Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Dons je en tak simpaticen dan. Na izi, mal lenarjenja, mal ucenja, mal vsakodnevnih malih opravkov, za katere imam cas, ker je vikend. Oblazila trznico z vsem svezim sadjem, sem se odlocila za lubenico spet, glede na to, da je plac v hladilniku, pa mandarine. Res je tule toliko zadev, katerim niti ne vem imena.

Zdajle pa pod tus.

Uzivajte :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Mijaaaaaaaw :2src:

Še vedno sem pod vtisom sinočnje zmage ...

In ljudi, ki so me obkrožali tam v Glažuti. Če jaz nisem rojena pod srečno zvezdo xcivx

No samo še Bobi....tudi tag bom zlomila...kot palčko. Samo želja še ni čisto kristalna :vio:

Imejte se. Pred mano naporen dan in teden. :eek:

Ojla Audi,

ves da bos zvozila, imas levji izpit za vozit skoz lajf x;)x .

Jaz sem se pa skor ugonobila s prevodom ene spanske pesmi. Sem cist u to Spanscino padla, koncno, se ucim in delam redno nalogo, po Ponsu koncno koncujem nekaj, pa se nekdo se ekstra ubada z menoj in sem dobila tezko zadevo, prevest en tekst. Poslusat, spisat in prevest. Sem bla jezna, ker nisem takoj znala, potem sem dobila dovoljenje, da ne naredim naloge, sem rekla, da ni govora, da hocem in sem :2src: :palec: .

Mal za intermezzo...

Ojla Pujsa.

Tudi ti si ena zelo fejst punca. Ti privoščim vse to, kar se ti dogaja in tak intenziven life v tujih jezikih :palec: Sem prepričana da po levje in pujsje furaš vse.

Veš, se bom potrudila pride točno tja, kamor si želim. Prejšnji teden, ko sem bila v toplicah, sem prišla do določenih spoznanj in odločitev ) pomagala mi je tudi LUISE :2src: ), zato ker točno vem, kdo sem, kaj hočem in koliko se cenim. To je najpomembnejše, mar ne :eek:

Uživaj in lepo spi x:Xx

Sva iz istega legla, ja :2src: :palec: .

Dogaja se mio na uro, sam nic bat, problemi se preselijo na kerkoli kontinent, tut ce jih ne spakiras s seboj x;)x .

Je bilo hecno, ko je bilo treba cel lajf spakirat v dva kovcka. Sem bila pred vprasanjem, katere knjige bi vzela s seboj na samotni otok x:o)x . Slovarji, jasno, potem darilo :2src: Gone with the wind s slikicami iz filma v slovenscini, pa Lojska 3, ostale pa se pripujsajo kasneje.

Ja, to, kaj cutimo do sebe je ponavadi problem. Lojska je tut fajn punca, bi se imela cist pravico pofockat kdaj pa kdaj v zverinjak.

Po mojem bom se kako urco tlele bingljala, sam ti pa res ob neverjetnih urah vstajas :palec: , kdaj pa hodis spat?

Morgen zverine... x:Xx xsrcx

Eni še posebej x:Xx x:Xx x:Xx xsrcx

Skupaj s čestitkami ob izvolitvi predsednika... :palec:

Aja... x:Dx ...novi predsednik je 12 dni mlajši od mene... x:px x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ja Pujsa, sem jutranji človek. Vsako jutro sem že okoli pol šeste zbujena. Madanca, emšo me daje. In ne morem spat prav dolgo, tako da.....raje vstanem, kaj preberem ali napišem....vsekakor: si carica :palec:

Vodnar...tudi tebi x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

Vedno prineseš svež zrak in energijo x:px

Dobro jutro Audi. Čestitke in veliko dobre energije za novega predsednika.

Meni trenutno ne kaže nič dobro(počutje zaradi artroze na psu), ampak upam, da dobim topličke in se grem renovirat...

Lep dan, Andreja x:)x

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Aandreja, upam, da dobiš topličke :palec:

Audi sem se že zgoraj nasmihala, ko sem brala kako si, pa kako boš nekoga zlomila kot palčko se mi zdi, pa kako že zjutraj blestiš - levovsko. sama sem zjutraj meditirala, poslušala nekaj glasbe za svojo dušo, popila skodelico kave... in na vprašanje kako sem je vsak moj odgovor zvenel puhlo, nekaj časa sem obsedela in razmišljala kako sem... zanimivo počutje, ne morem odgovorit, da umirjeno, zveni tko izpeto, ne morem napisat super, ker je drugačno počutje, bolj sem zasidrana v trenutku kot pa da bi se kakorkoli počutila... tko zdej pa razumi

ja Ksenia.

Včer sem ga gledala in si mislila vse sorte. Bemu...neki bo treba narest.

Mam pregrešne misli.

Ampak pravijo, če si nekaj želiš ti tudi uspe, a nje :2src:

Andreja...tebi pa želim popolno okrevanje, ČIMPREJ xsrcx

Hvala, delam na tem....ciao

Ojla Zverinice! x:)x

Saj me ne boste napadle, ker nisem Zver ampak Strelka, a ne? x:Ix

Zdajle grem na pregled k diabetologu in nisem ravno v dobri psihicni formi. :o|o:

Ampak...saj bo vse OK, a ne?

Rezultati bodo hm, hm...najboljsi, kar zmorem. x8Dx

papa

Icy x8Dx

Draga moja....KSENIA :2src:

Sicer sploh, kdo sem jaz, da bi karkoli govorila, pisala, svetovala...ali

Dokler bošš ti hotela bo tako kot je. Ko boš spregledala in ugotovila, da je to le iluzija, v kateri živiš, bo tako kot je. Enkrat boš morala naprej. Preko.

Sama dobro veš....da je rešitev popolnoma drugje in to, kar morda želiš ali premišljuješ NI MOŽNO. SAMA to VEM in nima smisla z glavo nekam.

OBSTAJAJO precej boljši....miljonkrat boljši.

Vedno in znova si ponavljem: RADA SE IMAM. Zaslužim si samo najboljše.

In najboljši obstajajo, ostajajo ob meni, VSI ostali so samo postaje danega trenutka.

Dobro jutro, zverince x:Xx al pa kar že dober dan x:)x

Audi, sem se včer zvečer spomnla nate, da sigurno proslavljaš :palec: x;)x kar tako naprej, je fajn videt tole žarečo pozitivno energijo x:px

Pujsi sem tko al tko kar mal fouš toplo ozračje :2src: pa je tud fajn brat, kako na izi pedenaš čist drugo okolje :palec:

Andreja, da se čimprej zrihta xcrossfingx

Ksenia, ti boš pa tko al tko spedenala tko, da bo vse prov x;)x

še pocmokat zverinjak x:Xx x:Xx , pa šibnem ven ... nč ne vem, če azil za med zverine velja x:o)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Draga moja....KSENIA :2src:

Sicer sploh, kdo sem jaz, da bi karkoli govorila, pisala, svetovala...ali

Dokler bošš ti hotela bo tako kot je. Ko boš spregledala in ugotovila, da je to le iluzija, v kateri živiš, bo tako kot je. Enkrat boš morala naprej. Preko.

Sama dobro veš....da je rešitev popolnoma drugje in to, kar morda želiš ali premišljuješ NI MOŽNO. SAMA to VEM in nima smisla z glavo nekam.

OBSTAJAJO precej boljši....miljonkrat boljši.

Vedno in znova si ponavljem: RADA SE IMAM. Zaslužim si samo najboljše.

In najboljši obstajajo, ostajajo ob meni, VSI ostali so samo postaje danega trenutka.

srce, sploh me ne bereš :)

pravim da nisem super, ker ni pravi izraz, da nisem umirjeno, ker je izraz prežvečen, pravim da sem nekako pomirjena s seboj... (na mojem blogu te čaka odgovor) ničesar boljšega, ker imam točno to kar si želim , Življenje, smeh, ples, melodijo, sprehod, sončka v svojem lajfu... nisem odvisna od nekoga od odnosa... in itak da mi boš govorila svetovala sej zato pa sem tu ;)

smotka

Dobila hišni pripor od zdravstva in zavrnjeno zdravljenje v zdravilišču.

Moram biti pozitivna, ampak res je težko, ko takole dobiš vse samo tistega ne kar rabiš.

Odbito sem dobila za subvencijo stanarine, ker sta sinova delala, sama pa imam celih 700 € plače, ki je obremenjen s kreditom, ki je bil za stanarino za nazaj. Res smo mame samohranilke postavljene na minimum in še človeško se ne moremo pozdravit, saj je zadosti, da se vsak dan mučiš na terapijo v bližnji zdravstveni dom. Če ne moreš vozit, si moraš plačat še taxi in res ne vem kje naj jemljem.

Nočem jamrat, samo z 80% bolniško in tistim, ko moja dva študenta s trudom ob študiju zaslužita, da bi si lahko kupila obleko in obutev, res ni tako cvetoče. Hvala bogu, da imam nekaj zelenjave, ki smo jo pridelali in da je zimski vrt poln. Tako bom res postala vegetarianka na silo. Telo pa potrebuje več kot samo vlaknine in vitamine, se vam ne zdi???

Malo sem se skokodakala, da mi je lažje...Grem malo na sprehod na sončka in ne vem če je to prav, ker so mi prepovedali svobodno gibanje(samo počitek doma in terapije). Sploh ne vem a smem na obisk k staršem ali v trgovino...bom povprašala svojo zdravnico, kaj sploh smem.

Ciao, mejte se radi in zaželte mi več pozitivne energije, ker jo res rabim. w:Iw x:)x

Dobila hišni pripor od zdravstva in zavrnjeno zdravljenje v zdravilišču.

Moram biti pozitivna, ampak res je težko, ko takole dobiš vse samo tistega ne kar rabiš.

Odbito sem dobila za subvencijo stanarine, ker sta sinova delala, sama pa imam celih 700 € plače, ki je obremenjen s kreditom, ki je bil za stanarino za nazaj. Res smo mame samohranilke postavljene na minimum in še človeško se ne moremo pozdravit, saj je zadosti, da se vsak dan mučiš na terapijo v bližnji zdravstveni dom. Če ne moreš vozit, si moraš plačat še taxi in res ne vem kje naj jemljem.

Nočem jamrat, samo z 80% bolniško in tistim, ko moja dva študenta s trudom ob študiju zaslužita, da bi si lahko kupila obleko in obutev, res ni tako cvetoče. Hvala bogu, da imam nekaj zelenjave, ki smo jo pridelali in da je zimski vrt poln. Tako bom res postala vegetarianka na silo. Telo pa potrebuje več kot samo vlaknine in vitamine, se vam ne zdi???

Malo sem se skokodakala, da mi je lažje...Grem malo na sprehod na sončka in ne vem če je to prav, ker so mi prepovedali svobodno gibanje(samo počitek doma in terapije). Sploh ne vem a smem na obisk k staršem ali v trgovino...bom povprašala svojo zdravnico, kaj sploh smem.

Ciao, mejte se radi in zaželte mi več pozitivne energije, ker jo res rabim. w:Iw x:)x

mislim da imaš prepovedan izhod, žal

škoda da nisi dobila zdravljenja. Nisem vedela da si mama samohranilka. ja poznam tole s stanarino...

upam, da urediš :palec:

mislim da imaš prepovedan izhod, žal

škoda da nisi dobila zdravljenja. Nisem vedela da si mama samohranilka. ja poznam tole s stanarino...

upam, da urediš :palec:

No, nisem samo mama samohranilka, smo družina z enim roditeljem, ker je bivši mož umrl(alkoholik) in za njim nimata niti penzije niti nista nič dedovala. Pač življenje je ena velika preizkušnja. Tako se borim večen boj z mlini na veter(večni denarni primanjkljaj). Seveda sta fanta sklenila, da bosta malo več delala , ker itak izpadmo pri subvenciji, moj dragi pa je te dni stalno na razgovorih za službo(strojni inženir), ker je imel tudi on smolo, da je bil v podjetju, kjer sta se lastnika ločila in je ostal brez dohodkov. Ma bomo ja imeli srečo in zaživeli, samo obupat človek ne sme.

Danes imam pač spet malo smotan dan, ampak se že svetli, če ne drugega, ste mi tule v moralno oporo....

Hvala tebi Ksenija, Audente in vsi, ki ste tule....

Andreja x:)x xsrcbumx xvrtcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...