Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Aha, usklajeni v nulo x;)x .

Pohrustala kosilo, pa dobila en rogljic, bolje receno rogelj v dar, zdaj pojedla se nekaj piskotov, pa bi kar se jedla :inocent: . Se dobro, da cez pol urce sibnem ucit, ce ne bogve kaj vse bi se jedla, verjetno je ta pozresna luna v zraku x:o)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Juterček.

Danes sem se lepo naspala. Gleženj še boli, a ne več toliko. Saj sem ja vesela in zadovoljna :2src:

Sonček bi nam že prav prišel, da bi malo pokukal iz oblakov. Bi se vsi bolje počutili.

Počasi bo treba v nov dan. Naj se vsem naredi res krasen.

AAndreja, DRŽI SE.

Pujsita, PRIVOŠČI SI ; DAJ SI DUŠKA, enkrat se živi....

Ostalim, ki pokukajo tuki noter pa :kiss: xsrcbumx

Čau mucke...

moram rečt, da mi je tko fajn ta tema... pa babnice tlele.. ker kljub vsemu, kar se dogaja, ostajamo pozitivne :palec:

jaz imam v zdajšnjem partnerstvu kar fajn lekcijo glede tega... ker fant največkrat vidi vse črno in da gre lahko še slabše in da ko gre nekaj narobe, bo šlo vse narobe.. v tem stilu naprej.. in mi s tem daje samo še en razlog več, da sem jaz pa še za 50% bolj optimistična... in mu s takimi majhnimi dokazki (bo parking sred centra ob 12h - in je, tole se bo do jutri uredilo - in se, odločila sem se, da rabim še malo več denarja - in mi ponudijo delo..) kažem, da pozitiva deluje. Dolgotrajna pot je, sploh ker mu očitno nikoli nihče ni dal občutka, da je dober, sposoben, da je fajn.. ampak se mi zdi, da se počasi, počasi premika na boljše...

včeraj bila pri okulistki.. mi je pokazala izpise za dioptrijo par dni po operaciji in od včeraj.. enako. nič se ni spremenilo. baje se včasih na očeh pozna vreme, pritisk, stres.. in je občutek, da malo slabše vidiš.. ampak fizično je pa vse tako, kot je bilo prej :palec:

(danes se mi čveka.. pa mal sem filozofsko razpoložena x:)x )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Čao Aliana.

No dans je en tak zaspan dan.

Tuki v službi se nič kaj posebnega ne dogaja. Vsi so se nekam skrili :)

Ah odnosi, ko naletim na nekoga, ki me lovi na vsako besedo in me kritizira in ne sprejema take kot sem, me samo še bolj privlači..... :2src: jaz pa živčna pol x:o)x

Jutrcek zverce,

pravkar odprla ucke. No Aliana in Audi, mko vaju takole prebiram, najdem oba opisa v enem mojih najdaljsih odnosov s se kaksnim dodatkom.

Bolj ko razmisljam o vsem skupaj, sem neizmerno srecna, da mi je bil dan tak neverjeten optimizem, za katerega mi ni treba mignit niti z mezinckom, ampak ga kar imam, zaupanje v Lajf in samozavest, da lahko naredim vse kar hocem. Sposobnost, da v najbolj temno crnih situacijah vidim mavrico, spet ne da bi kaj posebnega pocela s seboj, enostavno vidim. V odnosih ponavadi srecujem diametralno nasprotna bitja, ki si ne morejo pomagat, da so drugacna, manj samozavestna, bolj prestrasena, pesimisticna, pac taka so. Poskusim jim pokazati tako kot ti, Aliana, da se da zadeve videt drugace in da te zivljenje podpre, pa je tezka, najvec kar je, vidijo, da MENI gre drugace, ne uspem jih pa nauciti, da bi to koristili zase. In potem jasno posledicno pridemo do tvoje tocke Audi, ko se pocutijo manjvredne, manj uspesne, iscejo napake na meni, da pa tudi jaz nisem popolna, da si dokazejo, da oni niso tako slabi. Potem pride do tocke, ko ne gre vse skupaj nikamor vec, naseldnji korak je, da se razidemo in se naslednji, da pravijo, da sem izjemna, da se nikogar v zivljenju niso srecali s tako glavo, srcem in pogumom in da mi zelijo vse najboljse in da jim je zal, ampak mi enostavno ne morejo sledit x;)x .

Drugac pa, danes in jutri odpadla jutranja ura, pa danes se vecerno poucevanje, ki ga ob petkih itak nimam, tako da ne ucim vec ta teden x:px .

Dobro jutro vsem.

Končno je petek in pred menoj en teden dopusta. Odpravljam se na smučanje v Livigno. Sinoči vse napokala, da bodo danes že dali v avto jutri pa samo štartamo.

Zvečer sem si naredila eno kopel z rožmarino soljo, si vklopila muziko in uživala ob konjaku :2src:

Enostavno nevem, ampak pri vseh teh odnosih, ki mi največ pomenijo, mi odpoveduje intuicija in še obnašam se včasi tko, da grem sama sebi na živce. Ampak nekaj mi je postalo jasno, čim nisem jaz in da se nekaj "narejam" izpaden neznosna. Točno taka kot sem si všeč, pol pa včasih delam pizdarije.

Se bom popravila, OBLJUBIM.

Pujsita, hvala za meile x:o)x

AANdreja upam, da terapije napredujejo?

Aliana, ti pa samo pogumno naprej in uživaj s svojim vsak trenutek. :2src:

Aandreja, vem da si na pravi poti :palec:

Hvala, mali uspehi se že kažejo. Včeraj sem uspela levo roko skleniti z deno na hrbtu.Pa tudi oblečem se že sama. Veselim se vsake malenkosti in to me žene, :2src:

Dobro jutro vsem.

Končno je petek in pred menoj en teden dopusta. Odpravljam se na smučanje v Livigno. Sinoči vse napokala, da bodo danes že dali v avto jutri pa samo štartamo.

Zvečer sem si naredila eno kopel z rožmarino soljo, si vklopila muziko in uživala ob konjaku :2src:

Enostavno nevem, ampak pri vseh teh odnosih, ki mi največ pomenijo, mi odpoveduje intuicija in še obnašam se včasi tko, da grem sama sebi na živce. Ampak nekaj mi je postalo jasno, čim nisem jaz in da se nekaj "narejam" izpaden neznosna. Točno taka kot sem si všeč, pol pa včasih delam pizdarije.

Se bom popravila, OBLJUBIM.

Pujsita, hvala za meile x:o)x

AANdreja upam, da terapije napredujejo?

Aliana, ti pa samo pogumno naprej in uživaj s svojim vsak trenutek. :2src:

Audi, bolečine so še, ampak malo po malo in bom spet lahko kaj počela.Mali uspehi mi kažejo pot... x:)x

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOFOČK!

Mijav was here

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Uau, Zima :zoro: :wOOt: x:((x , kdo pa je zDraven x:Dx Cybercka?

Poljubcke in pozdravcke v Slovenijo in zverinjak :2src: :palec:

zDraven x:Dx je pa od varuške tamal in pa Cayberčkov kompanjon v nagajivih igricah, ko je tam x:px ... tako, da mu ni dogčas xsrcx x:px

Zivjo !

Uzivam, ja, madonca snmo imeli eno tecno razvajeno prfokso zdajle na sestanku, bi jo sam v rit nasuvala x:o)x .

Kaj pa ti, smucke brusis x:Dx x;)x ?

čau mucke!

jaz pa iz jahanja malo prej, celo sonce smo imeli enkrat po dolgem času.. blo fajn..

kolk mi je simpatično, ko je ene par malih punčk, tam nekje prvi razred, ki ful obvladajo konje in jih vedno pred mano postavi, da se sploh kam premaknemo..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jutrcek :2src: ,

spet sem sla sam na metro izlet do Avditorija in nazaj, so me vmes obvestili, da Pilar ne bo :sori: . Sem pa lahko pojedla zajtrk doma in poklepetala :2src: x:Xx x:px

Naj se vam naredi en svinjsko simpaticen dan :2src: .

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...