Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Hvala za nasvet, tule je ogromno zadev za videt, res. Ena je lepsa od druge in ce celo zivljenje potujem po Mehiki se ne bom nagledala vsega kar imajo.

Verjamem. x:)x Ma poglej malo po internetu, "Lagunas de Montebello"... in ti vrže ful fotk :2src:

Kere fotke pa mislis :inocent: x:o)x , jih je kar nekaj....

Sej veš katere... x;)x

Al misliš ti čisto določene? Samo to ti ne mislim potem pisat tu gor, raje privat. xDDx

Jaz bi dolocene fotke v zivo prestavila x:px :2src: :palec:

Kako to misliš? :inocent: Določene fotke z opisom zraven... al si mislila da bi mi predstavila osebe ki so na fotkah? :inocent: xDDx x:px

Danes je še en sončen dan, tko da bom kmalu šla na sprehod... :2src: Vse že diši po pomladi... xsrcx :2src:

Uživajte max!

papa x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

Jaz mislim, da bi recimo one z Natrixom zdaj situacijo, ko sva se slikala, da hocem ono situacijo zdajle :inocent: .

So mi povedali vceraj, da gremo danes z Luisovo druzino na koncert skupine Mana, jaz pa nic pesmi ne znam :inocent: , mi bo samo miganje ostalo na voljo x:o)x .

Mana - Como dueles en los labios

Audi v eksn kot vedno :palec: .

Aandreja upam, da se tudi ti razvajas.

Jaz pa sibam pod tus, potem pa moji opravki x:px :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Helooo.

Madonca je bila res akcija :palec: Spet sem korak višje na stopničkah proti cilju :palec:

Dobila sem ogromno novih napotkov, idej in že nakazane rešitve :2src: Hvala kolegu , ki mi je napisal svoje mnenje o Neodvisnosti Kosova x:Xx

V glavnem, dogaja se x:px

Vidim bejbe, da tudi vam ni dolgčas x;)x

Vsaki posebej 33 x:Xx

aha dans sem igrala loto. 5 mi ne uide :)

Čau mucke!

Mal pavze med pospravljanjem.. sem se mal preveč intenzivno lotila in so že vidne posledice.. več kot 5 minut v stiku s kakršnimkoli čistilom (ajax v tem primeru + mal Prila) in se mi alergija po rokah naredi..

pol pa tako svinjsko x:o)x paše praskat... da je potem samo še slabše...

sem umila roke zdaj z nevtralnim milom, namazala na debelo z eucerin kremo in čakam, da se vpije.. pol pa bombažne rokavičke gor in čez še gumijaste.. ne grem se več tega :vragec:

no ja, vseeno mi je pa fajn, da sem pogruntala tole alergijo čisto do konca.. ponavadi bi se potem zvečer spraševala zakaj pa imam spet vse rdeče in srbeče roke... hmm morda bi morala pogruntat kaka naravna čistila :inocent: samo kis in limona sta ravno toliko močna..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jaz mislim, da bi recimo one z Natrixom zdaj situacijo, ko sva se slikala, da hocem ono situacijo zdajle :inocent: .

:eek: :inocent: xscratchx

Prevedi...

So mi povedali vceraj, da gremo danes z Luisovo druzino na koncert skupine Mana, jaz pa nic pesmi ne znam :inocent: , mi bo samo miganje ostalo na voljo x:o)x .

Poznam skupino Mana... ful dobra muzika. :palec: xsrcx

Uživajte, jst šibam naprej...

Čao mačke! Da se pohvalim - o alergiji ne duha ne sluha x^x yes, pogruntala sistem.. pač bom od zdaj naprej pazila in vsakič, ko bi potencialno lahko prišla v stik s čistili dala gor bombažne rokavičke in čez še gumijaste.. menda se stvar ful omili, če ti uspe pol leta bit brez, se prav se izogibat vsem alergenom... bo uspelo x^x

pa jest bo treba :o|o:

aja pa novo frizuro mam x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xDDx Ale, prevod : Natrixa bi tule x;)x .

Bila na koncertu, nisem poznala njihove glasbe, ampak sem bila cel koncert na nogah, kot cela dvorana in plesala z njimi. Fajnsko x:px . No v petek grem pa na koncert Alejandra Fernandeza, tudi poznas? x:o)x On je pa prej pel z mariachiji, potem se je pa preusmeril v pop. Jaz upam, da ga bom videla v mariachi opravi in maraichije zraven.

Aliana, fajn, da si pogruntala zadevo :palec: Eni moji prijateljici se je ta zadeva pojavila malo po porodu, kako je pa resila pa nimam pojma... :inocent:

xDDx Ale, prevod : Natrixa bi tule x;)x .

aha... zdej pa se je posvetila taprava lučka x:o)x

Ja sej ti verjamem da bi, jst ne vem kako bi prenesla razmerje na daljavo... no ja, ne smem nič rečt, ker nič ne vem kaj me še čaka v lajfu... :inocent: ...sm pa človek ki ma rada ljubljeno osebo čim bolj pogosto ob sebi... xsrcx ...kar ne pomeni da ne morem brez nje... x;)x

Bila na koncertu, nisem poznala njihove glasbe, ampak sem bila cel koncert na nogah, kot cela dvorana in plesala z njimi. Fajnsko x:px . No v petek grem pa na koncert Alejandra Fernandeza, tudi poznas? x:o)x On je pa prej pel z mariachiji, potem se je pa preusmeril v pop. Jaz upam, da ga bom videla v mariachi opravi in maraichije zraven.

Nism še bla na koncertu, mi je pravla frendica ko je bla na koncertu v Španiji, da je blo tudi vse na nogah. :2src: Pa je privlekla nazaj v Slovenijo njihove cd-je in itak da so bli tudi meni takoj všeč. xDDx Sm pa bolj rokerska dušca... no pa tudi drugo poslušam, odvisno pač... ampak maraichiji mi pa niso preveč, imam pa že raje indijanske zvoke...

Sej si vidla da sm tudi njih morala takoj pofotkat... nekako so mi bližji, se lahko z njimi sporazumevam že z mimikami...recimo uni na fotki ki mi pozira - sm ga samo pogledala in ga v mislih vprašala in mu namignila, da bi ga rada fotkala, pa se je samo nasmehnil in se postavil v pozo. x:)x Ma ful so mi carski, nekaj me povezuje z njimi...

Pa napiši poročilo o koncertu Alejandra Fernandeza (ne, ne poznam), me prav zanima kakšen mix je. xDDx

Mana so fajn ja, sem vesela, da so me povabili :2src: :palec: .

O Alejandru bom tudi porocala. V bistvu sem bila bolj vesela povabila na ta koncert, samo zdaj pa nisem vec prepricana, vsekakor so mi Mariachiji vsec, ne morem pomagat, samo se mi zdi, da ima on bolj balade, kolikor sem uspela razbrat s cdja in dvdja, da bomo bolj jokali x:o)x :inocent: . Sem dobila izobrazevalno gradivo, da bi se kaksen tekst nauscila, samo hudo dvomim glede na to, da imam samo se 4 dni casa. Bom pa samo po ribje odpirala usta.

Glede Indijancev pa, me je vceraj poucil Oscar, Mehican, ki je izpopolnjeval svojo Anglescino, da tile na Zocalu stanujejo in zivijo normalen lajf v Mexico Cityju, da pac koristijo svoje korenine in imajo tak biznis. Niso to Indijanci, ki bi ziveli indijansko zivljenje. Celo jezike, specificne se ucijo v ta namen. Je bil pa hecen prizor enega s Coca colo in GSMom vceraj, bi bilo treba kak sodoben western z novo tehnologijo posnet x;)x .

Glede Indijancev pa, me je vceraj poucil Oscar, Mehican, ki je izpopolnjeval svojo Anglescino, da tile na Zocalu stanujejo in zivijo normalen lajf v Mexico Cityju, da pac koristijo svoje korenine in imajo tak biznis. Niso to Indijanci, ki bi ziveli indijansko zivljenje. Celo jezike, specificne se ucijo v ta namen. Je bil pa hecen prizor enega s Coca colo in GSMom vceraj, bi bilo treba kak sodoben western z novo tehnologijo posnet x;)x .

Vem vem da niso to Indijanci ki bi živeli indijansko življenje... so se pač prilagodili "civilizaciji" pa izkoriščajo naivneže. Ampak pri nekaterih zaznam njihovo prvinskost, ki se je prenesla na njih z njihovih prednikov, neglede na to, kakšen način življenja živijo oni sami. Že s samim rojstvom so to pridobili. Tako kot bo volk vedno ostal volk, pa čeprav nekateri mislijo, da so ga spremenili v psa. x;)x

Tudi frend ki sem ga spoznala, ki je doma iz Južne Amerike, Čile, ima to v sebi, pa čeprav se je navadil živet evropski način življenja. Pravzaprav se je prišel učit evropskega načina mišljenja, da bo odnesel znanje nazaj domov. Kljub temu je preživel sam v Amazoniji ko je bežal pred zasledovalci (tam je bilo še nekaj let nazaj zelo napeto pod vlado prejšnjega predsednika... zaprli so te zaradi najmanjšega prestopka, in to niso zapori kot pri nas v Sloveniji).

Imajo še vedno prvinski nagon in instinkt, čut za preživetje in nekateri od njih imajo še vedno znanje prednikov, kar se tiče zdravilnih zelišč iz Amazonije, ki naj bi imela zdravilne rastline za vse vrste bolezni in poškodb ter zastrupitev, in pradavnih metod zdravljenja. No in to področje zanima mene. In pa seveda pot bojevnika.

Pozdrav levinjam in obiskovalcem :sori:

Za menoj je adrenalinski vikend. Iz seminarja sem prišla polna energije, tako, da sem na "spidu".

Pujsita, vidim da si iz dneva va dan boljša mehikanka, bravo, čestitam in kar s tako vnemo naprej.

Ale, vidim, da se tudi ti zabavaš in uživaš, bravo.

Aliana, alergija bo minila, če se boš strogo izogibala kemičnih sredstev in roke zaščitila s kako res dobro kremo.

Aandreja mislim tudi nate. Prepričana sem, da so bolečine vsak dan manjše.

Res sem v veliki gužvi, vendar pozdrvček vsem in vsaki posebej x:Xx

Audi, kaksen seminar si pa to imela, ce ni top secret?

Ale, ja, se strinjam s tvojimi mislimi. Obleceni so bili v take lepo okrasene semis oblekice, vse je nekaj viselo z njih, tako kot to izgleda v filmih. Imajo pa lepo cokoladno polt in vranje crne lase, ce nic drugega, sem si ucke napasla. Zenske so izgledale bolj evropsko, s celulitom tudi. Imeli so pa blazno guzvo za ciscenje aure. Eno zeleno vejico so dali ljudem v roko in potem z nekim kadilom sli okoli njih, na koncu so si morali umiti obraz z neko vodo. Je bilo prav zabavno gledat te postopke.

Na teh trgih je ogromno lajfa. Klopce so cele za usest se, sicer se pa ne dajo dosti motit, se posedejo kar po travi. Vecinoma s pladnjem tacosov ali velikim plasticnim lonckom narezanegfa sadja ali cesa podobnega. Ali pa samo sedijo tam in pocivajo, pari se objemajo sede ali leze, knjige berejo, igrajo se z otroki. Potem so stojnice. Tarot, preberejo, ma ni, da ni. Potem so pijace, plastenke in plocevinke postavljene v led, da so kvazi hladne. Potem so stojnice z nesteto vrstami cipsa in jasno obveznim cilijem cez, pa stojnice s sadjem alla lubenica, papaya, mango, lepo narezane, tudi zacinjene s cilijem, pa jagode s smetano, pa CDji in DVDji, vse original jasno x:o)x , malo morje knjig, nakit iz onih malih bunkic in laksa narejen, pa obleke s stikanimi vzorcki, ma vsega je, res. Polno zivljenja, vsi so nasmejani in uzivajo, nikomur se ne mudi nikamor x:o)x :palec: , parke res obozujem tule. :2src: :palec:

Pujsita, si predstavljam kar v živo, tko dobro si opisala dogajanje... :palec: xDDx

Jst rada kombiniram oboje - včasih ta pestrost in barvitost velikih mest, možnost izbire in zabave... včasih pa "tišina" v naravi, kjer so edini zvoki od živali, vetra v krošnjah dreves in vode, ki poskakuje v strugi potočka ali reke... ali pa šum valov in kriki galebov... :inlove:

Fajn mi je, da lahko sama izbiram, kdaj želim bit v družbi, in kdaj želim bit sama.

Audente... te dneve niti ne uživam tko kot bi lahko, imam težke dneve in doživljam velike bitke sama pri sebi... še ne vem točno kako se bom odločila, da rešim to stanje, ki me muči...

Ampak na sončke grem pa vseeno, sem zadovoljna s sama s sabo, da tko napredujem, vsaj kar se zdravljenja tiče.

Največ stvari bom pa rešla ko se bom popolnoma finančno postavila na noge, pa ko dobim svoje stanovanje maja meseca... takrat bom zadihala čisto drugi zrak... :flower:

Jutrcek zverce :2src: ,

jp, jaz sem v drugih scenah zdajle x:px ; lessons of Love xflirtx xsrcbumx , pa mi kar gre xzobkox .

Kar se pa vsakdana tice se pa res ucim novih poglavij. Sem delala kot debil v Sloveniji leta, si nic prostega casa vzela, imela slabo vest, ce sem kaj samo zase pocela. No tule se ucim obratnega. Jasno,da delam, v bistvu ko bodo potrdili oni s katerimi sem sla na Mariachi kosilo, bom spet cele dneve okupirana s par urnim presledkom, ampak sem se naucila vzet, kar lahko. Trenutke, it v center, sedet v park, uzivat na soncku in opazovat vrvez in preprosto uzivat v dejstvu, da sem v Dreamland, da zivim svoje sanje, da me obdajajo pretezno Mehicani, da ni prave zime, da govorijo spansko okoli mene, da grem lahko na tacose kadar zelim, to so bile pred tocno pol leta moje najbolj vroce sanje. Jutri bo namrec natanko 6 mesecev, kar sem tule in se vedno me vsako jutro osrecuje ze samo dejstvo, da sem se zbudila v Mehiki.

Vceraj pomila po tleh, zlikala, oprala, se ucila spansko, vse naredila, kar sem planirala. Zvecer sem se slisala z bikcem xsrcx , pa skoraj zaspala na MSNju okoli polnoci :inocent: . To se po vseh pravilih ne bi smelo zgodit, je pa res, da sem bila v postelji in da je trenutno moj akumulator samo 99% poln, tako da sem skoraj zaspala :inocent: .

Danes pa Pilar ni skenslala Anglescine, tako da sva jo imeli prvic ta mesec, se mi je zdelo nenavadno, da sem bila tam. Je pa prekarsen predel mesta. Polanco. Ven grem na postaji Auditorio (tam sem bila na koncertu v soboto in bom sla spet v petek), potem je pa cudovit sprehod po Paseo de reforma, krasen sirok plocnik, 2 lepa parka ob njem, cisto, vidis ljudi, ki zjutraj tecejo in telovadijo, pa prodajajo sveze iztisnjene sadne sokove, pa narezano sadje, jogurte, tacose, pecivo,.... Presenetila sem jo s testom, ker morava nekako zakljuciti prejsnji semester, v bistvu je vceraj prvo uro novega ze skenslala in danes je imela drugo uro.

Zdaj pa se malo tule posvinjam potem pa rokava zavihat in delat.

Nekaj se ne morem cist zbudit, sem si sla Coca colo kupit xnckrivx :inocent:

Ale, sva naenkrat postnili. Jaz sem tudi v Sloveniji dosti bila v naravi, zdaj me pa resnicno polni z energijo tale vrvez srecnih ljudi. Aja, pozabila sem se napisat, da prodajajo sladoled v kovinskih kanticah, nic ni hlajen, kar v kanticah je in ti ga dajo v kornet ali loncek kot pri nas, ampak morajo verjetno pohiteti s prodajo, ce ne pa potem prodajajo milkshake :P .

Bitke imamo vsi v sebi, neprestano, no vsaj ce je vse normalno, so vseskozi izzivi okoli nas. Jaz se trudim ziveti sedanjost, to me je vcasih blazno matralo, sem vedno komentirala, da bom srecna ko.... koncam solo,. se zaposlim, porocim, dobim sluzbo, dobim novo sluzbo, nazadnje sem rekla,da ko bom v Mehiki. No zdaj po svoji stari pameti bi rekla, da bom srecna, ko bom skupaj zivela z bikcem :2src: , pa nocem, sem srecna ze zdaj, ta trenutek, ker sem tule, v Mehiki, ker sem v tej energiji, vremenu, sonce in nad 25 febraurja, to je moje sanjsko vreme, obkrozajo me pretezno Mehicani, tudi moje sanje, ucim Anglescino in se ucim Spanscine, tudi moje sanje, slisim se z bikcem, ko je mozno (custva so moje sanje), dosti casa prezivim v druzbi Luisa in njegove druzine (neprecenljivo darilo Lajfa meni), zivim sama, ne rabim vec ziveti s prfoksi kot v Michoacanu, razlogov za sreco je ze zdaj ogromno. In hocem in tudi uzivam sedanjost, se pa jasno veselim tudi prihodnosti in sem tukaj in zdaj.

No evo, ker nakljucij ni, sem ravno danes brala Lojsko spet o potrpezljivosti. Kako smo neucakani, da zivimo v prihodnosti, da ne razumemo, da ima Lajf perfekten timing za nas. Ko smo za neko situacijo pripravljeni, jo dobimo. Ce je ne dobimo, pac se nismo zreli zanjo. In kako se je nekdo salil na to temo in rekel, Bog prosim poslji mi potrpezljivost in to takoj, zdaj :lol: .

:lol: :D :P

Dons sva pa na vibrah, spet naenkrat x:o)x . Imajo red bull, samo se mi zdi Coca cola manjse zlo. Ima pa malenkost drugacen design, kot je v Evropi, tudi je rdece bela nalepka, samo malo drugacna.

Ale, sva naenkrat postnili. Jaz sem tudi v Sloveniji dosti bila v naravi, zdaj me pa resnicno polni z energijo tale vrvez srecnih ljudi. Aja, pozabila sem se napisat, da prodajajo sladoled v kovinskih kanticah, nic ni hlajen, kar v kanticah je in ti ga dajo v kornet ali loncek kot pri nas, ampak morajo verjetno pohiteti s prodajo, ce ne pa potem prodajajo milkshake :P .

Bitke imamo vsi v sebi, neprestano, no vsaj ce je vse normalno, so vseskozi izzivi okoli nas. Jaz se trudim ziveti sedanjost, to me je vcasih blazno matralo, sem vedno komentirala, da bom srecna ko.... koncam solo,. se zaposlim, porocim, dobim sluzbo, dobim novo sluzbo, nazadnje sem rekla,da ko bom v Mehiki. No zdaj po svoji stari pameti bi rekla, da bom srecna, ko bom skupaj zivela z bikcem :2src: , pa nocem, sem srecna ze zdaj, ta trenutek, ker sem tule, v Mehiki, ker sem v tej energiji, vremenu, sonce in nad 25 febraurja, to je moje sanjsko vreme, obkrozajo me pretezno Mehicani, tudi moje sanje, ucim Anglescino in se ucim Spanscine, tudi moje sanje, slisim se z bikcem, ko je mozno (custva so moje sanje), dosti casa prezivim v druzbi Luisa in njegove druzine (neprecenljivo darilo Lajfa meni), zivim sama, ne rabim vec ziveti s prfoksi kot v Michoacanu, razlogov za sreco je ze zdaj ogromno. In hocem in tudi uzivam sedanjost, se pa jasno veselim tudi prihodnosti in sem tukaj in zdaj.

No evo, ker nakljucij ni, sem ravno danes brala Lojsko spet o potrpezljivosti. Kako smo neucakani, da zivimo v prihodnosti, da ne razumemo, da ima Lajf perfekten timing za nas. Ko smo za neko situacijo pripravljeni, jo dobimo. Ce je ne dobimo, pac se nismo zreli zanjo. In kako se je nekdo salil na to temo in rekel, Bog prosim poslji mi potrpezljivost in to takoj, zdaj :lol: .

Vem Pujsita, vse to vem... ampak sedaj živim v okoliščinah, ko nisem svobodna, in hrepenim po spremembi... ta me pa čaka šele maja, ko dobim svoje stanovanje. Sej sm potrpežljiva, ves čas si dopovedujem da je to kar imam še vedno boljše kot ima veliko ljudi po svetu... vendar si vedno bolj želim, da bi lahko prijateljice in prijatelje povabila k meni domov, da lahko pri meni tudi prespijo če pridejo bolj od daleč, da lahko zaspim skupaj z ljubljeno osebo... da mi pač nobeden ne postavlja omejitev... in da imam svoj intimni kotiček.

Pa to me trenutno niti ne muči najbolj od vsega... večje bolečine mi povzroča odnos moje mame do mene, njeno manipuliranje z mano in nenehni očitki, ko skuša neredit mene za krivca, za njene napake. Že res da mi je pomagala, finančno pa kar se tiče urejanja dokumetov pa to, nikoli pa mi ni dajala materinske ljubezni, nikoli me ni znala potolažit ko sem imela težke trenutke ali me preprosto objet.

Vsa ta želja po osamosvojitvi izhaja predvsem iz tega, da hočem it stran od nje, ker je ne prenašam več v svoji bližini. Takrat pred prometno sem želela samo še dokončat šolanje, ker nisem imela dokončano izobrazbo, naredit licenco za turistično vodičko in odit na Novo Zelandijo... ter pustit vse za sabo. Pa se mi je potem v trenutku sesulo vse kar sem planirala. Zdaj se postavljam nazaj na noge, sicer je že ogromno poti za mano, vendar še vedno dolga pot pred mano.

Veliko lažje bi mi bilo, če bi mi družina stala ob strani in mi pomagala, namesto da mi še oni postavljajo dodatne ovire in bolečine. Vendar vem v sebi da sem močna in da bom tudi to premagala.

:lol: :D :P

Dons sva pa na vibrah, spet naenkrat x:o)x .

xg:Dx xg:Dx xg:Dx x:Dx

Imajo red bull, samo se mi zdi Coca cola manjse zlo. Ima pa malenkost drugacen design, kot je v Evropi, tudi je rdece bela nalepka, samo malo drugacna.

Meni je bolj dober Red Bull, nisem tolko od mehurčkov. x:o)x

Uf, si pa opisala zadeve :2src: :palec: .

Jaz sem samorastnica prakticno od rojstva, custveno cel lajf, financno oc 16ega leta ko sem se iz podobnih razlogov (popolne nezainteresiranosti) preselila od doma s svojim prvim fantom, hodila v solo, studirala in delala. Grozno sem bila zalostna, razocarana in jezna. Zdaj ze nekaj casa nisem, vem,da sta bila najboljsa starsa kar sta zmogla, zal je bilo starsevstva bore malo, veliko veliko vec lepih trenutkov bi lahko ziveli, pa so prikrajsali sebe in mene za to. Po drugi strani sta mi pa dala prekrasno darilo Zivljenjsko solo s tezkimi lekcijami, zgodaj sem bila samostojna in odvisna od sebe in sem mroala dati vse od sebe, da sem dosegala stvari v zivlejnju, vedela sem, da sem odvisna od sebe. Vsaka mala stvar in jasnod a tudi velike, ki sem jih zmogla, so mi dale pogum, samozavest in zaupanje v zivljenje. Vem, da me Lajf ljubi, da mi prinasa sama darila in vem, da lahko naredim cisto vse, ce dam vse od sebe in delam stvari z lepim namenom. To, da sem prisla sama v Mehiko je tudi del njunega dela, kajti ce bi bila razvajeno dekletce, ki ji starsi prinesejo vse na pladnu se se v sosednjo vas ne bi upala preselit.

Ce se se ne mores preselit, se je treba nekaj nauciti se v tvoji situaciji. Razmisli kaj in potegni najboljse iz tega :2src: :palec: . Nova Zelandija pa, ce si je se zelis, ti je se vedno dosegljiva, ce si je ne zelis vec, ti je ali bo Zivljenje zagotovo prineslo kaj boljsega.

Madonca, dons pa samo filozofiram, preskoci , ce je prehuda :inocent: .

Uf, si pa opisala zadeve :2src: :palec: .

Jaz sem samorastnica prakticno od rojstva, custveno cel lajf, financno oc 16ega leta ko sem se iz podobnih razlogov (popolne nezainteresiranosti) preselila od doma s svojim prvim fantom, hodila v solo, studirala in delala. Grozno sem bila zalostna, razocarana in jezna. Zdaj ze nekaj casa nisem, vem,da sta bila najboljsa starsa kar sta zmogla, zal je bilo starsevstva bore malo, veliko veliko vec lepih trenutkov bi lahko ziveli, pa so prikrajsali sebe in mene za to. Po drugi strani sta mi pa dala prekrasno darilo Zivljenjsko solo s tezkimi lekcijami, zgodaj sem bila samostojna in odvisna od sebe in sem mroala dati vse od sebe, da sem dosegala stvari v zivlejnju, vedela sem, da sem odvisna od sebe. Vsaka mala stvar in jasnod a tudi velike, ki sem jih zmogla, so mi dale pogum, samozavest in zaupanje v zivljenje.

No potem sva že dve samorastnici tukaj. x;)x

Ful lepo si tu napisala, in razmišljam tudi sama podobno kot ti.

Vendar pridejo dnevi ko me lahko že en stavek tako zabode, da rabim nekaj časa da spet zacelim rano.

Sem se pa naučila, da z begom ne bom nič rešila, zato pa se "spopadam" in poskušam rešavat stvari v odnosih z materjo, ker še vedno upam da bova rešile najin odnos.

V bistvu sem imela z njo prekinjene odnose kar dosti let, vendar ko sem imela prometno, moram rečt da mi je kar dosti pomagala, čeprav ne pri čustvih. :sori:

Vem, da me Lajf ljubi, da mi prinasa sama darila in vem, da lahko naredim cisto vse, ce dam vse od sebe in delam stvari z lepim namenom. To, da sem prisla sama v Mehiko je tudi del njunega dela, kajti ce bi bila razvajeno dekletce, ki ji starsi prinesejo vse na pladnu se se v sosednjo vas ne bi upala preselit.

To se pa strinjam s tabo. :palec: Mene tudi nihče ne veže tuki in bi lahko ta trenutek spakirala in odšla na drugi kontinent, v Lajf, kot ga ti imenuješ. Mislim da bi tudi jst podobno kot ti doživljala življenje nekje tisoče kilometrov stran, bolj svobodno kot tu. Sicer pa... nikoli ne veš, mogoče bom pa res spokala drugam... vendar najprej moram okrevat, to je zdaj prvo. Že to je dosti da se nisem vdala ves ta čas okrevanja in operacij.

Ce se se ne mores preselit, se je treba nekaj nauciti se v tvoji situaciji. Razmisli kaj in potegni najboljse iz tega :2src: :palec: .

Razmišljam razmišljam... :D

Saj me bo minilo... samo tko je... računalnik in internet imam pri mami, ga je ona kupla, menda niti moj ni, kot je izjavila po nekaj mesecih, čeprav ga je kupila na začetku meni... in potem manipulira z mano, ker ve da ga rabim... saj lahko se ti bo zdelo smešno in otročje, ampak tehnični pripomočki mi kar dosti pomenijo, še posebej računalnik in fotoaparat. xsrcx

Nova Zelandija pa, ce si je se zelis, ti je se vedno dosegljiva, ce si je ne zelis vec, ti je ali bo Zivljenje zagotovo prineslo kaj boljsega.

Nova Zelandija mi je predstavljala samo odmik od mame. Prav tako bi to bila lahko katerakoli druga država ali celina. Takrat me je pač privlačila Nova Zelandija, ker se mi je še najbolj zdela podobna Sloveniji, ampak prav tako bi lahko bila Južna Amerika. Ali Afrika. Ali ...

Madonca, dons pa samo filozofiram, preskoci , ce je prehuda :inocent: .

:D :D :D

Mah, najbrž so planeti krivi... x;)x x:px

x:Xx

Fajn razmisljas :medal: :palec: , veliko spoznanj si tule nanizala, da je NZ pomenila beg in da zdaj skusas poslihtati zadeve :palec: .

Glede daril je pa res hecna. Jaz bi jo vprasala, naslednjic ko bi ona to zadevo omenila, ce je to darilo zame za to in to priloznost, ali ni, kako je zdaj s to stvarjo...

No, ce te potegne Mehika, bienvenida xsrcbumx

Planeti so krivi, definitivno, jaz sigurno ne x:o)x x:Dx .

Fajn razmisljas :medal: :palec: , veliko spoznanj si tule nanizala, da je NZ pomenila beg in da zdaj skusas poslihtati zadeve :palec: .

Hvala. xsrcx x:Xx

Glede daril je pa res hecna. Jaz bi jo vprasala, naslednjic ko bi ona to zadevo omenila, ce je to darilo zame za to in to priloznost, ali ni, kako je zdaj s to stvarjo...

Ja je smotana ja... :sori: Najprej me razveseli z darilom, in potem mi ga vzame. :xx!:

Tako da sem se že odločila, da od nje ne bom več sprejemala takih pomembnih daril. Kakšna majčka, hlače,... prav. Stvari pa, ki mi veliko pomenijo, si bom kupla sama, ko bom dovolj zaslužila, in tako bom vsaj vedela, da so res moje in ne bo nihče več izkoriščal tega.

Dolgo časa lahko popuščam in se prilagajam, samo ko poči film mi je vsega dovolj in potem ne pomaga nobeno opravičevanje več. In fuuuul sm trmasta! :vragec:

No, ce te potegne Mehika, bienvenida xsrcbumx

Hvala za vabilo! xsrcx :2src:

Planeti so krivi, definitivno, jaz sigurno ne x:o)x x:Dx .

Aha... x:px x:Dx

Hvala ti... sm že boljše volje. :) xDDx :flower:

Lep dan ti želim... jst bom zdej šla še malček knjigo brat... (btw - odzunej je že tema pri nas)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...