melody 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Hej sweetie darlings Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2007 Čer Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Mijawwwwwwwwwwww kako lepo presenečenje v moje Enabiralniku...že navsezgodaj...presenečenja obožujem Želim vam krasen dan...tebi Pujsa pa nežno noč Hej sweetie darlings x:Xx x:Xx pa kje si ti???? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Povsod po malem. Kako gre? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 meni fullllll fajn...pa tebi?Ljubezen??? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2007 Jutrček , šibam na prvo uro, pa sem mal pozna. Pa pa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 čer.Madonca naporen dan je za mano... grem kar spat Merlin6...pazi da se nauš pretegnu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Hej sweetie darlings Povsod po malem. Kako gre? oj, cukrček , lepo, da si nas prišla malo pokukcat. parkrat sem te videla v čudoviti beli obleki, ko si se sprehajala po mestu s prijateljico ali pa kužkom. ful si lepa. premikaš se elegantno, da človek težko odlepi oči s tebe. mila in lepa kot labod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Audente - nič posebnega, še vedno diham. Mačona - zakaj mene nihče ne pride nikoli pozdravit? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Mijawwwwwwwwwwwww Madonca , sem spala kot ubita. Zjutraj rada zgodaj vstanem, ker je totalen mir in to me sprošča Sedaj pod tuš, kako dišeče mleko na telo in v službo. Dans bo malo manj napren dan..ali pa ne, vrag si ga vedi. Merlin 6..ne preveč delat, delo ubija. Raje se vsedi dol pa enga in bo življenje takoj lepše. Melody...zdaj sem skoraj vsak dan v LJ...pokliči pa greva na en VSem pa vsekakor prekrasen jesenski dan,, tudi tebi MAčona, ko vsake toliko časa upaš stopit med zveri Pujsa....tebi pa lahko noč al kwa že maš tam kjer si Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2007 Ojla, Audi, čer je nekak zdajle, 11.10 zvečer, čas ko se vse umiri in ko pokontaktiram rodno grudo. Zdajle celo večerjam, mlečni riž , brez tacosov Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 ha ha ha...dober tek.Jaz pa sem že v službi. Lepo spi in kaj leprga sanjaj...lahko tudi o Sloveniji, tukaj bo namreč lep dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2007 Bom kmalu odpujsala na kako kitico, ja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 ha ha ha...dober tek.Jaz pa sem že v službi. Lepo spi in kaj leprga sanjaj...lahko tudi o Sloveniji, tukaj bo namreč lep dan Lepo dobro jutro Audi, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Pujsa...sladko spi Andreja ti pa užij lep dan vsi ostali pa kokr hočte Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2007 Jutrček , šibam, pozna Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 prišla domov.utrujena.prazna.sodelavke tečne in jaz z njimi.delam kosilo.potem pa barvat novo kopalnico. Dober delaj Pujsa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2007 Ahoj, Audi, jaz imam pa siesto. Po prvi uri - so pisali kontrolko, potem sem imela pa Španščino. Zgažena, ker sem do 3h klepetala, ampak kaj čem, če imate pa druge časovne termine. Zdajle pa priprave za dva razreda za drug teden, kontrolke popravit, kaj pojest, potem pa drugi polčas. Sem šla za hec pogledat, 26 stopinj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 ..pri meni tudi 26 stopinj....mam zakurjeno krušno peč.A se pride kdo pogret?Ponudim še deci belega...full dobrega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2007 Če vam pa ni do belega, lahko pridete na Tequilo, samo boste 7 ur za cajtom Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Če vam pa ni do belega, lahko pridete na Tequilo, samo boste 7 ur za cajtom po parih tekilah mi bo čist vseen al sem za al pred cajtom. takrat BOM (pjana ko šus) , drug dan pa :xx!: :xx!: Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2007 Zasavka, če ne mešaš z ničemer, nič ne boli glava, preverjeno, pa se ti svet lahko pred tem zdi svinjsko lep , al sem se pa že tok zelo integrirala semle Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 mene je enkrat fejst bolela - ampak sem mela dobro podlago (tekočinsko), zato....kopfdefekt strupen na novega leta dan, totalna amnezija ipd... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Mačona - zakaj mene nihče ne pride nikoli pozdravit? če pa se peljem s trolo, ti pa greš peš - največkrat, al pa jaz grem za tabo, ti zaviješ v hotel Lev, jaz pa na avtobusno čakat trolo. VSem pa vsekakor prekrasen jesenski dan,, tudi tebi MAčona, ko vsake toliko časa upaš stopit med zveri hvala, tebi tudi.saj si ne rabim upat. jaz sem tud Levinja, remember? mam blestečo Luno in Venero v Levu. in še Mars. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Čer pa dobro jutro , Audi predajam ti štafeto bdenja nad zverinjaka, grem počasi v Pujsalandijo spat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.