janko 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 Hojla zverinice :2src: Danes sem naredila še predzadnji izpit prav ponosna sem nase. Tako da vsem zverinam in azilantom ene lepe sanje in koš x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xxhwala za ispit pa , čeprou je biu že zadn cajt da je skrb mim, da nau pomote Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 hwala za ispit pa , čeprou je biu že zadn cajt da je skrb mim, da nau pomote o azilant kako si kaj? Johanca pa to? Kdaj greva na pir Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 o azilant kako si kaj? Johanca pa to? Kdaj greva na pir ej... pa smo bli res dwakrat pr johanc pir pa... oh, ta večna časouna zadrega Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 ej... pa smo bli res dwakrat pr johanc pir pa... oh, ta večna časouna zadrega ha ha ha , moški oh larifari, brez vas pa dolgočasno bi bilo itak, časovna zadrega in veseli december... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 ha ha ha , moški oh larifari, brez vas pa dolgočasno bi bilo itak, časovna zadrega in veseli december... me veseli, da zastopiš čeprou ne wem, če bi vrjeu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 me veseli, da zastopiš čeprou ne wem, če bi vrjeu itak, sej smo ja generacija in vse zastopmo verjameš lahko le sebi, mani sploh ne....ker itak ne vem, kak Johanca zgleda? a je še zmer tko tečna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 itak, sej smo ja generacija in vse zastopmo verjameš lahko le sebi, mani sploh ne....ker itak ne vem, kak Johanca zgleda? a je še zmer tko tečna ej...prou me zapeče kakšna je oštarijo ma prprauno za učas Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 ej...prou me zapeče kakšna je oštarijo ma prprauno za učas vidim da ti je dolgčas dans?Janko, kaj si ti po horoskopu? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 vidim da ti je dolgčas dans?Janko, kaj si ti po horoskopu?ma ni mi dougčas. neki na netu iščem, pa sprot mal ircam...kr se pa horoskopa tiče, mi je pa tko mem use skp kle na forumu okol tega, da niti povem ne pa nč osebnga klele okol tega Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 Si tudi malo nesramen, da veš. Kaj je to takega, če poveš kaj si po horoskopu?? Oh.....moškiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 Si tudi malo nesramen, da veš. Kaj je to takega, če poveš kaj si po horoskopu?? Oh.....moškiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sm reku, da ni nč osebnga, zato se tut opravičvat nimam kej čeprou... se opravičujem oh... jaaaaaaaaaankooooooooooooo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 ma sej me v bistvu niti ne zanima.levinje smo itak neki posebnega in zdajle jo ucvrem med rjuhe....ju3 je po dolgem času deloven dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 a dej levinje ste nekaj posebnega? pismo jst sem tud unikat, pa nisem levinja (a vidiš pa če sem odkrita si niti ne želim ) in od vseh levinj imam celo dve rada drugače se pa z njimi ne štekam, oz. one ne z menoj haha (sem preveč edinstvena zanje )in govorim o RL da ne bo pomote, tu me kar sprejmete sam sej ni vse odvisno sam od Sončka... poznam enga Leva ki je v asc Rak, buh pomagaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Dobro jutro zverine Danes sem vstala vsa čila in nasmejana. po dolgen času sem šla nasmejana v službo.So krive sanje ali kaj drugega? Ja neki lepega je bilo.......... PS: Kar se levov in levinj tiče....jaz imam z njimi ful dobre izkušnje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 PS: Kar se levov in levinj tiče....jaz imam z njimi ful dobre izkušnje jaz tud pa ne samo s sabo jutro mucke, danes začenjam navsezgodaj.. najprej risanke, potem jahanje, potem pa sluzba. pa enkrat za spremembo nimam varstva popoldne, mi kar pase v bistvu.. pa tako polomljena se zbujam zadnjih par dni v soboto očitu pomagala dva težka radiatorja zmontirat, pa potem komaj hodila okrog.. jao, pri 26ih zgodaj sem začela.. sem si privoščila 10 minut joge/razmigavanja navsezgodaj... te leta prisilijo, da spremenis svoje navade dobro, ceprav je pa res, da sem po 5 letih nic, ampak res nic gibanja, letos na polno zastavila z jahanjem in jogo.. tako da verjetno telo tudi rabi nekaj casa, da se navadi.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Dobro jutro Aliana.... Danes je ful luškan dan. Pa še v MB grem popoldan.In s profesorjem se menim za diplomo Tak da, Life is beautiful Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2007 Avtor Prijavi Deli 11. december 2007 Jutrcek , no zdaj grem pa lahko spat, vidim, da je zverinjak v akciji. Pri nas je 1.15 zjutraj in pred pol ure mi je en prijatelj rekel, da gre spat, da normalni ljudje spijo in ni prvi, ki se je pripeljal s takim komentarjem. No se bom pretvarjala, da sem normalna in sla spat. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Lepo Pujsita, da skrbiš za zverinjak.Sladke sanje ti želim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 čerček zverine, azilanti in bikec Sem se ta hip vrnila iz Maribora Utrujena a zadovoljna...tak da, sedaj si privoščim en topel tuš pol pa med rjuhe neki lepega sanjat Leeon muckala se pa še nisem nič? A se prideš muckat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 ja no, imam pa pege...a to ti pa ni všeč? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Jutro Madonca mal sem utrujena.... Misel....dneva.... Da bi zmanjšali število prometnih nesreč, moramo nehati točit alkoholmoškim... in bencin ženskam! Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 hej,Dans pa še kar v službi.Sploh se mi več ne da. Tole poslušam zdajle.... Pratim te... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 Jutro dans sem spočita http://animals.nationalgeographic.com/staticfiles/NGS/Shared/StaticFiles/animals/images/primary/african-lioness-cubs.jpg sem si vzel včeraj mal frei Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 Cel dan nobene zverine od nikoder, :wOOt: saj ne moreš verjet.No jaz pa tudi med rjuhe Pa prav fajn se mejte Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. december 2007 Avtor Prijavi Deli 14. december 2007 Jutrcek Audi , zadnji petek tule, zadnji sejem tule , drug petek se bom zbudila v svojem novem domu v drugi postelji . Veliko zanimivega me caka, veliko prijetnega in razburljivega. Izzivi zame spet, vseh sort, ma da zmagam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.