Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Pujsita, vso srečo, verjetno si že na poti... Novo leto, nov lajf, kako si ti vse po pravilih to naredila x;)x saj ti je že Cookie tam napisala, saj ne bo dolgo trajala osamljenost, itak imam pa nekako občutek, da boš kljub vsemu, kar imaš v mislih, preživela novo leto v dobri družbi xyesx

Če ne gre drugače se pa sama imej fajn, jaz se spomnim, da mi je bilo eno boljših novih let, ko sva s Tristanom ležala na kavču in gledala Robijev koncert in srkala vinčka (hmm, no, jaz sem ga x;)x ) in potem šla spat in je bilo to to. Brez evforije, česarkoli, sam mir in skuliranost...

Mucha suerte, chica, y feliz navidad x:Xx x:Xx x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

hej zverine, jaz pa danes povabljena na eno ful fancy zabavo, kjer bi se rada čimbolj izkazala, kjer je morda tudi moja priložnost, da me še kdo opazi in da morda v letu 2008 dobim službo, ki si jo toliko želim. Zelo rada bi z nekom vzpostavila malo drzgačen odnos. Ma se bom potrudila maximalno :)

Pujsita, občudujem te, to sem ti že povedala, tako sama si in tako pogumna, da se seliš nekam, kjer je (po moje) živa norišnica. In to še pred takimi prazniki kot je Božič, pa vendar, saj veš, kar ne ubije ojača. Čez nekaj časa boš verjetno se smejala temu, kar sedaj jočeš. Jaz ti vsekakor želim, da se izteče vse točno tak kot si želiš.....

Vsem en lep večer :)

Cer zverce :2src: , sem ze v novem stanovanjcku v Mexico Cityju. :2src: x:px , lustno je, samo svojega ga moram malo narest.

Hvala, naceloma sem med ta pogumnimi, ja, samo sloves nimam prevec rada in hitro se navezem. Bom jutri malo raziskala okolico stanovanja, sem prisla prepozno, da bi se razgledala, porocam jutri x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jutroooooo :2src:

Pujsita upam , da uživaš v novem stanovanjcu....jaz si kuham kavico...potem bom malo pošlihtala stanovanjce in zabava se začne ( beri mir v hiši, zadovoljstvo, smeh in sreča....)

Juhuhuhuhu za praznike x:Xx

PS: Pisita naredi dolgo poročilo, ko bo čas...

Dobro jutro zverinice!

Prazniki so tu in prav veselim se lepih jaslic in drevesca. Danes bomo nabrali mah, da bodo jaslice videti res naravne in ko jih naredim, jih bom pokazala tudi tukaj.

Kje boste kaj praznovali????Jaz bom z družino kar doma, sinova bosta za Novo leto pri prijateljih, midva z Dušanom pa bova užila mir in veselje kar doma, saj je tako tudi lahko lepo.

Moje zdravje sicer ni nič boljše, vendar se obetajo po Novem letu terapije, ki mi bodo pomagale prebroditi težave. Najbrže bom imela manjšo operacijo, a se jo bolj veselim kot bojim, ker vem, da je nujna(samo žal je potrebno nanjo čakati tudi leto dni).

Izgleda, da nam bo crknil televizor, ampak saj je lahko praznovanje brez njega prav tako lep.

Lepo se imejte, mislim na vas(predvsem na Audi, Pujso, Ksenijo, Iskrico, Gazelco in na vse ostale, vas je kar nekaj, ki smo čez leti lepo kramljali in se spodbujali).

Lepe praznike in radi se imejmo naprej, Andreja

P.s.: Oglašam se malo, ker težko pišem(bolečine se selijo tudi v desno roko).

post-7391-1198311998_thumb.png

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Jutrcek x:o)x ,

Audi, sem se razpisala v dnevniku o mojem dnevu vceraj tule. Imam sreco, da poznam Luisa in da mi tako zelo stoji ob strani. Spoznala sem ga prek neta in ga je cisto sokiralo, da zelim v Mehiko, jaz sama, ker sem se zatreskala v drzavo. Rekel mi je, da mi bo pomagal, kakor bo le mogel in niso samo besede. Se ko sem bila v Sloveniji mi je nabavil kartico za mobitel, odstopil svoj telefon, me prisel pocakat, si vzel 3 proste dneve in mi razkazal najlepse predele mesta, me pospremil na avtobus v Sahuayo. Prepogovarjala sva se nesteto ur, ko me je spraseval, kako sem. Prevedel je moj zivljenjepis v Spanscino, svetoval, kako ravnati tule v Mehiki - je le drugacna mentaliteta. Kar nekaj vikendov sva prezivela skupaj. Zdaj mi pomaga tule v mestu. V bistvu mi je 90% naredil lazje zivljenje tule. Jaz to razumem kot darilo Zivljenja. Poskusam mu vrniti kakor se le da, imel je kar nekaj tezkih situacij zdajle, mu poskusam stati ob strani, se pogovarjati z njim, nekako pravi, da si z drugimi ne more delit dolocenih zadev, poleg tega ima lusno navihano hcerko. Po novem letu bomo videli, kaksen urnik bom imela jaz in njegova druzina, ce bo slo, bom njo in se kaksnega prijatelja ali prijateljico ucila Anglescino, pogresala bom namrec navihane otrocke, pa takole lahko malo pokompenziram moje pogresanje in nekaj dam.

V bistvu je tole moje najsrecnejse obdobje v lajfu, manjka edino The one, ki pa pride, ko bo pravi moment, bo pa kar malo tezka, glede na to, da imam ogromno energije. Tule se vsi prijatelji cudijo, kako tako malo jem (z izjemo vceraj) in tako malo spim, da me ne pobere. Poleg tega imam dolocene sanje, katerim se niti slucajno ne bom odpovedala, pa je to malo tezko sprejet, se zlasti tradicionalnim Mehicanom, tule so dolocene razlike, bom ob priliki opisala. Skratka, ne bom kar z necim zadovoljna, hudi testi bodo x;)x .

Aandreja, mi je zal, da ti rocici nagajata. Upam, da se ti bo stanje kmalu izboljsalo x:Xx

Dobro jutro.

Včeraj je bil prijeten večer, sem bila na koncertu Jana P.

http://obala.net/ObalaKLUB/albumi/1/4728/5d6338e9e0bcec1aa1507d8527019843s.jpg

je bila prava atmosfera, on super razpoložen, razprodana dvorana....no potem sva šli s kolegico še na Brione na teqilo in proti polnoči na Kebab, najboljšega v mestu ima Pinki :2src:

Zunaj je vse tako lepo, belo...sneženo in ivje na drevju, tako da je prav pravljičen čas.

In takšnega, drage moje zverinice in azilanitje, želim tudi vam xsrcx

Zivjo, Audi,

ves kako je, praznicni dnevi, nesteto opravkov, pa s(m)o zverce malo zapustile zverinjak, da se to spedena :inocent: .

Sem se malo prej zbudila, zdaj pa polezavam tule na kavcu in srebam jutranjo kavo. Tole mi je ena od mega pogruntavscin x:px , nescafe, sladkor in mleko, potem pa vanilijev koncentrat :2src: , cisto spremeni okus.

Se odpravljam pripravit zajtrk pa ucit Spanscino, ker popoldan imam zabookiran z Bozicem in Luisom in family, kar bo cisto O.K., videt tradicionalno praznovanje tule :2src: . Joj tole moram napisat, tule v Mehiki je tako zelo blazno fajn, da te ljudje TAKOJ sprejmejo. Meni so vsa vrata odprta (pa ne sam za ven x:o)x ). Vsi, ki sem jih spoznala prek Luisa, mi pravijo, da sem dobrodosla v Mehiki in da je Njihov dom tudi moj dom. Oni to pravijo Mi casa es tu casa. In ker mi je to tako zelo blazno vsec, sem si v Puebli kupila kroznik s tem napisom in ze visi pri meni. No najprej sem bila prepricana, da je to zaradi njega vse, vendar sem kasneje veliko ljudi spoznala sama in so rekli isto. Fajn feeling, res, ker res iz srca takole mislijo :2src: .

Lusno praznovanje polno prijetnih trenutkov vam zelim :2src: :palec:

Hej Pujsita,

saj no, po eni strani ti zavidam :inocent: ko imaš toliko prijaznih in odprtih ljudi okoli sebe. Saj vem ( mi je razlahgala hči) ,da so Mehičani odprti in verjamem tudi iskreni ljudje in d ase ti bo vse uredilo, kot želiš in pričakuješ.

Sem zelo vesela, da sem tukaj, v tem mrazu, snegu in vsem vrvežu, ki se dogaja, med mojimi najdražjimi...ravno klepetamo, kako bo kdo presenečen danes, saj veš Božiček in obdarovanja in priznam, nismo ravno skromni. Sem si rekla, moj ško bi po novem letui lahko dišal malo drugače, pa sem mu poleg novih gum za jeklenehga konjička, privošlila še en nov GUCCI...mhm to bo szapeljiv :2src:

Ja no uživajte vsi kjerkoli že boste. Grem se oblečt in potem k staršem na Božično večerjo x:px x:Xx

:2src: :palec:

Mislim, da si parfum zanj kupila bolj za lastno uporabo x:Dx x;)x , da te zapelje z novimi gumami in parfumom x:o)x .

Jaz pa nic ne pogresam mraza in snega, si zdajle ne predstavljam, da bi se zbudila v Ljubljani in stopila ven v mraz, po mojem na mestu zmrznem. Joj, je bil vceraj en smesen klic. Mislim, da bom dobila za darilo posteljnino, kul, ker jo rabim, no jo imam za 2 x preoblect, ampak bo prisla prav. In se pogovarjam in merim (metra nimam), pa razldagam, da je postelja dolga kot jaz, najbrz potem 1,90, siroka pa kot so dolge moje noge x:o)x . No in se pogovarjam, pa pravi, da nimam zimske posteljnine. Hm, zdajle sem v zimi, pa imamo vsak dan 20 in vec stopinj. Jaz sem zunaj vedno v kratkih rokavih, najvec v puloverju. Notri je pa jasno treba bit v puloverju, ampak glede na to, da obozujem sonce in vrocino, je tole vreme luksuz zame :palec: .

Uzivaj v snegcu, snezinkah in vsemu lepemu, kar ti zima nudi x;)x

o, Audi, kakšna luštna ikonca :)

uspelo mi je obdržat v sebi krožnik goveje juhe, juhu.. prva stvar v zadnjih dveh dneh.. predvčerajšnjim se nama je očitno uspelo zastrupit s horse-burgerjem.. sva si ga delila na pol in obležala včeraj..

sem prespala cel dan, razen tistih skokov do wcja x:o)x

danes gre očitno že na bolje.. sam sem totalno brez energije..

aja, pa z malo zamude sem okrasila smrekico :2src:

jaslice so pa 'instant' x;)x spominček iz Lurda

loesje

Spet nazaj -

Ojoj, Aliana, to pa ni bil prevec lusten Bozic :inocent: :sori: .

No jaz sem se imela fajn, zabavala bolj ali manj celo druzbo, od otrok, te sem itak osvojila v 5 minutah vkljucno z vsemi odraslimi, smo se vse zivo pogovarjali in spet so mi vsi rekli, da lahko pridem kamorkoli zelim. Da je njhov dom moj dom, sploh ne vem, kam naj se zdaj preselim ob toliko ponudbah x:o)x .

Audi, ti si pa cist divja s tole diplomo, mas tok odstekane kot jaz x:o)x .

Audi, uživaj ob diplomi x:)x

Pujsita, vidiš, sem rekla da bo fajn x;)x

sem se že tretjič danes zbudila, grem pospravit iz pomivalnega stroja, pol pa mogoče malo pred tv..

loesje

Spet nazaj -

He he he, jaz sem se pa ze cist pomehicanila, najprej relax, pol pa mogoce action x:o)x .

Imam danes hude plane. Tus, pranje perila, eno rundo :inocent: , pa Spanscino, pa kaksno knjigico pa se kaj. Pa velik velik glasbe x;)x .

Aliana, si verjetno bolje, samo svohcena?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...