Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

hej, Pujsita... se seliš v prestolnico? hmm.. jaz ne bi, če bi bila na tvojem mestu.. velika mesta pa to :o|o:

si spraševala zadnjič, če prideva z D. tudi v Mehiko.. ma najbrž ne.. sva skrajšali program za polovico časa in denarja, na dobre tri mesece, in se odločili samo J Ameriko objadrat..

ker Mehika je taka destinacija, da se lahko kadarkol (ko maš denar x:o)x ) vsedeš na letalo in si v 14 dneh ta glavno pogledaš (ok, pretiravam, vem, se mal tolažim), bova rajši več držav dale skoz, da vidiva raznolikost..

no, razen če dobiva hude sponzorje... osnovna ideja je bila itak pol leta in cela latino amerika...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Ja, Aliana, se, ker imam tam delo na papirje in sem bila 4x tam in je mestece x:o)x xDDx cisto cool. Sem se pa jaz tudi bala ogromnih mest, zame je bila ze Ljubljana velemesto. Ampak je ze prav, d grem tja, ker se mi je narisala sanjska sluzba zame, ziher glih zato, da spremenim mnenje o velemestih x;)x . Mislim, da je vse z namenom, tako da grem tja :palec: .

En tak lusten predel je, cist in varen.

Jeti bom, zdajle sem v fazi selitve, zadnjih trenutkov, potem bom nekaj dni brez neta, ga bom morala narocit, potem pa startam x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

čerčka mačkice in mačkoni

eto dobr pršla dam.

imela tarok večer.

zgubila za j*** 15 pik :xx!: grrrrrrr

eh xrolleyesx

upam, da ste se drugi mel kej bolš

nč grem pod kaple skočit pa spat.

nočko vsem in lepe sanje xwizardx

If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter

Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong.

~Terry Pratchett

Ojla zverine :2src:

Najprej snežen pozdrav iz kokošje glave. Pocasi se bo treba kar sem preselit, ze isceva z mojim ene gorice, te bo pa festa :palec:

Pujsita, tebi zelim cimbolj mirno selitev, kamorkoli se ze odpravljas, prestolnica li ne, vazno, da uzivas in si srecna xsrcx

Jeti, tolk dobr nisem bila ze dolgo, brez obremenitev in sitnob x:px

Aliana, a ti pa kar na daljsi potep po svetu x;)x Prava carica si, da ves x:)x

Ajde, zdaj pa na festo :O:

užiivite kjerkoli že ste boste

sneguje :2src:

haha Pujsika a se spomniš kako si ob 3 zjutraj kidala sneg? no to ti ne bo več treba ane? pa prav v petek se zbudiš v novi postelji... čaki to je pri nas potem kter dan? petek proti večeru a ;)

izkoristi še te zadnje dneve in potem javi naslov še vedno čakam ;)

papa mejte se

Audi ti pa v svojem blogu mal stare teme preglej, mogoče se na kterem komentarju prah nabira ;)

Jutrcek x:o)x ,

sem se zbudila sele ob 11h danes :inocent: . Smo praznovali rojstni dan nasega prfoksa Spanscine :inocent: , pa smo v dezeli Tequile. Nekako nam je uspelo v 1 uri in pol naredit 11 rund :inocent: , kar je celo zame, ki te zadeve odlicno prenasam malo prehuda, tako da sem obiskala WC x:o)x . Baje sem se odsmejala v sobo, se sploh ne spomnim xDDx .

Ja, v prestolnico se selim, v cetrtek ob 11h dopoldne imam avtobus, tam bom okoli 5h popoldan, no ja, bolj okoli 6h. Me pride pocakat Luis, moj mehiski Angel varuh. Bom vedela tudi naslov takrat :inocent: . Zbudila se bom pa v petek tam, ja. Pri vas je ura plus 7 vedno, Ksenia. Nekaj casa bom brez neta, ga je potrebno narociti, pa so prazniki, samo mislim, da ga bom dobila se letos. So pa itak Cyber cafeji, samo ne bom tolk ur previsela gor, kot to pocnem zdaj.

Se pa nabiramo Slovenci v Mehiki tule, zdaj vem, da nas je 9, potem ko nastopim z novo sluzbo, bom itak popolnoma v teh vodah. No zdaj nacrtujejo, da se vidijo v casu bozica v Mexico Cityju in potem nekam gredo skupaj, kot naroceno :2src:

Joj, ja, se spomnim kidanja snega, tule je pa tolk toplo, da bi se prevec potila, ce bi kidala :inocent: x:o)x

:wOOt: Aliana ... saj bodo vse dogodivščine v blogu?

bodo, seveda, samo verjetno na drugem naslovu, da bodo lahko tudi nelunatiki komentirali.. sicer pa itak še celo leto do takrat..

Aliana, a ti pa kar na daljsi potep po svetu x;)x Prava carica si, da ves x:)x

hvala :) izpolnjujem si otroške želje x:)x ma to je stvar, ki bi jo še rada naredila, preden se 'ustalim' in udomačim..

pri vsej stvari moram ful pohvalit mojega strelčka.. namesto, da bi težil kako morem it za pol leta in ga puščat samega, mi je zbrskal ful dober motor (čisto njegova zasluga, ker se meni še ne da ukvarjat s tem), zdaj že brska za poceni kovčki po e-bayu.. ma ful je fajn, res xsrcx

loesje

Spet nazaj -

bodo, seveda, samo verjetno na drugem naslovu, da bodo lahko tudi nelunatiki komentirali.. sicer pa itak še celo leto do takrat..

hvala :) izpolnjujem si otroške želje x:)x ma to je stvar, ki bi jo še rada naredila, preden se 'ustalim' in udomačim..

pri vsej stvari moram ful pohvalit mojega strelčka.. namesto, da bi težil kako morem it za pol leta in ga puščat samega, mi je zbrskal ful dober motor (čisto njegova zasluga, ker se meni še ne da ukvarjat s tem), zdaj že brska za poceni kovčki po e-bayu.. ma ful je fajn, res xsrcx

je podoben enmu ško :2src: :2src: no midva bova exyu prvozila z motorjem :eek:

je podoben enmu ško :2src: :2src: no midva bova exyu prvozila z motorjem :eek:

super :palec: bomo brali v blogu, a ne? :)

midva tud, po koščkih.. to I. bolj paše, ti konci, tlele bo bolj on mene vlekel, kot jaz njega.. ampak kolikor imam do zdaj izkušenj, mi ne bo hudega.. (vama priporočam motozbor v Orašju, na tromejo HR - BIH in SR.. razen, da so naju letos okradli, je bilo (2x) super :palec: )

grem mlečni riž sčarat...

loesje

Spet nazaj -

Evo, jaz pa pakiram spat, pa jutri zgodaj zjutraj auf, imam hude plane....

Spakirat, spedenat darila, pospravit ornk, se fotke moram iskat, splanirat zabavo, stusirat se in umit lase, po torto v slascicarno, cd s fotkami posnet, sicer pa nic posebnega. x:o)x :inocent:

Dobro jutro mačkice in mačkoni...Lepo vas je brati....Meni preostaja sedaj bolj branje in nežno razgibavanje ter masaže...Čakam na akupuknkturo...Lepo je verjeti, da bom drugo leto uspela priti do operacije...drugače se bo tole mal preveč vleklo...Ej, mejte se....uživajte...ko bom boljš volje bom napisala še kakšen vic....papa x:)x x;)x

post-7391-1197958691_thumb.png

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Drage moje levinje :)

Vedno smo bile take, da smo se znale postaviti zase, slediti svojim ciljem in pomagati drugim.

Prepričana sem, da bomo tudi sedaj, ko imamo vska svoje želje, svoje cilje ( ki se trenutno morda zdijo nekoliko odaljeni), svoje težave ( ki so nekaj najhujšega ta hip), znale rešiti pokončno in ponosno. Nikakor ne bomo klonile pred preizkušnjami življenja, mar ne ?

Zato za vsako od vas držim pesti in sem prepričana, da se izteče tako kot se mora.

In še ena lepa misel:

NIČ NA SVETU NIKOGAR NE ČAKA: NIČ NI DOKONČANO A VENDAR NIČ NE OSTANE NERAZREŠENO !

xloveyx

Oho, Audi :2src: :vragec:

Sem imela ravno vceraj zvecer debato, kaj vse hocem, ne zelim :inocent: z eim fajn fantom. Pravi, da je vse kul, ampak naj se lotim tega korak za korakom, samo meni je pa to zelo zelo tuja startegija. Jaz hocem vse takoj, ali se bolje vceraj. Enih 10 minut sva se pogovarjala, nakar je rekel, da bom verjetno zacela vse naenkrat in da ni nic narobe s tem :inocent: . In potem je izjavil, da toliko energije in ljubezni v enem cloveku se ni videl v lajfu... Se mi zdi zanimivo, kaj ljudje vidijo v meni. Je pa res, da imam letos prakticno neusahljivo energijo, pa ze itak sem je imela za izvoz, ke do Mehike x:o)x .

Naj se vam naredi en lep dan :2src: :palec:

Ahoj.....

Prišla sem domov, rahlo utrujena vendar zadovoljna. Nova frizura, novi nohtki, s sošolcem bila na kosilu, prfoks potrdil diplomsko :)

Pujsita, moram priznat, da te občudujem. Tako samozavestna tam doli, s tako energijo :palec: ko sem brala dans to tvojo objavo, sem v njej prepoznala sebe. In vem, da ti bo uspelo.

Meni in ostalim pa tudi, brez skrbi. Glavo gor in veselo v vsak dan x:px

jutro :)

včeraj pametno naštimala alarm za 5 do 9h, namesto 5 do 8h x:o)x prišla v službo s polurno zamudo..

že uredila zavarovanje za motor, da ga lahko zdaj stestiram.. hmm.. sam malo bo treba na kako plus temperaturo počakat.

pa prehlad se me je lotil xrolleyesx sem se preveč hvalila kako dobro mi gre to zimo :o|o:

loesje

Spet nazaj -

Hola,

cez 10 urc bom na busu v nov lajf :sori: :inocent: . Mesani obcutki, zalost, malo strahu, razburjenje, ogroooooooooooooooomno mesto me caka, nov dom, nova sluzba, novo vse...

http://www.mustseemiami.com/attractions/lion-country-safari.jpg

Dobro jutro :2src:

Rahlo utrujena.

Pujsita, držim pesti in ti pošiljam ogromen objem tja čez. Zaupaj vase, ker če si doslej vse popedenala boš tudi to. :palec:

Sreča je tisti občutek navdušenja, ki te spreleti, ko se nekam odpraviš, brez trohice obžalovanja ali pomisleka. BODI SREČNA :2src:

Velik izziv življenja je premagati meje znotraj sebe, jih odriniti tja, kamor še v sanjah ne bi pomislili, da je mogoče.BODI MOČNA :)

V življenju pride čas, ko ne moreš storiti drugega, kot nadaljevati svojo pot.

Čas, da slediš svojim sanjam.Čas, da razviješ jadra svojih prepričanj. SLEDITE SVOJIM SANJAM.

Srečno x:Xx

Jutrcek :2src: ,

hvala Audi xsrcx :2src: . Sem nadaljevala s sezono jokanja, takoj ko sem odprla polkenca :inocent: . Jen se je odpravila na letalisce v Guadalajaro, pa od tam v Kanado, kjer bo prezivela tele praznike, vrne se tam nekje v zacetku januarja, da zakljuci semester. Ampak medve se bova mogoce videli 1x, ce pride v Mexico City, ce pa ne, sva se pa po mojem za lep cas poslovili. Sta mi dali z Lauren za bozic rdeco torbico x:Xx pa en slovar fraz - angleski. Tega sem enkrat uocila, da bi ga bilo fino imet :inocent: , nikoli nic komentirala, evo, zdaj sem ga pa dobila...

Jah, res so cudni obcutki, tule sem bila jaz doma zdajle, sem se pocutila res doma, fino, varno, ljudje so me sprejeli, nesteto stvari smo poceli skupaj s prfoksi in Mehicani in res se pocutim, kot da bi mi nekdo hotel tole vzet zdajle, vse kar mi ostane od vsega je Mehika, vse ostalo je novo :O: :8): in zdajle v zacetku se bom pocutila sama v 25 mio mestu, prav ironicno. Pa nisem samotarska, ampak ne mores kar navalit folku , ko se preselis.

Hvala za vzpodbudo x:Xx , vem da bom, ampak tegale, kar pocnem trenutno zdajle, ne obozujem glih najbolj, ne glede na mojo prakso stevilnih menjav sluzbe.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...