Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Mijaw :vragec:

madonca bo težek dan. Sitna sem dans. V službo sem se vozila 25 min, sami smotani na cesti, čakala v križišču 5 min, ker ena baba ne spelje...ma oki ...se že umirjam.

Grem po kavo in jo spijem v miru....aja pol pa še te sodelavke :eek: šit :inocent:

zato ne obljubim da bom bedela nad zverinjakom x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

x:o)x še dobro, da sem sam(o)a sebi sodelavka x:)x vsi ostali na terenu..

mi je pa direktor najtežje možno delo dal.. klicat za neplačane račune :o|o: pa ne jaz no, lepo prosim, že za bolj normalne stvari se težko do telefona spravim (glej: Todika problem x:o)x) kaj šele za tole.. sem v eni uri počistla pisarno in naredila vse kar se je naredit dalo.. pol pa se mučla s sestavljanjem teksta na list, da bom kar prebrala x:o)x pa končno pokličem.. na eni se ne oglasijo sploh, druga pa niti ne obstaja :fiju: :switz:

ja, ja, saj vem, da se bom morala navadit...

grem zdaj ta bolj zabavno delo naprej..

En lep dan vsem muckam in mačkonom x:Xx

Pujsa, teb pa še par ur mirnega spanca. (upam, da nisi zamerila tisto zadnjič?)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mucke po dolgem času mal pozdravit x:Xx

pa vidim, da se je Melody oglasila xsrcx

Pujsa pa kar na drugem koncu sveta x:px fouš x:Ix x;)x Kaj pa učiš, če ni skrivnost :inocent:

uf, Aliana, si me spomnla, da moram se na telefon spravit, pa končno ene dve stvari mal preklicarit :inocent: se tud ful težko spravim kej urejat po telefonu xrolleyesx x:o)x

(s)mejte se xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Jutrček :2src: ,

dons sem pa končno spet vstala po planu.

Scorpiogirl, Angleščio učim, ni skrivnost, jasno da ne x:)x . Tako čudno se mi je pokloplo v eno prav lušno sestavljanko vse zdajle.

Alaiana, jaz sem 10 let po potrebi terjala, beri vsak dan. Sploh ni krize. Point je v tem, da moraš bit dosleden. Meni so izpisali odprte postavke - neplačane račune. Sem šla kar po abecedi. Klicala sem z dober dan, ... pri telefonu, kličem iz podjetja.... Tule gledam odprte postavke in po naši evidenci kaže, da imate neporavnane račune... v znesku .... Ste tako prijazni in preverite prosim vaše podatke? Potem počakaš kar na liniji. In uskladiš stanje. Ko se strinjajo glede neporavnanih računov pa vprašaš, kdaj bo najstarejši poravnan. Zapišeš si tja v evidenco in preveriš ponovno prvi dan po obljubljenem plačilu in jih kličeš dokler ni urejeno. Verjemi, da se te bodo naveličali.

Čeprav pravte, da ni preveč luškan dan, vam želim en navihan dan

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:2src: tole bo pa copy/paste. Je definitivno boljša verzija od moje :) Hvala, si mi en veeeelik problem rešila zdajle x:Xx

loesje

Spet nazaj -

Aliana, pri meni je bilo včasih v stari službi tud tkole- dober dan, kličem iz... se opravičujem, vendar glede na to, da mi naša kartica kaže, da še niste poravnali računa iz dne..., katerega valuta je bila... obstaja tudi verjetnost da ste račun ali založili ali pa ga preprosto niste prejeli. Pa počakaš da preverijo ;) in potem sledi nadaljevanje, da če ga nimajo (blabla) jim lahko pošlješ kao kopijo po faksu, pa še kasneje original... pa da tvoje nadrejene zanima kdaj bo račun plačan... intakonaprej

jutro aandreja :flower:

mislil sem na gnečo v levih

za ropot je pa dobra naglušnost :P

jaz sem že tako daleč da ne slišim, če me žena kaj prosi x:o)x

No, tudi meni se tako večkrat dogaja.....

Včeraj sem bila na Krasu in vam pošiljam tole fotkico

post-7391-1192175093_thumb.jpg

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

od kdaj je teran belo vino? x:o)x :inocent:

čau mačke in mačkoni, pa dajmo še zadnji dan ta teden... moj dragi je že navsezgodaj ugotovil, da bo šlo vse narobe xnckrivx x:o)x sem malo v brk si zamomljala, da kakor si ga bo naredil.. jaz si ga bom fajn :palec:

loesje

Spet nazaj -

od kdaj je teran belo vino? x:o)x :inocent:

čau mačke in mačkoni, pa dajmo še zadnji dan ta teden... moj dragi je že navsezgodaj ugotovil, da bo šlo vse narobe xnckrivx x:o)x sem malo v brk si zamomljala, da kakor si ga bo naredil.. jaz si ga bom fajn :palec:

Je pupa res kraljica terana, vendar je poizkušala tudi dobro malvazijo.

Meni je šlo cel teden narobe...danes pa čutim, da se bo ta krog pretrgal in bom doživela nekaj lepega...čutim na vodi...(hahaha) x;)x

Takole pa je izgledala miza polna kraških dobrot x:px

post-7391-1192175641_thumb.jpg

:frog: sem bil včeraj v Postojni-menda je to blizu

in potem-nič

sicer sem že navajen da vse najboljše zamudim :inocent:

Uh, škoda. Moj prijatelj je imel predstavitev romana in še srečanje vinarjev, ki pridelujejo teran je bilo. Vse skupaj je bilo sproščeno in domače. Prijatelj je sicer korošec in prav zato sem ga popeljala na Kras, kjer so ljudje dojemljivi za umetnost....Sprejmejo samo tiste prave umetnike, ki niso preveč komercialni, a dajo od sebe največ.

Kaj si pa počel v Postojni???? x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...