alef 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Dobro jutro mucke in mačkoni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Jutro. Kaj je to da sm že ustala?!. Dns bo lep danček, bo treba na kak sprehodek odšetat. In kaj potem delaš tukaj? Zdajle je njalepši čas za sprehod... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Ne se bat , če ne bom šla glih zdej, dns bom šla sigurno. Rabim razbistrit možgančke in se skoncentrirat. Mislm, da bo to najboljši način, če pozna kdo kaj učinkovitejšega, naj pa pove. Ne poznam... Za nasprotni efekt pa... :onfire: ...še pa še... x:px Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Lahko noč.Bil je krasen dan.Zdaj pod dolg tuš..........in potopit se v sanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Mijaw.Ne samo dolg, tudi leden je bil. Pester teden pred mano.Sami sestanki, sestanki, sestanki...... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Jutro Kwa pa vem kaj še bo dans Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Dobro jutro, dober dan!Lunca mi je ponoči nagajala in mularija se je preganjala z motorji pod našim balkonom....Sedaj pa grem malo v naravo, morda bo kakšen jurček padel, če ne, bom pa jaz/hahahaha/ Lep dan in mejte se fajn, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Duhovnik iz male slovenske vasi je bil velik ljubitelj kokoši, ki jih je skrbno čuval v kokošnjaku za cerkvijo. Neko nedeljsko jutro je ob običajnem sprehodu med perjad opazil, da je izginil njegov petelin in ker je vedel za običajne vaške petelinje boje, se je odločil med mašo nagovoriti svoje vernike. "Kdo ima petelina?!"Vstali so vsi moški."Ne, nisem mislil tako. Je kdo videl petelina?"Vstale so vse ženske."Ne, ne, tudi tega nisem mislil. Je kdo videl petelina, ki mu ne pripada?"Vstala je polovica žensk."Neeee, ne in ne, mislil sem ali je kdo videl MOJEGA petelina?"Vstali so ministranti, dva duhovnika in koza. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Žena na lestvi obira grozdje, mož pa ji spodaj gleda pod krilo in si ogleduje njeno muco. Nato pa čez nekaj časa vinogradniško poznavalsko reče; Ej žena, izgleda kot da imaš peronosporo. Žena se pa samo obrne in mu odgovori: Se čudiš? Saj si letos samo enkrat šprical ! Takle mamo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 No, vrnila sva se iz narave in ne boste verjel, on je našel belega tartufa.Pa mi pravi: hodim in hodim-diši po gobah, pa grem dalje, gobe še kar dišijo, a jih ni več. Potem pa se domislim, ja sej dišijo z moje košarce. To je čist gobarska....Ni dobro najti takoj gobe, ker pol misliš, da so povsod...Bila sva na Korantu nad Zaborštom pri Dolu(pri Ljubljani). On je gobaril, jaz pa sem se spravila hodit in hodit, povem vam sedaj sem prav dobro pripravljena za popoldanski šiht. Lepo se imejte, Andreja Prilagam slikco z današnje hoje... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 vau Aandreja.Hudo lepo je tole.Si pa uživala.Ti privoščim.Jaz bom pa po 15.uri. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Zverine.Sem ful uživala danes.Spila 3 Bandidose enga bi pa kako drugače. Sem čist zmedena.Lahko noč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 Mijaw Lepo sem se naspala. Uživala v sanjah.Prav lep dan bo.Da o ju3 ne razmišljam. Kisses dont No they dont Never dont lie You can run if you want but you cant hide Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 ZVERINE Tabu...Je voda, je zrak, je poskočen korak,je jutro, je dan in večer,je prvi pozdrav, se boš z mano igral? Je glas, je tišina, je prijetna bližina,je nekaj kot čuden nemir,je modra, je rdeča, je smeh in je sreča. Lahko mi je tako lepo,sem oblak, sem nebo.S tabo upam si vse,lahko sem srce. Ti si zame kot zrak, si moj skriti junak,obraz, ki oblake spodi.Si nasmeh in pozdrav,si me končno spoznal. Zdaj je dan zaživel in je svet bolj vesel,besede so našle pomen.So prišle dobre vile, so se sanje zgodile. Lahko mi je tako lepo... S teboj mi je tako lepo,zmorem več kot lahko,tokrat upam si vse,dobro mi gre. Lahko mi je tako lepo... Lahko mi je tako lepo... S teboj mi je tako lepo... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 Vse kar bi lahko bilo s tabo bi lahko bilo vse kar je lepoooooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 when you're gone,the pieces of my heart i'll missing you,when you're gone,the face i came to know is missing too,when you're gone,the words i need to hear to allways get me through the day Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 To love is to suffer and not to love is to suffer too Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Prvi žarek že dviga se iz snaglej, nad vodo je svetloba vzšla!Ko poslednjemu v temi poidejo moči,novih stotero se sonca veseli. Nekega jutra, ko se zdaniin se glave ohladijo,vsak odide svojo pot.in se solze posušijo,nekega jutra, ko se zdani.(Vlado) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Prvi žarek že dviga se iz snaglej, nad vodo je svetloba vzšla!Ko poslednjemu v temi poidejo moči,novih stotero se sonca veseli. Nekega jutra, ko se zdaniin se glave ohladijo,vsak odide svojo pot.in se solze posušijo,nekega jutra, ko se zdani.(Vlado) , tale pesem je pa )grem raje ven,da me kdo ne požre ) Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Prvi žarek že dviga se iz snaglej, nad vodo je svetloba vzšla!Ko poslednjemu v temi poidejo moči,novih stotero se sonca veseli. Nekega jutra, ko se zdaniin se glave ohladijo,vsak odide svojo pot.in se solze posušijo,nekega jutra, ko se zdani.(Vlado) Nekega jutra, ko se zdani.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 ...nekega jutra se res lahko swašta zgodi... fotka je pa nice. dober fotograf si ti tole, Ebor Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Po lepem jutru pa se takale rožica dobi..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 jUTROOOOOOOOOOOOOOOOOO EN LEP LEP LEP DAN VSEM.vIKEND JE...ENI so na morju drugi bomo pa delal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Po lepem jutru pa se takale rožica dobi..... Ja lepa vrtnica... edin, če lohka prpomnem... ko boš fotografirala pazi, da boš imela uni okenček, ki kaže na kateri del slike (objekta) fotoaparat fokusira, na cvetu, tako boš dobila izostreno sliko cveta in liste nekoliko neostre...Recimo takole: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Kako lepe vrtnice si podarjate..... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.