alef 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 kako gre tisto;me je v križu... Ne bo šlo, ne pada dvakrat na isti štos... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 MRJAU zverinice upam da ste pripravljeni na nov dan naj vas spomnim, da je še vedno poletje :onfire: jutro ja poletje je še, čeprav trenutno ne izgleda tako Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Čau mucki ugotavljam, da so izpiti in učenje blizu, jaz bi pa še tako imela dolgo, vroče poletje...ah ja, vsaj še danes bo.. grem v knjižnico, plačat eno ogromno zamudnino, pol pa malo lenarit...pa menda gremo na morje zvečer.. z muckom vred, ker mu je treba antibiotike dajat.. upam, da bo tud nazaj prišel, mal me skrbi, ker še ni bil na tistih koncih.. mah, sicer pa ugotavljam, da sem se postarala in začela sekirat za brezveznosti, ki so se mi včasih zdele čist simpl.. če sva do španije prišla skupaj, bova pa menda na hrvaško za čez vikend in nazaj tud, ne... koka... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Morgen mucki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Hej zverine Vse pod kontrolo? Na morju prijetenih 28 stopinjTravarica vsakič boljša.Zrče pa itak poglavje zase :vio: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Hej zverine Vse pod kontrolo? Na morju prijetenih 28 stopinjTravarica vsakič boljša.Zrče pa itak poglavje zase Lepo se imej na morju, ob travarici pa spij še kakšen kozarec vode, da mi ne dehidriraš.... Ciao, Andreja Kylie upam da si že našla vero v poletje Aliana ti že tudi malo v jeseni folk a veste da je poletje do 23. 9.jaz grem pa 1. 9. na morjebunde lepo nazaj v omare,čene bom požvinil Ja, upam, da greš malo južneje, tam bo zgotovo lepo in toplo.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Lepo se imej na morju, ob travarici pa spij še kakšen kozarec vode, da mi ne dehidriraš.... Ciao, Andreja čao čao....ravno prišla iz morja....iz Paga....bilo je krasno...celo zeloooooooooooooo krasno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 AUDIIIIII si uživala? UŽIVALA nevem če je ta beseda sploh dovolj za tisto kar se mi je dogajalo Se sploh ne da opisati z besedami...toliko enih presenečenj, da sem danes šla prerojena domov Jah takle mamo Andreja...vode proti dehidraciji je bilo na pretek...tudi slane , če treba Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 dan menda me je napadla prednovoletna tečnoba Merlin :wOOt: kwa dogaja Saj še ne gremo smučat....prej še najmanj 3x na morje, za vikend Ojla Audi, si nazaj s težavo bi kar dol ostala, tako luštno že dolg ni blo.čist robinzonski life sva imela Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Merlin: kot si postelješ, tako spiš....in postlala sem si vsako jutro sproti.Morje, travarica, kava, burek, ... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 [quote name='Audente' date='19. Aug 2007, 18:56' Morje, travarica, kava, burek, ... A si ribice tud kaj jedla? Res sem vesela, da si tako vesela..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 [quote name='Audente' date='19. Aug 2007, 18:56' Morje, travarica, kava, burek, ... A si ribice tud kaj jedla? Res sem vesela, da si tako vesela..... orade, arbune, paški sir...hobotnico.... travarica in burek sta samo zato, da se mal hecam.Ful sem plavala ( vsako jutro ob pol osmih), igrala odbojko, se potapljala, zvečer plesala............preživela energijsko dobre dneve...RES SEM vesela Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Jaz imam leva v drugi hiši, a to kej pomeni? ...in mačke mam zlo rada... Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 samo da je nekaj lev(j)ega v tebi in si dobrodošla. Nisem pa vedela eno zanimivost.Da levi tako hitro pozabljajo. Predvsem na nekaj lepega. Žalostna sem. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 samo da je nekaj lev(j)ega v tebi in si dobrodošla. Nisem pa vedela eno zanimivost.Da levi tako hitro pozabljajo. Predvsem na nekaj lepega. Žalostna sem. Kaj naj bi Levi pozabili???Morda to ni bilo namerno, saj je življenje levov v teh dneh prav noro, saj tudi sama vidiš...Lepo se imej in jutri si kaj napiševa kar na gmailu, prav??? Nočko, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Hej zverine. Pri nas je ravno pe nevihti.Dobro, da me je sonce vsaj za en teden napolnilo z energijo. Nič mi ne pride do živega.Spet bo ludi vikend. Same žurke.Ja no, saj naslednjega pa spet na morje. Life is nice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Levček ti kar neobrit skačeš naokoli ??? Ti ti ti.Bi te bilo treba z šibo podrezat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 dans je res dan za crkljanje....gremo se crkljat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 jaz bi gin tonic....z dvojno dozo gina.pol bi zaspala kot mucka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 sem te imel na sumuja tako zvit v klopčič,pa stisnjen k nekomu mater nimam gina.Če pijem travce, mi pa vse drugo ven tolče bemu. kak lev si ti travarica paše samo na morju. tuki pa gin, pa viski in mogoče kak pelinkovec.Da ne boš mislu, da sem alkoholik, samo dan je tak. ja ja zvita v klopčič pa še kaka žval zraven Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 a kar pobrisal si jo ? s travarico? ti pa si....lev PS: imam novo glavo, ne črno in ne rjavo...neki izmedju Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 komanda padla pozdravljena levinja v domačem gnezdu to repka. tko se dela. Jaz tudi dam komando pa briši ( lonce,, krožnike in vse ostalo ).Jaz se pa po levje pretegujem. No saj ni čisto tako: pišem seminarsko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 saj še prejšnje nisem videl,kako naj si novo predstavljam :xx!: upam da niso navoja kaj poškodovali naj domišljija nima meja. menda sem prav ql ( me je repek pohvalu).Samo ne vem , zakaj me ni potem povabu nekam ven. na gin vrti se pa še in še...paše Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 če te še ven ni hotel peljati,potem bo nekaj na stvari ga je pograbila panika :wOOt: točno tako.Očitno ste vsi tipčki enu glih razmišljanja. ZAto sem šla sama wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii je bil dober pelinkovec. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 a ti to delaš koktajl ja...sex on the beach nočko. grem med rjuhe. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.