Audente 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 skočila bom ...izpod tuša v posteljo.Upam, da ne pristanem v vodi :wOOt: :wOOt: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Mijawww Nikoli ne veš,katera izpolnitev te oslepi,katero veselje spodmakne tla,katera ljubezen ustavi srce.Vsako jutro je nova želja. Imejte prekrasen dan.Dans imam samo eno željo. Da me ne bi bolelo. Pri zobozdravniku. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 jutro mjau :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: kaj ti res ne spiš?Le kaj te muči?? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 angelčki prihajajo PS: saj sem jaz angelček, ane Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 sem mislil da jih ni več nič bat nič bat....samo umiri se in jih boš začutil ob sebi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Prestala puljenje zoba :switz: Zdaj samo eure na mizo, pa mi jih bo spedenala v nulo.En mesec bom mal škrbasta potem pa akcija. Sicer pa, ko lev zaspi, levinje vse zbežijo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 mar mi ti prineseš cekin tukaj pri nas je samo cepin Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Tudi jaz ne verjamem v miške. V angelčke pa. Bemu mam trdo faco. Kwa me živcira Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Mijaw.... Včeraj se mi je res lizalo pa me je jezik in cela četljust tako bolela, da mi niti na misel ni prišlo.Danes me pa glava boli...jebeno vreme Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 LAHKO NOČ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Mijaw Tudi prednej ne pomaga več.Lep dan vsem, čeprav, bemu, še vedno me čeljust boli............. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Dobro jutro mačkice in mačkoni.../pardon levinje in levi/....Teren kliče, zato samo en lep pozdravček...Audente, upam, da ti je zob malo popustil.Merlin, kako si praznoval???? Ciao, Leteča Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Očitno je leva zdelalo novo leto. Je dobil cvek ob petko.Pa je mogoč mal razočaran.Ali ga je pa nevihta ujela? Ma ne, po moje mu je repka spekla noro dobro torto.Tko je prav.... Zob je v redu.Dans grgem na Brione Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Njami.. http://clarkvision.com/galleries/images.lions/web/lion.cub.c02.11.2005.jz3f4256.b-600.jpg njami no za pojest že ne bi bil za popraskat pa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Danes me nekaj ušesa bolijo, skoraj nič ne slišim.V glavi mi šumi, morda mi je padel pristisk.Lačna sem, zato si bom privoščila eno Toskansko solato. Točno se ve , kje Drugače sem pa še v sužbi. Poslušam muziko in delam. Pa prov čist nič mi ne manjka. Saj je ravno po plači Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 Mijawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww zaspančki http://www.cathyallinderphoto.com/lioness_cub.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 levinja tudi dobro razpoložena.vikend pred mano.praznovanje.vse v pričakovanju.vrem bo. sonček. samo še dobra volj in gas na vas Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 še mal še mal še mal...pol pa vikendin žur do jutranjih ur.....mogoče pa ne. Je treba imet mero. Ali se spustimo z vajeti???? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskrica 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 :9 knec znamanja leva pričenja se po horoskopu znak device :/ Citiraj dobra volja je najbolja:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 lepo in mirno nočko vsem nam, rjovečim Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Mijaw tele levinje so bolj ko ne nekaj drugega.samo vsake tolk časa pokukajo.seveda, lovijo plen drugje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 tebi tudi ne pustijo spati Bemu. Misli me prehitevajo, prehitevajo, tekmijejo med seboj : katera bo katero Zdaj se grem popedenat in v mesto. Na čaj in po nakupih.Lep je dan ko še diši po poletju Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Levinja si je danes privoščila:- en velik nakup- Kosilo v moji najboljši restavraciji z repkom in vodnarko ( je bil dober razlog)- zdaj v miru pijem kavico- in pišem članek za časopis- resno razmišljam o popoldanskem počitku Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Gre levinja v brlog.Spat spanje pravičnega. Me čaka lep dan jutri. Moram se odpočit. In še nekdo me jeza.Grem raje na kaj drugega mislit. Prihaja moj čas. Čutim to.Dans sem že itak preveč naflanacla v moj blog. Če se komu da brat na stara leta še literat postanem AJA. Nočko in sladke sanje vsem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Mijawwwwwwwwwwww danes sem se navsezgodaj počutila krasnonebo je jasnosonček naznanja da bo glasno http://jewel.sk/obrazky/skola/jarka/6309718-2546042.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.