Pujsita 24. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2007 Madonca, vedve pa sredi noci vstajata . Jutrcek Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Madonca, vedve pa sredi noci vstajata . Jutrcek Uh, saj je res bilo zgodaj, ampak meni je jutro rešitev. Odkar imam težave z rameni in levo roko, je noč kot mora. Upam, da najdem reštev za te težave. Sedaj bom naredila jutranje vaje pa bo zagotovo boljše. Mejte se lepo, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2007 Evo, ucila prvo uro, mela Spanscino, pismu, predlogi , vsaka beseda ima predlog, razen glagola , nabavila karto za prestolnico , imeli sestanek z ravnateljico, prav konstruktiven in prfokse iz prejsnjega semestra se ne morejo nacudit kako fajn je zdaj. Imam pa slabo urco do popoldanskih predavanj. Prav kul dancek je danes , edin mal mraz je, ke okoli 20, jaz sem imela pa feeling, da je prodajat jakne Mehicanom enak projekt kot prodajat hladilnike eskimom. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Zverinice...spat grem Sem bila ful pridna, popedenala vse zapiske, naredila odgovore...tako. sedaj pa v sladke sanje :2src: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2007 Zasluzene sanje, ampak Audi ob 3h popoldan Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 kwa se ven mechejo tile levi.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2007 A ne kok so cudni Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 edin mal mraz je, ke okoli 20, Ja, to je pa res mrzlo... Kaj je naših 4° proti temu... Morgen zverine kraljevske... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Levi smo zato da se vun mečemo.Pujsa en hladen pozdravčekAlef tebi pa da te ne bo zeblo si pa centralno zakuri in za vseeeeeeeeeeeeeeee Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2007 Madonca, pa je res mraz pri 20 . Sem razmisljala al cem vstat al ne, sem bla dolg casa za ne, zdaj sem pa pozna k svina. Sibam, pa pa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 he he he jaz pa lepo v sončku prišla domov. Zdajle šibam neki malega pojest, potem pa rožice za blkonov dol pobrat.Saj so še takooooooooo zelo lepe, ampak, čas je za nekaj novega, ni kaj...treba malo jesenskih aranžmajev naredit...Imejte se lepo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2007 Mal je soncek pokukal, ampak se vedno je mraz. Imam psihicne priprave it pod tus :-). Pismu, sem se na hitro razvadila ;-). Se popoldan pa jutri, pa sibam na vikend Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2007 Sibam na drugi polcas, cuvajte zverinjakec Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Mijaaawwwwwww Kar prijetna noč z mano. Spet sanje in to take, da se mi še sanja ne, kaj hočejo povedat. Priznam, trudla sem se nekoga poklicat, samo tokrat ga ni bilo v sanjah namreč.... Šibam se popedenat, danes bo še pestro :2src: :2src: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Mijaaawwwwwww Kar prijetna noč z mano. Spet sanje in to take, da se mi še sanja ne, kaj hočejo povedat. Priznam, trudla sem se nekoga poklicat, samo tokrat ga ni bilo v sanjah namreč....Šibam se popedenat, danes bo še pestro :2src: :2src: Lepo pozdravljena- zdaj ne vem- ali je pri levih kakšen podznak- mucek ??? Sam bolj / sicer bolj nežno/ zarjovem ... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2007 Jutrcek Audi, jaz pa iscem lepe misli, da jih naskrabam v Lojzkino knjigo za darilo. Knjigca je v Spanscini, misli rabim pa v Anglescini . Pujsa internacionale Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Lepo pozdravljena- zdaj ne vem- ali je pri levih kakšen podznak- mucek ??? Sam bolj / sicer bolj nežno/ zarjovem ... Oj MAtjaž..... ma ne vem. Namesto levjega rjovenja raje po mačje zamijavkam, sploh kadar sem dobre volje, in danes sem čeprav me čaka ogromno dela...pa vseeno. Podznak je itak lev če eden.... Pujsa, ti le lepe misli išči...sicer jih imaš pa itak na pretek, sem prepričana...lepo pančki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2007 Nasla, kar sem iskala. Zdaj je pa tudi pri nas petek, viernes, freitag, friday venerdi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Oj MAtjaž..... ma ne vem. Namesto levjega rjovenja raje po mačje zamijavkam, sploh kadar sem dobre volje, in danes sem čeprav me čaka ogromno dela...pa vseeno. Podznak je itak lev če eden.... Pujsa, ti le lepe misli išči...sicer jih imaš pa itak na pretek, sem prepričana...lepo pančki Ja seveda, si pač deklica, a ne ?? Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2007 V termo nogavicah skljocam tule, pa saj to ni res , se grem pogret pod vroc tus. Pa pa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 hojla zverine Sem v dežju priropotala iz Gorice...ob fajnem čweku...v glavnem je bil naporen a uspešen dan.Imejte lepe sanje. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2007 Sibam na vikend. Uzivajte Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 Jutroooooooooooooooo jaz ga pa že uživam.Ob kavici in delanju seminarske naloge...iskanju podatkov :=) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 juhujhujhu...danes sem bila izredno pridna.Vse rožice so pospravlejne, prostori za rožice predelani, dodane jesenske barve...buča za noč čarovnic pripravljene...vse je tako lepo Prav ponosna sem nase Zvečer si bova privoščila eno fancy večerjo. Čuti, da bo še pestro Vsem zverinam in ne zverinam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Mijawwwwwwwwwww Večer se je res prekrasno začel. Sva šla v eno res fancy restavracijo na večerjo, uživala ob dobri kapljici ( Čurinov Renski rizling )...ko so z mene padle še zadnje skrbi in dvomi o....NEVEM čem....me je tako štihnilo v levo nogo, da nisem vedela se obrnit ne levo ne deno ne naravnost....hrana božanska...file brancina na ocvrti rukoli, pečenih bučkah in paradižniku ...za sladico kostanjeva torta s konjakom...noro, vam reče...vendar bolečina se je tako neznosno širila, da sva jo prav hitro ucvrla domu sredi noči pa urgenca...dve inekcije ...nič spanja...no zajle sem še pod vplivom analgetikov....kwa k popustijo ma itak, zverina se ne da kar tako IMEJTE krasno nedeljo, kjerkoli že ste in povejte svojim najdražjim....dragim...prijateljem...komurkoli, da jih imate RADI. http://smileys.on-my-web.com/repository/Love/friends-071.gif Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.