Pujsita 12. november 2007 Avtor Prijavi Deli 12. november 2007 Aandreja, fajn razmisljas , saj imamo vsi lekcije, ne skrbi, sam v razlicne programe smo vpisani. I tvojega opisa sem razbrala, da imas custveni lajf urejen, ves kaj bi eni dali za to . Vzemi od tule energijo za vse ostalo, bo slo . Icy, ves da bo pregled v redu . Sigurna sem, da pazis nase, tako da ma, da je . Ksenia, mislim, da razumem tebe in Audi, se bolj strinjam z Audi. Nekatere stvari se zdijo nemogoce, samo ko prestopis prag, se ti zdi pa preteklos nemogoca in se sploh ne mores razumeti za nazaj. Tole resitev poznam, jaz sem bila v dolocenem obdobju malo manj kot vrhunska sportnica . Scorpi, cutila sem, spakirala in sla. Ne vem tocno kako, ampak vem, da so to moje sanje in da hocem in zasluzim. Trenutno cakam, da se zunaj malo razsvetli. Sibam se napoved prebrat, potem pa tibetancki, tect in tus, pa zajtrk . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 Hvala Pujsa, lepo, da si se oglasila. Res smo na različnih programih, kjer smo izpostavljeni zunanjim vplivom, ki nas dvigujejo v nebo in pehajo v prepad.Bedno se počutim, ker se bližam petdesetim in vendar na začetku vsega. Po svoje je to super, po drugi strani pa....Vem, vse kar sem se razdajala za sinova se kaže v njuni pridnosti pri študiju in eden bo kmalu dokončal faks, drugi ga začenja. Vedno sem jima trdila, da ni vse v materialnih dobrinah, ker imata vsaj mamo, ki ju imam rada in smo se lepo družili, kar so mnogi, ki so imeli več pogrešali. Tako da moram stvari spraviti navzgor in se zopet začeti smejati in gledati življenje z bolj svetle strani..... Mejte se lepo....meni je že topleje v srcu, ker vem, da znate prisluhnit. Ciao, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Icy 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 (popravljeno) Aandreja, fajn razmisljas , saj imamo vsi lekcije, ne skrbi, sam v razlicne programe smo vpisani. I tvojega opisa sem razbrala, da imas custveni lajf urejen, ves kaj bi eni dali za to . Vzemi od tule energijo za vse ostalo, bo slo . Icy, ves da bo pregled v redu . Sigurna sem, da pazis nase, tako da ma, da je . Trenutno cakam, da se zunaj malo razsvetli. Sibam se napoved prebrat, potem pa tibetancki, tect in tus, pa zajtrk . Oj Zverinice! Ja, Pujsa, hvala RES! ...super je bilo pri diabetologu. Izvidi super...najboljsi v zadnjih sedmih letih! Sem se "nagarala", velik nardila na moji psihi, pa je slo! Ostale Zverine...vse me ignorirate...a imate morda zaprt trop in nikogar vec ne posvojite? Jest bi se pa vseen mal pridruzila, no...sam ne me pozret... Pa tud tolk slaba nisem, no... papaIcy Popravljeno 12. november 2007 -> Icy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2007 Avtor Prijavi Deli 13. november 2007 Fajn . Jaz pa danes izvedela, da nisem samo prihodnji ponedeljek prosta, ampak tudi torek Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Dobro jutro drage moje zverinice Najprej Icy...dobrodošla med nas. Jaz sem neizmerno vesela, ker si se nam pridružila. Tukaj lahko renčiš ali predeš. Kot ti je volja in kot ti veli počutje. Poslušaj srček...pa bo ( sevda z pravo mero razuma )...in vpraši, če te kaj zanima. Ksenia jaz ta popolnoma razumem, čeprav ti mislioš, da je mir v tebi...je še daleč od tega. Uf, kolk časa sem se jaz bojevala z njim, jokala, se smejala in....zdaj sem spoznala nekoga, ki je izredno simpatičen a vsak prekleto da res, vsak dan me postavlja na realna tla. UPAM, da se tuki končno naučim.Scorpiogirl jaz upam da vaju razvajaš Pujsa, tebe pa itak občudujem. Popokat in iti. Tega niti vsaka levinja ne zmore Andreja.Saj nimam besed, ki bi jih povedala v oporo. Nevem kolk ti kaj pomagajo, razen da te morda pobožajo po duši. Dodajam ti samo par besed, ki jih je napisala meni moja prijateljica...pa so take, da veljajo tudi zate in še za katero :Vidim Čudovito Žensko. Poudarek je na obeh besedah...ČUDOVITA in ŽENSKA. Čudovita v čustvih...Z dušo in s telesom vzleti, dosega zvezde...si jih prinaša v življenje. Tudi tako se skloni. Da okusi bolečino...da se porodi dvom, želja po spremembi. To vse jo še bolj spomni...kako čudovita je, ker spet in spet....se pobere in vzleti še višje. Kako Vse doživlja srčno in fizično intenzivno. Bori se z nežnimi, vendar odločnimi kremplji...rane si liže sama...ponoči, ne osamljena..vendar sama. Taka je, čudovita...Jutro zbudi Žensko. Spet polno moči...nalezljivega, prešernega nasmeha (iskrenega, ker to je ona)...toplih besed, odločnih korakov...ambicij, sanj...nadene si krono ponosne Zmagovalke, ki ji pristaja in jo zna nosit tako, kot malokdo. TOREJ punce glavo gor in pokončno v nov dan. Nič nas ne bo zlomilo. Smo kot vrbe v vstru , upogljive a vedno pokončne. PS: grem pod tuš...že kar mal zamujam x:Xx x:Xx Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2007 Avtor Prijavi Deli 13. november 2007 Jutrcek, Audi , spet si sred noci vstala . Sej je cist simpl spokat, operes, zlikas in zlozis . Zraven se pa hoces noces vsi problemi naguzijo in celo cezoceansko preselijo . Jaz nocem pri 123 letih norveskega vzorca strikat is se sprasevat, kaj bi bilo, ce bi... jaz raje vse kar cutim naredim. No sam ne gre zdaj, da bi se vsi v Mehiko selili . Naj se vam naredi en lep dan Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 dobro jutro , evo predam se, več veste o meni kot jaz sama super ste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Icy 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Fajn . Jaz pa danes izvedela, da nisem samo prihodnji ponedeljek prosta, ampak tudi torek 'jutro Pujsa In ti se upas se hvalit s tem??????? Eni bi tudi, ves...pa imamo po 20 pacientov na dan...AAUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAA!!!Uh, se ne znam po macje Bo pa zato en krasen vikend...uuu, kje je se to???!!!Gremo delat!papaIcy Dobro jutro drage moje zverinice Najprej Icy...dobrodošla med nas. Jaz sem neizmerno vesela, ker si se nam pridružila. Tukaj lahko renčiš ali predeš. Kot ti je volja in kot ti veli počutje. Poslušaj srček...pa bo ( sevda z pravo mero razuma )...in vpraši, če te kaj zanima. TOREJ punce glavo gor in pokončno v nov dan. Nič nas ne bo zlomilo. Smo kot vrbe v vstru , upogljive a vedno pokončne.PS: grem pod tuš...že kar mal zamujam x:Xx x:Xx Hey Audente! Hvala, hvala! Res se bom naucila mijavkat ampak zaenkrat znam samo "streeeel, streeeel" ker sem strelka ampak streljam neeeeeznooo! Velik sm dala skoz, velik nardila na seb in ko berem vas, vidim, da smo vse na podobnem...Zanima me ogromno ampak..pocasi...najprej se moram naucit vasega jezika. Mogoce pa ze mal znam...Mijstreeeeel! Sej bo slo...ni vrag! Vse se da! Zdej pa res u sluzbo! Pacienti najbrz ze tapkajo pred vrati... Uzivajte in pazite nase! papaIcy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Hojla punce,ste me od srca nasmejale. Tuki pri nas je taka gužva, nevem, a ljudje mislijo, da bo kar konec sveta, ali kaj?Saj ga še ne bo. Me vse in še kdo zraven bomo še kar neki časa teptale ta svet, ga dojemale v nežnih a tudi temnih barvah.Kadar sem žalostna, se spomnim tistega lepega in pa oranžne barve, kako me preplavlja in obkroža....In sem pomirjena -- včasih. Vsem, Andreja ...pa tebi Ksenia ( ne bit jezna k vse vem o tebi) pošiljam objem in kak poljubček več. Papa*** Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Icy 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Hojla punce,ste me od srca nasmejale. Tuki pri nas je taka gužva, nevem, a ljudje mislijo, da bo kar konec sveta, ali kaj?Saj ga še ne bo. Me vse in še kdo zraven bomo še kar neki časa teptale ta svet, ga dojemale v nežnih a tudi temnih barvah.Kadar sem žalostna, se spomnim tistega lepega in pa oranžne barve, kako me preplavlja in obkroža....In sem pomirjena -- včasih. Vsem, Andreja ...pa tebi Ksenia ( ne bit jezna k vse vem o tebi) pošiljam objem in kak poljubček več. Papa*** Hey Audente in ostale Zverine! Guzva? Kje pa je to pri nas? Mislis na sluzbo? Ce bi res rade videle guzvo, pridite k nam v cakalnico...se stojisca so zasedena. Ce katera rabi kaj pacientov...imamo v visku... Pozdravcek in Miaostreuael...se zmer ne gre ... papaIcy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2007 Avtor Prijavi Deli 13. november 2007 dobro jutro , evo predam se, več veste o meni kot jaz sama super ste ves da ni blo tako misljeno, da smo samo nase izkusnje opisovale, mogoce smo imele samo podobne teme , sicer pa vsak sam zase vedno najboje ve, vsak ima svojo potko, ni univerzalne, zato pa je zivljenje tako krasno. Bog ne daj, da vse v Mehiko pridrvite . Mal sem se poboljsala, vstala, tekla, tibetanckala, izpod tusa, zdaj pa predavanja, potem pa Spanscina. Pa pa, mejte se, pa nikar ne hodite po pacientih Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 hojla zvrinice Je bil kar pester dan.Bila v službi Bila na faxu Šla s luškanimi sošolci na pico prej še spila en čajček, ki je bil postrtežen z nasmehom In tako to...luškan res luškan dan za mano. Zdaj pa seminarsko pisat. lubenicekolk jih pogrešam, celo poletje sm skor sam to jedla :yumy: komi čakam da bo spet cajt zanje, sm skorajda odvisna od njih http://shrani.si/f/2V/Vm/1xYuI3KM/b010.gif hoj mucica.....kako si?Ti bi kar lubenico?....oh jaz pa kaj sladkega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2007 Avtor Prijavi Deli 14. november 2007 Za menoj pa nor dan. Ucitelju, ki mi je najbolj pri srcu, je umrl dedek, tako da potuje domov ta teden in se ne bo vec vrnil . Se imava res fino, ne tezi, ko nama pase, pesaciva okoli, ali greva kaj pojest, ce pa ne, pa sva vsak na svojem koncu. Plus tega, da ne vem, kako bodo zdaj potekale nase ure, ne moremo namrec zdruzit razredov skupaj. Jutri imamo sestanek z ravnateljico. Sem bila pa spet na soncku, v majcki brez rokav in odprtih sandalih in jedla lubenico spet Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Jutro punce,upam da bo dans mal bolj miren dan. Uživajte, če se če da. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Hej zverine. Evo mene . Uničena. Grem spat.Uživite.Grem se crkljat k ško Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 jutroooooooooooooooooooooo :2src: Madonca, pri nas tako veter pihaaaaaaahttp://smileys.on-my-web.com/repository/Others/winter-146.gif Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. november 2007 Avtor Prijavi Deli 15. november 2007 Ahoj, evo, prisli s poslovilne vecerje, smo bili kar zalostni, se kar ne morem verjet, da es odhaja moj najljubsi ucitelj. Povabil nas je na tacose in na pijaco, 9 nas je bilo, stalo je pa 20 €. Ne morem verjet, da res odhaja Nic, grem pocasi v horizontalo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Nočko Pujsa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. november 2007 Avtor Prijavi Deli 15. november 2007 Se kar bingljam tule. Jutrcek, Audi , kaksni so tvoji plani? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Dobro jutro zverinice....Imejte prečudovit dan... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Icy 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Za menoj pa nor dan. Ucitelju, ki mi je najbolj pri srcu, je umrl dedek, tako da potuje domov ta teden in se ne bo vec vrnil . Se imava res fino, ne tezi, ko nama pase, pesaciva okoli, ali greva kaj pojest, ce pa ne, pa sva vsak na svojem koncu. Plus tega, da ne vem, kako bodo zdaj potekale nase ure, ne moremo namrec zdruzit razredov skupaj. Jutri imamo sestanek z ravnateljico. Sem bila pa spet na soncku, v majcki brez rokav in odprtih sandalih in jedla lubenico spet Oj Zverine! Pujsa, paz, da se ti ne bo lubenica zaletela od nase fausije! Pa naj te kr se mal opece soncek...men je tuki ze rita zmrznila... No, sej mi je vroce od malih razvajenckov... pacientkov... v glavnem so luskani, tu in tam je pa kak stars za...hm, hm... Zivljenje je lepo kljub temu, da je "sladko" papaIcy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Hojla zverine Moji plani Pujsa??? Joj, veš koliko jih je?? Čeprav imam trenutno samo eno željo : priti do nove službe Ja drugače je pa kar lep dan... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. november 2007 Avtor Prijavi Deli 15. november 2007 Morgen, mater, vceraj bila jezna nase. Pozabila, da je bitje, ki je blizu bitju, ki je meni blizu operacijo . Sovrazim, da pozabim na take pomembne zadeve, ampak imamo res nor teden. Tule imamo macko. Nekako je sla ven iz stanovanja in Kanadcanki, katerih last je, sta bili cisto iz sebe. Potem smo jo slisali, kako mijavka eno stanovanje pod nami in nam niso hoteli odpreti in nam jo dat. Prisla je celo policija, pa tudi niso odprli. Ocitno so se nazrli nocnega mjavkanja, ker so jo nam danes zjutraj z veseljem vrnili. Colez odhaja danes, been prizor, vsa prtljaga nalozena in on tam, res ga bom pogresala, ampak mora na pogreb in potem bi bil predrag spas vracat se nazaj. Srecno Coley . Icy, ta teden ni blo tok soncka, skoz ene frke v bajti, sestanki, nore stvari in podobno, danes tudi slabo kaze, bomo videli, kaj bo jutri. Audi, naj s ti izpolni zelja. Pozdravcek tudi ostalim zvercam in obiskovalcem Pozdravcek v nase kraje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Heloo,vse pod kontrolo. Grem si privoščit masažo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. november 2007 Avtor Prijavi Deli 16. november 2007 Ceeeeeeeeeeeeeeer Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.