Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

pa gibanje punca, gibanje :palec: pa vse je v tvoji prelepi bučki x;)x

mimogrede, nisva imela servisa, kufre sva kupila....

in zakaj se nista oglasil??? BEMU :vragec:

Andreja, tudi tebi želim, da se stvari odvijejo samo na boljš. Da preneha bolečina. Poskusi še ti s kako alternativo ...Dumančič???

Aliana...ti se samo crkljaj :2src:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Uau, kolk ste naskljocali :2src: :palec: .

Ne obupajte, migat kolikor se da, pa iskat resitve, ja. Aandreja, jaz bi se pozanimala, kaksne pravice imas, tako da ves, kako ravnati, v razlicnih situacijah, sicer bi pa tudi razmisljala o kaksni drugi zaposlitvi. Vcasih sporocila dobivamo na cuden nacin.

Mejte se :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hojla moje najljubše zverinice...Bila pri starših, ki sta potrebna pomoči in moj dragi je vozil moje tete in mamo po pokopališčih, jaz pa sem razvajala mojga ateka.

Pozabila sem na svoje težave in sedaj sem boljše volje.

Veste kako izgleda, če nimaš ne vem koliko dohodkov pa moraš vse plačati. Hvala bogu, da moj Duško obvlada masažo in mi svetuje tudi glede gibanja pa še pomaga mi, da naredi tisto kar trenutno ne zmorem.

Glede pravic pa mi bo malček svetovala tudi moja frendica, ki je kadrovnica v neki veliki firmi. Pravi, da je sicer težko dokazati, da je težava prišla zaradi službenih obremenitev, vendar menim, da če si desničar in ti nagaja leva roka, ki jo moraš obremenjevat v glavnem le v službi, da to le ni tako težko dokazati, ali pač???

V naši službi moraš biti zdravstveno neoporečen, ker se moramo sedaj pripravit na usposabljanje za javni red in mir. Tu pa pride težava, saj moraš biti gibalno 100% sposoben. V pisarnah imajo vse popolnjeno in sedaj bo vse odvisno tudi od kadrovske službe, če bodo našli kakšno mesto, ki bi bilo primerno in fizično nezahtevno.

Skušala si bom urediti teraapije na polikliniki, kjer mi je svetoval traumatolog vaje v bazenu. Šla bom tudi v Snovik, kjer mi bo Dušan pokazal kako in kaj naj masiram v jakuziju . Tisto z Laškim bi bilo super, vendar si trenutm+no finančno težko privoščim.Toda tudi to bom nekako spravila skupaj, samo, da mi bo pomagalo.

Seveda vera vase in mič volje je največ kar človeka pozdravi.

Do sedaj sem lepo shujšala 30 kg, spremenila prehrano, jemljem dodatke kot je omega 3, alija, gvarana in sojini polnovreni napitki. Vse to pomaga pri artrozi, saj je dobro, da človek uživa vse elemente, ki jih telo v naših letih in takem stanju kot je potrebuje.

Hvala vam za vse poste, ki mi dajejo nov elan in veselje do življenja. Vem, da ima marsikdo veliko hujše težave, le da je hudo, če ti takale grožnja, da izgubiš službo na podlagi zdravja - jemlje nekaj enerije.

Audente, ne bova se dali, ampak zagrabili svoje težave za roge, saj vidim, da to pomaga najbolj.

Lep večer in rada vas imam, Andreja x:)x

post-7391-1193941652_thumb.jpg

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Do sedaj sem lepo shujšala 30 kg, spremenila prehrano, jemljem dodatke kot je omega 3, alija, gvarana in sojini polnovreni napitki. Vse to pomaga pri artrozi, saj je dobro, da človek uživa vse elemente, ki jih telo v naših letih in takem stanju kot je potrebuje.

Hvala vam za vse poste, ki mi dajejo nov elan in veselje do življenja. Vem, da ima marsikdo veliko hujše težave, le da je hudo, če ti takale grožnja, da izgubiš službo na podlagi zdravja - jemlje nekaj enerije.

Audente, ne bova se dali, ampak zagrabili svoje težave za roge, saj vidim, da to pomaga najbolj.

Lep večer in rada vas imam, Andreja x:)x

Poleg naštetih dodatkov si najdi še kaj kar vsebuje vitamin E.

Namenoma ne bom napisal od katere firme ker sem pred leti delal v enem MM ki je tržil tudi prehrambena dopolnila, pa nočem delat reklame za nobeno.

Vitamin E pomaga pri obnavljanju sklepnega hrustanca.

Sprobal na sebi, v kombinaciji z Omega 3.

Lep večer tudi tebi... xsrcx xwizardx :detelca:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Poleg naštetih dodatkov si najdi še kaj kar vsebuje vitamin E.

Namenoma ne bom napisal od katere firme ker sem pred leti delal v enem MM ki je tržil tudi prehrambena dopolnila, pa nočem delat reklame za nobeno.

Vitamin E pomaga pri obnavljanju sklepnega hrustanca.

Sprobal na sebi, v kombinaciji z Omega 3.

Lep večer tudi tebi... xsrcx xwizardx :detelca:

Ja , vsake toliko časa si privoščim nek antioksidantski napitek, ki vsebuje več C vitamina in seveda tudi E.

Hvala za skrb Alef, vem, da se bom izvlekla, le v službi nočejo čakat..Ma bom že kako, ne???Vse se da rešit, če je volja in tale trenutek vem, da bom rešila tako, da bo tudi meni dobro pa čeprav bom morala še dostikrat stisniti zobe.

Ciao, Andreja

Andreja, prepričana sem, da ti bo uspelo. Poglej se , kaka borka si. Kaj vse si že prestala in boš tudi to.

No, jaz pa se odpravljam v toplice. Noga mi ne da miru. Saj ne, da se smilim sama sebi, daleč od tega, samo občutek je res bed.

Bom si plačala fizioterapijo in morda privoščila še kaj. V glavnem, plavala bom in bila pridna. S seboj bom vzela še literaturo za študirat in vse bo tako ko moar biti.

Bom šla pogledat še Tipko...tak da bo luštno.

Držte se moje moje zverinice in vsi ostali tudi x:Xx

Punce.. držte se. Saj smo levinje a ne, bomo že zmogle x:)x

mene pa nekaj luna daje ali kaj.. malo tečna sama nase..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja , vsake toliko časa si privoščim nek antioksidantski napitek, ki vsebuje več C vitamina in seveda tudi E.

Hvala za skrb Alef, vem, da se bom izvlekla, le v službi nočejo čakat..Ma bom že kako, ne???Vse se da rešit, če je volja in tale trenutek vem, da bom rešila tako, da bo tudi meni dobro pa čeprav bom morala še dostikrat stisniti zobe.

Ciao, Andreja

Potem tudi ti ne čakaj njih, ampak ukrepaj.

Veš verjetno tudi sama da se z prehrambenimi dopolnili da marsikaj popravit, ampak to zahteva svoj čas.

In tisto vsake toliko časa spremeni v vsakodnevo, po svojih zmožnostih seveda.

Lep dan ti želim... :palec: xsrcx

Audi, kadar te nekdo hoče v nekaj prepričat, je to samo njegov strah da on nima prav... :palec: x:Xx xsrcx

Morgen carji živalskega sveta... x:Xx http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Potem tudi ti ne čakaj njih, ampak ukrepaj.

Veš verjetno tudi sama da se z prehrambenimi dopolnili da marsikaj popravit, ampak to zahteva svoj čas.

In tisto vsake toliko časa spremeni v vsakodnevo, po svojih zmožnostih seveda.

Lep dan ti želim... :palec: xsrcx

Audi, kadar te nekdo hoče v nekaj prepričat, je to samo njegov strah da on nima prav... :palec: x:Xx xsrcx

Morgen carji živalskega sveta... x:Xx http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif

Dobro jutro Alef, Audi in vse dobre zverinice....

Delam na sebi in delam na okolici...Hvala vam za podporo, ne bom se smilila sama sebi, le včasih, ko hudo boli, je težko vedno stiskati zobe.

Pravijo, da je prav, če se človek odpre in izkašlja in to sem včeraj naredila tu, bom pa tudi tam, kjer me najbolj muči...to je v službi in pri "dohtarjih", da rešim zadevo tako, da bo prav tudi za me ,ne samo za njih.

Sonček si je in jaz sem skuštrana....moj ljubi je šel na delo sama pa bom potelovadila in se pripravila, da bom lažje prebila dan, ker noč je bila obupna...(spala cca 2 uri).

Lepo se imejte , Andreja x:)x

Alef thanks. KAj pa če mrzlično vztraja pri svojem? In vsako besedo preobrne v prepir?

Bemu....kolk sem jaz utrujena... :vragec:

Kadar vidiš, da nekdo ne odstopi od svojega, ga pusti in se raje loti česa drugega. Audi, saj veš - pametnejši odneha.

Utrujenost je ponavadi posledica slabega spanja in jaz se bom tale trenutek vrnila za urico ali dve v posteljo. Ni to moja navada, vendar danes ne bo šlo drugače. Morda naredi še ti tako pa boš potem zalaufala bolje.

V planu imam , da se po tej kratki ninanani(hahaha) vržem v raztezne vaje in masažo. Drug teden se bom dogovorila za terapijo v bazenu in masaža bo padla kar od mojega dragega, ki je v tem izurjen(je naredil kar nekaj tečajev)....

Sončka vsem in ciao za nekaj časa, Andreja :sleeping:

Alef thanks. KAj pa če mrzlično vztraja pri svojem? In vsako besedo preobrne v prepir?

Bemu....kolk sem jaz utrujena... :vragec:

Potem ne igraj njegove igre, kdorkoli že to je.

Niti se ni treba borit z njim.

Samo objasni in postavi svoje stališče.

In vztrajaj na njem.

Neomajno.

Brez prepira, ne pusti se potegnit v to.

Funkcionira, verjemi, čeprav včasih malo boli.

Drži se... x:Xx xsrcx :palec: xwizardx :detelca:

Ne jemlji zadev osebno, Audi, pojasni svoje stalisce in dopusti, da drugi mislijo drugace. Vsak imamo svoj lajf in vsak svojo glavo in smo na razlicnih nivojih. Zase izberi tisto pravo, za ostale se pa ne sekiraj.

Aandreja lusno je brat, da skrbis zase in da napredujes, sem prepricana, da bo slo :palec: .

Jaz danes spim na obroke, zbudil me je klic praznujocega bitja iz prestolnice, praznovali so namrec dan mrtvih in smo v dezeli Tequile, sicer mi ni jasno, ali je bila vzrok Tequila ali kaj drugega, skratka komunikacija je bila zanimiva, ne vem, ce si lahko predstavljate rahlo pijanega mehicana, ki poskusa govorit anglesko, po mojem je s skrajnimi napori poskusal formulirati stavke.

Kakorkoli, dogaja se na polno, vsega, dolgcas mi ni, pestro, da je kaj.

Dobro jutro vsi v zverinjaku. xrosex

Hvala Pujsa, spodbudne besede imajo veliko moč. xegox

Dan se začenja z razgibavanjem in ni vrag, da ne bi bil dober.

Kavica je kuhana in grem zbudit mojga zaspančka,ker naju čaka pester dan. Popoldne sva zmenjena v Devinu za predstavitev in se že veselim malega potepanja in spoznavanja ljudi. :palec:

Lepo jutro in še lepši dan vam želim, Andreja xvrtcx

No pri nas je zdajle jutrcek, pri vas je ze ornk dan. Caka me mal po PCu cekiranje, potem Spanscina, pranje, pa zabava. Vmes pa bogve kaj vse x:o)x .

Mejte se :2src: :palec:

No pri nas je zdajle jutrcek, pri vas je ze ornk dan. Caka me mal po PCu cekiranje, potem Spanscina, pranje, pa zabava. Vmes pa bogve kaj vse x:o)x .

Mejte se :2src: :palec:

Dobro jutro Pujsa in vse zverinice na Luna netu. Jutro se je začel lepo in čaka me razgibavanje in masaža obolelih koncev.

Včeraj sem spoznala prijetno gospo iz zamejstva in spoznala, da res tisti,kiživijo izven naših meja čutijo, da pripadajo našemu malemu narodu. Kako močna so njihova domoljubna čustva, res nas je lahko sram - nam, ki je ponujeno vse brez borbe. Z veseljem sva ji predstavila najino delo s prehrano , ker naju je tudi zato poklicala in dejala, da je želela kontaktirati z nekom, ki zna svetovati in zna biti ob strani, ko se kaj zalomi. Dejala je, da je imela možnost enake prehrane tudi od ljudi, ki živijo tam, vendar so navadni prodajalci. Pogovor je bil zares konstruktiven in videla sva, da ima v partnerju veliko oporo. Tako bo tisto, za kar se je odločila zares lako dosegla.

Imejte se lepo in uživajte nedelji, ki nam bo prinesla najbrže še kaj sončka. Ljubezen in razumevanje naj vas spremljata skozi dan.

Andreja xvrtcx

Jutrcek x:o)x :palec: ,

pri nas je 10 zjutraj zdajle, vsi spijo, se celo en obisek. So imeli vceraj zabavo za carovnice. Jaz sem pobegnila, ni to zame, okoli 30 najstnikov in indvajsetletnikov, pijanih, z nehecnimi salami. Sem se kar spakirala v sobo, gledala malo 24 ur.com porocila, malo me nervira, ker se zatika vseskoz, ampak vsaj malo feeling lahko dobis, kako se dogaja.

Zdajle imam Spanscino odprto, se je treba malo ucit, potem pa ven na soncek.

Uzivajte :2src: :palec:

čau mucke! upam, da so počitnice pomagale k boljšemu počutju x;)x

mi smo si privoščili dvodnevni izlet z motorji po Istri, ujeli ravno najbolj super možno vreme, le čez Učko smo malo zmrznili, ampak je bil razgled tudi tega vreden. V glavnem, krasen vikend, da lahko zdaj nadaljujemo normalno naprej...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Čauči Zverine :)

En sončen pozdrav iz toplic. Uživam maximalno, sonček je, plavam, privoščim si masaže in vse ostalo. Jem samo sadje in zelenjavo in skrbim zase.

Noga je že bolje....in vse je super. .... ..... .....

Zdaj vas lepo pozdravljam in želim, da se vse uredi vsem, kot se mora. :2src:

Ahoj,

verjetno se bom v kratkem odpokala v Dreamlandijo, je polnoc zdajle, pri vas pa rano jutro :-). Zadnja dva dni sem pridna. Me je tale kista zasvojila, ne prvic, tako da sem neprestano buljila vanjo. Ni tezko, maili, forumi. MSN klici, zdaj se vec, ko je to prakticno edini kontakt. Sem se odlocila, da si spremenim lajf, tole ni za nikamor.

Zjutraj tekla (bolj hodila), naredila tibetancke po mio letih, potem sem sla popoldan med pavzo ven na socek :2src: , smo imeli nekaj cez 30, je bilo prva lusno, da me je soncek zgal vsepovsodi, potem ucila, pa malo telefoncka spet, zdajle pa v horizontalo.

Pozdravcek v nase kraje x:Xx

Sorry Icy, ves da te ne ignoriram....

Tolk je vsega tule, pa dolga zgodba, tako da bom rabila malo vec casa, da bos na tekocem, sem pa tule v totalni guzvi.

Sva na vezi :2src: x:Xx .

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...