Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 dons sem pa jst neki zlooo pametna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> x:Dx ebor, selene ma point tu. Ja na to sem najprej pomislil... zakaj se tko dobro z dvojčki štekam, pa evo... razlage... mislem, kaj vse zveš kle (hmm sej to sem itak že vedu... hohohoho...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 selene - ma to je dnevno, samo ti ne povemo vsakic, zdaj, ko smo pa v levih, pa je treba hvalit, ne...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> dons sem pa jst neki zlooo pametna Hmm a si kaj takega jedla Seli... dej še nam zaupaj, mogoče pa bi bilo dobro, da bi še mi to sprobali, kajne...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 postim se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>postim se Ah to se dej pa kr sama... meni se ni treba, hehehehhehehehe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>selene - ma to je dnevno, samo ti ne povemo vsakic, zdaj, ko smo pa v levih, pa je treba hvalit, ne...? Tinka ti znašššš ti znaaššššš ravnati z mano.. ti me......nanananaa... (By Ivančič from Koper) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 kva s teboj, z menoj, se kr topim tule Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kva s teboj, z menoj, se kr topim tule Hmmm a sem auglajzu spet.... s kom zdej kdo?(Aja to je ena druga tema....) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ga ne poznam, ampak predvidevam, da slavko?sicer tu z selene ravnam, ampak ce se tudi ti od tega dobro pocutis... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ga ne poznam, ampak predvidevam, da slavko?sicer tu z selene ravnam, ampak ce se tudi ti od tega dobro pocutis... Hmm sem bil nekako prepričan, da z levi dobro ravnaš.... hja včasih si malce preveč domišljam... (evo ene take lepe lastnosti... Marsa prosim, da vknjižiš 5 točk na moj račun... zaradi iskrenosti, kajne) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ga ne poznam, ampak predvidevam, da slavko?sicer tu z selene ravnam, ampak ce se tudi ti od tega dobro pocutis... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ma ja ebor tudi s tabo, itak... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ma ja ebor tudi s tabo, itak... Hmm tole ni blo brat preveč prepričljivo, dej se malo bolj potrudi Tinka.... dej no.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ne fehti ljubezni, ebor! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne fehti ljubezni, ebor! No prav pa ne bom.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čak levi nismo razvratni... a ni blo rečeno, da so strelci.. tko, da ne ns zdej kle not tlačet, jest sem samo napisu, da če bo kej pikantnih zgodbic od tvojga razvrata, da jim bom z veseljem prisluhnil, kajne.... Šefovstvo to pa itak...hmm ne vem katero delovno mesto razen šefovstva sploh je primerno za leva..... (čeprov levinje so pa menda zoprne šefice... no to ne vem, kajne, samo slišal sem tako...) Ebor nič bat - saj jaz pa sem glih strelka Za šefice ne bi vedela(prejšnja bila riba, pa je bilo kar vredu... ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 devicka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ebor nič bat - saj jaz pa sem glih strelka Za šefice ne bi vedela(prejšnja bila riba, pa je bilo kar vredu... ) Torej lahko pričakujem kake pikantne zgodbice o razvratu... s tvojega konca...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 muce spet glasno mijavkajo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ...ne muce...mucice... prrrrr prrrrr Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 O Lia in Majica, Živjo, kako sta kaj? Kaj novega danes... kako lepo doživetje, da se bomo tudi ostali naslajali? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Ebor... hello... veš, se sploh ne sekiram več, kaj pišejo...se samo naslajam nad tem, kakšna gužva je v tej temi... Le kaj bi to pomenilo? Da nas ne marajo...he he he Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tkole, mal sem se potepal... kako ste kaj, a se kaj novega dogaja tu?A ste vsi na broju, v pozor pozi, a bomo kej ušipčel al kako..... (na uno, da bi kej resnga in koristenga in konkretnega naredil... ni nobenga odziva... ej jej levi,....) Se mi je kr zdel, da te kakšen dan ni blo. Je pa lepo od tebe, da nas tkole navdušeno pozdravš, ko se spet pojavš. Kr mal novga zaleta nam daš. A maš kakšno konkretno idejo, kaj bi se dal ušpičit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.