Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Bila še na eni ponovoletni pojedini in sedaj sem pravkar prišla iz Kromperka pri Gorici.

Mela sem se luštno in upam, da ste bili tudi vi med dobrimi prijatelji....

Lahko nočko...jutri je nov delovni teden, mejte se lepo. :2src:

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Ahoj zverce :2src: x:Xx ,

danes bila izjemoma 4 urce na sihtku, da so se ostali prfokski prisli po gradivo. Je bilo lusno, kaksna pisana druzbica smo. Ob 3h sem se spakirala domov jest, potem pa pogruntala, da imam tule pred nosom vsak nedeljo tiangis :inocent: , ne vem, kako se prav napise. Ogromna trznica z vsem, sadje, obleke, malenkosti, ni da ni :2src: . Obozujem trznice, pa ne da bi kaj blazno kupovala, ceprav mislim, da bom kupovala sadje in zelenjavo tule, ampak energija in vzdusje x:px .

Zdajle sem si pa zrihtala koncno moj delovni placek doma x:px . Prostor s pisalno mizo prisel v uporabo, signal je namrec po celem flatku zdaj, ko nisem vec ilegalka xcivx in lahko delam tule priprave ipd in se bom s temle zabavala nadalnjih nekaj ur, jutri je prvi poucevalni dan :2src: .

Kovtercek super mega fajn topel x:px x^x .

Audi in Aandreja, vidim da sta imeli eno lusno nedeljo x:px .

x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jutrcek Audi,

meni se se zacela ni x:o)x , pravkar koncala priprave, mi je mal vec casa spet pozrlo, nove bukle, zdaj imam pa se par drugih zadevc za poslihtat.

Naj se ti naredi en fajn dan :2src: :palec:

Hojladrija. :2src:

Sem vseeno šla k zdravniku. Mi gre tale prehlad, boleče grlo in ušesa že rahlo na nekam.

Sem morala dat kri, zdaj čakam na izvide, morda bom celo prej šla domov kot ob 10.00.

Prepričana sem, da me hitro mine vse tole :) :eek:

čau mucke..

Pujsita, mi je prišlo na misel kako je zdaj lažje tole, ko je internet... si predstavljaš, včasih, si šel v J Ameriko pa pol leta ni bilo glasu od tebe pa tud ti nisi mogel komunicirat z domačimi.. zdaj pa skoz online pa skoz na vezi, a ni fajn...

zapravla ravnokar 30€ v lekarni, mal vitaminčkov, kapljice za oči (če vzameš une brez konzervansov so svinjsko drage :sori: ) pa tole eucerin kremo za roke bom sprobala... včeraj visela cel dan na netu, da si postavla diagnozo telih mojih 'alergij' po rokah in ugotovila, da mam čist klasičen atopični dermatitis.. in pol predlagajo skoz vlaženje, čim manj vode, mraza, suhega zraka... hja, mal težka to sredi zime, ampak sem se odločila, da bom uredila tole.. :palec:

zdaj pa v službi malo, menda ni nič pametnega za delat so rekli šef :inocent: bom pospravla mal pa red nardila kar lahko, pol pa se mal poigrala z novim programčkom na mobitelu...

pa ta mali levček oziroma Tristan mi je čist avto zasvinjal.. skočil z mokrimi in blatnimi tacami noter prejle in mi dal zelo jasno vedet, da gre z mano v službo x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hojla Audi!

Čestitke, čeprav malo pozno. Kar tako naprej.

Malo tipkam, ker so mi svetovali, da se temu delu izogibam dokler sem na terapijah. Ma ne morem čisto brez vas.

Danes sem bila drugič v bazenu in ostalih terapijah in me vse boli. Vem, da je še težka pred mano, a tudi vem, da se brez muje in volje še čevelj ne obuje.

Rada vas berem in seveda vas imam tud rada, tako sem dobila lepe pps-e od Pujsite in tudi Audi se me spomni...Pa Iskrica mi pošlje kakšen sms.

Audi,če boš kdaj v Ljubljani, me pokliči, morda ti lahko vsaj podarim KOMBUČO, ki bi ti oimagala k boljšemu imunskemu sistemu. Zraven pa ti bom dala še pollitrčka tega napitka, da boš vidla, da je cool.

Jaz sem glede prehlada kar ok, ker sem sedaj celo v bazenu v KC-ju, pa me nič ne daje.

Mejte se lepo in na pisanje in slišanje,

Andreja

post-7391-1199992502_thumb.jpg

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Jutrcek :2src: zverce x:px .

jaz tudi cestitam :palec: , verjetno a izpit?

No zverce, ce boste pa kaj v Mexico Cityju, vas pa povabim na tacose x:px .

Petek je in popoldan ne ucim, tako da ob 14h pokam domoL in potem ostanem kar doma.

Imam hude vikend plane, vsega po malem.

x:Xx

O Pujsita in ostali.... :2src:

Danes grem še na koncert Darje Švajger. V družbi prijateljic.

Potem je tukaj vikend, lep in lenoben..... Tokrat bova s hčero opravile zadnje nakupe pred njenim odhodom v Argentino ( zdravila, kreme za sončenje....) in take stvari.

In prihaja čas, ki bo namenjen samo meni.

Pa pa x:Xx

Halo zverinice.

Včeraj je bil spet en pravljičen večer. Šla sem na koncert Darje Švajger v MB. Res lepo. Polna velika dvorana v Drami.

Navdušeno občinstvo, sproščena Darja. Na koncertu opazila Vinka Vasleta, Deso Muck, Magdo Tovornik ( mater je fejst čedna babnica :inocent: ) in pa Urško Bačovnik ( Brez JJ). Priznam, ena čisto siva miška v oblačilih Urške Draž. Očitno je to njena kreatorka, ker je vsepovsod v njenih "smešnih" oblekah ( tudi na dunajskem plesu :eek: ).

No v glavnem sem sprostila dušo in telo. Vem, da je bil v bližini še nekdo x:px in v mislih z menoj. x:px

Za konec kozarček konjaka v Baristi.

Mega :2src: :2src: :2src:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...