Audente 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Jutro maške mačkice...PETEK je Pred mano žurerski vikend. Moj ško praznuje RD in mu pripravljamo kar par presenečenj.Saj veste, ško itak vse neki skrivajo, v bistvu jim pa full godi, ko se jih spomnemo, tako da...ja prav luštno bo Danes še zadnje predavanje v NG. Potem samo še izpit. In tako naprej.Včeri mal poslušala Boruta. Joj dečko, kako dobro igrco igraš. ...le kam nas pelje vse skup. No čeden je še, pa tudi ne več tko kot je bil Ajd, mejte se, ti Pujsa pa fajn pančkaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Čau mucke in mucki men je pa en lunatik navsezgodaj neopisljivo dan polepšal zdaj pa mal delat, pol pa vikend no, tud tam čaka malo dela, ampak sinhronizacija je zame bolj zabava kot pa delo.. pa mal bomo lenarili pa tko... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Čau, mačke pa mačkoni Audi, ti bo zihr uspelo zamenjat službo zdej pa delat naprej ... zvečer bo šele crkljanje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. november 2007 Avtor Prijavi Deli 17. november 2007 Cer . Vceraj cebljala do 4 zjutraj, spala 3 ure, potem pa cel dan ucila. No saj ni bilo panike, samo en razred bi kmalu postrelila . Moramo namrec narest prezentacijo za starse in moj najbistrejsi razred ni uspel spacat enega samega samcatega stavka v 60 minutah, pa samo se 5 x imamo predavanja, v vseh teh urah moramo pa delat se redne stvari. Problem je bil pa v pregovarjanju in hecih in to 60 minut. Sem bila besna na koncu in je zadnji ucenec, ki je odhajal vprasal, ce sem jezna, sem rekla, da sem besna in ko je sel sem iz jeze zabrisala svincnik v zid. No boljs kot ucenca . Zdej pa pod tusek, pol pa v prestolnico. Lep vikend vam zelim, mi imamo podaljsanega, do torka , v sredo spet delam. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Mijaawww Kolk sem se fajn naspala. Zdajle malo potelovadim pol pod tuš in začne se en luškan vikend Žur na žur do jutranjih ur. Mejte se Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Ojla zverine in bikec prav lepo da nas obiščeš in pošiljaš evo še zate x:Xx Bila je super večerja in potem še malo žuranja do poznih ur.Dopoldan malo daljše crkljanje in potem kavica in super kosilo Zdaj iz kuhinje diši po sirovem zavitku, pričakujemo goste in bo kar veselo. Imejte se skrajno fajn Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 za vse.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Toliko zame.. http://shrani.si/f/3x/a2/6jNBjqo/levci.jpg Ti morda kaj ni všeč ??? Na še enih par... http://smileys.on-my-web.com/repository/Love/kiss-106.gif Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Evo, mucki, nekaj za dobro jutro zbirajmo riž in se naučimo novih besed lep dan vsem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 hej zverine. Danes je natrpan dan. Bila že pri zdravniku, dobila nove terapije in sem kar malo utrujena.Popoldan sem v celju in tko...Pestro. Vsem en krasen dan in Leeonu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Jutro nov dan pred nami, najprej tuš in potem ostalo.Dela čez glavo.Uživajte Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. november 2007 Avtor Prijavi Deli 21. november 2007 Zivjo, prilezla z vikenda, ta dolgega, iz prestolnice, ki je bil super in malo nor obenem... Zdaj pa 3 delovni dnevi pred nami, potem pa nov vikend Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 čao zverine:) Dans je napet..če ne na šest dan...verjemi ali ne , tvoja stvar Popoldan sem predvateljica tako da bo še pestro. Zvečer pa na košarko PS: dans ne vračam nič Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. november 2007 Avtor Prijavi Deli 21. november 2007 Jutrcek, tibetancki, tek in jutranja prha za menoj, zdaj pa cakajo bolj intelektualne zadeve. Uzivajte Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Icy 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 (popravljeno) Jutrcek, tibetancki, tek in jutranja prha za menoj, zdaj pa cakajo bolj intelektualne zadeve. Uzivajte Ej, zurerka in ostale zveri! Strelka se spet javlja...ze znam vas jezik...MRRRRNNNNJJJJAAAAAUUUU! Pujsa...po stirih dneh pocivanja in fajn imetja si zasluzim odgovore, a ne? C, c, c! Zeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeee...pogresam soncka! papaIcy Popravljeno 21. november 2007 -> Icy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 hej hej hej, zgubila Olimpjia, ampak, je bilo prav fajn.Zdajpa med rjuhe.Čawči:) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. november 2007 Avtor Prijavi Deli 22. november 2007 Evo, dan se je nadaljeval noro , v stilu saj ni res, pa je.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Jutro zverine Kar je preveč je preveč. Dobro da je vikend pred vrati. Utrujena sem ful.Danes spet do........ ampak najjači ostaju. Imejte lep dan kjerkoli že ste in ena tista, saj vsi vemo: Ta svet je nor Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. november 2007 Avtor Prijavi Deli 22. november 2007 Ahoj Audi, no pol je ocitno povsod isto. Life goes on in ja, samo najmocnejsi zvozijo. Glede na to, da tecem in tibetanckam, bi morala bit med njimi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Jutro zverine. Petek je. Končno. Pred menoj je vikend uživanja, toplice, masaže, kopanje in seveda popivanje tam med Prekmurskimi griči. Včasih se vprašam, bemu, najboljš da si ene gorice kupiva tam nekje Bi potem vse vikenda preživela med sproščenimi ljudmi. Tudai vam želim en nice weekend Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. november 2007 Avtor Prijavi Deli 23. november 2007 Jutrcek, nikjer nobenga, al kako? Samo Leeon se je oglasil, pa se to s tigri . Pri vas je ze skoraj konec delavnika, no pri nas se pa sele zacenja, se bo pa vikend zato toliko kasneje koncal. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. november 2007 Avtor Prijavi Deli 23. november 2007 Hvala , sej se lahko tudi pod ono tigrovsko pofockam, sem tigrica po Kitajskem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. november 2007 Avtor Prijavi Deli 23. november 2007 Zver Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. november 2007 Avtor Prijavi Deli 23. november 2007 Grizem, praskam, rjovem po potrebi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. november 2007 Avtor Prijavi Deli 25. november 2007 kdo me pa pozre? Kakse fajnski dan je za mano . Kje pa ste vse zverce ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.