alef 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Zverine :2src: Madonca niti vikend ni več za počivanje Alef, fotka je v mojem blogu.Tam me lahko vidiš Sem vas videl, vaša knežja visokost... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Sem vas videl, vaša knežja visokost... Smotko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Smotko http://www.lunin.net/forum/index.php?autom...&&st=15 Ko sem odprl tvoj blog se teh slik ni videlo... Pa tudi drugač se na tej sliki zelo jasno vidi kako izgledaš... Smotka... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2007 Jaz sem se sla pa pralni stroj, malo pospravila oblekce, zdajle se se ostalega lotim, potem bo treba pa kaj za jest narest. Hm, skutin strudl . Sem se ravno vceraj pogovarjala, da me sploh ne zanima hrana, jaz itak jem, zato, da me ne pobere, ampak sladkarije ... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Dobro jutro zverine. Ste v redu??? Jaz se grem potepat, pred tem pa še mal na volitve.Ma mislim, da se kljub tehniki dogajajo prav čudne, smotane stvari v okviru teh volitev.Vsi tisti pa ki delajo na tem, veseli, nasmejani....me prav zanima kakšni bodo, ko bodo videli kje so na volilnih lističih pri volilcih. Lepo se mejte in ne pozabte na volišče vzet vabila, ciao, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2007 Jutrcek al pa bolj lahko noc, se psihicno pripravljam na spanje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Čau zverine. Grem jaz študirat pa gradivo krčit in lepo se kaj naučit...da bo spte nova 9 ali 10... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 ej carica ... sem mislila, da si v kakšni volilni komisiji ... če ne že v volilnem štabu ... eh ... vsemu kar prebereš pa tudi ne moreš verjeti! naj drugi delajo.jaz se grem veselit v volilni štab RES NE! Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2007 Jutrcek, imamo spet soncek , pa ves stopinj, mesto se je zbudilo. Ob sobotah je kot mrtvo, veliko trgovin je zaprtih. Vzamejo si en dan prost na teden, tule je tu sobota. Sibam v nov dan in posiljam kako stopinjico v vas konec, Audi, ti pa uzivaj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Jutro....pri nas pa veter piha morda bo komu razpihalo možgane in še kaj ajd, mejte se.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Jutro....pri nas pa veter piha morda bo komu razpihalo možgane in še kaj ajd, mejte se.... Za določene osebke ni dovolj močnega vetra v tem smislu... Morgen zverine... En lep pozdrav iz vetrovne in mrzle medvedje dežele... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Za določene osebke ni dovolj močnega vetra v tem smislu... Morgen zverine... En lep pozdrav iz vetrovne in mrzle medvedje dežele... HVALA Alef res ne. Lahko grem na troje, pa ne bo nikoli za vse ....BEMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 HVALA Alef res ne. Lahko grem na troje, pa ne bo nikoli za vse ....BEMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :xx!: Hja, če ima nekdo zamašene ušesa, mu noben veter ne more možganov prepihat... Ampak saj veš, če bajte ne luftaš se usmradi in se noter ne da več dihat... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 kako se pa meni spi... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2007 Jutrcek , jaz pa zdajle nalogo za Spanscino delam, tricetrt ure preden je treba sidro dvignit in to po celem vikendu frej , sam je bil pa res prav zlezavni vikend, prvi v Mehiki tak, ama nic nardila in glede na to, da sem taka spiderska se mi je zdel prav nenavaden. No saj naslednja dva bosta totalno nasprotje. En v prestolnici, en pa tule okoli nekje in v prestolnici, se bom potepala po Mehiki . To se mi zdi ena od bolj lusnih zadevic tule, kamorkoli stopim, se odpeljat se mi ni treba, sem ze na potovanju . Kakos stopinjo vam res z veseljem odstopim, da vas ne bo zeblo. Pozdravcek v nase kraje, Pujsa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Mijawwwwwwwwwwww Pra vkratka noč je bila. Polna nežnih a tudi strastnih sanj.Spet bo lep dan. Vsem : imejete se radi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2007 Moja se se zacela ni . Kaksne plane imas Audi? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Moja se se zacela ni . Kaksne plane imas Audi? sem že v službi.Plan A: ob 15.00 iti domov.Plan B: Zabušavat.Plan C: Kaj lepega prebrat Pa ti? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2007 Plan A zaspat v roku pol ure, plan A1, se zbudit cez 4 ure pa pol , plan A2 se ucut malo spansko, plan A3 ucit prvo uro, plan A4 pisat priprave za drug teden, plan A5 klicat sestrico, plan A6 ucit drugi polcas, plan A7 se slisat v Mehiki Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Zdaj si tako dobr napisala in mi povzročila hude asociacije. Jaz bi A5 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Morgen zverine... Vsem Eni pa še + http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Eni pa še + http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gifHvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2007 Koncala sihtek, tule pa nikogar . Nic, grem kontrolke popravljat, posiljam vam malo mehiskega soncka v zverinjak. Se je cez dan ogrelo na 26 spet, samo zdajle je pa spet hladno. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 mijawwwwwwwwwwww http://smileys.on-my-web.com/repository/Nature/moon-034.gif prav krasno sem spala res. Sanjal, pa se ne spomnim Kaj? Neki nič dobrega...ah..ali pa. Ko ne razumem simbolov. Kje je tvojih 26 stopinj Pujsa...tudi jaz bi ja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Dobro jutro zverinice....noč je bila težka, ampak bom skušala dan preživeti brez bolečin. Lepo se imejte, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.