alef 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Dobro jutro zverine... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 aandreja ne boš verjela, za kaj takšnega sem včasih pravi virtuoz ni dežja,ni nogometa,ni žene. na sliki je videti, kot da te bo vsak trenutek naskočil Ma nisem jaz miška, jaz sem mačka Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 mrjau zverce Aandreja saj sem te prepoznaloni mali je videti precej ratoboren jutro Alef, Jeti Ja, saj smo bili včeraj vsi in sem tako malček naredila v prispodobi.Danes pa sem malček utrujena,ker sem bila ful naokrog, a v bistvu sem sama s seboj zelo zadovoljna, ker sem delala 100 na uro in bila uspešna.Merlin lep večer, prav tako želim tudi ostalim zverinam na tem forumu... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Morgen mačke in mački... Jeti, kje imaš zverino? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 ZVERINE.NAm tudi mraz ne pride do živga Me je en bebo dans v smeh spravu. K ignorira. Misli, da ignorira. Ker jaz po novem ignoriram. Je bil en napet deloven teden. Max deloven...bonus sem si zaslužla Drugač vse pod kontrolo. MAl še čakava pol jo odrineva. Še ne veva kdo bo vozu Tamala carica se je pa v četrt letnik nazadnje vrata vpisala...jebiga, vpisala se pa je ajd mejte se....zverinice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2007 Avtor Prijavi Deli 30. september 2007 Ahoj zverce . Ne vem kako to, da vsi spite sred dneva ... Uživam tule, na sončku in vročini in prav z užitkom prebiram, kako nabirate kostanj in pripravljate ozimnico . Pa pa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2007 Avtor Prijavi Deli 30. september 2007 Severna, Jeti , sonček, Latino predel, to kar me je od nekdaj osrečevalo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Pujsa WB Prekrasen vikend. Poln vonja po soli, borovcih in žaljblju.V zraku ljubezen.Morje premrzlo za kopat. Zato pa oromno lignjev in ena srčkana hobotnica. Čez en teden bo prav krasna za v želodček. Sladke sanje vsem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Zverinjak je mrčkol nikjer nikogar ZBUDTE SE MRCINE imejte se skrajno fajn Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Mački spijo... Morgen zverine... Zbudite se, sonce bo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Jutro mucke saj vstat je bilo dost lahko, sam zdajle me bo začel pobirat.. drugač pa.. bo tole še zanimivo, moja služba Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Aliana....a v službi si?? A greš v službo??? Jaz bla pa za vikend z mopedkom na Pagu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Samo da jaz pridem tja je SONČEK an e? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 prav noro fajn je blo....sonček, travarica, morje, pivo in vročica sobotne noči Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Jaz privoščim ti vse to iz srca Ko bom še malo zrasla, si bom kupla tam en kurnek, za dve sivi zverinici že bo....V glavnem da bodo možgani na off, midva , morje...oblaki...burja...in MIR. Ja ta vikend je bil predvesm mir ( brez elektrike in ostale navlake....Tv radio...) v glavnem izklopljenoooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 čaki Merlin, glede na to, da sem bila včasih doma v medijih, mi je tale tvoja pesmica nekam znana?jst bi tud bla na pagu mmmm sam ne drug teden;) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 jaz pa mogoč še bom kaj ta vikend...če bo vreme za motor Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Merlin... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2007 O zverce, morgen , pri nas je rano jutro 5 zjutraj, pri vas pa sredi dneva. Pozdravček nazaj Audi. Jaz imam par urc casa do ene ure pouka, potem siesta, pa potem ta zaresen šihtek. Pa pa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 O zverce, morgen , pri nas je rano jutro 5 zjutraj, pri vas pa sredi dneva. Pozdravček nazaj Audi. Jaz imam par urc casa do ene ure pouka, potem siesta, pa potem ta zaresen šihtek. Pa pa Kje pa si?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 O zverce, morgen , pri nas je rano jutro 5 zjutraj, pri vas pa sredi dneva. Pozdravček nazaj Audi. Jaz imam par urc casa do ene ure pouka, potem siesta, pa potem ta zaresen šihtek. Pa pa KAKŠEN ŠIHTEK Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2007 Na toplem . Na drugem kontinentu, Larsy, Bush je sosed namesto Mercatorja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Na toplem . Na drugem kontinentu, Larsy, Bush je sosed namesto Mercatorja ola Mexico Uživaj še zamë v sončku! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2007 KAKŠEN ŠIHTEK Trenutno učim Angleščino in imam 2 uro med 9-10, potem pa 3-8.30. Ampak sem se kar navadila. Bom Larsy, zdajle še posebej uživam, ko je tule še vedno poletje, vi pa kurite.. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Trenutno učim Angleščino in imam 2 uro med 9-10, potem pa 3-8.30. Ampak sem se kar navadila. Bom Larsy, zdajle še posebej uživam, ko je tule še vedno poletje, vi pa kurite.. KRASNOOOOOOOOOOOOO.....v glavnem da uživaš.Moja hčera je bila letos v Mehiki na dopustu...16 dni...spomladi gre v Brazilijo....ej,,,jo mika iti tja dol Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.