Audente 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Meni so blazno všeč, melodije, pa obleka, pa vse, komaj čakam, da prisvinjajo. Pol nas ve za to, pol ne, slavljenka valjda ne. Izgleda kot en čist navaden dan.., mislim noč mi jih je tamala prinesla kot okraske domov..pa filmček na fotki...pa fotkr...bo treba enkrat v Mehiko na dopust Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2007 Prit u Mehiški uddelk zverinjaka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 taki pa levi nismo Želvaki Pončo, Jožko in Vinko se odločijo za piknik in Jožko napolni košaro s piškoti, pijačo in sendviči. Ker je park 20 kilometrov stran, hodijo do njega kar deset dni in ko končno prispejo na cilj, so že popolnoma izmučeni in lačni. Jožko začne prazniti košaro, in ko potegne ven steklenico, ugotovi, da je pozabil odpirač. Z Vinkom začneta preprićevati Ponča, naj gre ponj nazaj domov. Pončo ugovarja, ker se boji, da bosta medtem vse pojedla, po dveh urah prepričevanja pa končno popusti in se počasi odpravi proti domu. Mine 20 dni, a Ponča še vedno ni. Ko mine še en dan, se Jožko in Vinko vsa sestradana začneta spraševati, kod hodi, a obljuba je obljuba in hrane se ne dotakneta. Minejo še trije dnevi in Vinko zatarna: "Moram jesti!" "Ne, obljuba je obljuba," obotavljivo reče Jožko, ko pa mine še pet dni, ne zdržita več. Ko odpreta usta, da bosta ugriznila v hrano, skoči izza skale Pončo inreče:"Evo, glih zarad tega ne grem!" Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2007 Morgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2007 Tlele se dan šele dela :-) Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2007 Ta moment 18, zjutraj, ob 9h, čez dan 25 in več Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2007 Zame, ki ljubim poletja in vročino, je tole super fajn . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 dan.Vikend je in me prav nič ne briga kolk je stopinj..jaz mam bandidosa v eni in še neki v drugi roki..pa se mi fučka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2007 Jaz pa še delovni dan pred seboj, ampak bo pa vikend daljši, ha ha ha Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 pred mano pa sexy noč x:px Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2007 Čer Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Mijaw delo kliče Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Helooo. No družba. Večina dela je za menoj. Prebelili spalnico, kopalnico, vse okvire od vrat....stanovanje postaja mavrično Razmišljam, da se kar jaz tja preselim.....kupit je potrebno novo posteljo in kak odbit primerek dvo ali troseda v živo rumeni barvi.Potem je stanovanje vseljivo..... Prav ponosna sem na vse tri, ko smo blili tako pridni. Zdaj se grem pa mal razvajat, naredit eno solno kopel...potem pa: POČAKAM, da me kdo povabi na deci belega x:px Spet bo fajn večer. I love sunday x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx vzemte si jih, če jih hočte ( vračam Namaarju ) :fiju: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 jst te povabim na dva... sam da nazaj pridemahoj vsemprav zanimiv dan... pa čisto nič pridna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 KAM me povabiš?Kaj če bi jaz tebe povabla**A prideš? V dvoje? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 ja na dva deci,neja lahko me povabiš sam ne pridem haha...ma ne, že od Klaruske so me odtrgal, šibam zdejle, pa ne vem kdaj se vrnem... drugič a lahko tisto v dvoje sama izbiram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Ha ha ha seveda IZBERI tisto kar SRCE želi :2src: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Jutro... in lepo nedeljo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Dobro jutro Audente in vse mačke in mačkoni.....Pretegnila sem se že...sedaj pa na kavico, mmmm, kako diši.... Lepo nedeljo vam želim Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 he he he eh...čas je za novo ikonco...mal sem nagajiva...in poredna.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 čer zverine. je bila 50:50 take nedelja. Predvsem delovna. Sem bila pridna in sem naredila seminarsko...zdaj urejam gradivo za izpit, pol pa učit se ma hecam se...nič od učenja... jaz bi...mhmmmmmmmmmmmmmmmm kaj drugega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Dobro jutro zverine...Moje prebujenje je bilo nekam zgodnje, ampak tako je še bolje, bom lahko naredila vse kar je pred mano. Lep dan in imejmo se radi,Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Mijawwwwwwwwwwww Pred mano je naporen teden. Poln presenečenj To želim tudi vam. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 za komuniste Tito, Jovanka, Kardelj in Pepca so bili povabljeni h Carterjevim v Belo> hišo na večerjo. Po aperitivu in klepetu v salonu jih je gostiteljica > povabila v jedilnico.>> Tam pa - zlat pribor, zlati krožniki... Niti sedeli še niso, ko je> Kardelj že sunil velik zlati krožnik in ga skril pod srajco.>> Ko je Jovanka to videla, je rekla Titu:"Joža, Kardelj je sunil zlati > krožnik. Tudi jaz hočem enega.">> Tito se je začel izgovarjati: "Poslušaj, Jovanka, jaz si pač ne morem> privoščiti, da bi na sprejemih kradel zlate krožnike. Navsezadnje sem> vendarle največji sin naših narodov in narodnosti ter ustanovitelj> gibanja> neuvrščenih.">> Jovanka pa je vztrajala in trmarila: "Hočem zlati krožnik, drugače mi bo> Pepca s hvalisanjem požrla živce, ko se vrnemo v Jugo." >> Tito razmišlja, kaj bi. Treba bo ukrasti krožnik in pika. Vstane,> prosi prisotne za trenutek pozornosti in začne: "Cenjeni prijatelji,> morda ne veste, da sem bil nekoč, preden sem postal revolucionar in vodja > komunistov, čarodej.">> Prisotni ga presenečeno gledajo, Tito pa nadaljuje: "Prikazal vam bom> enega svojih priljubljenih trikov.">> Vzame z mize zlat krožnik in ga lahkotno spravi pod srajco. V jedilnici > zavlada tišina, Tito si pa mirno zapenja srajco in nadaljuje: "Zdaj pa,> prosim, uganite, kje je krožnik.">> Vsi pokažejo s prstom nanj, Tito pa smehljaje reče: "Ne, pri Kardelju > je!" Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Jutrček v zverinjak , prisvinjala iz prestolnice, svinjsko fajn vikend je bil Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.