Audente 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 ....ma levi smo čez vse x:px in nikogar nimamo za malico, kvečjemu za zajtrk. Evo, pospravila stanovanje...zdaj se začenja iskanje podnajemnika aja vsem 333 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 ....ma levi smo čez vse x:px in nikogar nimamo za malico, kvečjemu za zajtrk. Evo, pospravila stanovanje...zdaj se začenja iskanje podnajemnika aja vsem 333 Odvisno od velikosti(kilaže) obroka... Audi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 ha ha ha...odvisno od lakotre in okusa obroka...če je sladko več in manj če je grenko.... Vodnar....tudi tebi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Dobro jutro....z deževnim priokusom Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 ha ha ha...odvisno od lakotre in okusa obroka...če je sladko več in manj če je grenko.... Kaj pa če je samo... ...veliko... Morgen zverine... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 ha ha ha kaj pa vem Alef?Zadnje čase imam slab apetit. In tudi okus mi ne odgovarja vsak. Nisem izbirčna. Le srečne roke pri izbiri nimam Drugače je vse under control Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 ha ha ha kaj pa vem Alef?Zadnje čase imam slab apetit. In tudi okus mi ne odgovarja vsak. Nisem izbirčna. Le srečne roke pri izbiri nimam Drugače je vse under control Spremeni prehrano... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Bo treba ja. Spremenit marsikaj :=), nevem če bo samo prehrana dovolj.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Bo treba ja. Spremenit marsikaj :=), nevem če bo samo prehrana dovolj.... Ne bo, to je samo osnova... Pa kaj te čem učit, saj to veš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Alef, saj me ne učiš. Tako pač to je....vsak mora po svoje najt en smisel, za katerga se je vredno trudit.Malo filozofiram, ampak saj bo.Grem naprej študirat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 upam, da ni kj težkega za študirat nič težkega a je nezanimivo....logistika...in te zadeve. Dvojček lepo da pokukaš med zveri Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 skrajen čas je že bil, da malo sm pokukam a veš da res....si bil že pogrešan.Dans je pa tak zaspan dan prav nič se mi ne da.Kwa pa ti počneš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Audi sem upala na povraten os kakorkoli že, lepo nedeljo ti/vam želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 Audi sem upala na povraten os kakorkoli že, lepo nedeljo ti/vam želim OS imaš totalno poln Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 hej zverine mene je napadel prehlad.Komi čakam da grem domov in v postlo No ep dan vsem še naprej Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. december 2007 Avtor Prijavi Deli 3. december 2007 Jurcek , susim lase za v sluzbo , sem tudi jaz prehlajena u izi ze ta tretji teden, samo se mi ne da kakih tablet jemat, pa nic kaj prevec se ne pazim, tako da pac sem in tja po damsko malo zakasljam in je to to. Prispela iz Morelie vceraj, je bilo grozno lusno in imam prvo mehisko prijateljico tule, fajn punca, res. Se je treba za zenska prijateljstva blazno potrudit tule, moskih kokr ces . Zakon narave.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 Hej. Kolk se fajn počutim. Nisem več lačna Kašljam pa oslovsko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 JUTROOOOOOOOO glava me boli, zamašen nos, brez energije,.,..vročina...bemu pa v službi.Grem jaz počasi po bolniško..... mejte se krasno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
o.b. 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 JUTROOOOOOOOO glava me boli, zamašen nos, brez energije,.,..vročina...bemu pa v službi.Grem jaz počasi po bolniško..... mejte se krasno pametno kr po bližnc v bolniško, nč čakat x!x stoje prebolevat ... se ti še bl vleče ... na-a :xx!: :xx!: lp in mijau Citiraj If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong. ~Terry Pratchett Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. december 2007 Avtor Prijavi Deli 4. december 2007 Jutrcek v zverinjak , Audi popih na vse bolece predele. Cajcek, agrumi in pocitek, al pa tablete, kot tule v Mehiki, kar ti bolj pase . Jaz pa zbiram energijo za nov dan Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 Bila sam kod lekara Dobila sem antibiotike in sedaj se mi samo še postal vidi sem utrujena ko nevem kaj.Pujsita....uživaj tam na sončku Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Dobro jutro Danes bo ta pridnim otrokom nosil Miklavž. Ne pozabite nastavit peharček Se že prav veselim. Drugače pošiljam vsem en lep čeprav bolan pozdravček. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. december 2007 Avtor Prijavi Deli 5. december 2007 Pismu, a res , Miklavz? Tlele ne vem, ce imajo kakega Miklavza, po mojem ne, pa tudi mislim da ima mal dolgo pot, da bi mi kaj prinesel, pa se vprasanje je, ce sem bla zadost pridna. Tole s temile temperaturami in zimskimi prazniki je res hecno, ze od prvega novembra naprej sem presenecena, kaj se dogaja, ko je pa tule tako toplo. Grem zdajle zjutraj en ponovitveni test dat, potem na Spanscino, potem mal time outa, pa popoldanska akcija. Mejte se Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 ja Pujsita, Miklavž prihaja. Saj tudi jaz nevem, a sem bila dovolj pridna ? Bom videla zvečer Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. december 2007 Avtor Prijavi Deli 6. december 2007 No tule z Miklavzem ni nic, skoraj ne morem verjet, glede na to, da prakticno vsak teden kaj praznujejo. Smo pa zato imeli danes naliv in je v 40 minutah nalilo 30 cm dezja po cestah, zato so pa plocniki tako visoki, da ne zalijejo popolnoma mesta. Upam, da vas je Miklavz kaj razveselil. Od vseh teh "dobrih moz" mi je Miklavz najbolj vsec, ker ne pretirava z dragimi zadevami, no vsaj naj ne bi in prinese simbolicna darila, sadje in podobno. Danes so mi razlozili, da so tule glavna novoletna darila 6. januarja. No ne bi dala roke v ogenj za to, ker se moji studentje dostikrat hecajo, lahko pa da je res tako. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.