Audente 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Jutro, zelo zgodnje jutro spala sem še kar no, noga me še vedno boli, mravljinci ne popuščajo.TAko da se veselo odpravljam k zdravniku in bom kar lepo ostala na bolniški in se odpočila vmes pa študirala za izpit in začela s pisanjem seminarja... Imejete lep napol prazničen teden. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Čau mucki joj, Audi, pozdrav se no.. od česa pa to, stres al kaj? saj je prav, da si malo fraj vzameš... Pujsiki pa saludos y besitos tja v Mehiko.. danes sem se celo pot v službo sama s sabo v španščini pogovarjala.. kar mal pogrešam, ven padla zdajle iz jezika čist, ko ne hodim na faks.. bo treba vsaj kakšno knjigo v roke vzet.. samo najprej moram uno angleškop ravljico, ki mi jo je brat dal, prebrat.. jaz tud imela fajn vikend.. nakupovalni. zadovoljna, ful, sem se odločila ne gledat na denar, ker so mi bile stvari prav, tako da sem zapravla malo nad pričakovanji, ampak imam pa par hlač, ki ne visijo z mene pa tudi.. če bi vse tole kupovala pri nas.. vprašanje, če bi prišla pod 500€.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 hej.Naporen dan za mano.Noga je čist nekje v sranju.Ampak, ju3 je nov dan in se ne gre sekirat.Nočko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Juterček.Jaz se dans doma razvajam :2src: :2src: prav paše Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 Dobro jutro http://smileys.on-my-web.com/repository/Animals/mini-lion.gif Prav prisrčen dan bo tole. Imam se veliko za učit - študirat- a nič ne de. Bom prav uživala. Imejete se krasno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. november 2007 Avtor Prijavi Deli 1. november 2007 Ojla Audi, prisla iz prestolnice, zrihtala papirje, si mimogrede ogledala se Pueblo, lusno mestece , videla cirkusante na ulici, prav lusno je bilo. Danes smo pa imeli praznovanje Hallowin v soli. Je bilo kar zanimivo, moram reci, ker so prfoksi dva Americana in dve Kanadcanki, torej eksperti, ki vedo, kako se tej zadevi streze. Jaz sem bila pa Cowgirl . Kako je pa s tvojo nogico, Audi ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 hej.Naporen dan za mano.Noga je čist nekje v sranju.Ampak, ju3 je nov dan in se ne gre sekirat.Nočko Karkoli je že bilo, da se ti čimprej poštima... xwizardx Morgen, zverine...http://smileys.on-my-web.com/repository/Happy/happy-062.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 JUTROOOOOOOOOOOOOOO Prav vesela vajinega obiska, Pujsa in Alef Ma išias me je zagrabu in zdaj ne spusti. Očitno sem mu tolk všeč in zdaj tuki se prepira z mano: a boš spustu a ne?Ampak ker sem vztrajna, ga bom itak premagala No zdaj grem na zajtrk. Mi moj dragi peče sir na žaru :yumy: :yumy: Potem bo dan za pohajanje naokoli. Menda so me včeraj videli, kako sem letala z metlo? http://smileys.on-my-web.com/repository/Holidays_and_Party/happy-halloween-122.GIF....dans pa tole Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 jutro...ko je mene pred leti tale zlodej napadu, se je začelo počasi, potem postajalo vse huje, na koncu smo prišli celo do slikanja kolka, obležala za nekaj tednov... trenutno mi čisto narahlo maha v pozdrav, ampak bog ne daj da me kaj več.. prijateljica za en mesec pristala zaradi napačnega zdravljenja v bolnišnici... ne zafrkavi se z letanjem okrog... ali pa je v blažji obliki (zelo upam, da je to)... deklica jst na nogo nisem mogla stopit 2 tedna aja mimogrede, a sta z novo hodnico bolj zadovoljna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 JUTROOOOOOOOOOOOOOO Prav vesela vajinega obiska, Pujsa in Alef Ma išias me je zagrabu in zdaj ne spusti. Očitno sem mu tolk všeč in zdaj tuki se prepira z mano: a boš spustu a ne?Ampak ker sem vztrajna, ga bom itak premagala Menda so me včeraj videli, kako sem letala z metlo? Verjamem... Pametnejši vedno odneha...http://smileys.on-my-web.com/repository/Happy/nerd-113.gif http://smileys.on-my-web.com/repository/Surprise/pumpkin-008.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 oj Ksenia. Ne letam naokoli. Sem pridna in lepo počivam. Tisto zgoraj sem napisala, ker mi je kolegica poslala tak sms.Drugače mi gre ful na živce. Bolečina sploh ni huda, kriza je to, ker je noga od kolena dol "mrtva"...ne znam razložit občutka, je pa bedno.Tako da, moje prijateljice so knjige in kavč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 se mi je zdelo da ne moreš biti ravno v pogonu... bogica... ja resnično upam, da se pri meni tole ne razvije spet... imela 5 let mirček mimogrede, nekaj sem dopisala v prejšnjem psotu haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Nimava je še. Je pa staro dal v račun in naročil novo, 1000m3...mislim da bo fajn ja...Zdaj delava načrt, da bi šla naslednje leto za 14 dni po ex jugi... BTW: kako veš?....ker sem ravno včeri razmišljala o tem, da ti moram napisat o tem Verjamem... ..http://smileys.on-my-web.com/repository/Happy/nerd-113.gifPametnejši vedno odneha.http://smileys.on-my-web.com/repository/Surprise/pumpkin-008.gif ZATO počivam in se pustim razvajat x:px x:px Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 čarovnica.pres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Dobro jutro.Sonček je tako prijazen, da sva z dragim pila kar na balkonu. Res prijetno se je začel dan.Tudi bolečine v ramenu so malček manjše, ampak gibljivost leve roke je za pop...slaba. Ne vem kaj bom naredila, v službi mi je šef nakazal, da če si do Novega leta ne poštimam, ne rabjo takega človeka in res ne vem kaj bom...Zdravniki pravijo, da se tole moje zdravstveno stanje lahko popravi le počasi in če ne bom delala isto, kar delam sedaj, ampak pri nas v oddelku sploh niamajo možnosti, da bi me vzeli v pisarno. Buuuu...Moram iskat rešitve, a se mi trenutno same zapirajo.Vem, da moram razmišljat pozitivno, sam tale trenutek bolj težko razmišljam...Mi boste vi kaj priskočili na pomoč???Vsak nasvet mi bo prišel prav.Lep dan , Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Dobro jutro.Sonček je tako prijazen, da sva z dragim pila kar na balkonu. Res prijetno se je začel dan.Tudi bolečine v ramenu so malček manjše, ampak gibljivost leve roke je za pop...slaba. Ne vem kaj bom naredila, v službi mi je šef nakazal, da če si do Novega leta ne poštimam, ne rabjo takega človeka in res ne vem kaj bom...Zdravniki pravijo, da se tole moje zdravstveno stanje lahko popravi le počasi in če ne bom delala isto, kar delam sedaj, ampak pri nas v oddelku sploh niamajo možnosti, da bi me vzeli v pisarno. Buuuu...Moram iskat rešitve, a se mi trenutno same zapirajo.Vem, da moram razmišljat pozitivno, sam tale trenutek bolj težko razmišljam...Mi boste vi kaj priskočili na pomoč???Vsak nasvet mi bo prišel prav.Lep dan , Andreja In kaj je pravzaprav narobe s tvojo roko da je gibljivost slaba?Kar se pa šefa tiče - če si v bolniški ne moreš dobiti odpovedi.Pa tudi če nisi, te ne morejo kar tako brcnit na cesto.Pozanimaj se malo o svojih pravicah okoli tega.Ali pa začni iskat drugo službo.Pa ne mi o tem da se pri tvojih letih težko dobi itd...Jaz sem po petdesetem zamenjal tri.Tako da se da, če se tako odločiš.Drži se... ZATO počivam in se pustim razvajat x:px x:px Nisem imel ravno to v mislih... Pa pazi na hrbtenico... Išias je zaradi nje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 točno tak - hrbtenica, sjt sem najprej mislila da sem si mišico nategnila pri teku, potem je šlo pa vse višje, je mislil zdravnik prvo da je kolk, ne vem če diagnozo išias dajo kar na podlagi bolečin, tako da Audi pazi nase... v glavnem punci pocajtajte se jst se ne dam, amengrem se z likalnikom pogovarjat, pa se mi ne dasem mislila pobegnit v gozd, pa pravjo da danes ne zgleda... sam ne vem če jih ne bom ignorirala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 točno tak - hrbtenica, sjt sem najprej mislila da sem si mišico nategnila pri teku, potem je šlo pa vse višje, je mislil zdravnik prvo da je kolk, ne vem če diagnozo išias dajo kar na podlagi bolečin, tako da Audi pazi nase... v glavnem punci pocajtajte se jst se ne dam, amengrem se z likalnikom pogovarjat, pa se mi ne dasem mislila pobegnit v gozd, pa pravjo da danes ne zgleda... sam ne vem če jih ne bom ignorirala Pa kaj te briga kaj pravijo... :xx!: Pojdi tja kamor ti paše in počni kar ti paše... Danes naj bi se kao poklonili mrtvim itd... blabla... :xx!: Ne grem na ta dan na britof, ni šans... Celo leto je čas za to, zakaj bi to naredil PRAV danes?Zato da me drugi vidijo tam?Brez veze... Jaz se tistih mojih pokojnih spominjam na svoj način. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 tudi jaz, in nikakor ne mislim it danes nikamor blizu mrtvih... imam pa namen obiskat babico, ki se poslavlja... in prav verjetno me bo objelo tudi kakšno drevo... itak veljam za čarovnico, tko da...danes sem z nekom ki ga ni več povezana v sebi... resnično je še vedno del mojega sveta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 tudi jaz, in nikakor ne mislim it danes nikamor blizu mrtvih... imam pa namen obiskat babico, ki se poslavlja... in prav verjetno me bo objelo tudi kakšno drevo... itak veljam za čarovnico, tko da...danes sem z nekom ki ga ni več povezana v sebi... resnično je še vedno del mojega sveta... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Hvala, ker tako lepo skrbite zame.Razmišljam o kaki alternativi. Poznate koga, ki bi mi lahko pomagal , svetoval? Moja zdravnica mi je samo rekla, naj pridem nazaj, če bo slabše, če bo noga padala dol....blablabla, dala ful močne analgetike. Nisem jih vzela. Prenašam lepo to bolečino, ki se mi ne zdi tako zelo huda, da ne bi mogla zdržat.Vem, da se premalo gibljem služba , faks in učenje. Potem samo sedim. Mislite, da bi bilo v toplicah lahko bolje? Vroča voda in tko naprej?? Res bi rada počela samo tisto, kar bo pripomoglo k izboljšanju. Tako krasen dan je dans, sonček in vse ostalo....grob mojih najbližjih je urejen celo leto, a sem vseeno sedaj v miru postala in se jim pridružila za trenutek v nebesih. Prepričana sem, da so tam. ja ja vem, da je vaša hondica rabla servis moj sprašuje kdaj gremo na skupno furo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 mi smo imeli servis že v prejšnjem mesecu drugo leto spomladi imava namen za nekaj dni na plitvice, se pridružita?za vročo vodo ne vem mene je potem še bolj bolelo... sem pa res potem imela post, pa prehrano spremenila, pa kg dol dala, pa miselnost spremenila pa itak zdravnik pravi da sem fenomen, ko se odločim da ene bolezni nimam več jo nimam več...sam trenutno noga ni glih ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 PLITVICE itak. Veš to se moramo res zmenit. Saj če ne bosta vidva prišla k nam bova pa midva k vam...pa naredimo en plan aha , saj bom jaz tudi šla na dieto, obljubim. Samo še te 4izpite popedenam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 pa gibanje punca, gibanje pa vse je v tvoji prelepi bučki mimogrede, nisva imela servisa, kufre sva kupila.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 čau mucke Audi, upam da si boljš..jaz pa danes crkljanje s Tristanom, branje in malo pospravljanja.. če se mi bo dalo, no.. jutri pa na morčka z motorjem za čez vikend mal problem, ker se moram odločit a grem z mojim motorjem do Rovinja al v Kopru vzamem od in grem z njegovim..če bo v nedeljo že slabo vreme, bi blo boljš njegovega vzet, ker ga lahko s prikolico nazaj v koper odpeljemo.. po drugi strani mi je pa ful neudoben.. no, dol bom itak sopotnica.. paše tale sonček Aandreja.. bi t rekla, da se bo vse uredilo, sam se patetično sliši, ko si v situaciji, ki se noče urejat.. se pa strinjam z Alefom.. začni iskat novo, to sem pa prepričana, da se da. mogoče te pa še preseneti pa dobiš nekaj super boljšega, čeprav te bodo tu hoteli obdržat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.