Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Se imam obiske, ja x:px , do ponedeljka :palec: .

Ja, pametno ja, da raziskujes, kar te zanima in dobis odgovore. Razmisljam, da pa jaz v bistvu tega ne pocnem, jaz kar nekako "vem" in skocim v vodo ali pa na avion x:Dx . Ne razmisljam, ne tehtam in ne raziskujem, kar je pravzaprav malo nenavadno glede na mojo tehtnico v ASC.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

BUcibuci buc http://smileys.on-my-web.com/repository/Others/others-293.gif

Madonca je en pester dan tale pustna sobota, sem multiopravilna x:px škorpio je šel na obisk v bolnico x:)x jaz sem si po vseh naporih privoščila kopanje v beli čokoladi http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/c075.gif

xsrcx zdaj še vam par vrstic napišem....

Pujsita, včeraj sem se pogovarjala s hčero, je imela RD in sva čwekali x:Xx če jo za vse eurčki bodo tudi za tale najin čweeeeeeek x:px ona uživa na karnevalu še ni bila, domov pripotuje v torek, pa bomo potem izvedli iz prve roke.

Če gre Ksenia v Mehiko pol grem tudi jaz x;)x

Ale, ti pa tako nice fotko našla xsrcx a pa nič ne boš maškara?

Candle, levčki smo sami fajn ljudi x8Dx

kuvrtat je pa že ušel x:Dx

GREM SE JAZ MAL PO DOLGEM USEST :O:

Mejte se skrajno.................. x:px

Hola x:Xx ,

Ale, imam okrog 3000 mehiskih fotk x;)x , samo ne tule, ker ni opcije :inocent: . Dnevnika pa ne zmorem pisat, ker se stvari prehitro dogajajo, bi rabila ene 3 tajnice minimalno :inocent: . Uh, izkusenj :inocent: :vragec: , vseh vrst, po mojem ce bi vse skupaj opisala, bi rekli, naj se neham zmisljevat xDDx . Mislim, da bi bila najboljsa varianta, da prides na pocitnice, pa malo poklepetava x;)x .

A pridem za tajnico? xDDx x;)x

Ma jst ne bi rekla da si zmišljuješ ker vem iz svojih izkušenj kako je bit v tujini... x:px xDDx :2src:

Samo če jst pridem k tebi na počitnice potem bi blo šele dogodivščin... bi rable deset tajnic da bi vse zapisale x:Dx x;)x Mogoče me bo pa res kdaj zaneslo tudi do tja... xDDx

Fotke pa le pridno shranjuj. x:)x

Mej se, papa x:Xx

Ale, ti pa tako nice fotko našla xsrcx a pa nič ne boš maškara?

xDDx

Ne bom, mogoče jih bom samo fotkala v Venezii v ponedeljek če bom šla... ni še sigurno.

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Fajn, Audi, porocaj, kako je v Brasil x:px .

Ale, saj ni samo Mehika, jaz imam od nekdaj adrenalinski lajf, tole je samo mednarodno obarvana zadeva.

Ale in Audi, ocitno se bo za en DC10 nabralo potovalcev v Mehiko x:px , pa 10 tajnic s seboj nujno x:px .

A veš kako lahko skombiniramo - vzamemo s sabo tajnice, ki imajo rade adrenalin in dogodivščine, pa se bomo izmenjavali... en dan bo ena polovica zapisovale dogodivščine in druga polovica uživala, naslednji dan pa zamenjamo x:Dx x:Dx x:Dx

Ja Pujsita... verjamem da si imela adrenalinski lajf... šele danes vidla da si ti tudi tigrica xsrcx ... pa mi smo itak ful posebni ljudje x;)x x:Dx

Lep dan vsem zverinicam in ostalim x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Hola zverce :2src: x:Xx ,

prezivela luskan dan z nekaj Slovenci, ki zivijo v Mehiki :palec: . Zanimive zgodbice vsakega posebej. Bili smo 4 je Ljubljancani (sem se opredelila tja, ker sem nazadnje zivela tam), 2 Mariborcana in 1 Prekmurec. 2 studirata, ostali delamo tule, vecinoma so Mehisko -Slovenski pari razen ene izjeme x;)x . Prav luskan dan je bil in upam, da se se kaj vidimo. :palec:

Upam, da uzivate, kos poljubckov v zverinjak x:Xx

Juterček :2src:

Danes je spet malo pobelilo travnik za hišo...Kako romantično, ko je v dnevni zakurjen kamin, na mizi svečka in kozarec vina na mizi.

Pred mano deloven tede in.......moja vodnarka pride jutri domov xsrcx x:Xx Bom ocvrla miške, da jo malo pocrkljam x:px

Uživite, dragi moji x:)x

He he Audi, kje bos pa nalovila miske, da jih bos ocvrla ?

Se zadnji dan pocitka :2src: x:Xx x:px , potem pa spet nor vsakdanjik, no ja, vsekakor se bo razpletlo tako kot je prav x;)x .

Imas prav, Candle, ko se odlocis, vse stece :palec: .

No se malo, pa bo konec puenteja :2src: :inocent: , zdaj pa nazaj v rutino. Zakljucek semestra v kratkem, pa se in se in se.

:2src: kok lepo to slišat, da je hčerka tako lepo pričakovana :)

konec puenteja x:o)x mojega pa še ne, mam 'študijski dopust'... oči dal frej, da se pripravim za izpit...

grem kar izkoristit še teh par urc...

pridni bodite, levčki x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Fino Audi, da je prisla srecno, sem prepricana, da je bil sprejem prekrasen :palec: .

Aliana, krasno, da imas studijski dopust, koliko pa imas ti se dela, da zakljucis svoj studij? Ceprav imam obcutek, da uzivas v studiju x;)x .

Jah, tale puente x:px xsrcx , bi ustavila cas tam nekje, ce bi se le dalo, ampak kakor je vsega cudnega enkrat konec, je konec tudi vsega lepega, tako da..... Bikec odletel domov :sori: , oba caka ogrooooooooooooooooooooomno dela. Imam res dela da se ven ne vidim s poucevanjem, s pripravo na konzulat, pa spakirat se moram na svinjski intenzivni tecaj Spanscine :inocent: , za kar nekako nisem nasla casa do zdaj. Saj hodim na tecaj 2x tedensko , ampak jaz bi rada to se sama malo dopolnila, pa razen da imam knjige razprostrte po celi mizi, ni kaksnih posebnih stranskih efektov.

Pozdravcek Aandreji, Trudiju, Ale, Eborju pa se komu tule, Marsa nam je tezek teden napovedala, ampak ne damo se x;)x .

Bejba od Audi, pozdravljena doma :) :palec:

Pujsita, ponavljam 3. letnik (precej namenoma) in pucam vse izpite za nazaj, da bom potem drugo leto morda kakega že prej potovanjem naredila, večino pa potem, ko pridem nazaj v par mesecih zmazala, nekaj pa še potegnila v absolventa.. tak je plan, približno, če ne pride kaj nepričakovanega vmes x;)x ampak v bistvu se mi niti ne mudi, ker sem se nekako odločila, da bom delala čist druge stvari in očitu pomagala v firmi, samo bi čist zase imela rada ti dve diplomi narejeni.. zato pa še bolj uživam, ja, ker ni pod 'mus' :)

mačkona peljala k veterinarju, da mu da tablet proti zajedalcem. meni ne uspe. niti slučajno.. no.. tud njim ni x:Dx in je dobil na koncu, ko je 5x pljunil ven, injekcijo v rit.. jaz pa racun za 16€ :o|o:

sem sam do 10h, mal moram tole sobico pospravit, ker sem samo nalagala zdaj, ko se učila, pol pa užiiiivat..

pa D. je na netu, mava debate na relaciji madagaskar - slovenija x:px

loesje

Spet nazaj -

Se mi je zdelo, Aliana.

Imam zdajle z enim dragim mehiskim prijateljem debato na MSNju, me ze celo jutro zabava in umiram od smeha. Trenutno me uci Spanscine :

felipe = guapo

pujstiaa = mi amiga linda linda

Ima fajn smisel za humor, komaj cakam, da ga vidim se v zivo, me zanima, ali prideta s punco prej k meni ali jaz oz. midva k njemu. Stanuje pa v San Luis Potosi, kjer se nisem bila. :sori:

hmmm.. glih prej ugotavljala, da je mal narobe po špansk tole napisan... pujsita=puhsita...pusita.. x:o)x

puisita? puysita? kako morš to hispanohablanteju napisat, da prav prebere x:o)x

joooj, v bistvu ful pogrešam španščino.. letos čist ven padla... bi morala vsaj za kak teden se v Madrid al pa Granado spravit, sam treba šparat :inocent:

sem pa glihkar razmišljala, Pujsita, če vse tole moje potovanje propade slučajn... pol te pa res pridem v Mehiko obiskat.. za kak mesec, sam si boš morala dopust vzet, da greva malo okrog potovat :vio:

loesje

Spet nazaj -

Jah, saj je napisal moje ta pravo ime x;)x , sem prevedla v LNF jezik.

Mislim, da tvoje potovanje bo, si ga zasluzis, ker se ga tako zelo veselis in se pripravljas nanj. Vabilo zate in za tvojega za v Mehiko pa ostaja, Mi casa es tu casa x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...