Audente 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 a ne no Pujsita...je bil Ebor že med pogrešanimi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2008 Jp, nam je ves testosteron pobegnil od tule; Ebor, Leeon, Trudi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 madonca da res....čisto ves.A smo jih levinje prepodile al kdo drug????Še luftarček ne pride več... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2008 Je treba mal u druge astro teme lobirat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Dobro jutro Nevem, a se res uresničuje Marsina napoved. kar malo žalostna in neodločna sem danes. Za nobeno rabo. Kot ožeta cunja. Oh ja, skregala bi se pa že še s kom.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Zdaj sem že precej bolje. Sonček je.In tamala je poklicala iz Brazilije....hmm, pravi da je nudo fajn. Zdaj čaka na kaneval, k se začne v soboto Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Pozdravček mačke! Pa še v vaš brlogec malček sončka... http://shrani.si/f/3/cD/mqhknkN/1/soncek-02.gif Lep dan! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 ooooo Pozdravljena....in hvala za sončke Tudi tebi veliko sončka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Hvala! Sej pri nas kar pridno greje Ampak ni še tisto tapravo, se raje še ne nastavljam ker zdej je najbolj varljivo za kaj staknit. Je še dolgo leto...Razmišljam pa o bazenu da bi šla v kratkem, mogoče bom šla drugi teden. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Pametna punca Jaz sem si po enem tednu smučanja na 2780m kjer je bilo med drugim krasno vreme, privoščila kopanje v Portorožu...no zdaj sem pa prehlajena ko šus Sem kar malo huda sama nase....pa res je, ne se še slečt Jeseni ne dolgo obleči spomladi ne dolgo sleči Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Pametna punca Jaz sem si po enem tednu smučanja na 2780m kjer je bilo med drugim krasno vreme, privoščila kopanje v Portorožu...no zdaj sem pa prehlajena ko šus Sem kar malo huda sama nase....pa res je, ne se še slečt Jeseni ne dolgo obleči spomladi ne dolgo sleči Ja vidiš... prevelik šok za telo Ma jst spadam kar med vročekrvne če ne, med prvimi v kratkih in med zadnjimi v dolgih Pa nisem bla prehlajena že več kot 5 let. Če se me začne pa kaj lotevat, pa si hitro napravim moje čajčke in drugi dan ni niti sledu več o kakšnem prehladu. Je pa res da si jih nabiram sama in da si vsakič napravim drugačno čajno mešanico, odvisno kaj rabi telo. Se se ga naučila ful dobro poslušat kaj mi govori. Samo ti pa ful pohajaš... Kje si pa zaposlena da imaš tolko dopusta? Al to ti službeno? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2008 Hola zverce , Ale wilkommen u nas brlogec, ne bomo grizli, obljubimo . Audi fajn, da se ti je hci javila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 ha ha ha...to je bil še lanski dopust Drugače pa, ker sem študirala, sem imela na izpit dva dni dopusta ga nisem vedno izkoristila....sponzorira me pa moj dragi jah no levinje kar znamo poskrbet zase Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Ale wilkommen u nas brlogec, ne bomo grizli, obljubimo . Gracias! Če boste pa grizli... mam pa tudi jst kot tigrica ostre zobe in kremplje. -------------- ha ha ha...to je bil še lanski dopust Drugače pa, ker sem študirala, sem imela na izpit dva dni dopusta ga nisem vedno izkoristila....sponzorira me pa moj dragi jah no levinje kar znamo poskrbet zase A tko ti to kombiniraš... Fajn! Priden tale tvoj dragi... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Hola zverce , Ale wilkommen u nas brlogec, ne bomo grizli, obljubimo . Audi fajn, da se ti je hci javila JAAAAAAAAAAAAAAAAAA jo že pogrešam veš. pa sploh nevem kak to. Saj veliko potuje ampak tokrat je kar neki drugače.Pravi, da ji je Brazilijia veliko bolj všeč....kot Argentina Gracias! Če boste pa grizli... mam pa tudi jst kot tigrica ostre zobe in kremplje. --------------A tko ti to kombiniraš... Fajn! Priden tale tvoj dragi... Moj Dragi je pa itak CAR ........................................ Bejbe mejte se, Grem mal še v life see yuo zvečer Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 EBOR :2src: :2src: Pa kje si ti izgubljena duša????Najbltaboljši levček kar jih poznam Kombenzion je carski, uporaben in oh in sploh...blo je pa vse sorte Hm, čakam na povabilo za.....činke A te moram jaz povabit ali ti mene??????? Iiiiiiiii Ebor, kje hodis ? Prisla s Spanscine, kok naloge mam Iiiiiii Pujsi, ej pa kako si ti , si pridna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 A te moram jaz povabit ali ti mene??????? OK te pa jaz vabim, v petek sem v LJ, bi šlo??? aja , morgennnnnnnnnn Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2008 Jutrcek zverce , Ebor, kje hodis . Nic kaj prevec nisem pridna, vedno bolj navihana, pa se bolj bom . Audi, v Ljubljani ne bo slo, kaj pa jutri popoldan Mexico City ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 bemu jutri mam pa glih popoldne službo če ne bi šlo v M.C Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2008 Kaj pa v petek, kako pa v petek delas ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 HALO ŽWERCE IN LJUBITELJI LE TEH Pujsika, ne se ti preveč razmetavat Enkrat nas v paketu dobiš v Mehiko pol bo pa pravi zverinjak ratu Meni ni treba dvakrat rečt Tko, tamal se javlja vsak dan Danes smo k hiši dobili novo zverino Hondo Veradero črno ko zlodej zdaj počakava samo še na toploto pol pa gas na vas dol proti PaguKsenia, se pridružiš Užiwajte kjerkoli že ste Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2008 He he he, Audi vas bom vesela, vi kar pridte .Ampak eden pa zagotovo pride v petek . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 He he he, Audi vas bom vesela, vi kar pridte .Ampak eden pa zagotovo pride v petek . Pridemo mhm in kdo pride Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 glej glej...še en frend ki je večraj kupoval motor glede na to, da moj odpotuje za skoraj en mesec v tujino, da ne vem kakšna bo potem njegova poslovna pot, močno upam, da bo čas za daljše pote z motorjem... tud dopust ne vem kako bo letos pa ali se mi bo pogodba podaljšala al ne... me prav veseli, da nimam pojma o prihodnosti, vem sam da bo super vsekakor imam namen vidit Plitvice v pomadanskih barvah in ogled Ohrida Pujsika prideva veš kdaj pa res kdo pride???? haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2008 Jutrcej Zverce , kaksen fajn lajf imam . Vceraj zvecer sem imela Anglescino v enem podjetju, kjer prejsnje prfokse niso marali, taka zadrta tecnoba je bila, zahtevala je, da so pisali naloge in se prepirala z njimi. Saj je lepo in prav, da dajes nalogo, da se utrdi znanje, ampak ti ljudje delajo od 9-21, vmes imajo sicer 3 ure pavze za kosilo, ampak ni to normalen delavnik in Anglescina ni edina obveznost v lajfu. No jaz jim tudi dajem naloge in jim bom dala dodatne tocke pri zakljucnem testui za vsako narejeno nalogo in jo v 90% tudi naredijo. Bomo zakljucili semester 13.2. in so me vceraj povabili na vecerjo z Maraiciji, ki jih jaz obozujem . Vsec mi je njihova glasba, energija, obleke, ma vse . Potem so rekli, da se v isti stavbi zanima se ena skupina za tecaj , koordinatyorka in sef sta navdusena, jaz pa tudi . In da je zadeva se bolja, danes zjutraj sva se spet ucili s Pilar . Vidim, da imate motoristicne plane , fino , a bi kdo prisel do Mexico Cityja ? Jaz dobim letalski obisk jutri , pa srecanje Slovencev v Mehiki v nedeljo, pa za 16. me je Luisova druzina povabila na eno presenecenje, pa Ksenia pride enkrat . Life is so beautiful Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.