Audente 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Jutro in en lep teden vsem. je bil prav krasen vikend, namenjen lenarjenju in gledanju filmov Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2008 Jutrcek Audi , jaz pa imela adrenalinskega pa en obisek , pa popoldan spala, zdajle me pa nespecnost daje, se dobro da imam priprave za pisat, bom tole izkoristila. v zverinjak Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Naredila zadnji izpit :onfire: :onfire: Sicer samo s 7. Tako da mi je ženska pokvarila povprečje pa vendar...........juhuhuhu....zdaj samo še diploma...yes Vsem zverinam in nezverinam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 pa sm se najdu tuky not samo zate Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2008 Uau, cestitke Audi . Briga te cifra, sam da si nardila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Levji objem (baje ženske, ki ga je prišla obiskat po nekaj letih v zoo, potem ko ga je kot mladiča rešila in pripeljala tja..) Isn't that amazing or what Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Krasno Mayan, prav ta meil sem dans dobila in me je navdušil...to znamo samo levčki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Krasno Mayan, prav ta meil sem dans dobila in me je navdušil...to znamo samo levčki res!! veliko sem se navzela od njih, glede širine srca. Kar pa morm pol po drugi strani sama hendlat. Kakorkoli.. res nekaj najlepšega kar sem videla, če ni zrežirano.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Sem čista levinj, dvojna pravzaprav. Velikodušna in vedno pripravljena pomagat. Brez pričakovanj.In sem se tudi naučila, da brezpogojno dam. Ne rabim nič v zameno.Vesela sem, ko vidim, da so drugi srečni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2008 Aha, tkole fajn smo levcki . Ravnokar sem prisla s Spanscine sem blazno zadovoljna, da nekaj migam na to temo in to v rok sluzbe in gratis. megasticos . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Aha, tkole fajn smo levcki . Ravnokar sem prisla s Spanscine sem blazno zadovoljna, da nekaj migam na to temo in to v rok sluzbe in gratis. megasticos . zakaj se sploh reče, da ti je nekaj španska vas? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2008 Hm, pojma nimam, prej mehiska . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Sem brala, da si naredila in ti želim, da greš naprej s takim zanosom kot do sedaj. Sama sem krožila dane samo okrog poliklinike in kliničnega, utrujena sem in boleče je vse.Borila se bom proti temu in vem, da bom zmagala. Naredila sem si plan kako bom sebe spravila iz te jame inz vašo pomočjo, ko me lepo bodrite,bomo šli poleti skupaj na piknik(če ne bi bil kar spomladi).... Lepo se imejte...Audi...jutri so mi dali cel dan terapij....(seveda je vmes luknja a sem odvisna od prevoza)...Kombuča,ki bo zate, bo tako lepa in zdrava- morda ti jo bom enkratpripeljala kar v tvoj konec, če pa boš še kdaj drugič planirala Ljubljano, se bom upam lahko videla s tabo, ki pošiljaš tako lepe in tudi smešne pps-e. Tudi ti Pujsita se imej lepo...lepo dekle si in občudujem tvoj žar, ki ga sevaš v svojih pisanjih... Lahko nočko vsem, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 AAndreja drži se saj veš, da za vsakim dežkem posije sonce. Jaz grem v soboto na smučanbje v Italijo. Tako malo, kot se mi letos gre, se mi ni še nikoli. Uf. Gleženj v desno nogi me boli.Ma vse skup eno sranje.Ampak se ne dam Zato vsem en objem in poljubček. Grem še malo za diplomo gledat.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Dobro jutro vsem. Vidim, da še vsi sladko spite Tudi jaz sem zelo težko vstala it tople postelje. Ampak, delo kliče Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Dobro jutro vsem. Vidim, da še vsi sladko spite Tudi jaz sem zelo težko vstala it tople postelje. Ampak, delo kliče Dobro jutro zverinice!Težko sem vztala, ker sem bila ponoči pokonci...bolečine so se vrnile v trojni dozi...danes bo lepši dan in lepo se imejte... Ciao, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 AAndreja , upam ,. dao so bolečine kolikor toliko znosne in da se bo po terapijah zadeva obrnila na bolje. Drugače pa , prav fajn dan danes. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2008 Zivjo Aandreja , prepricana sem, da zmores spedenat vse, kar se ti dogaja. Eno butasto vprasanje imam. Si preverila po Hayevi, kaj je razlog za tvoje tezave? Mogoce bi si lahko dodatno pomagala se s kaksnimi afirmacijami. Jaz jih nosim v denarnici, tiste, ki jih rabim. Na prvem mestu je VARNA SEM, ker tole potrebujem v tem mestu, poleg tega sem dobila v dar tudi verizico z obeskom Guadalupe in ker si tako zelo zelim postati del te dezele (ne da ne bi bila Slovenka, ampak cutim, da je tole moj dom), sem prepricana, da me varuje. V dar sem dobila tudi podobico Guadalupe, ki jo nosim v denarnici in ta me tudi veruje. Nikoli nisem verjela v nic drugega kot v zivljenje, nisem religiozna, ampak ker sta mi ti dve zadevi podarila meni zelo zelo ljuba cloveka, sem prepricana, da sem eres varna. Jaz sem imela adrenalinski vikend in tak je bil tudi vcerajsnji dan in danasnji ze tudi. Ocitno so take energije v luftu, sem pa srecna, da znam v kriticnih situacijah stopit iz dogajanja in pogledat zadeve z drugega aspekta, da se znam postavit v situacijo drugega. Ceprav v popolnosti nikakor ne morem vedet tocnih obcutkov, generalno idejo mam in ne pogrnem na izpitu, da bi izgubila zivce. No letos je prvi jokalni maraton, solze same od sebe tecejo, ker z meni dragimi ljudmi govorim o dolocenih zadevah. Niso to ravno solze zalosti, tezko jih definiram, ampak je cist cool, da so. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Aandreja, pogumna punca si, zato se strinjam s tabo in iz vsega srca verjamem, da bo čez pol leta vse boljše in drugače. Pa tole kar ti Pujsa svetuje ni slaba ideja... (sem zadnjič brskala po tvojem blogu, Pujsa, in je blo kar grozljivo.. spet se mi slabša malo dioptrija na enem očesu.. zakaj bi to blo? ker nočem videt kaj se dogaja z mojo materjo in ker ignoriram vse skupaj? mi je dalo malo mislit.. pa menda tudi na splošno to počnem v življenju.. ne vidim stvari, ki jih nočem videt.. ampak jaz to jemljem pozitivno - negativnih stvari ne vidim, oziroma jih predelam v pozitivne.. samo.. morda pa ni čisto tako.. mah kaj pa vem.. ) sem pa začela očesno gimnastiko delat, kar sem si itak obljubila, da bom po operaciji.. ampak ko enkrat fajn vidiš, pozabiš na obljube.. delala do zdajle, služba, varstvo pa še risanke.. utrujena... in lačna.. grem pobrskat po hladilniku.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2008 Aliana, do zdaj je vse kar smo preverjali drzalo, pa sem z vecimi za razlicne stvari preverjala. Mogoce glede mame ne vidis, ce si to kot prvo pomislila. Jaz nic ne komentiram vec nikogar, vsak ima razloge za vse kar pocne. Jaz situacije se vedno vidim, milsim kaj bi lahko bil razlog, ne analiziram pa v detajle, ker imam dovolj dela s seboj, ko bom pa popolna, se bom pa drugih lotila. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Zivjo Aandreja , prepricana sem, da zmores spedenat vse, kar se ti dogaja. Eno butasto vprasanje imam. Si preverila po Hayevi, kaj je razlog za tvoje tezave? Mogoce bi si lahko dodatno pomagala se s kaksnimi afirmacijami. Jaz jih nosim v denarnici, tiste, ki jih rabim. Na prvem mestu je VARNA SEM, ker tole potrebujem v tem mestu, poleg tega sem dobila v dar tudi verizico z obeskom Guadalupe in ker si tako zelo zelim postati del te dezele (ne da ne bi bila Slovenka, ampak cutim, da je tole moj dom), sem prepricana, da me varuje. V dar sem dobila tudi podobico Guadalupe, ki jo nosim v denarnici in ta me tudi veruje. Nikoli nisem verjela v nic drugega kot v zivljenje, nisem religiozna, ampak ker sta mi ti dve zadevi podarila meni zelo zelo ljuba cloveka, sem prepricana, da sem eres varna. Jaz sem imela adrenalinski vikend in tak je bil tudi vcerajsnji dan in danasnji ze tudi. Ocitno so take energije v luftu, sem pa srecna, da znam v kriticnih situacijah stopit iz dogajanja in pogledat zadeve z drugega aspekta, da se znam postavit v situacijo drugega. Ceprav v popolnosti nikakor ne morem vedet tocnih obcutkov, generalno idejo mam in ne pogrnem na izpitu, da bi izgubila zivce. No letos je prvi jokalni maraton, solze same od sebe tecejo, ker z meni dragimi ljudmi govorim o dolocenih zadevah. Niso to ravno solze zalosti, tezko jih definiram, ampak je cist cool, da so. Pujsita ti si eno zlato bitje. Res si želim vrniti svoje telo v stanje, ko ne bo bolečin in bom lahko zopet sedla za volan in se normalno oblekla. Tako bom vzela v roke tudi knjigo Hayeve in imam tudi knjigo Podzavest centrala moči od zelo dobrega psihoanalitika, ki je bil učenec Murphija. Tudi tam so dobre afirmacije in avtosugestije. S to knjigico sem se držala dolgo pokonci in tudi sedaj mi pomaga. To, da imaš podobice Marije,ki je zavetnica vseh, ki so v težavah, ni ničslabega. Sploh, če sta ti jo dala človeka, ki ti želita dobro.Tudi sama nisem ne vem kako verna, vendar verjamem, da če ima človek v sebi vero vase in v neko višjo silo, lažje prebrodi svoje težave.Afirmacija VARNA SEM me bo sedaj spremljala povsod in jo nosim v duši. Tako se človek zavaruje pred negativnimi mislimi in okolico, ki ni najbolj prijazna.Lepo se imej. Jaz grem danes v Novo Gorico, kjer se bom prijavila za MRI/magnetno resonanco/. Res, da bom naročena šele za mesec maj,vendar bom med tem že pridno delala na sebi, saj so mi na kliničnem centru dali vse možnosti, da pod strokovno roko fizioterapevtov popravim svojo težavo. Mislim, da ne bo treba pod nož in to me še bolj žene, da sama naredim kaj več. Lepo se imej in hvala za srček, Andreja Aandreja, pogumna punca si, zato se strinjam s tabo in iz vsega srca verjamem, da bo čez pol leta vse boljše in drugače. Pa tole kar ti Pujsa svetuje ni slaba ideja... (sem zadnjič brskala po tvojem blogu, Pujsa, in je blo kar grozljivo.. spet se mi slabša malo dioptrija na enem očesu.. zakaj bi to blo? ker nočem videt kaj se dogaja z mojo materjo in ker ignoriram vse skupaj? mi je dalo malo mislit.. pa menda tudi na splošno to počnem v življenju.. ne vidim stvari, ki jih nočem videt.. ampak jaz to jemljem pozitivno - negativnih stvari ne vidim, oziroma jih predelam v pozitivne.. samo.. morda pa ni čisto tako.. mah kaj pa vem.. ) sem pa začela očesno gimnastiko delat, kar sem si itak obljubila, da bom po operaciji.. ampak ko enkrat fajn vidiš, pozabiš na obljube.. delala do zdajle, služba, varstvo pa še risanke.. utrujena... in lačna.. grem pobrskat po hladilniku.. Zdravo Aliana! S pomočjo takih kot si ti in Pujsita in Audente in še mnogo drugih,bom z lahkoto prebredla še hujše ovire. Upam, da tudi kdo , ki samo bere in se ne upa pokazati svojih slabosti in težav bere to in se bo odprl in mu bo kaj lažje. Meni je. Lep dan, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Aandreja, vem da si na pravi poti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Dobro jutro vsem Včeraj sem zelo površno prebrala poste od Pujsite , danes pa imam v torbi s seboj tukaj v službi Lojzko ( kot jo imenuje Pujsita). Moram rečt, da se drugače ful dobro počutim, sem vesela, nasmejana, tudi polna energije, ampak kot vedno me vznemirja en odnos, v katerega sem vložila veliko svoje energije, dela in konec koncev čustev. Pa že ko sem šla v to "prijateljevanje", sem si rekla ne, tokrat se ne pustim "sprovocirat", a se je zgodilo prav to. In potem nenehno pogovarjanje samo o tem. Vsi me imajo že poln kufer, jaz pa, zakaj ravno v teh očeh toliko negativnosti in kritik na moj račun Gleženj me vse bolj boli. V soboto špa na smučanje. Kar nekak strah me je vsega.Bemu, pa saj to nisem jaz Mogoče pa sem in se samo delam pogumno in samozavestno Pa tudi za knjigico mi sploh ni več jasno, a si sploh želim, da ugleda luč sveta Tamala se mi je včeraj javila iz Argentine. Je varno prispela. Želim ji, da nax uživa. Drage moje levinje in levi in vse ostale nezveri, imejte se radi in en lep, četudi deževen dan vam želim. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2008 Pujsita ti si eno zlato bitje. Res si želim vrniti svoje telo v stanje, ko ne bo bolečin in bom lahko zopet sedla za volan in se normalno oblekla. Tako bom vzela v roke tudi knjigo Hayeve in imam tudi knjigo Podzavest centrala moči od zelo dobrega psihoanalitika, ki je bil učenec Murphija. Tudi tam so dobre afirmacije in avtosugestije. S to knjigico sem se držala dolgo pokonci in tudi sedaj mi pomaga. To, da imaš podobice Marije,ki je zavetnica vseh, ki so v težavah, ni ničslabega. Sploh, če sta ti jo dala človeka, ki ti želita dobro.Tudi sama nisem ne vem kako verna, vendar verjamem, da če ima človek v sebi vero vase in v neko višjo silo, lažje prebrodi svoje težave.Afirmacija VARNA SEM me bo sedaj spremljala povsod in jo nosim v duši. Tako se človek zavaruje pred negativnimi mislimi in okolico, ki ni najbolj prijazna.Lepo se imej. Jaz grem danes v Novo Gorico, kjer se bom prijavila za MRI/magnetno resonanco/. Res, da bom naročena šele za mesec maj,vendar bom med tem že pridno delala na sebi, saj so mi na kliničnem centru dali vse možnosti, da pod strokovno roko fizioterapevtov popravim svojo težavo. Mislim, da ne bo treba pod nož in to me še bolj žene, da sama naredim kaj več. Lepo se imej in hvala za srček, Andreja Zivjo, Aandreja . V bistvu je tako, sem imela polno vsega in se vedno imam v Lajfu, take stoj in glej zadeve, s tem, da jaz glavne lekcije dobivam v odnosih. Poskusam iz vsega potegnit najboljse zase in ce je le mozno (in vedno je, tudi za vse ostale). Lojzka - Telo je tvoje Na temle linku imas vse bolezni, ki jih ona obravnava, vzroke zanje in pozitivne misli, ki zdravijo vzorce. Tehnik za uporabo tega je ogromno. Meni osebno funkcionira tako, da prebverem misel in z lepo mislijo zacnem dan (pa ze dolgo nisem), kaksno misel imam v denarnici, kot tole VARNA SEM, ki ima dejansko vec pomenov. Lahko se tega lotis drugace in afirmacije pises ali ponavljas veckrat. Zame je poanta vsega v tem, da v situacijah, ko bi moral biti jezen ali prestrasen, misli jeze ali strahu zamenjas s pozitivnimi in optimisticnimi mislimi in to lahko naredis na vsakem koraku. Recimo butast vsakdanji primer. Sva sla z Luisom kupovat zadeve za stanovanje. Pa ga je skrbelo, ce bo zel hladinlnik in vse ostalo v avto. Sem mu rekla, dovolj prostora je za vse, kar sva kupila. Ker je hotel preverit, ce gre hladilnik noter, sva najprej spakirala hledilnik. Skrbelo ga je, ce bo dobil parkirisce, da kupiva in placava se vse ostalo. Sem mu rekla, da parkirisce za naju caka. Kljub temu, da je kaksnih 10 avtomobilov cakalo parkirisce, je naju cakalo parkiricse 20m stran. Dobro jutro vsem Včeraj sem zelo površno prebrala poste od Pujsite , danes pa imam v torbi s seboj tukaj v službi Lojzko ( kot jo imenuje Pujsita). Moram rečt, da se drugače ful dobro počutim, sem vesela, nasmejana, tudi polna energije, ampak kot vedno me vznemirja en odnos, v katerega sem vložila veliko svoje energije, dela in konec koncev čustev. Pa že ko sem šla v to "prijateljevanje", sem si rekla ne, tokrat se ne pustim "sprovocirat", a se je zgodilo prav to. In potem nenehno pogovarjanje samo o tem. Vsi me imajo že poln kufer, jaz pa, zakaj ravno v teh očeh toliko negativnosti in kritik na moj račun Gleženj me vse bolj boli. V soboto špa na smučanje. Kar nekak strah me je vsega.Bemu, pa saj to nisem jaz Mogoče pa sem in se samo delam pogumno in samozavestno Pa tudi za knjigico mi sploh ni več jasno, a si sploh želim, da ugleda luč sveta Tamala se mi je včeraj javila iz Argentine. Je varno prispela. Želim ji, da nax uživa. Drage moje levinje in levi in vse ostale nezveri, imejte se radi in en lep, četudi deževen dan vam želim. Audi, lekcije dobivamo na razlicnih podrocjih; zdravje, sluzba, odnosi,.. Medve sva ocitno vpisani v isto solo, jaz se tudi ucim zivljenja skozi odnose. Na zgornjem linku si lahko najdes razlog za tezave z gleznjem, kar se pa odnosa tice pa v njem je ocitno ena lekcija zate. Kot kaze, se moras nekaj nauciti iz tega. Naj se vam naredi en lep dan GLEŽNJI - Neprožnost in krivda. Gležnji predstavljajo sposobnost zajemanja zadovoljstva. Zaslužim si uživati v življenju. Sprejemam vse zadovoljstvo, ki mi ga življenje lahko nudi. Evo, skopirano zate Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Glej jo glej... GLEŽNJI- Neprožnost in krivda. Gležnji rpedstavljajo sposobnost zajemanja zadovoljstva.Zaslužim si uživati v življenju. Sprejemam vse zadovoljstvo, ki mi ga življenje lahko nudi. saj vem saj vem. Upam, da je to priprava na velik uspeh in da bo naslednji odnos vreden tega Istočasno sva naredile to Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.