Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Madonca, vedve pa sredi noci vstajata x:o)x .

Jutrcek :2src: :palec:

Uh, saj je res bilo zgodaj, ampak meni je jutro rešitev. Odkar imam težave z rameni in levo roko, je noč kot mora. Upam, da najdem reštev za te težave.

Sedaj bom naredila jutranje vaje pa bo zagotovo boljše.

Mejte se lepo, Andreja :palec:

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Deli na socialnih omrežjih

Evo, ucila prvo uro, mela Spanscino, pismu, predlogi xrolleyesx xrolleyesx , vsaka beseda ima predlog, razen glagola xrolleyesx :vragec: , nabavila karto za prestolnico :2src: , imeli sestanek z ravnateljico, prav konstruktiven in prfokse iz prejsnjega semestra se ne morejo nacudit kako fajn je zdaj. Imam pa slabo urco do popoldanskih predavanj.

Prav kul dancek je danes :2src: x:px , edin mal mraz je, ke okoli 20, jaz sem imela pa feeling, da je prodajat jakne Mehicanom enak projekt kot prodajat hladilnike eskimom. x:o)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

edin mal mraz je, ke okoli 20,

:eek: :vragec:

Ja, to je pa res mrzlo... :o|o: x:Dx

Kaj je naših 4° proti temu... x8Dx

Morgen zverine kraljevske... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

he he he jaz pa lepo v sončku prišla domov. Zdajle šibam neki malega pojest, potem pa rožice za blkonov dol pobrat.

Saj so še takooooooooo zelo lepe, ampak, čas je za nekaj novega, ni kaj...treba malo jesenskih aranžmajev naredit...

Imejte se lepo :) :2src:

Mal je soncek pokukal, ampak se vedno je mraz. Imam psihicne priprave it pod tus :-). Pismu, sem se na hitro razvadila ;-).

Se popoldan pa jutri, pa sibam na vikend x:px

Mijaaawwwwwww :2src:

Kar prijetna noč z mano. Spet sanje :vio: in to take, da se mi še sanja ne, kaj hočejo povedat. Priznam, trudla sem se nekoga poklicat, samo tokrat ga ni bilo xcivx v sanjah namreč....

Šibam se popedenat, danes bo še pestro :) :2src: :2src: :2src: :2src:

Mijaaawwwwwww :2src:

Kar prijetna noč z mano. Spet sanje :vio: in to take, da se mi še sanja ne, kaj hočejo povedat. Priznam, trudla sem se nekoga poklicat, samo tokrat ga ni bilo xcivx v sanjah namreč....

Šibam se popedenat, danes bo še pestro :) :2src: :2src: :2src: :2src:

Lepo pozdravljena- zdaj ne vem- ali je pri levih kakšen podznak- mucek ??? Sam bolj / sicer bolj nežno/ zarjovem ...

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Jutrcek Audi,

jaz pa iscem lepe misli, da jih naskrabam v Lojzkino knjigo za darilo. Knjigca je v Spanscini, misli rabim pa v Anglescini x:o)x . Pujsa internacionale x:o)x

Lepo pozdravljena- zdaj ne vem- ali je pri levih kakšen podznak- mucek ??? Sam bolj / sicer bolj nežno/ zarjovem ...

xegox :palec:

Oj MAtjaž..... :2src: ma ne vem. Namesto levjega rjovenja raje po mačje zamijavkam, sploh kadar sem dobre volje, in danes sem :palec: čeprav me čaka ogromno dela...pa vseeno. Podznak je itak lev če eden.... :vragec:

Pujsa, ti le lepe misli išči...sicer jih imaš pa itak na pretek, sem prepričana...lepo pančki xcivx

Oj MAtjaž..... :2src: ma ne vem. Namesto levjega rjovenja raje po mačje zamijavkam, sploh kadar sem dobre volje, in danes sem :palec: čeprav me čaka ogromno dela...pa vseeno. Podznak je itak lev če eden.... :vragec:

Pujsa, ti le lepe misli išči...sicer jih imaš pa itak na pretek, sem prepričana...lepo pančki xcivx

Ja seveda, si pač deklica, a ne ?? x;)x

xegox xvrtcx

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

juhujhujhu...danes sem bila izredno pridna.

Vse rožice so pospravlejne, prostori za rožice predelani, dodane jesenske barve...buča za noč čarovnic pripravljene...vse je tako lepo :palec:

Prav ponosna sem nase x:o)x

Zvečer si bova privoščila eno fancy večerjo. Čuti, da bo še pestro :)

Vsem zverinam in ne zverinam x:px x:Xx

Mijawwwwwwwwwww :2src:

Večer se je res prekrasno začel. Sva šla v eno res fancy restavracijo na večerjo, uživala ob dobri kapljici ( Čurinov Renski rizling )...ko so z mene padle še zadnje skrbi in dvomi o....NEVEM čem....me je tako štihnilo v levo nogo, da nisem vedela se obrnit ne levo ne deno ne naravnost....hrana božanska...file brancina na ocvrti rukoli, pečenih bučkah in paradižniku :)...za sladico kostanjeva torta s konjakom...noro, vam reče...vendar bolečina se je tako neznosno širila, da sva jo prav hitro ucvrla domu :sori:

sredi noči pa urgenca...dve inekcije ...nič spanja...no zajle sem še pod vplivom analgetikov....kwa k popustijo :eek:

ma itak, zverina se ne da kar tako :palec:

IMEJTE krasno nedeljo, kjerkoli že ste in povejte svojim najdražjim....dragim...prijateljem...komurkoli, da jih imate RADI. x:Xx xsrcx

http://smileys.on-my-web.com/repository/Love/friends-071.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...