Audente 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Jutro.Miklavž je bil kar zmeren. Eno prav simpatično darilo je blo Zdaj pa novim zmagam nasproti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 No tule z Miklavzem ni nic, skoraj ne morem verjet, glede na to, da prakticno vsak teden kaj praznujejo. Smo pa zato imeli danes naliv in je v 40 minutah nalilo 30 cm dezja po cestah, zato so pa plocniki tako visoki, da ne zalijejo popolnoma mesta. Upam, da vas je Miklavz kaj razveselil. Od vseh teh "dobrih moz" mi je Miklavz najbolj vsec, ker ne pretirava z dragimi zadevami, no vsaj naj ne bi in prinese simbolicna darila, sadje in podobno. Danes so mi razlozili, da so tule glavna novoletna darila 6. januarja. No ne bi dala roke v ogenj za to, ker se moji studentje dostikrat hecajo, lahko pa da je res tako.Pujsita, vpelji Miklavža še v Mehiko drugač pa ja, Špancem (in posledično verjetno celi J Ameriki) nosijo darila Los Reyes Magos, trije kralji.. 6. januar.. oziroma 5. zvečer se nastavlja darila... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. december 2007 Avtor Prijavi Deli 6. december 2007 Aha, Aliana, se mi zdi, da potem pa bo nekaj na tem, ce imas tudi ti takele podatke . Vcasih me tile ucenci kaj shecajo, so navihani, tako da ne verjamem vsega takoj, rajs mal z rezervo vse skupaj. Danes sem se pa spet pred sesto zbudila, sem zmenjena z enim uciteljem, da bi sla na Mañanite, naj bi prisel pred pol ure sem, pa ne vem, al je tok pozen, al me je pa spustil, al pa sploh ni sel , no saj nima veze. Skratka se gre ven, neka cerkvena zadeva, ni kaj prida za molit, je pa zurka. Se pa ne sekiram, ker bom sla lahko takoj jutri na tole, me je en ucenec povabil, pa nekam zmrznjena sem, tako da cist pase tlele v postelji skljocat na tole zverco . Aja, jutrcek vsem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 hahahaha, sem napisala, pa vse izginilo.OK, gremo šeenkrat. Danes je bil prekrasen dan.Zjutraj dobila zobke, prav čedni so.Šla k frizerju, me je masirala po glavi, da sem skor zaspala.Potem šla h kolegici in mi je naredila novoletno manikuro, prav sexy vam rečem.Da dan ne bi bil toliko pust sem si privoščila kosilo v moji omiljeni restavraciji. Ker je delal moj kelnarček sem po njegovem nasvetu prekršila pravila in si privoščila tortico...MEŠČANSKO tortico...nekaj novega. Božanska izbira , thanks kolega in na koncu še expreso z nasmehom. Čakala me je pot v MB, zato sem za sošolca vzela še eno višnjevo torto in ha ha ha, on jo tako obožuje, da jo je pojedu kar v avtu z rokami moški No zdaj sem vsa zadovoljna tuki in grem počasi spat.....ej folk petek je pred vrati. Imejte se skrajno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Juterček Nobene zverine nikjer.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Dobro jutro Audente! Ne boš verjela, ampak danes sem po dveh mesecih in pol prvič spala 7 ur s samo eno prekinitvijo.Prav dobro je to, da lahko več spim. Sicer me trenutno spet leva stran vsa boli, ampak napredek je.Drug teden začnem protibolečinsko terapijo/komaj čakam/in upam, da ko srečam traumatologa 20.12., da mi bo kaj povedal pametnega za ukrepanje.Kaj počnem, ko imam lomejeno gibanje???Eno figo in to ni dober. Grem na sprehod(dr. v komisiji mi je dovolila), rešujem sudoku, knjige pa ne berem kaj preveč, ampak bom začela , da poberem kaj lepega in pametnega. Lep dan in radi se imejte(pa vode dost pijte), Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Dobro jutro Andreja Vesela sem , ko slišim, da ti gre vseno malček na bolje. Prepričana sem, da ti bo uspelo. Ti samo pokonci glvo in naredi v tem času kaj zase. Izobražuje se, počivaj, uživaj sama s seboj. Važno je , da si tu in da dihaš. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Dobro jutro Andreja Vesela sem , ko slišim, da ti gre vseno malček na bolje. Prepričana sem, da ti bo uspelo. Ti samo pokonci glvo in naredi v tem času kaj zase. Izobražuje se, počivaj, uživaj sama s seboj. Važno je , da si tu in da dihaš. Hvala Audi!Res je treba vzeti čas za sebe in svoje zdravje. Prevečkrat to zanemarjamo in potem so posledice tu. Vesela sem, ker sem v vaši sredini, ki je polna pozitivne energije. Lep dan vsem, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 pozdravček, punce Aandreja, ponavadi nisem prav radodarna s komplimenti in tko, ampak ti prav moram povedat.. vedno bolj si mi všeč in res te spoštujem, ker imaš tak fajn odnos do življenja. vidim, da ti ni ravno najlažje in lahko bi samo jokcala in stokcala in obupovala, ti pa se ne daš in namesto tega raje še druge spodbujaš. to je pa res ena stvar, ki jo ful cenim pri ljudeh. pozitiva kar preberi kakšno knjigico, tamle v temi o knjigah boš gotovo kaj pametnega našla. jaz sem zdaj mami prinesla Tao medveda Puja.. (no, ona je žal ena tistih ljudi, ki so vrgli puško v koruzo in se samo še smilijo sami sebi večino časa) vedno pravi, da ni sposobna brat, ker se ne more koncentrirat, pa sem ji našla eno tako simpatično pa še kratka poglavja ima, da res nima več izgovorov.. menda je že začela Audi, ti tudi še smrkaš? Berem, da si vsa nova in svetleča jaz se moram pa nujno na depilacijo spravit, sem že čisto zaraščena.. pa se s kozmetičarko kar ne uspeva ujeti.. Punce, po motor grem danes zdaj pa že komaj čakam, da ga postavim v garažo... pa uf, menda bom imela dva registrirana motorja v garaži, ker se ne da nič prenašat in ker nič ne vrnejo, če ga odjavim.. se mi katera pridruži na zimski vožnji skozi meglo? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Aliana, čauči ja še kar smrkam. Ampak ker je vikend v Portorožu pred vrati, mi je prekleto malo malo, napokam zdravila in grem. Komi čakam....A sem ti povedala, da imava naročeno novo enduro Hondo Veradero zverina in pol, ane? Andreja, ja, izkoristi to proložnost in jo obrni sebi v prid. Posveti se sebi, predvsem sebi in delaj na tem, da ti bo lepo. Predolgo si skrbela za druge in nekje mora ven udarit. vse se bo pošlihtalo. Brez skrbi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
o.b. 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 ola dons se že cel dan vlečem ko smrkelj okol. ja sej vem, praza luna bo kmal ... pa še ta vreme "fletn" ... enivej, lp & mijau vsem http://clarkvision.com/galleries/images.lions/web/lion.cub.c02.11.2005.jz3f4256.b-600.jpg Citiraj If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong. ~Terry Pratchett Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 še jaz eno fotko tigrčka Audi, uživaj v vikendu na morju. a novega Varaderota? Super! Spomladi se pa res lahko za eno moto srečanje zmenimo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. december 2007 Avtor Prijavi Deli 7. december 2007 Hola zverce, je kar zivahno tule . Danes sem zgazena, sem ponoci cebljala po MSNju, zdaj pa imam. Ampak ni panike, petek je , se eno rundo odpredavam, potem pa 2 dneva uzivanja. Ta vikend najbrz ne grem nikamor, mogoce bom odpesacila v bliznji Jicilpan, bom se videla . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
o.b. 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Hola zverce, je kar zivahno tule . Danes sem zgazena, sem ponoci cebljala po MSNju, zdaj pa imam. Ampak ni panike, petek je , se eno rundo odpredavam, potem pa 2 dneva uzivanja. Ta vikend najbrz ne grem nikamor, mogoce bom odpesacila v bliznji Jicilpan, bom se videla .kaj odpredavaš?mende ja ne kake litanije Citiraj If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong. ~Terry Pratchett Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. december 2007 Avtor Prijavi Deli 8. december 2007 Ne ne, nic tazga, Anglescino . Evo, koncala z delom, zdaj sem pa polna energije. Sibam pod tus, potem pa Spanscino Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
o.b. 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 en mijau vseem Ne ne, nic tazga, Anglescino . Evo, koncala z delom, zdaj sem pa polna energije. Sibam pod tus, potem pa Spanscino aha sej to čist fajn. angleščina mislm jst prevajam. ponavad slo -> ang. posledično tud fajn preklinam včas španščina mi je pa .... a ... španska vas enivej (ja tko na forumu se pa zanalašč motim you know what I mean, right ? )en lep sobotn dan Citiraj If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong. ~Terry Pratchett Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. december 2007 Avtor Prijavi Deli 8. december 2007 Jutrcek Leeon in O.B., pa se kdo, ce se skriva kje v zverinjaku. Z mojo Spanscino vceraj ni bilo nic, se je koncalo s telefonskim pogovorom . Sem prvic v zivljenju slisala enega mojih tukajsnih prijateljev. Kok je to zanimivo, pa glas mu cist pase . Govorili smo pa Spanglish , so tok simpaticni, ko se trudijo po Anglesko, ampak imajo malo naglasa. So res fajn, se nic ne norcujem, njihova Anglescina je profi v primerjavi z mojo Spanscino in itak se nikoli ne norcujem iz ljudi, ki se trudijo karkoli . Zdaj pa polknice odprla, kaksno urco mogoce tule prebingljam, potem pa naj bi sla ven , bo treba mal hodit spet . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. december 2007 Avtor Prijavi Deli 9. december 2007 Jutrcek , hvala za slikco . Pri nas pa ta moment no vode, jaz pa hotela it prat, zdaj pa MORAM bit na racunalniku . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. december 2007 Avtor Prijavi Deli 9. december 2007 Ha ha ha, pri nas soncka za izvoz , voda pa ziher pride Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 ČER Sem se vrnila polna energije iz prekrasnega vikenda na morju Ravno pada dež, Pujsita a rabiš vodo Leeon hvala za fotke, spet razvajaš, a Ostalim pa tudi ene par x:Xx x:Xx Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 Jutro zverinjak. Jah no, levčki očitno spijo zimsko spanje. DAnes sem lepo spala , nič sanjala razen logistike x:Dx x:Dx nič no , učit se grem še malo in na predzadnji izpt......resno pa razmišljam o magisteriju Vsem čimveč sončka in ostanite taki kot ste Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 razturi bejba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 Bom , hvala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. december 2007 Avtor Prijavi Deli 10. december 2007 Jutrcek , ravnokar uletela izpod tusa, vceraj sem se pregovarjala z vodo, ce bo tekla, al ne. No saj timing sva imeli kar fajn, za pospravljat kopalnico in oprat perilo je bila, zmanjkalo je je za pod tus . Zvecer sem sla gledat z Jen neko predstavitev plesa najinih ucencev, so zamujali z zacetkom 45 minut . Nov teden, v sredo imamo frej, Guadalupe praznuje, mi pa tudi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 Hojla zverinice :2src: Danes sem naredila še predzadnji izpit prav ponosna sem nase. Tako da vsem zverinam in azilantom ene lepe sanje in koš x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.