Audente 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Čer levinje in tigrice...tigrice in mačke Danes nikakor ne spadam v vajin kontekst. Sem prebrala vse vajine poste. Ale, ugotavljam, da o te bi nič ne vem, oz. da se sedaj dojela, da si očitno imela hudo nesrečo in se po njej rehabilitiraš? Prepričana sem, da ti bo uspelo, ker s svojo energijo in željo, boš premagalo tudi to. Popolnoma te razumem, da želiš "na svjoe" zaradi odnosa z mamo. Nekaj podobnega sem doživela v svoji rani mladosti, ker sem se tako hitro poročila in odselila a imam pri vsem skupaj veliko srečo, da je moj ško dokaj dojemljiv in razumen. Očutno je res nekaj v zraku ( med planeti), ker dans se je moja hčera tako spičla z dekom, ravno zaradi hladnega odnosa do mene nikoli ampak res nikoli ne bo drugačen. Včasih je tude mene potegnil s tem na dno, vendar Danes sem na poti k mojim ciljem in NIHČE mi tega ne bo vzel, mi preprečila ali me omajal z svojim razlaganjem moje nesposobnosti :xx!: Ne da se Audi x:px Pujsita, iz tebe prav sije energija zaljbljenosti in uživanja, Saj jaz pravim, vedno pridemo tja, kamor smo namenjeni in si iz srca želimo.Povej mi no, pa katero Lojzko ti top bereš???? ajd punce, rada vas mam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2008 Sva se zaklepetali, ja . Pridemo, ja, tja kamor smo namenjeni. Jah, imam 8 Lojsk tule, so mi jih poslali z zadnjim paketom moji Zdajle trenutno berem Moc je v tebi, imam pa vse na nocni omarici v cakalni vrsti, da naredim en tour de Lojska . POnavadi jo berem, ko cakam mojo Pilar . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 OKI Pujsita, si jo grem iskat juti v knjižnico. Moč je v tebi...ne tudi v meni je Grem pančkat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2008 Tak lusten dan se je naredil . No v sluzbi se sicer nisem pretirano pretegnila, so mi pa prisli sluzbeni program koncno instalirat, pa maile zrihtat, sem namrec imela malo manj kot 800 mailov in sicer zato, ker sem vsakega po najmanj 30 x dobila, sem vprasala, ce se jim zdim tako butasta, da sele ta 30ic zastopim . Po kosilu sem sla ven v park sem si hotela ene sladkarije kupit, pa sem si premislila, potem sem se pa vsa nezainteresirana usedla k pisalni mizi, ampak naredila sem pa svasta. Prebrala sem en clanek v Cosmo v Spanscini, pa ono knjigo o Mehiki 3 poglavja, pa naredila nalogo za Spanscino, pa pregledala test Pilar in prebrala tekste za jutri, ce ne bo skenslala zadeve. Vmes sem se pogovarjala z Luisom. Sem ponosna nanj, blazno se je spremenil v teh mesecih, kar ga poznam, jasno na bolje,ce se z menoj druzi . No v resnici je postal samozavestnejsi, mirnejsi, maltretiram ga z Lojsko in kristali in danes je imel tigrov uc, ker je imel en pomemben sestanek in je opravil svoje. Aja, se kristale sem definirala, da vidim, kaj imam in imajo in kaksni so ucinki. Zdajle enkrat bo po mojem Audi prisla na prvi tir. Cuvajte mi zverinjakec Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Morgen Danes nekam s težavo vstala, čeprav sem se zbudila zelo lepo, na en tak nežen, cartest način potem sem pod tušem neka brundala in se nasmihala sama sebi, naredila frizuro, kot bi imela veter v laseh se pogovorila malo z angelčki bo treba začet s kako intenzivno telovadbo zdaj sem v službi, razmišljam bi ali ne bi kavo malo me roke bolijo, lenoba me prijemlje, skratka, VSE v enem. Že nekaj čaa razmišljam, da bi šla gledat Petelinji zajtrk....pol si pa mislim, da ga je boljš kar imet - petelina za zajtrk namreč Danes bom malo navihana in bom nekomu malo ponagajala imate kako pametno idejo, na kaj se napalijo še najbolj trdovratni Ajd sončka v najtemnejši kotiček na svetu....v Mehiko pa pihnem še malo mraza Še dobro, da sem se zjutraj zavila v najdebelejši kožuh Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fria 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Ojla. A v tej temi čvekate samo levi al vzamete tudi simpatizerje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Ojla. A v tej temi čvekate samo levi al vzamete tudi simpatizerje? Halooooooooo Fria dobrodošla. Kaj si ti po horoskopu?Itak da vzamemo vse simpatizerje, z največjim veseljem...ti kar začni s čwekom... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Pozdravljene zverinice! Hvala vama Audente in Pujsita... danes mi je dosti lažje pri srcu, ni več bolečine in bolj pomirjena sem. Še vedno pa nisem šla do mame in tudi ne nameravam it še nekaj časa. Ji dajem čas, da tudi ona razmisli sama pri sebi glede njenega obnašanja. Jaz sem svoj del predelala in lahko grem naprej. Čer levinje in tigrice...tigrice in mačke Danes nikakor ne spadam v vajin kontekst. Sem prebrala vse vajine poste.Prav lepo si se vključila v najino debato. Ale, ugotavljam, da o tebi nič ne vem, oz. da sem sedaj dojela, da si očitno imela hudo nesrečo in se po njej rehabilitiraš? Prepričana sem, da ti bo uspelo, ker s svojo energijo in željo, boš premagalo tudi to. Popolnoma te razumem, da želiš "na svjoe" zaradi odnosa z mamo. Nekaj podobnega sem doživela v svoji rani mladosti, ker sem se tako hitro poročila in odselila a imam pri vsem skupaj veliko srečo, da je moj ško dokaj dojemljiv in razumen. Ja Audente, 30.maja bo 4 leta od hude prometne nesreče, v kateri sem čudežno preživela. Pa čeprav ti povem, da bi bilo lažje umreti kot pa to doživljati, kar sem morala v tem času. Vendar zdaj mi ni žal da sem preživela. Ful sem ratala notranje močna... in še močnejša postajam... pridejo pa še trenutki, ko me kakšna stvar sesuje... in to je predvsem odnos z mojo materjo, ker mi ni vseeno. Vem da z begom ne bom nič rešila... in vem da če ne bom rešila z njo, da mi bojo prihajali v življenje takšni ljudje, ki mi bojo prinašali iste lekcije, ki jih moram rešit z mojo mamo. Vendar lažje delujem in razčiščujem, če se včasih malo oddaljim in premeljem pri sebi, in da je ne vidim prepogosto... Ker je kot voda, najraje bi me preplavila s svojo "čudno ljubeznijo do mene", vsilila svoje resnice in obnašanje... vendar se ne zaveda, da me na tak način duši, da me bo na tak način utopila... Že z očetom sem prekinila stike, ampak z njim mislim da nimam več kaj, da kar sem se morala naučit od njega, da sem se vse, in ga ne potrebujem več. Je še nekaj malenkosti glede reagiranja, ki sem ga pobrala po njemu in mi ni všeč, ampak tega se zavedam in popravljam na sebi. Z mamo imam pa še ogromno za razčistit. V bistvu mi je velik učitelj in prav z njenim "svinjskim, čudaškim" obnašanjem v bistvu jaz najbolj rastem. Sej boli, ful boli... ampak z bolečino postajam močnejša, ko jo predelam in poiščem razloge v sebi, zakaj me pravzaprav sploh boli. Na tak način raziskujem sebe in svoje reakcije in svoje želje. Očitno je res nekaj v zraku ( med planeti), ker dans se je moja hčera tako spičla z dekom, ravno zaradi hladnega odnosa do mene nikoli ampak res nikoli ne bo drugačen. Včasih je tude mene potegnil s tem na dno, vendar Danes sem na poti k mojim ciljem in NIHČE mi tega ne bo vzel, mi preprečila ali me omajal z svojim razlaganjem moje nesposobnosti :xx!: Ne da se Audi x:px Prav imaš! Ne daj se! Sama dobro poznaš samo sebe in svojo resnico, in nikomur ne dovoli da bi te prepričal v nasprotno! Včeraj sem bila spet na skupini za samopomoč, in smo imeli temo "Kako poiščemo moč v sebi, kadar nas kaj prizadene?". Smo morali poiskat svoje hobije, načine, ki nas pomirjajo... V bistvu fajn stvarca, ker se tako spomniš, kako si pomagaš na najrazličnejše načine, ko si v stiski in ko si na tleh. Zame je naprimer fotografija, sprehodi v naravi, opazovanje sončnih zahodov, raziskovanje bližnjega in bolj oddaljenega sveta in ostalih svetov na drugih nivojih, verovanje v angelčke, meditacija, reiki, poslušanje najrazličnejše glasbe, sveče in dišeče palčke, pogovori s prijatelji, pa tudi z drugimi osebami ki me pritegnejo, vsemogoče živali, predvsem pa bom še bolj pomirjena, ko bom imela lasten dom, zasebnost in finančno neodvisnost. Aja, in sebe sem narisala kot sonček. Kmalu pa bomo začeli z delavnico, kako komunicirati z drugimi in ne past na njihov nivo, ko pride npr. do prepira, in kako uveljavit svoj prav na tak način, da drugega ne ponižaš ali žališ, pa tudi sebe ne ponižaš, ampak komuniciraš kot z enakovredno osebo. Komaj čakam... Prijeten dan vam želim! Sva se zaklepetali, ja . Ja, prav lepo mi je blo poklepetat s tabo... Tako sem ubesedila svoje misli in hitreje predelala stvari, ki so me mučile. HVALA! HVALA! HVALA! Ojla. A v tej temi čvekate samo levi al vzamete tudi simpatizerje? Jaz nisem lev. Sem pa zverina (beri tigrica ) Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2008 Jutrcek , danes sem se pa ta 16ic nenavadno zbudila , zbudil me je SMS Pilar, da ne more imeti Anglescine , sploh ne bi uspela prav cas prit, bi morala biti ze na vratih, jaz sem bila pa v postelji. Zaspala sem pa, ker sem po zvonenju budilke rekla, samo se 5 minut . V glavnem imela svinjsko sreco . Fria dobrodosla . Audi spet cara prekrasne dneve sebi in vsem okoli Ale, jutrcek tudi tebi . Uf, 4 leta od tega ? Moram reci, da si prava borka in ti moram cestitat in kakor se slisi mogoce kruto, sem prepricana, da te je ta izkusnja obogatila , sigurno odkar se ti je to zgodilo, povsem drugace gledas zivljenje in ljudi, dogodke,....Razmisljam, zakaj te ravnanje tvoje mame tako jezi... Jaz vem, zakaj me je ravnanje moje, ko me je, zdaj me ze dolgo ne vec. Jezilo me je namrec, da nisem imela mame, s katero bi lahko delila sreco, veselje in tezke trenutke, ki bi me vsaj poslusala brez besed in z zanimanjem, ce ze kaj pametnega ni imela povedat in mi ni z nobeno zadevo pomagala. Razen casa je ne bi nic stalo, pa tudi tega nikoli nisva imeli. S casom sem sprejela dejstvo, da pac ona tako custvuje, prepricana sem, da me ima brezmejno rada vseeno, da pa iz nekega razloga ne kaze custev, ne zna stati ob strani, pa se kaj. Ne razbijam si glave zakaj in kako, to je njeno delo. Ona zivi, da udejani sebe v tem zivljenju, jaz nisem pa niti njen psihiater, terapevt ali pa dolzna ziveti njeno zivljenje. Dolzna sem pa spostovati vse ljudi, razumeti, da smo razlicni, da smo iz razlicnih razlogov in z razlicnimi nalogami in lekcijami tule in da se vsak trudi biti srecen na nacin, na katerega je zmozen. Povzetek mojih razmisljanj je bil, da mi je s tem, da mi prakticno ni dala nic, dala ogromno. Vso samostojnost, samozavest, priloznost naucit se ogromno, ker sem se enostavno morala. Prepricana sem, da me ima rada in jaz imam rada njo, se pa ne pocutim tako blizu, da bi delila zadeve z njo, ker deluje nezainteresirano. Vse, kar se mi zdi, da naj bi kot mama vedela, ve, ji povem, kako odreagira je pa njena zadeva. Jaz svoj del opravim, ona naj pa svojega . Vcasih ce das manj je vec, ves in obratno . Sem sigurna, da bos vse uredila, zaupaj vase, pa takole pogumno naprej stopaj. Sem sigurna, da si presegla svetove Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fria 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Pozdravljeni. Hvala za dobrodošlico. Zase pravim, da sem ognjeni rak. Sonce imam v raku, luno in asc pa v levu. Fant je lev, brat je lev in še bi lahko naštevala. O čem pa teče debata danes? Vsak piše kar če ali teče kaka debata? Ker se še ne poznamo najbolje, bi rekla kako o vremenu. Upam, da bo kmalu spet sonce oziroma pomlad - sita sem že zime. Rada bi rožce, toplo sonce in KONČNO kako kiklco oblekla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Dobro jutro Pujsita! Ale, jutrcek tudi tebi . Uf, 4 leta od tega ? Moram reci, da si prava borka in ti moram cestitat in kakor se slisi mogoce kruto, sem prepricana, da te je ta izkusnja obogatila , sigurno odkar se ti je to zgodilo, povsem drugace gledas zivljenje in ljudi, dogodke,....Res je... vendar si nisem dovolila da bi začela bluzit in sem še vedno lepo prizemljena... Ampak ko doživiš izventelesno izkušnjo, in ko si nepokreten priklenjen na posteljo, kasneje pa na voziček... in ko se potem s trdno voljo in zaupanjem vase spet postaviš na noge... in ko uspejo vse operacije, za katere so ti zagotavljali zdravniki, da so minimalne možnosti, da bodo uspele... potem začneš malo drugače razumevat stvari. Razmisljam, zakaj te ravnanje tvoje mame tako jezi... Jaz vem, zakaj me je ravnanje moje, ko me je, zdaj me ze dolgo ne vec. Jezilo me je namrec, da nisem imela mame, s katero bi lahko delila sreco, veselje in tezke trenutke, ki bi me vsaj poslusala brez besed in z zanimanjem, ce ze kaj pametnega ni imela povedat in mi ni z nobeno zadevo pomagala. Razen casa je ne bi nic stalo, pa tudi tega nikoli nisva imeli. S casom sem sprejela dejstvo, da pac ona tako custvuje, prepricana sem, da me ima brezmejno rada vseeno, da pa iz nekega razloga ne kaze custev, ne zna stati ob strani, pa se kaj. Ne razbijam si glave zakaj in kako, to je njeno delo. Ona zivi, da udejani sebe v tem zivljenju, jaz nisem pa niti njen psihiater, terapevt ali pa dolzna ziveti njeno zivljenje. Dolzna sem pa spostovati vse ljudi, razumeti, da smo razlicni, da smo iz razlicnih razlogov in z razlicnimi nalogami in lekcijami tule in da se vsak trudi biti srecen na nacin, na katerega je zmozen. Povzetek mojih razmisljanj je bil, da mi je s tem, da mi prakticno ni dala nic, dala ogromno. Vso samostojnost, samozavest, priloznost naucit se ogromno, ker sem se enostavno morala. Prepricana sem, da me ima rada in jaz imam rada njo, se pa ne pocutim tako blizu, da bi delila zadeve z njo, ker deluje nezainteresirano. Vse, kar se mi zdi, da naj bi kot mama vedela, ve, ji povem, kako odreagira je pa njena zadeva. Jaz svoj del opravim, ona naj pa svojega . Vcasih ce das manj je vec, ves in obratno .In si ugotovila zakaj me ravnanje moje mame tako jezi? Fajn da si napisala to glede tvoje mame. In vidim da imaš zelo dobro razčiščeno to področje. Sem sigurna, da bos vse uredila, zaupaj vase, pa takole pogumno naprej stopaj.Hvala ti... Sem sigurna, da si presegla svetove Kako to misliš? Pozdravljeni. Hvala za dobrodošlico. Zase pravim, da sem ognjeni rak. Sonce imam v raku, luno in asc pa v levu. Fant je lev, brat je lev in še bi lahko naštevala. O čem pa teče debata danes? Vsak piše kar če ali teče kaka debata? Ker se še ne poznamo najbolje, bi rekla kako o vremenu. Upam, da bo kmalu spet sonce oziroma pomlad - sita sem že zime. Rada bi rožce, toplo sonce in KONČNO kako kiklco oblekla.Sonce bo že jutri spet posijalo, nekateri ga pa nosimo v srčku. S kje pa si da imate še zimo? Pri nas je že dolgo časa pomlad,rožice cvetijo in sonček tudi prijetno greje. A potem rada nosiš krilca? Jaz imam raje bolj komot oblačila. Sicer pa... zakaj ne bi kaj o sebi napisala? Mi smo o sebi že kar nekaj... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2008 Ale, pojma nimam zakaj te jezi ravnanje tvoje mame. Bos morala vzet masko pa plavutke in se potopit vase in najti odgovore . Jaz sem to po nesteto urah razmisljanja razumela zase. Mogoce sem ti dala kaksno iztocnico za razmisljanje, odgovor je pa v tebi. To, da si presegla svetove , pa pomeni, da si naredila ogromne korake naprej, skoke, polete . Cestitam za tako zelezno voljo in zaupanje vase, da si opravila operacije tako zelo uspesno, tvoje hitro okrevanje je zagotovo posledica mocne volje in samozaupanja . Fria, tule kar vsi o vsem, nic se ne sekiraj, nobenega programa ali pa pravila ni, napisi kaj o sebi, kaj se ti dogaja, o cemerkoli, kometiraj kogarkoli od nas, po zelji . Ceprav si rakica, si vseeno kar mocna levinja, tako da tudi po rodovniku spadas k nam . No pri nas je ze okoli 27 stopinj, tako da bomo krila pocasi zamenjali za kopalke . Sem res srecna, da tule zime prakticno nimamo, je bilo mraz, ker ne ogrevajo prostorov, samo ni bilo pa zime kot zime. Zdaj je zjutraj okoli 7, 8, pa se potem cez dan blazno ogreje, tako da zjutraj se navlecem jakno, pa potem skoraj gorim, ko grem proti domu, ampak feeling je pa , soncek, toplota, februarja , pa nic snega nisem kidala letos Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Ale, pojma nimam zakaj te jezi ravnanje tvoje mame. Bos morala vzet masko pa plavutke in se potopit vase in najti odgovore . Jaz sem to po nesteto urah razmisljanja razumela zase. Mogoce sem ti dala kaksno iztocnico za razmisljanje, odgovor je pa v tebi.Ja sej vem da se moram potapljat v svoje globine... sej to itak že delam. Z mojim vprašanjem sm mislila predvsem na to, če se ti je mogoče kakšna lučka posvetila. Veš včasih lažje vidimo odgovore in rešitve težav pri drugih. Ampak ja, imaš prav, se zavedam da moram sama to razrešit, nobeden drugi ne more tega naredit. Včasih pa le pade v debati kakšna lučkica, odgovor na določeno vprašanje... sej isto se lahko zgodi ko bereš knjigo ali gledaš kakšen film ali kakšno oddajo... enostavno veš da je bil tisti odgovor namenjen tebi... To, da si presegla svetove , pa pomeni, da si naredila ogromne korake naprej, skoke, polete . Cestitam za tako zelezno voljo in zaupanje vase, da si opravila operacije tako zelo uspesno, tvoje hitro okrevanje je zagotovo posledica mocne volje in samozaupanja .HVALA! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2008 Evo me v sluzbi, pa spet na Luni . Mogoce se najdes v opisu moje jeze do moje mame, ker ni izpolnila mojih pricakovanj, ker mi ni dajala tega, kar za moje pojme je vloga mame. Ponavadi od starsev pricakujemo zavetje, socutje, podporo - vsaj moralno. No jaz sem veliko stvari zmogla sama, ko jih nisem sem nekajkrat jasno to iskala pri mami. Je bil pa problem, da je ona sibkejsa glede dolocenih zadev in ko sem jaz potrebovala njo, je njej ze zdavnaj zmanjkalo... Enkrat sva se pogovarjali o tejle zadevi. OS sem koncala v 7 letih namesto v 8, bila vedno najboljsa v razredu in hodila po nagrade na obcino, pismu je bilo lusno, vedno sem dobila knjige za nagrado , v SS sem prvi letnik naredila z dobrim uspehom, kar je bila kap zame ampak v cetrtem sem bila odlicna in nisem imela zakljucnih izpitov iz tega razloga, skratka sem bila back on track. Potem sem pa zelela studirat ANG in NEM in postati prevajalka in nisem naredila sprejemnih. Mami je mislila, da bom nekje v kotu obsedela popolnoma sesuta in nemocna in je razmisljala, kako naj se obnasa. No jaz sem se odlocila,da leto izkoristim tako, da grem za 6 mesecev v ITA in 6 v Austrijo in se pripravim na sprejemne in nic ne travmiram. Skratka tule je nisem niti rabila. Sem pa jasno da bila nekajkrat v tezkih situacijah, ampak takrat je bila ona enostavno bolj nemocna in bolj prestrasena od mene in mi kot taka jasno da ni mogla nuditi opore. So me vprasali, kdaj bom zacela ucit NEM tule in sem rekla, da kadar zelijo, mogoce zacnemo prihodnji mesec , od vseh zadev imam pa samo en mikro slovarcek . Bodo ze nabavili vsaj kaksen ucbenik pa teachers book Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Čao bejbe Jaz kot bolj ko ne razvajena levinja, ne bom vsake posebeje komentirala, upam le , da bo vsaka našla kaj pametnega za prebrat Pujsita a veš da sem res hotela malo ponagajat nekomu in mu polepšat dan, pa ni prav nič reagiral, vse kar sem rekla, je na tisto bilo: to jaz ževem, vse vem, ah kod kdaj že jaz vse to vem....bla bla bla, dokler mi ni bilo dost, pa sem jo ob 13.00 mahnila s sošolcem na kavo. Sem mu morala kot socialdemokratka poročat o vssem, kaj se našmu bp dogaja, kaj bi jaz in kaj bom jaz in nasveti gor in nasbveti dol tako da sva se zaklepetala do 15.00 v glavcnem me podpira in še kake novičke iz nasprotnega tabora dobim...tak da, dogaja se. Ale tebe resnično razumem. Jaz mam en tak odnos z očetom, bemu. Vedno je bil trden anepravičen. Nikoli ni znal pohvalit, vedno le kritizirat. Enostavno dušil je z vodo ves ogenj v meni. Ampak en majcen plamenček je ostal. In ta se sedaj bohoti, žari in gori. Enostavno se ga ne da več pogasit. Niti z vodo niti s čim drugim. Vztrajam, se borim. Premagala bom ovire in uspela v politiki pač me to zanima in rada bi pomagala drugim. Fria ti le z besedo na dan. Imaš ka hobi? Kaj obožuješ? Česa ne maraš? Me smo zvedave in firbčne levinje Vsem skupaj eno vprašanje: ČE bi organizirale humanitarno akcijo : kaj mislite da bi na vasi najbolj koristilo in bilo zanimivo za ljudi Pa mejmo se radi.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 čau mucke in ostali fajn debate imate tlele mene še vedno glava muči, ampak jo ignoriram.. imela stike s preteklostjo danes dopoldne bila na kavi z eno profesorico iz prejsnjega faksa, zdajle pa se z enim profesorjem... je taka čvekica, sva imela sam 20 minut po 2 letih in čist preveč si za povedat spet mi denar kar od nekje leti ale prof. me je namreč klical zadnjič, da so mi še ene 200€ dolžni za eno raziskavo, ki smo jo predlani delali.. sploh nisem vedela.. pa pol rekla, da mu kar osebno prinesem napotnico, da se vsaj malo vidiva.. Pujsita, že nekaj časa hočem vprašat... a imaš ti kako diplomo, certifikat iz ANG? Pa kako si se začela pripravljat na tečaje? si dobila knjige vnaprej, a imaš že kaj določeno kaj in kako delaš ali moraš dejansko ful obvladat in ful sam delat? enkrat bi rada poskusila tole, tečaje španščine vodit, pa si nekako sploh ne predstavljam.. glede na to, da v 3. letniku faksa še nimam ravno občutka, da ful obvladam španščino, sploh pa ne vseh pravil in slovnice.. čist tko me mal zanima... Audi, kako to misliš? bi organizirala humanitarno akcijo ZA vas ali NA vasi? ne razumem čist kaj misliš... me je pa spomnilo tole zdajle, da sem prejle na faksu videla na oglasni deski, da izbirajo naj eko razred (tud srednja šola je tam) in delijo točke, glede na to koliko papirja zberejo, starih kartuš in tonerjev, rabljenih mobitelov, baterij, pokrovčkov... se mi je zdelo fajn Fria, helou ti se kar udomači tlele v brlogu Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Audi, kako to misliš? bi organizirala humanitarno akcijo ZA vas ali NA vasi? ne razumem čist kaj misliš... me je pa spomnilo tole zdajle, da sem prejle na faksu videla na oglasni deski, da izbirajo naj eko razred (tud srednja šola je tam) in delijo točke, glede na to koliko papirja zberejo, starih kartuš in tonerjev, rabljenih mobitelov, baterij, pokrovčkov... se mi je zdelo fajn ORGANITZIRALA BI NA VASI...za nekoga iz vasi....pa zraven kak družaben dogodek Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 hmmm... sej ne vem, mogoče je stereotip tole... ampak jaz bi kar v stilu gasilske veselice naredila tole.. povabla kak bend, če se da turbo muzko, ker se mi zdi, da klasični ansambli zdajle niso tolk popularni.. pa kak mini srečelov zraven, že s tem bi se dal sredstva dobit pa folk ful uživa pri tem... če bi zbirala sredstva (obleke, igrače?) bi tole imela za 'vstopnino', naj vsak prinese kar lahko, vsaj en kos, če ste pa face, pa naredite pomladansko čiščenje...če pa denar zbiramo, pol pa res, kak srečelov, al pa mogoče dražba kakih zanimivih predmetov, pa zraven najbrž kar še 'nabiralnike' za prostovoljne prispevke... ne vem kako bi šlo z vstopnino to bi blo bolj na veliko... če pa manjšo varianto, pol pa morda kaka varianta tombole al kaj takega? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Vsaka ideja šteje Bom zapisala v svoj dnevnik.Itak turbofolk scena poleti in klasika za pozimi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2008 Ahoj Aliana, jaz sem samo vedela, da hocem v Mehiko in sem iskala moznost, da se zaposlim tule. Na internetu sem iskala, kaj bi lahko delala in ugotovila, da bi lahko poucevala. Potem sem ugotovila, da bi rabila kaksen certifikat in sem nasla tole spletno stran: Bridge linguatec Tule sem naredila TEFL certifikat, ki je toliko kot nic, ampak je bila moja vstopnica semle. Placala sem 999 USD da sem opravila tecaj po netu, dobila certifikat domov in potem so mi nasli sluzbo v zeleni drzavi. Glede na to, da je bila prva sola bolj vaske sorte in sem bila itak ilegalno, je zadostovalo. Tule, kjer sem pa zdaj sem pa iz drugih razlogov. Ker sem ze ucila tule, lahko tudi brez cesa drugega ucim zdaj, z aprilom pa mislim, da bom delala ICELT tecaj, ki pa nekaj steje. Ni glih top of, je pa bolj kvaliteten kot TEFL. Za Nemscino pa nimam nicesar, samo rekla sem jim, da znam, pa je dovolj, glede na to, da tule prakticno ni ljudi, ki bi bili sposobni poucevati Nemscino, sem jo pa imela 4 leta v srednji soli, pa 6 mesecev sem bila v Avstriji. Ce te se kaj zanima, kar povej. Audi fajn ideja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 OK... Tristan je ful čuden.. sem napisala v Napoved, da je mrk najbrž, sam sem ga prejle vsega prešlatala in ga očitno nekaj boli.. renči in maha z repom, sam očitno še tolk volje nima, da bi se umaknil al pa ugriznil, kar je pri njemu standard.. ne vem, I. pravi, da ga je mogoče kdo brcnil al kej, da ma notranje poškodbe...v bistvu prej ugotovila, da cel dan ni jedel.. pa zjutraj me je totalno presenetil, ker ni šel ven, ampak v najino stranišče na WC (ga ima tam postavljenega, sam nikol ne uporablja).. pa prejle spet.. in spi že cel dan ok, ne bom paničarla... ga peljem jutri zjutraj k zdravniku, če ne bo boljš.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Jutro je in jaz sem skuštran..a ne več dolgo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fria 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Dobro jutro, dober dan. Res ste klepetave. Od mojega včerajšnjega obiska se kar nabralo. Malo sem lena, da bi brala vse poste za nazaj, tako, da vas bom sproti spoznavala. Moja lokacija je Ljubljana. Pomlad sicer že sramežljivo kuka, ampak dokler moram nosit toplo zimsko bundo, je zame še zima. Rada imam tako športen kot tudi eleganten način oblačenja. Odvisno od situacije. Ker se v službo vozim s kolesom, sem večji del v kavbojkah. Rada pa oblečem tudi kako kiklco ali oblekco, ampak za pozimi se mi zdi malo premrzlo. Bo že.... Moje dneve (poleg službe) zapolnjuje moja psička ter moj lev . Težko bi živela še brez knjig, glasbe in fotografije, medtem ko televizije skoraj nič ne gledam. Blizu so mi sprehodi v naravi, po možnosti blizu vode, ker sem pač raklja in izleti v hribe. Nisem pa za igre z žogo in timske igre, ker nisem prav nič tekmovalna. Toliko o meni zaenkrat. A kaj občutite polno luno danes? Mene je zjutraj en tip nakuril na kolesarski progi, pa sem ga prec nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Daaan zverinice! Mogoce se najdes v opisu moje jeze do moje mame, ker ni izpolnila mojih pricakovanj, ker mi ni dajala tega, kar za moje pojme je vloga mame. Ponavadi od starsev pricakujemo zavetje, socutje, podporo - vsaj moralno. No jaz sem veliko stvari zmogla sama, ko jih nisem sem nekajkrat jasno to iskala pri mami. Je bil pa problem, da je ona sibkejsa glede dolocenih zadev in ko sem jaz potrebovala njo, je njej ze zdavnaj zmanjkalo... Enkrat sva se pogovarjali o tejle zadevi. OS sem koncala v 7 letih namesto v 8, bila vedno najboljsa v razredu in hodila po nagrade na obcino, pismu je bilo lusno, vedno sem dobila knjige za nagrado , v SS sem prvi letnik naredila z dobrim uspehom, kar je bila kap zame ampak v cetrtem sem bila odlicna in nisem imela zakljucnih izpitov iz tega razloga, skratka sem bila back on track. Potem sem pa zelela studirat ANG in NEM in postati prevajalka in nisem naredila sprejemnih. Mami je mislila, da bom nekje v kotu obsedela popolnoma sesuta in nemocna in je razmisljala, kako naj se obnasa. No jaz sem se odlocila,da leto izkoristim tako, da grem za 6 mesecev v ITA in 6 v Austrijo in se pripravim na sprejemne in nic ne travmiram. Skratka tule je nisem niti rabila. Sem pa jasno da bila nekajkrat v tezkih situacijah, ampak takrat je bila ona enostavno bolj nemocna in bolj prestrasena od mene in mi kot taka jasno da ni mogla nuditi opore.Delno ja, delno ne.Tisto odebeljeno drži zame, vendar potrebujem tudi dovolj zraka, s tem mislim da mi daje osebno svobodo in da mi pušča da grem svojo pot, pa čeprav pri tem delam napake, da pa mi vseeno stoji ob stani in me vzpodbuja, ter da mi ponudi ramo in topel objem, ko to potrebujem. V bistvu je pri meni tko, da sem jaz tista ki rušim zidove in utiram pot naprej, isto velja pri prijateljih... jaz odprem pot, in potem oni počasi pristopicajo za mano... in tako imajo oni v meni vedno oporo, ko pa jo jaz potrebujem, se lahko zanesem le sama nase (in na svoje angelčke). Sicer mi mama materialno kar pomaga, to moram priznat, vendar ko ima svoje dneve, mi vse zmeče v faco, kaj mora ona vse naredit zame... Sej če ne bi bilo teh očitanj, bi bilo dosti lepše. In pa to manipuliranje z darili... tega ne prenesem! Če nekomu nekaj podariš, potem mu tega ne jemlji ali izkoriščaj! Sem pa danes šla spet do mame, pred tem pa sem ji kupila eno rožco... sm malo zamešala in sm mislila da je danes Materinski dan... se vidi da je polna luna... pa ni bil samo to namen, ampak sm to naredila tudi v imenu sprave, ker se mi ne da več... vse ob svojem času. Pa je bila vesela da sem prišla, ker vem da se je prav bedno počutila ta čas ko se nisem nič oglasila, in je trenutno dokaj strpen odnos. Aja... glede šole... vidiš ti si vložila svojo jezo in energijo v šolanje... jaz sem pa ravno tam popustila ko so bili problemi doma. Enostavno nisem imela ne energije ne volje. Pr 16-ih sm poslala vse v 3 pm in šla delat, ke sem hotela bit finančno neodvisna in it čim dalj od doma. Seveda so bile to službe preko študentskega, po pogodbi, na črno... in če gledam dolgoročno, se v bistvu nisem osamosvojila, ampak le začasno rešila problem, pravzaprav niti ne rešila, ampak odrinila na stranski tir. S prometno so se zgrnili na mene vsi možni problemi, ki so se nabirali skozi vsa leta... Ker sem delala na črno, sem tudi službo izgubila in se znašla na socialni podpori. Šolo sem potem naknadno dokončala. Do danes sem rešila že skoraj vse probleme ki so se mi zdeli takrat nerešljivi, in v kratkem bodo rešeni vsi. Letošnje leto prav čutim, kako mi prihajajo naproti največje spremembe mojega življenja, in me že zdaj odnaša v zrak od veselja. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Čao bejbe Jaz kot bolj ko ne razvajena levinja, ne bom vsake posebeje komentirala, upam le , da bo vsaka našla kaj pametnega za prebrat Ale tebe resnično razumem. Jaz mam en tak odnos z očetom, bemu. Vedno je bil trden, a ne pravičen. Nikoli ni znal pohvalit, vedno le kritizirat. Enostavno dušil je z vodo ves ogenj v meni. Ampak en majcen plamenček je ostal. In ta se sedaj bohoti, žari in gori. Enostavno se ga ne da več pogasit. Niti z vodo niti s čim drugim. Vztrajam, se borim. Premagala bom ovire in uspela v politiki pač me to zanima in rada bi pomagala drugim.Hvala Audente! Sicer mene mama kdaj pohvali, predvsem ko se hoče pohvalit pred drugimi, kakšno pridno hčerko ima. Drugače je pa predvsem kritiziranje, ker nisem taka kot bi ona rada, ker nisem njena lutkica, njena pridna punčka, s katero bi ona delala kot bi ona hotela. Po drugi strani mi pa zavida moje uspehe in bi rada bila taka kot jaz. Mojega ognja ne more pogasit, pa če zlije cel ocean name... Tega ne bom dovolila, sem še vedno jaz tista ki je najmočnejša, pa čeprav poskuša in išče luknje... Vsem skupaj eno vprašanje: ČE bi organizirale humanitarno akcijo : kaj mislite da bi na vasi najbolj koristilo in bilo zanimivo za ljudi Pa mejmo se radi.... Hmmm... nisem z vasi, tko da težko kaj komentiram... mi je pa prvo prišlo na misel ameriška fora, ko pogledajo ljudje, kaj imajo po podstrešjih in potem napravijo bolšjo tržnico, mogoče tudi na način licitacije, kdo da več, in potem iztržek podarijo tistemu za katerega se zbira... potem je pa še druga fora, vsaj po naših vaseh je tako, da gospodinje spečejo domač kruh, slaščice in kakšne domače dobrote, ki so značilne za tisti kraj, pa to potem prodajajo ali pa naredijo srečelov s tem... pa kakšni domači likerji, vino, žganje... malo za smeh kot glavni dobitek recimo kozo ali bika... igre kot je recimo kdo prej kaj naredi... ali se spomnim enkrat je blo, da tisti ki prej poje porcijo špagetov brez rok, zmaga in dobi nagrado... Pa en domač ansambel, ponavadi je to obvezno harmonika po vaseh, čeprav meni niso lih všeč tele vaške veselice, sm pa kot otrok to večkrat doživela ker imam sorodnike na vasi. Dobro jutro, dober dan. Res ste klepetave. Od mojega včerajšnjega obiska se kar nabralo. Malo sem lena, da bi brala vse poste za nazaj, tako, da vas bom sproti spoznavala. Moja lokacija je Ljubljana. Pomlad sicer že sramežljivo kuka, ampak dokler moram nosit toplo zimsko bundo, je zame še zima. Rada imam tako športen kot tudi eleganten način oblačenja. Odvisno od situacije. Ker se v službo vozim s kolesom, sem večji del v kavbojkah. Rada pa oblečem tudi kako kiklco ali oblekco, ampak za pozimi se mi zdi malo premrzlo. Bo že.... Moje dneve (poleg službe) zapolnjuje moja psička ter moj lev . Težko bi živela še brez knjig, glasbe in fotografije, medtem ko televizije skoraj nič ne gledam. Blizu so mi sprehodi v naravi, po možnosti blizu vode, ker sem pač raklja in izleti v hribe. Nisem pa za igre z žogo in timske igre, ker nisem prav nič tekmovalna. Toliko o meni zaenkrat. O fajn, zdej je pa že boljša slika, s kom se pogovarjamo. A kaj občutite polno luno danes? Mene je zjutraj en tip nakuril na kolesarski progi, pa sem ga prec nazaj. Jst jo kar močno občutim, imam pa danes glavo kot da mi kamijon pritiska nanjo pa kot da je gosta megla v njej. Težko razmišljam danes. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.