aandreja 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Tebi pa dogaja Andreja. In prav je tako. Imam zelo slab teden za sabo, sedaj pa se popravlja. Saj veš....enkrat gre gor, enkrat dol.... Ti tudi nisi izjema Audente. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 mi je pa direktor najtežje možno delo dal.. klicat za neplačane račune poklicala, se zmenla, preživela sam to je hujš ko vlak smrti, mi nabije adrenalin do konca *** pa enkrat se bom spomnila foro za tegale Aleša skoz me kličejo eni čudni tipi in hočejo met Aleša.. sem ful rabla, da sem pogruntala, da ma tale Aleš 031 spredaj in mojo cifro. Zdaj moram pa še Alešu bit tajnica in pravo cifro dajat folku, uf... Aleš je na dopustu?Aleš se je odselil v Afriko?Aleš se je ločil in ne živi več tu? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Aleš trenutno seksa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Je bil kar pester teden in grem na Ribljo Čorbo dans In še neki, kakor si postelješ tak spiš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2007 Ojla zverce, naporen teden, ja, ampak čaka me fajn vikend, no najprej še drugi polčas po siesti, potem pa vikend. Ga bom preživela ob Španščini in prelazila bom tole mestece po dolgem in počez in ga pofotkala. Našla sem super fajn slovnico za Španščino, 1. in 3. del, 2. bom kupila drug teden, ko dobijo, pa test pisala 97%, juhu. Pa pa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 No, tudi meni se tako večkrat dogaja.....Včeraj sem bila na Krasu in vam pošiljam tole fotkicojaz grem pa jutri!!! Je bil kar pester teden in grem na Ribljo Čorbo dans In še neki, kakor si postelješ tak spiš verjetno že uživaš! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Je bil kar pester teden in grem na Ribljo Čorbo dans packi fouš vsem, k so dons šli na Čorbo pa fouš tud tistim, k se po Krasu sprehajate če bo keš, se drug teden tud jst tja odpravim, ni nočko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 kolk je blo mega.Res so carji, jaz pa sem se spomnila mladosti, kitare, ležanja v travi in pesmice: Dva dinara, druze Decurliji nasoj smisljasmo imenavoleh je sve visesvaki Bozji danubedih se najzadto je prava zenazajedno smo stedeli za stanstedeli za stan Sedeo sam takosam za nasim stolomsve sto iole vredipalo je u voduopet me je zensko napravilo volomigrao sam samo epizodu, samo epizodu Htedoh da zaurlam, strcao sam dolenisam mog’o da izdrzim duzesocijalni slucaj pred vratima WC-arekao je dva dinara, druzedva dinara, druze Mala nuzda jedan, a velika dvapogledom ga sasekoh ko macemizvinite, molim, pitao sam jakol’ko kosta kad unutra placemkad unutra placem Sedeo sam takosam za nasim stolomsve sto iole vredipalo je u voduopet me je zensko napravilo volomigrao sam samo epizodu, samo epizodu dečko pa bio si epizoda Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2007 Čerrrrrrrrrrrrrrrrr Čerrrrrrrrrrrrrrrrr Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Mrjau čer obriti se ali neto je sedaj vprašanjesem čisto pravi gozdni mož moja teta je imela navado reči za takšne"če bi ga srečala zvečer na samem, bi mu kar naprej vrgla denarnico" Probaj, mogoče ti rata... Samo da ne bo kaj drugega priletelo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 ne obrit aloha levčki pa elvinje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 po novem ima dan samo 24 urkje so časi, ko je imel 26 ur in kaj ima to veze z britjem? dons jst navihano razpoložena, tko da ne me resno jemat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 jst tud prav posebej tisti čas med petkom in soboto hahaamm šibam jst na tekmo... da boste pridkan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 jutro mucki danes sem pa malo podaljšala, po celem tednu zgodnjega vstajanja mi je že primanjkovalo.včeraj skuhala bobiče, zdajle kruh pečem... gremo na morje, gledat Barcolano in navijat pa bodo menda eni lačni Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2007 Jutrček v zverinjak , ravnokar vstala , nekaj me grlo heca pa glava hoče bolet. Si bom skuhala čaj, naredila limonado in po medu posegla. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 hej hej.naporen dan za mano.Vstala ob 5.00 in se potepala do sedajle.Zdaj pa v mižule. AJA, bil je skrajno fajn dan v družinskem krogu :2src: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Lepo, lepo,da si se imela fajn Audente...Jaz pa sem naredila z mojim jesensko pospravljanje(omare, obleke ven pa not...zračenje...) Uf, sem malček utrujena, ampak tudi zadovoljna...Zjutraj pa pri mami in očetu --- zunanje čiščenje dvorišča in malo živa meja pa vrt... res dela ne zmanjka... Grem tud jaz počasi v mižule. Lep se imej Audente in vsi v zverinjaku.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 DAN. Ker je bil cel tedne več ali manj ena sama zabava...je dans malo bolj delovn dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2007 Jaz pa pokam spat, 5 zjutraj.... Pa pa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2007 Celo rundo odspala pa nobene zverce vmes tule . Zdaj pa nedelja , zajtrk, Španščina in lazenje naokoli. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 levinje smo bile danes pridne.Vse pospravljeno , oprano, skoraj posušeno perilo...ready za nov deloven teden.Zdaj bo treba še malo za knjige izpiti se počasi približujejo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2007 Jaz tudi za knjigce šibam, pa se obnašajo kot da so kilometre stran... Ne da se mi glih, ampak je pa odlična časovna šansa. Ajde Pujsa, gremo, hablar Espanol.... Pa pa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Jutro....Očitno me je ujel en virus imejete se fajn Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Zverine... Dobro jutro... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif Malo mrzlo, ampak je sonček... :onfire: http://smileys.on-my-web.com/repository/Nature/sun-005.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Dobro jutro mačkonke in mačkoni in vse vrste zveri Jutro sem začela sicer slabo, ampak vse bo še dobro...bolečine v ramenih pojenjujejo in moj dragi mije naredil toplo masažo z eteričnimi olji. To je pa polepšalo jutro, verjamete???? Lep dan vam želim, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.