Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Aloha. :2src:

Lepo slišat Pujsita, da si srečna. Prav taka energy seka ven iz tvojega pisanja :2src:

No jaz imam v službi malozatišja, vendar imam čas, da vmes naredim še kaj drugega. Prejšnji dan je Ksenia en fajn komentar napisala, kako bi bilo, če bi se iz srca ven vprašala o enem prijateljstvu? In sem dejansko jutranji pozdrav začela na čisto drugačen način. Na tak, kot bi si želela, da ga nekdo naredi meni...in zdaj že dva dni ene tolk pozitivne energije šiba x:px in sem ful vesela xsrcx x:Xx

Zdajle grem na masažo..... x:px

Pa se še kaj slišmo pol x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

maš prou... x:o)x ampak mam rad pompozen vstop! coming in with a BANG!!! x:Dx ja, no, se mi kr neki stvari dogaja, zato pa mam tolk mal časa za lnf :C:

se bom poboljšal zdj... upam x^x

Čaki no, levinje običajno vstopajo pompozno in s fanfarami....dwojčki pridejo pa zbrišejo xcivx

No no na robček, ne sokat, obriši solzice :O:

Poboljšaj se pa le, kera te bo sicer hotla x:px

(hvala za robček)

jst tud rad pompozno vstopim! (potem pa res na hitro in tiho pobrišem x:Dx )

ne bom se poboljšu... bom že neki najdu, ne skrbet x:px

Zate me res ne skrbi.....Povpraševanja koliko hočeš :2src: Te pecajo na vse možne trnke x:o)x

Jaz pompozno vstopim in do konca uživam v soju luči :inocent: Ma življenje je oder, kjer vsak svojo vlogo igra. Kolk dober igralec si, je odvisno samo od tebe x:px x:px

PS: te noge kaj bolijo?

ja lih to je problem... čakam, da me končno ena omreži, od teh jebenih trnkov samo rane ostajajo x:Dx

noge? mogoče sm samo utrujen (se pravi od treningov mam mal trde noge), drugač pa ne kakšne bolečine?

zakaj? x:)x

Verjemem, da ostajajo rane, sploh če so zarjaveli trnki :vragec:

ha ha ha tudi ti padeš na finto x:o)x ma nisem vedla a naj te vprašam a te noge bolijo ali si zaljubljen? da so od odbojke mal utrujene pa itak vem xcivx

Imej se božansko in uživaj maksimalno, Naamar x:Xx Iiiiiiiiiiiiiiiii lepo da si nas prišel pogledat, bolje pozno kot nikoli xsrcx

Grem pod vroč tuš in še malo knjigo brat.....vsem sladke sanje, potopite se vanje in saj veste, sanje se uresničujejo drznim x:px grrrrrrrrrrrrrrrrrrr x:Xx

Dobro jutro mucki in zverine... x:Dx x:Xx xsrcx

Uživajte maksimalno, danes in pa čez vikend... x:px :palec: xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dober dan zverinice....lep dan,....brez bolečin...sončekje nad oblaki, ampak v mojem srčku tudi...

Jutri se srečam z enim odličnim bioenergetikom....aha, dva dni sem samo na Herbi in bolečine so skoraj pojenjale...brala sem, da se je treba izogibat hrani z dodatki, ki nam škodujejo in vidim, da pomaga...res sem carica....vse bom premagala...

Lepo se mejte jaz sem tak dobre volje.... x:)x x:)x x:)x

post-7391-1201856395_thumb.jpg

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Uhu, kako poln zverinjak :2src: :palec: . Pozdravcke vsem :2src: :palec: .

Aandreja, fajn brat, da se pocutis bolje :2src: :palec: .

Audi, afirmacije so v sedanjiku : Danes JE krasen dan, sicer je zadeva vedno v rpihodnosti, ker jo tja postavis in je nikoli ne zivis x;)x .

Kuvartat, welcome to the club ob best x:Dx :palec: .

Vceraj je prisla moja levinja na dan in sicer so mi poskusali ukrast torbo s knjigami, ampak jas knjig NE dam x:o)x .

Cakajo me 4 ultra mega svinjsko fajn dnevi :2src: x:Xx xsrcx , starting po mojem cez ene pol urce x:px

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Vceraj je prisla moja levinja na dan in sicer so mi poskusali ukrast torbo s knjigami, ampak jas knjig NE dam x:o)x .

xsmx xsmx

Si te prav predstavljam kako se iz pridne deklice spremeniš v zverino .. he he he xg:Dx

Ampak ti dam pa čisto prav xokx

http://shrani.si/f/1T/1T/aNwA5P4/lion-01.gif

Lep pozdravček v Mexico City x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Se 10 minut, potem pa 3 dnevni vikend x:px :palec: . Tule imajo fajn navado, da ce praznik ni na ponedeljek ali petek, se enostavno pretvarjajo. da je. Zdaj je recimo praznik v torek, pa so ga prestavili na ponedeljek.

Svinjsko sem sestradana, grem na tacose x:px :palec:

Jaz dobim letalski obisk jutri x:Xx , pa srecanje Slovencev v Mehiki v nedeljo, pa za 16. me je Luisova druzina povabila na eno presenecenje, pa Ksenia pride enkrat :2src: . Life is so beautiful xsrcx :2src: :palec:

mater sem detektivka...če me neki zanima to tud najdem ;)

jp Ksenia pride sigurno v simpatični družbi ;) upam, da ne boš huda ker ne bom sama haha

x:Xx zverinicam iz vseh koncev sveta x;)x

Lep vikend Pujsita, izkoristi vse kar ti Življenje ponuja... pričakujem pa da boš kdaj v prihodnosti (bližnji al daljni) tudi kakšne fotke objavila x:px ... pa kakšno knjigo bi tudi lahko skupi spravla, ko se ti bo nabralo še kaj več izkušenj... btw... a si pišeš svoj dnevnik... razen tukaj?

No... uživajte max... mucke, mucki in druge žvalce na obisku x:Xx x:Xx x:Xx

:2src: :2src: :2src: :2src:

Zverinice :palec: ali ste se kaj našemile danes? x:o)x no jaz se nisem, ampak močno upam, da ju3 se bom in to na Ptuju x:px

Pri nas dežuje in je prav svinjsko grdo xDDx

Drugače vse po starem x:Ix delamo in se zabavamo x:Dx ...... večer bo namenjen zabušavanju x:px

Progasta zverinica bo kar v svojem kožuhu ostala x;)x

tu pa ena skupinska fotka x:px x:Dx

http://shrani.si/f/2P/FC/4RnDlldu/lev-in-tiger.jpg

Hola x:Xx ,

Ale, imam okrog 3000 mehiskih fotk x;)x , samo ne tule, ker ni opcije :inocent: . Dnevnika pa ne zmorem pisat, ker se stvari prehitro dogajajo, bi rabila ene 3 tajnice minimalno :inocent: . Uh, izkusenj :inocent: :vragec: , vseh vrst, po mojem ce bi vse skupaj opisala, bi rekli, naj se neham zmisljevat xDDx . Mislim, da bi bila najboljsa varianta, da prides na pocitnice, pa malo poklepetava x;)x .

Candle, sej je cist simpl, kupis letalsko karto in si tule x:Dx . Po mojem je odvisno, kako zadeve dozivljas, ne vem, ce je poanta Mehika za vse clovestvo, jaz sem se zaljubila v vse tule, energijo, ljudi, dezelo, hrano, ma vse in to je zame Dremland x:px .

Audi pri nas pa za kratke rokave x:px . Kje je pa tvoja mala, se ti je oglasila? Kako je bilo na karnevalu?

Ksenia, ves da bom vesela, da prideta x:Xx . Kaj pa si raziskala?

Zdajle pa po en notesnik, upam, da ga dobim, tule namrec ne poznajo NLB x:Dx , kako nenavadno, tako da niso hoteli avtorizirat :inocent: . Ja prav mi je, kaj pa hodim 15 minut preden zaprejo trgovino, pa Mehika, kdo pa bo preverjal saldo v takih razmerah x:o)x .

Mogoce prilezem do ZOOja kaksne mehiske pujsite pogledat.

x:Xx vsem v zverinjak, tudi onim, ki so ta moment v ilegali x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...