Audente 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 hej zverine...dons je moj srečen dan:)da vidmo...kwa še bo...je bila kavica s Scorpio :2src: je bil nasmeh :2src: pa še neki...kar naj ostane skrivnost Ne morš verjet.Živmu človeku se vse naredi....hudo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Mijaw UPAM iz srca da vas voda ni zalila?Danes me čaka pot na Ptuj Upam da bo po cesti vse ok...da se bodo reke umirile. Vsem želim lep dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 MIJAWWWWWWWW :xx!: grrrrr malo mačka mam dans...seveda. a mi je blo treba včeraj tolk koktailov popit? Imam nov okrasek na zobeh. Prav sexy Zdi se mi , da levinjam najbolj stopiš na žulj, ko jih ignoriraš. Pol pa delajo pizdarije.Držte pesti, da se ta danes obrne v moj prid. MHM...sem malo poredna prav krasen dan vsem in naj vas ne zebe...kot mene zdele tuki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 MIJAWWWWWWWW :xx!: grrrrr malo mačka mam dans...seveda. a mi je blo treba včeraj tolk koktailov popit? mal se je treba sprostit - a so bli dobri? Imam nov okrasek na zobeh. Prav sexy Zdi se mi , da levinjam najbolj stopiš na žulj, ko jih ignoriraš. Pol pa delajo pizdarije.Držte pesti, da se ta danes obrne v moj prid. MHM...sem malo poredna kar bod - še namest nas prav krasen dan vsem in naj vas ne zebe...kot mene zdele tuki Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 hej zanimivo...kva sem jaz spet naletela na en skrivnosten oreh...da te kap...ha ha ha...brez takih jedrc očitno v mojem lifu ne gre....ampak vse skrivnosti se enkrat razkrijejo...slej ko prej Zasavka...tebi neskončno hvala za Pohvalo Imam res prekrasen briljantek v zobeh Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 ha ha ha Merlin 6 ...mogoče tudi z novim okraskom, ga strem do konca in se posladkam z njim pustimo se presenetiti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2007 Prijavi Deli 20. september 2007 O, Audi, briljantka kaj pa fotko? jaz sem si ga pa zadnjič za birmo od bratranca na noht prilepla.. prav simpatično zgledalo. Jes, končno sem prišla do žara za toastke delat.. smo stestirali prejle pa še krompirčke sem spekla gor potem, fanta bila kar nekaj navdušena Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Dobro jutro levčki in levinje....grem v Milano in upam, da bo pot prijazna....Vam pa želim en leeeeep sončen dan, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Mijawww. Lep petek je pred mano. Zvečer me čaka ena prijetna večerja z bivšimi sodelavci...joj, sami moški a vem da bo spet žur do jutranjih ur. Potem pa vikend in trgatev v Prekmurju :2src: Andreja in vsem ostalim na poti ali kjerkoli : SREČNO. Aliana...ni fotke, žal. Zdaj, če me kdo ujame med smehom, pol pa že. Vsem x:Xx x:Xx x:Xx Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 ....ha ha ha....mogoče pristabneva skupaj....jeeeeeeeeeee na glavi namreč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 Dobro jutruo carji živalskega sveta... Merlin ti samo odločno... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d010.gif Samo pazi da ne bo potem s tabo takole... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a045.gif x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 Mijawwwwwwwwwwwwww mucki, mucke in ostali, ki iščete zavetje v zverinjaku Krasen vikend se je začel že s petkom. Je bla huda žurka Zdajle ravno pregledujem fotke No Prekmurje je pa itak :onfire: samo žal nisem mogla do Tipke...pa drugič Lepe sanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 pozabila povedat: imam novo glavo čist odbito frizuro Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Mijawwww danes se ne hecat z mano.Bo vse rdeče okoli in okoli.... grem nabit frizuro da bom vsaj sama sebi podobna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 no lepo.me zanima če bi ti bla na meni všeč...sicer pa...noro dobr zgledam ...zdaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 GREM VČERAJ IZ PISARNE DOL, V TRGOVINO POLEG POŠTE, PRIDEM VEN IN VIDIM ENO NULO OD KIFELJCA, POLEG AVTA, KI PIŠE PARKIRNI LISTEK. STOPIM ZRAVEN : " DAJ NO, ČLOVEK, DAJ MIR, KAJ PIŠEŠ TO,NE SE HECAT!" ME JE KAR PRESLIŠAL IN PIŠE DALJE TISTI LISTEK! "NACISTI PAPIRNATI,INKASANTI " - SE ZADEREM, - ON PA Z NASMEŠKOM ZAČNE PISATI DRUGI LISTEK! PONORIM: "SI NIČ DRUGEGA, KOT EN KUP DREKA, KIFELJC! GNILOBA, NOREC ZARUKANI!!" ITAK DRUGEGA NE ZNAŠ. MATER TI J...ON PA MIRNO PIŠE, ZATAKNE ŠE DRUGI LISTEK ZA BRISALCE IN ZAČNE PISATI TRETJEGA!PI....! VSE SKUPAJ JE TRAJALO KAKIH 20 MINUT - BOLJ KO SEM GA ZMERJAL, VEČ LISTKOV JE BILO ZA BRISALCI! PA KAJ ME BRIGA! SAJ ITAK NI BIL MOJ AVTO! Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 x:Dx Zloba... Zdravo Audi, morgen mucki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 itak....dans me je sama zloba aja ...jutro luftarček Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Mijaw Ne da se natančno določiti trenutka, kdaj se rodi prijateljstvo. Kot se v posodi, v katero kapla voda, po neki kaplji vsebina prelije čez rob, tako se po vrsti prijaznih dejanj zgodi še eno, ob katerem srce prekipi. Lep bo ta jesenski dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Morgen mucki... Ali pa lahko noč, še ne vem kaj bo ratalo... Ura ni prava za spat, svetloba tud ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 ALEF samo zate...roleto dol in boš lažje zaspal KLIKNI Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 mijaw.....zaspanci nov dan je grem pod tuš pa v službo pol Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 ALEF samo zate...roleto dol in boš lažje zaspal KLIKNI Nimam rolet... Morgen carice in carji... http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/k045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 ene par zate Alef od carice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 mrjau zverinice čisto prav mi je, kaj klikam tam ko ni zame sicer sem tako imel namen cel dan preležati v posteljitako iz protestasedaj moram samo ugotoviti, proti čemu protestiram za caricoAlef saj veš Kako ste mrcine mačje. A gledate nogomet, al kako pada dež???Meni je dan minil super in upam, da ste sitnobo pospravli pod tepih za drugič.Merlin, a si res počival cel dan???Ne morem si zamišljat, da bi cel dan zdržala v postelji, razen, če bi se muckala z mojim ljubim... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.