Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Tale tvoja Pilar se pa ne gre preveč resno, a ne? x:o)x a je to slučajno tisto, ko parkrat ne greš pa je potem vedno težje nazaj not past? :inocent:

jaz moram it pa po mačkico nazaj k staršem in jo odpeljat k frizerju.. ima snemanje v soboto, pa ker je zunanja mačka in še dolgodlaka, seveda vsa zacufana in sploh nič bela...

pih, in morala spustit jogo za to :o|o: v bistvu nič prav zadovoljna.. ah, bom pa zvečer sama malo pomigala...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Tale Pilar je grozno obremenjena. Ogromno dela ima. Partnerka podjetja je in pravnica, tako da je non stop naokoli, dejansko obremenjena, ker kadar se uspeva srecat, moram rect, da narediva ogromno in a je blazno zagreta samo tale kadar je bolj redek slucaj :inocent: .

Sicer pa danes spisala eno pripravo, moram pripravljat material za eno skupino, ki nima ucbenika, ampak zelijo prosto po Presernu, pa Spanscino smo imeli :2src: . Zdajle pa kmalu domov na time out pred vecernim poucevanjem.

Aliana, ti si grozno pridna zadnje case, skoz neki migas :palec: . Jaz sem si nabavila ono podlogo za Jogo pa iz Slovenije so mi poslali knjigo Joga v vsakdanjem zivljenju, za katero sem jih prosila, samo se ne zmigam, se Tibetanckov, ki ti vse skup nic casa ne pozrejo ne delam. Pa berem bore malo. Sem si pa sestavljanko kupila, me mika, je ze dooooooooooooolgo nisem sestavljala.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Audi, tudi na 300m ali koliko je že je prelep dan :2src: uživaj na snegu :palec:

Aliana, ti si grozno pridna zadnje case, skoz neki migas :palec: . Jaz sem si nabavila ono podlogo za Jogo pa iz Slovenije so mi poslali knjigo Joga v vsakdanjem zivljenju, za katero sem jih prosila, samo se ne zmigam, se Tibetanckov, ki ti vse skup nic casa ne pozrejo ne delam. Pa berem bore malo. Sem si pa sestavljanko kupila, me mika, je ze dooooooooooooolgo nisem sestavljala.

ja, padla spet v svoj normalni ritem in se super počutim. Lani imela obdobje, ko ful stagnirala, letos se mi je pa spet vse odprlo.. verjetno zato, ker sem si postavila cilj in se zares odločila, prej sem pa samo nekaj premlevala..

Poskusi najti kako skupino za jogo, vsaj za začetek.. je veliko lažje.. pa še.. zdi se mi, da je pri jogi ful pomembno, da prav delaš in je fajn, da imaš nekoga, ki te vidi od strani in popravlja in spodbuja.. knjiga je po moje bolj za potem, ko že poznaš vse vaje, da si obnoviš znanje, če se hočeš sam spravit delat..

moj dragi je nekaj sam se loteval, ko sem mu printala ene vaje iz neta, pa je pol zadnjič ugotovil, da jih je precej narobe delal, ko ga je gospodična na tečaju popravljala...

Sestavljanko :2src: jaz jo imam tud že v mislih nekaj časa... vsake toliko pobrskam malo po trgovini, samo me še nobena ni poklicala... pa tud.. se bom omejila na max. 1000 kosov, ker me bo drugače na pol poti minilo...

Kje je pa kaj Aandreja? Upam, da si ok, punca.

ajdi mačke, lepo se mejte..

loesje

Spet nazaj -

Aliana, sem hodila na jogo v Kaminku, en semester, tolk za feeling malo. Tule ne vem se, kako so organizirani, poleg tega imam zelo raztrescen dan, delam zjutraj pa do 14h, pa potem od 18.50 do 20.50, s tem, da menjujem lokacije. Itak kakih hudih vaj ne delam, delam vaje 1. in 2. dela, kaksnih hudih zadev ne. Fajn,da si si uredila tak ritem, da uzivas :2src: :palec: .

Audi fajn, da tudi pozimi uzivas, jaz sem pa raje vseskozi v poletju x:px . Krasno,da se ti je hci oglasila, poslji jo v Mehiko k meni na tacose x;)x .

Aandreja, zate pa upam, da je vse O.K. in da se kmalu pofockas spet :palec: .

Juterček :2src:

No pa j moj adnji dan na smučariji :eek:

Danes očitno n bo tako zelo lepo vreme, avseeno. Se bomo zabavali malo drugače :vio:

Pujsita, mogoče pa obe prideva na tacose x:o)x

Aliana uživaj, ampak ne še na motorju nooooooooo xrolleyesx

AAndreja drži se :palec:

Ostalim pa x:Xx

Aliana uživaj, ampak ne še na motorju nooooooooo xrolleyesx

x:o)x ja, zdaj rečeš, ko je že prepozno x:o)x me res malo sinusi bolijo zdaj. sicer možno, da je krivo tudi to, da sem zvečer z mokro glavo po stanovanju hodila pa da me je malo premrazilo..

ker na motorju me ni čist nič zeblo, res. sem si v zadnjem letu tako dobro opremo nabavla, vse tiste male dodatke proti mrazu, še kar sama sem si sčarala skupaj en košček tistega blaga, ki ne prepiha in ga z ježki prilepila na spodnji del čelade, da mi ne piha noter...

samo žal mi je, da nisem pred parimi meseci v Hoferju nabavila komplet volnenega spodnjega perila, sem samo hlače za poskus vzela, pa so super... upam, da bodo prihodnjo zimo tudi imeli kaj takega, preden grem... tam v Andih zna bit mrzlo (tako da itak moram malo vadit na telih temperaturah x;)x ), meni pa vsi teli umetni 'grelni' materiali nič ne delujejo preveč...

Danes dobim zapiske za vse letošnje izpite, in se lahko začnem učit :palec: prvega imam že v začetku februarja..

loesje

Spet nazaj -

Juhuhu še z moje strani.

Pa je konec dopusta xcivx sedaj še spokava in zjutraj se odpraviva spočita nazaj domov.

Imela sva se prekrasno, vreme je bilo sončno cel teden tako da, kičasto....... x:px

Vsem zverinam in nezverinam pa en krasen pozdrav, mirno nočko in sladke sanje :2src:

kdaj pa greš?

šele januarja drugo leto :) samo sem morala začet govorit o tem, da se nekdo tam gori seznani, da resno mislim in začne sodelovat x;)x

jahala.. fajn blo, celo v galop uspela it, prva v vrsti x^x

sam me pa od steperja ful kolena bolijo in kolk mi nekaj ven skače :o|o: očitno čist čudna drža, bom morala mal naštelat vse skupaj...

loesje

Spet nazaj -

Dobro jutro zverinice! :2src:

Včeraj sem se potepala po Italiji tja do Milana. Prava pomlad je bila in tu v Ljubljani???Zmrzal, ampak le zvečer. Najbrže je bilo tudi tu lepo.

Danes sem zgodnja, ker sem na srečo odspala celih 5 ur, a po polšesti me je prebudila bolečina v hrbtenici in sem si rekla,dosti in sem že malo razgibala telo, da me je bolečina počasi zapustila.

Ej, kako lepo je brez bolečine, še lepše pa je, ko vidim, da se me spomnite. Toliko sem napisala, ampak končujem, ker čutim, da ni dobro, da takole preveč "pipkam" po tipkovnici.

Pujsa, Audi, vse moje dobre vile---lep dan, Andreja xloveyx

šele januarja drugo leto :) samo sem morala začet govorit o tem, da se nekdo tam gori seznani, da resno mislim in začne sodelovat x;)x

jahala.. fajn blo, celo v galop uspela it, prva v vrsti x^x

sam me pa od steperja ful kolena bolijo in kolk mi nekaj ven skače :o|o: očitno čist čudna drža, bom morala mal naštelat vse skupaj...

Jutrček Aliana! x:)x

Pazi, da se pred steperjem fajn raztegneš in ogreješ. Če želiš ti na mail pošljem vaje, ki sem jih posnela še v dobrih časih, ko nisem imela trenutnih težav.Pa še kakšen nasvet mojega Duška/on je dober osebni trener/ ti lahko zrihtam, da se ne boš poškodovala.

post-7391-1201324776_thumb.png

post-7391-1201325153_thumb.jpg

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Jutrcek :2src: ,

no pa je ze nedelja, madonca se vikend hitro obrne xrolleyesx . Sicer sem vceraj res ogromno stvari pocela. Z Maryfer sva se ucili Anglescino, je bistra deklica in se odlicno obnasa, ce ni starsev okoli :palec: , potem sva pocakali Luisa in sva preskakovali kolebnico x:o)x . Se ne spomnim, kdaj sem to nazadnje pocela, no zdaj sva jo preskakovali skupaj. Potem smo sli v park plezat x:o)x , so itak vsi buljili v nas, ker sem tako zelo nemehiskega videza, no potem je bilo cisto vseeno, ce sem se obnasala kot sem se x:o)x .

Danes pa pospravit, pa trg, trgovina, ipd :inocent: .

Pa MSN :2src: xsrcx , sem vceraj skoraj zaspala na MSNju :inocent: .

Aandrejka fajn, da si se mal pofockala spet.

Audi, wilkommen doma :palec: .

Ksenija, se ti dogaja vidim, ampak fajn stvari :palec: .

Alianca pa scrabla najbrz x;)x

Jest bi samo rad pripomnil klele, da levi so pa res zakon... sam tolk sem mislu napisat... sej ne rabte komentirat...

Skreblala do zdajle x:px zdaj gremo pa Petelinji zajtrk pogledat x:)x

Skrekaj si??? okej, okej nima veze... a je bil zakej zajtrk?

hej hej hej pa smo spet doma :2src: :2src: :2src: :2src: :2src:

Ti a to u unmu kombenizonu Audi?

Ekhhhm, povej a se je obnesu... je blo kej ekhm....

Jest bi samo rad pripomnil klele, da levi so pa res zakon... sam tolk sem mislu napisat... sej ne rabte komentirat...

Skrekaj si??? okej, okej nima veze... a je bil zakej zajtrk?

Ti a to u unmu kombenizonu Audi?

Ekhhhm, povej a se je obnesu... je blo kej ekhm....

Uh skoraj bi pozabil... kako pa kaj pala ekhm činke...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...