aandreja 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Bila še na eni ponovoletni pojedini in sedaj sem pravkar prišla iz Kromperka pri Gorici.Mela sem se luštno in upam, da ste bili tudi vi med dobrimi prijatelji.... Lahko nočko...jutri je nov delovni teden, mejte se lepo. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2008 Ahoj zverce , danes bila izjemoma 4 urce na sihtku, da so se ostali prfokski prisli po gradivo. Je bilo lusno, kaksna pisana druzbica smo. Ob 3h sem se spakirala domov jest, potem pa pogruntala, da imam tule pred nosom vsak nedeljo tiangis , ne vem, kako se prav napise. Ogromna trznica z vsem, sadje, obleke, malenkosti, ni da ni . Obozujem trznice, pa ne da bi kaj blazno kupovala, ceprav mislim, da bom kupovala sadje in zelenjavo tule, ampak energija in vzdusje . Zdajle sem si pa zrihtala koncno moj delovni placek doma . Prostor s pisalno mizo prisel v uporabo, signal je namrec po celem flatku zdaj, ko nisem vec ilegalka in lahko delam tule priprave ipd in se bom s temle zabavala nadalnjih nekaj ur, jutri je prvi poucevalni dan . Kovtercek super mega fajn topel . Audi in Aandreja, vidim da sta imeli eno lusno nedeljo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Dobro jutro Madonca je bila kratka noč. Zdajle se na hitro zrihtam in potem v službo. Predvidevam, da bom ob 10.00 že doma Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2008 Jutrcek Audi, meni se se zacela ni , pravkar koncala priprave, mi je mal vec casa spet pozrlo, nove bukle, zdaj imam pa se par drugih zadevc za poslihtat. Naj se ti naredi en fajn dan Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Hojladrija. Sem vseeno šla k zdravniku. Mi gre tale prehlad, boleče grlo in ušesa že rahlo na nekam.Sem morala dat kri, zdaj čakam na izvide, morda bom celo prej šla domov kot ob 10.00.Prepričana sem, da me hitro mine vse tole Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 čau mucke..Pujsita, mi je prišlo na misel kako je zdaj lažje tole, ko je internet... si predstavljaš, včasih, si šel v J Ameriko pa pol leta ni bilo glasu od tebe pa tud ti nisi mogel komunicirat z domačimi.. zdaj pa skoz online pa skoz na vezi, a ni fajn... zapravla ravnokar 30€ v lekarni, mal vitaminčkov, kapljice za oči (če vzameš une brez konzervansov so svinjsko drage ) pa tole eucerin kremo za roke bom sprobala... včeraj visela cel dan na netu, da si postavla diagnozo telih mojih 'alergij' po rokah in ugotovila, da mam čist klasičen atopični dermatitis.. in pol predlagajo skoz vlaženje, čim manj vode, mraza, suhega zraka... hja, mal težka to sredi zime, ampak sem se odločila, da bom uredila tole.. zdaj pa v službi malo, menda ni nič pametnega za delat so rekli šef bom pospravla mal pa red nardila kar lahko, pol pa se mal poigrala z novim programčkom na mobitelu... pa ta mali levček oziroma Tristan mi je čist avto zasvinjal.. skočil z mokrimi in blatnimi tacami noter prejle in mi dal zelo jasno vedet, da gre z mano v službo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Dobro jutro Zdaj sem dva dni na dopustu....ha ha ha, učit se bo treba... Tole sem dobila dans po pošti...ha ha ha ha... Jim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 hej hej hej zverinice. Dans sem se napolnila mojo glavo z vsem znanjem no prej sem jo šla popedenat, se mal ostrigla, pobarvala in tko.Jutri novi zmagi nasproti....pol pa počitnice Zverine in ne zverine.....lahkonoč. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 Zverinice so utrujene. Uf. Mooram se pohvalit:) Naredila zadnji izpit Sedaj pa čimprej diploma in to je to CArica sem. Sama sebi par x:Xx x:Xx pa tudi vam, ker vem, da ste držali pesti zame. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 carica si Hvala, car pa čeprov rečeš da si butc, pa karkoli, TI vedno znaš biti pravi trenutek tam, kjer te nekdo potrebuje.Zato te zelo cenim in mi je čist vseeno kaki si Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 SAj ni važno . Bodi tak kot si in užiwaj maksimalno Med zverine pa le še kdaj pridi. Ne grizemo...... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 Ne samo prav nežno predemo. Govorim zase.Praskam samo v obrambi, še raje jezikam. .... . in včasih malo provociram....jaz nikoli ne bom boljš, ker sem že zdaj najodličnejša :onfire: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 blagor ti, ker si najodličnejša prdite? kako pa se nežno prdi? Se mi je zdelo da si prdnil :xx!: me je prebudil en čuden vonj. Sem že skor spančakala, pol pa dwojček kar ne neha komplimentov talat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 Bogi. A samo na fižolu si? Bo treba tvojo kuharco malo za ušesa.No saj če dobr plačaš, ti pošljem en velik zrezek.Zdaj pa uživaj ob kolegicah tuki na forumu, grem jaz sanjat..... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Dobro jutro :2src: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2008 O poglej jo , jutrcek . Se eno tabelco koncam, pa pobegnem med rjuhe za par urc Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Audi, čestitam itak si CARICA!Pujsolita lepe sanje želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2008 Hvala, maglim zdajle, sem ze v postelji Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 o Pujsita, a si se žu zbudila?Kkšen dan se obeta? Za smejat , a ne? o tem ni dvoma.Jaz grem dans še ne en fajn čwek s kolegico. Pa meščanska torta se bo prilegla, samo če bo sveža. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Hojla Audi! Čestitke, čeprav malo pozno. Kar tako naprej.Malo tipkam, ker so mi svetovali, da se temu delu izogibam dokler sem na terapijah. Ma ne morem čisto brez vas.Danes sem bila drugič v bazenu in ostalih terapijah in me vse boli. Vem, da je še težka pred mano, a tudi vem, da se brez muje in volje še čevelj ne obuje. Rada vas berem in seveda vas imam tud rada, tako sem dobila lepe pps-e od Pujsite in tudi Audi se me spomni...Pa Iskrica mi pošlje kakšen sms.Audi,če boš kdaj v Ljubljani, me pokliči, morda ti lahko vsaj podarim KOMBUČO, ki bi ti oimagala k boljšemu imunskemu sistemu. Zraven pa ti bom dala še pollitrčka tega napitka, da boš vidla, da je cool.Jaz sem glede prehlada kar ok, ker sem sedaj celo v bazenu v KC-ju, pa me nič ne daje.Mejte se lepo in na pisanje in slišanje, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 JUTRO petek je in vikend pred vrati. AAndreja , v torek sem definitivno v LJ. Se bova zmenili, prav?Šibam v službo in napišem kaj več kasneje. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2008 Jutrcek zverce . jaz tudi cestitam , verjetno a izpit? No zverce, ce boste pa kaj v Mexico Cityju, vas pa povabim na tacose . Petek je in popoldan ne ucim, tako da ob 14h pokam domoL in potem ostanem kar doma. Imam hude vikend plane, vsega po malem. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 O Pujsita in ostali.... Danes grem še na koncert Darje Švajger. V družbi prijateljic. Potem je tukaj vikend, lep in lenoben..... Tokrat bova s hčero opravile zadnje nakupe pred njenim odhodom v Argentino ( zdravila, kreme za sončenje....) in take stvari. In prihaja čas, ki bo namenjen samo meni. Pa pa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Halo zverinice.Včeraj je bil spet en pravljičen večer. Šla sem na koncert Darje Švajger v MB. Res lepo. Polna velika dvorana v Drami.Navdušeno občinstvo, sproščena Darja. Na koncertu opazila Vinka Vasleta, Deso Muck, Magdo Tovornik ( mater je fejst čedna babnica ) in pa Urško Bačovnik ( Brez JJ). Priznam, ena čisto siva miška v oblačilih Urške Draž. Očitno je to njena kreatorka, ker je vsepovsod v njenih "smešnih" oblekah ( tudi na dunajskem plesu ). No v glavnem sem sprostila dušo in telo. Vem, da je bil v bližini še nekdo in v mislih z menoj. Za konec kozarček konjaka v Baristi. Mega :2src: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Jutro naj se iz njega naredi prekrasna nedelja vsem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.