Pujsita 3. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2007 Ahoj, no jaz sem v Sežani in Mariboru že bila, tako da širim obzorja v Michoacanu in za vikend Mexico City . Jaz tudi rabim ekšn Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2007 Jutrček Merlin, šibam na ta prvo uro prfoksenja, pol pa 1 uro učit se Španščino Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 helooo zverine...obiskovalcev že itak dolg ni blo.Nevem, a se nas vsi bojijo al kaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 kuga da nas ni itak da smo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 aja Merlin6...a ti kar pr belem dnevu sanjaš ali ponoči pogrešaš lnf, ker ne moreš spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2007 Jutrček, tlele je glih konc nevihte, ma da se zrihta do moje prve ure, da je toplo in suho, sicer so pa pločniki tok visoko, da ne hodiš po vodi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2007 Na drugem koncu sveta. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2007 Uživam v drugem stilu življenja, zame je žur vsak dan cel dan, ker sem tule, popolnoma drugače je vse Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 ja tko drugače, da kr med pogovorom človek mrkne in stvari pusti na pol izrečene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2007 To je pa del tega sveta, zgubila sem net, je pa mal drag špas, da bi te poklicala po telefonu in ti povedala, lahko se pa zdajle pofočkaš, da dokončam NJUZ Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 sem v službi za blagajno itak da štekam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2007 Jaz pa priprave pišem , eno še skončam, potem bom poskusila en mal testov popravt, pol pa ekšn, prva ura dons, potem pa ostalo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 ČER.Uletela na hitrico.Bila v MB.Se srečala s Klarus ( mhm same oči so je....)Drugač pa vse pod kontrolo....zverinice, kako ste aja pa en dvojček ga neki žura tuki x:px Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 mi pa ne.Pri nas je akcija nonstop...... aja v MB spet naredla šoping...kolk bom nice x:px ej mali, ti samo žur...pravijo uživaj dok si mlad Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 čerja sedaj ne vem kaj bi se na hitro zlagal kwa je....a bi se rad krvav useknu itak da sem na 100 na uro...pa laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaačna sem :xx!: ma nič.grem jaz pod tuš.pol pa med rjuhe.utrujena sem. NOČKO vsem in sladke sanje...mogoč se jaz prikradem vanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 s kom se družim...kdo je te ta PP Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 ne še....ne eno in ne drugo :sori: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2007 Čerrrrrrrrrrrr, končala z vsem, svinjsko produktiven dan, napisala vse priprave za drug teden, kupila karto za prestolnico za jutri, naredila test Španščine z 9, učila, se stuširala, zdajle mal poklepetam, potem ob 1h zjutraj po našem času pa pridejo Mariachiji zaigrat kolegici podoknico . vstanovanjico kolegici, ki ima jutri rojstni dan. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Bila je prekratka noč.......mijawwww da bi bil tak še dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Čerrrrrrrrrrrr, končala z vsem, svinjsko produktiven dan, napisala vse priprave za drug teden, kupila karto za prestolnico za jutri, naredila test Španščine z 9, učila, se stuširala, zdajle mal poklepetam, potem ob 1h zjutraj po našem času pa pridejo Mariachiji zaigrat kolegici podoknico . vstanovanjico kolegici, ki ima jutri rojstni dan.čestitam za test...pa fajn jutri al danes al kdaj že po vašem času zrihti v prestolnici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2007 Morgen Audi in Ksenia, jaz imam pa še nočko, pa mariačije v prihajanju, pridejo presenetit sodelavko za rosjtni dan Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 bejbe...jaz sem že v službi.......je bil že prijeten klic navsezgodaj tak da sem ready za deloven dan.... marijačiji šele sedaj opazila....bi jaz tudi eno tako podoknico Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 jst jo pa ne bi...fajn za klic.. jst bi tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 ja a z mariačiji tudi ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2007 Meni so blazno všeč, melodije, pa obleka, pa vse, komaj čakam, da prisvinjajo. Pol nas ve za to, pol ne, slavljenka valjda ne. Izgleda kot en čist navaden dan.., mislim noč Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.