Audente 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Mijaw madonca bo težek dan. Sitna sem dans. V službo sem se vozila 25 min, sami smotani na cesti, čakala v križišču 5 min, ker ena baba ne spelje...ma oki ...se že umirjam. Grem po kavo in jo spijem v miru....aja pol pa še te sodelavke šit zato ne obljubim da bom bedela nad zverinjakom Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Mijaw Grem po kavo in jo spijem v miru....aja pol pa še te sodelavke šit enak problem Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 enak problem A veš, jaz se sprašujem: kwa če sem problem JAZ ???? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 še dobro, da sem sam(o)a sebi sodelavka vsi ostali na terenu.. mi je pa direktor najtežje možno delo dal.. klicat za neplačane račune pa ne jaz no, lepo prosim, že za bolj normalne stvari se težko do telefona spravim (glej: Todika problem ) kaj šele za tole.. sem v eni uri počistla pisarno in naredila vse kar se je naredit dalo.. pol pa se mučla s sestavljanjem teksta na list, da bom kar prebrala pa končno pokličem.. na eni se ne oglasijo sploh, druga pa niti ne obstaja ja, ja, saj vem, da se bom morala navadit... grem zdaj ta bolj zabavno delo naprej.. En lep dan vsem muckam in mačkonom Pujsa, teb pa še par ur mirnega spanca. (upam, da nisi zamerila tisto zadnjič?) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Mucke po dolgem času mal pozdravit pa vidim, da se je Melody oglasila Pujsa pa kar na drugem koncu sveta fouš Kaj pa učiš, če ni skrivnost uf, Aliana, si me spomnla, da moram se na telefon spravit, pa končno ene dve stvari mal preklicarit se tud ful težko spravim kej urejat po telefonu (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Jutrček , dons sem pa končno spet vstala po planu. Scorpiogirl, Angleščio učim, ni skrivnost, jasno da ne . Tako čudno se mi je pokloplo v eno prav lušno sestavljanko vse zdajle. Alaiana, jaz sem 10 let po potrebi terjala, beri vsak dan. Sploh ni krize. Point je v tem, da moraš bit dosleden. Meni so izpisali odprte postavke - neplačane račune. Sem šla kar po abecedi. Klicala sem z dober dan, ... pri telefonu, kličem iz podjetja.... Tule gledam odprte postavke in po naši evidenci kaže, da imate neporavnane račune... v znesku .... Ste tako prijazni in preverite prosim vaše podatke? Potem počakaš kar na liniji. In uskladiš stanje. Ko se strinjajo glede neporavnanih računov pa vprašaš, kdaj bo najstarejši poravnan. Zapišeš si tja v evidenco in preveriš ponovno prvi dan po obljubljenem plačilu in jih kličeš dokler ni urejeno. Verjemi, da se te bodo naveličali. Čeprav pravte, da ni preveč luškan dan, vam želim en navihan dan Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 tole bo pa copy/paste. Je definitivno boljša verzija od moje Hvala, si mi en veeeelik problem rešila zdajle Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Aliana, pri meni je bilo včasih v stari službi tud tkole- dober dan, kličem iz... se opravičujem, vendar glede na to, da mi naša kartica kaže, da še niste poravnali računa iz dne..., katerega valuta je bila... obstaja tudi verjetnost da ste račun ali založili ali pa ga preprosto niste prejeli. Pa počakaš da preverijo in potem sledi nadaljevanje, da če ga nimajo (blabla) jim lahko pošlješ kao kopijo po faksu, pa še kasneje original... pa da tvoje nadrejene zanima kdaj bo račun plačan... intakonaprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Hvala, Ksenia hmm.. dobra tolažba, da nisem edina Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 ni poanta v tem, da hodiš v fitness in da kažeš svoje mišice naokoli, dovolj je, da si vztrajna, o pa definitivno si. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Šibam na prvi polčas, pa pa zverinice Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Hvala, Ksenia hmm.. dobra tolažba, da nisem edina Nisi edina, ker nas je kar nekaj takih....Jaz nisem izjema, res včasih ne vem kje naj jemlem..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Kaj če bi še malo lovci s puščicami malo pogledali v zverinjak (strelci )...ampak nič ne ciljam zdajle, ni panike Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 S tistimi svojimi puščicami nujno brani plastični kostanj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LillyLove 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Jaz tudi, jaz tudi,... Don't judge me, not my fault Citiraj Ljudje velikokrat bolj cenijo prah, ki je nekoliko pozlačen,kot zlato, ki je nekoliko zaprašeno. O.W. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 hej hej hej zverinice Kako lepo je vidit vas na kupu, levčke, levinje, kozice, repke, strelke Prav presenetile ste.Začetek dneva slab pa konc tolk boljši Uf...en objemmmmmmmmmmmm za vse.....nočko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Nočko sred belga dneva? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Juterček sredi teme x:Dx x:Dx Zdaj se grem spedenat. Vikend je pred vrati, za mano pa zverinski teden ( od dobrega do slabega).................. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Mrjau zverinice Tu je postalo kot na avtocesti Kako to misliš Merlin???Pri nas ropotajo s stroji, ker napeljujejo optični kabel....ropota za izvoz... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Melin 6 ..WB.Da se nisi ti na avtocesti zgubil Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 jutro aandreja mislil sem na gnečo v levihza ropot je pa dobra naglušnost jaz sem že tako daleč da ne slišim, če me žena kaj prosi No, tudi meni se tako večkrat dogaja.....Včeraj sem bila na Krasu in vam pošiljam tole fotkico Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 od kdaj je teran belo vino? čau mačke in mačkoni, pa dajmo še zadnji dan ta teden... moj dragi je že navsezgodaj ugotovil, da bo šlo vse narobe sem malo v brk si zamomljala, da kakor si ga bo naredil.. jaz si ga bom fajn Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 od kdaj je teran belo vino? čau mačke in mačkoni, pa dajmo še zadnji dan ta teden... moj dragi je že navsezgodaj ugotovil, da bo šlo vse narobe sem malo v brk si zamomljala, da kakor si ga bo naredil.. jaz si ga bom fajn Je pupa res kraljica terana, vendar je poizkušala tudi dobro malvazijo.Meni je šlo cel teden narobe...danes pa čutim, da se bo ta krog pretrgal in bom doživela nekaj lepega...čutim na vodi...(hahaha) Takole pa je izgledala miza polna kraških dobrot Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 sem bil včeraj v Postojni-menda je to blizuin potem-ničsicer sem že navajen da vse najboljše zamudim Uh, škoda. Moj prijatelj je imel predstavitev romana in še srečanje vinarjev, ki pridelujejo teran je bilo. Vse skupaj je bilo sproščeno in domače. Prijatelj je sicer korošec in prav zato sem ga popeljala na Kras, kjer so ljudje dojemljivi za umetnost....Sprejmejo samo tiste prave umetnike, ki niso preveč komercialni, a dajo od sebe največ.Kaj si pa počel v Postojni???? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Tebi pa dogaja Andreja. In prav je tako. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.