Ksenia 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Tami rabi inštukcije pravi če lahko uletiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2007 Pri meni v srcu je od nekdaj Latino temperament in predel sveta, Italija je bila moja prva ljubezen. Tule se imam res svinjsko fajn, uživam , je pa treba mal birokracije spedenat, ampak sej bo, al smo al ja . Brazilija? Zelo verjetno, eden mojih naj prijateljev z neta je Brazilec in se pogovarjava, da bi ga obiskala. Time & money Ksenija, komot, bomo med siesto Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 to je res the best.no upam da birokracija ni tolk huda kot tuki v Slo.Mene pa nič kaj pretirano ne vleče v te kraje...Bi šla pa v Indijo Ksenia prpel tamalo k moji Pikici...no problem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2007 Pol pa ko prideš ven iz stanovanja, zaviješ točno v kontra smer kot za Mehiko Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 aja...so mi pa ful všeč latino tipi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 aja...so mi pa ful všeč latino tipi kva se kej hvalš... men pa nobeni trenutno... čisti vegi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 men pa nobeni trenutno... čisti vegi Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2007 Bi jim bila tudi ti svinjsko všeč, Audi , del življenja tule, če si drugačen, kot domačinke. Sem se že navadila, sploh pa ker ne težijo, samo verbalno izražajo svoje mnenje, pa še to ne primitivno. So pa blazno topli in odprti. Jaz imam tudi strogo očiščevalno dieto , sem si čist dost Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 kva se kej hvalš... men pa nobeni trenutno... čisti vegi BEJBE...ve sploh ne veste kaj zamujate....saj jaz sem tudi sama sebi ampaaaaaaaaaaaak PAŠe Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2007 Merlin, še sem v tvojem lajfu , morja ni tle sploh, kjer sem jaz . Je pa svinjsko toplo, 25 pa več, radiatorjev sploh ni v stanovanjih, če ti to kaj pove , mažem se s kremo za sončenje in to oktobra . Ah mal vas moram hecat, ker nimam preveč rada snega in mraza, pa tudi kostanj lahko pogrešam v zameno za sonček. Sicer sem pa slišala, da imate blazne podražitve in da se še obetajo ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 dobr da bolj mal jem....pojma nimam kostanj ti lahko po dhl pošljem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Merlin, še sem v tvojem lajfu , morja ni tle sploh, kjer sem jaz . Je pa svinjsko toplo, 25 pa več, radiatorjev sploh ni v stanovanjih, če ti to kaj pove , mažem se s kremo za sončenje in to oktobra . Ah mal vas moram hecat, ker nimam preveč rada snega in mraza, pa tudi kostanj lahko pogrešam v zameno za sonček. nehi no... ja, Audi, službo, ko si spraševala prej.. za eno leto sem se v domači firmi bolj zares zaposlila, ker ponavljam letnik. Smo imeli malo učne ure.. mah, mal bo treba meje postavit, razložit mami da nisem prišla nazaj živet domov, ampak samo delat.. ampak bo fajn, se bom ful naučila pa še mal več druženja z bratcem, kar je pa tud super Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 hej ALiana...to je krasno. Veš, s starši je res treba postavit mejo. Tudi jaz to zahtevam od svoje hčere. Ni problemov, vendar se ve...da je odnos mama - hči in določeno spoštovanje iz obeh strani. Saj sva prijateljice in vse...super...samo naj se ve kdo je kdo.To da se družiš tako več z bratom je pa NAd mega....meni so iskreni in lepi odnosi v sorodstvu všeč-......le tako naprej Imaš srečo če zvečer ugasne luč in reče"boš korenčka"to je menda vegi korenček :wOOt: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 nič ne bom korenčkala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Mijawwwwwwwwwwwwwww jaz tudi ne.....ha ha ha....grem danes v MB ...z največjim veseljem x:px evo za vse..za ........en lep dan.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 moškiiiiiiiii...ah larifari Hodita fant in punca po ulici. Gledata izložbe ... Pa pravi fant njej ... "Oooooooooo poglej kako lepo krilce, ti ga kupim?" "Ne," ... odvrne ona. Gresta naprej in on vidi tangice. "Ooooooooo kako lepe ... ti jih kupim? ..." "Nočem," ponovno odvrne ona ... Gresta naprej ... vidi modrček. "Ooooooooo kako je lep. Ali ga ti kupim? ..." "... Ne," ... odvrne ... Nato gresta v park ... tam jo dobro nategne in se vračata nazajpo isti ulici. Pa pravi ona ... "Dragi ... ali si videl kako lep modrček? A miga kupiš .??? "... Ne!!"... odvrne on ... "Prej si mi ga pa želel kupiti ...???????" "Veš, prej sem imel trdi kurac in mehko srce, sedaj pa imam mehekkurac in trdo srce ..." Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2007 Jutrček zverce , naj se vam naredi lušno popoldne , jaz pa jutranjo kavico srebam. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Čau.Prišla...pokukala...in zdaj grem spat.... sladke sanje vsem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 mijawwwwwwwwwww in vsem lep dan poln smeha in sonca pa traparij Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Dobro jutro zverinice....rada vas mam... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 jaz mam tudi rada zverinice in hvala za lepega metuljčka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 ...le kod si hodil le kod si bil ...smo te že pogrešali Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 zanimivo....lepo da spoznavaš našo SLO...moje poti trenutno vse vodijo v MB jao a bomo preživeli tudi to Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 ...ma trenutno sem na tlaki ...zvečer se grem malo politike ...ju3 pa spet tlaka in popoldan Mb.... pestro pestro pa še stopnjuje se Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Dobra si jaz vsak 2. dan naredim kakšno dobro delo,pa se že počutim kot kaskader Hvala ma itak...saj sem levinja. Če se mi ne bi stalno neki dogajalo bi bla sitna...tko pa nisem...sem prav dobre volje....aja, vmes pa itak še kaj lepga kupim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.