Ljubezen To bodo lepe sladke sanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Mijaw Se vidi da je ponedeljek zjutraj.In prav nič mrzlo jutro.Prav lep dan bo.....( menda se teden po vikendu pozna )...torej veselo v nov teden Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Mijaw Se vidi da je ponedeljek zjutraj.In prav nič mrzlo jutro.Prav lep dan bo.....( menda se teden po vikendu pozna )...torej veselo v nov teden Dobro jutro in mrmjaaaawww Še tri dni dopusta potem pa na delo. Ma ne morem spat, ker mi je sonček pokazal svoj nasmejani obraz in ne gre spati v tako lepem jutru - čeprav, bo najbrže danes podobno včerajšnjemu dnevu. Nasmeh naj bo na obrazu in čeprav je mlaj, skušajmo preživeti trinajti kot enega najlepših...Prav? Ciao...grem kavico spit Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Grrrrrrrrrrrrrr. Je bila ploha , da se reče. Storžič kot na dlani. Samo objeti ga bi bilo treba.Da me ne bo zeblo, grem likat. Aja, pa fajn sem se načvekala s kolegico na Brionih. Samo razgled pa ni bil prav nič simpatičen Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Jutro.Vsem, ki boste praznovali v teh dneh http://spelcy.tuditi.delo.si/files/2006/08/7291.jpg Naj bo sonček na vaših poteh,naj od vsepovsod prihaja le smeh. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Morgen mačke in mačkoni... Danes luftar pri polni zavesti... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif Sem se včeraj pa ponoči naspal za nazaj in za naprej... Merlin, jaz naj bi danes bil priden... Še iščem izgovor da ne bi bilo treba... Imaš kakšno idejo? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Hojla zverinice...vas lepo pozdravljam in moram zapustiti tole škatljo, ker obveznosti kličejo.Aha, še malo potelovadim in sedem na kolo, da bom v popoldanski izmeni boljše volje. Ciao Audente(si bla pridna in zgodna) , Merlin(ti si aktiven tu 100 na uro) , pa Alef, ki išče izgovor za lenarit(ne išči izgovorov-lenari pa je) in vsem ostalim zvalcam -lep sončen poletni pozdrav , Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.