Pujsita 21. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2008 Jutrcek, vedno bolj razmisljam o tem, da bi si kaksno cesno omislila , vedno pozna . Eden od Slovencev tule studira astronomijo in nas je vceraj povabil na Zocalo zvecer gledat Luno pa Saturn. Jasno, da nisem sla, po metrojih ne bom ponoci sama izzivala. Cez dan so O.K., sicer pa nimam fajn feelinga. Zvecer je pa nekdo tule zvonil kot nor. Poklicala sem Luisa, ce je on slucajno dol in ni bil, jasno da bi bikec povedal prej, da je kupil letalsko karto , tako da nisem sla odpirat. Sem pa razbrala iz dogajanja,da je nekoga prosil naj rpeparkirajo avto. In je sel sosed s se enim moskim ven. Tule res ne ves, s kom imas opravka in so mi narocili, naj ne odpiram in ce kdo tezi do nezavesti pac poklices policijo. Pa se nekaj sem uspicila , se bom morala zdaj zmislit, da imam nekaj v planu... Sicer pa nestrpni in razdrazeni ljudje okoli, samo me ne zanima, kar naj se sami s svojo sitnobo ukvarjajo. Ale, ti ko bom bolj pri casu kaj napisala, nocem sam enega stavka kar tako. Fria, vis da si cist nasa, se lev v tvojem lajfu Audi pa itak u eksn, sem prepricana, da ni vec skustrana :xx!: Aandreja Evo, zadnji klic za vkrcanje , ze grem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Jutrcek, Ale, ti ko bom bolj pri casu kaj napisala, nocem sam enega stavka kar tako.Evo, zadnji klic za vkrcanje , ze grem No problem... jst mam tudi še delavnico danes popoldan, pa pridem mogoče še proti večeru kaj nazaj.. Prijeten dan Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Čao bejbe Evo najprej neki za nas, levinje in tigrice Ale, tudi mene oče pohvali takrat, ko se lahko z menoj pohvali. Vendar take hvale jaz ne rabim. Moram reči, da me celo boli, ko pridem nekam in me vsi sprašujejo, kaj in kako, in oh in sploh...jaz pa o tem nimam pojma. Nekako tako, dovolj mi je tega.Kar se pa idej tiče, si super napisala. Žal nisem povedala o vsem kaj bolj konkretnega. Opazile ste, da je moj cilj aktivno stopiti v politiko, seveda najprej na lokalni ravni in zato moram dvigniti svojo razpoznavnost. Potegovala se bom za mesto župana čez dve leti. Prihajam iz občini kjer je nevoščljivost večje kot marsikje drugje, vendar naša vas...sedaj občina je bila včasih biser turizma ( polna Angležov, Nizozemcev in tudi vseh bivših državljanov YU) ...torej nekaj zase s koristjo za druge, PREDVSEM. Fria, zanimiva osebica. Unikatna. Saj no, si pa opazila, da imamo vse en dar pisanja in da v naš brlog kukajo samo izbranci. Torej, bodi ponosna na to. Pujsita, itak da ekšn. Nova frizura, urejeni nohti ( tokrat sem si privoščila temno rdeče z belo poslikavo), zaimiva tunika in 3/4 hlače...zvečer pa večerja v Mehiški v izbrani družbi....tko da ..........hudo. POLNO luno bom pa okol prinesla Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fria 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Evo najprej neki za nas, levinje in tigrice En mal sem se pred davnimi leti učila špansko, ampak ne dovolj, da bi razumela, kaj govori. Gepardi so pa prekrasni. Lep dan se je naredil. Jaz grem z mojo rdečo madam (beri: irsko setrko) mal na sončka. Uživajte tudi ostali! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Vau Fria....lepa psička.Jaz sem danes malo dalj časa v službi no ampak se da preživet.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Čao bejbe Evo najprej neki za nas, levinje in tigrice :2src: sm si kar spočila oči in dušo ob tem... thanks Ale, tudi mene oče pohvali takrat, ko se lahko z menoj pohvali. Vendar take hvale jaz ne rabim. Moram reči, da me celo boli, ko pridem nekam in me vsi sprašujejo, kaj in kako, in oh in sploh...jaz pa o tem nimam pojma. Nekako tako, dovolj mi je tega. Točno to. Si zadela v polno. Kar se pa idej tiče, si super napisala. Žal nisem povedala o vsem kaj bolj konkretnega. Opazile ste, da je moj cilj aktivno stopiti v politiko, seveda najprej na lokalni ravni in zato moram dvigniti svojo razpoznavnost. Potegovala se bom za mesto župana čez dve leti. Prihajam iz občine kjer je nevoščljivost večje kot marsikje drugje, vendar naša vas...sedaj občina je bila včasih biser turizma ( polna Angležov, Nizozemcev in tudi vseh bivših državljanov YU) ...torej nekaj zase s koristjo za druge, PREDVSEM.Super! Ti želim da ti uspe. Nevoščljivost je pa povsod veš. Katera občina? Če te zanima kaj v zvezi s turizmom ti mogoče lahko pomagam s kakšno idejo, samo bolj opiši kaj si si zamislila. Kako to misliš - "nekaj zase s koristjo za druge"? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Hey bejbe Prišla domov, pod tuš in šibam spat. Ale, vsake tvoje ideje bom ful vesela Samo premislit moram, kaj bi rada. Nočko. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2008 Psihicne priprave na gramatica española . Sem kar pridna zdajle, ko nimam ta popoldanskih predavanj, sem se koncno bolj resno usedla k temule. Pa saj sicer pa ni casa sploh . Sem sla danes v tedenski shoping, kok je lusno, ko ni folka v stacuni, jutri pa cel vikend bo nabito polno, zdajle sem pa samo en hiter prelet stacune naredila, zmetala, kar sem rabila in odbrzela na blagajno. Sla sem k enemu fantu, ki se je glih ucil. No njegovega mentorja uvajanje ni prav nic brigalo, dokler nisem prisla na blagajno jaz in ga je zrinil ven . Kok so hecni, se se niso navadli, da ena Evropejka hodi k njim v stacuno. Sicer je pa lusno toplo pri nas, zjutraj 8, cez dan 28. Zdaj je nekje faza, ko zjutraj obleces lahno jaknico, potem ti je pa cez dan vroce, mislim pa, da bomo pa kmal okoli 30 in malo cez, tako da po mojem marca al pa aprila kratke zadeve. Kok je lusno, ko je tako kratka "zima". Sploh ni mraz, edin problem je, da se prostori notri ne ogrevajo, bo treba nekaj pogruntat za drug let, ampak do tja je pa se dolga, enih 9 mesecev vrocine . Audi, kaksne ambicije Hvala za link, super je Ale, ocitno smo zverce dobile take ocete, moj se je tudi bore malo zanimal zame, ko sem pa dostudirala je pa vsem moral povedat da sem, pa tricetrt tistih ljudi sploh nisem poznala... Aliana, ce sem prav zastopila, je Tristan bolje Fria lusna kuzika . Tule v Mehiki je baje hud problem s kuzki in sicer njihovi iztrebki, ki se posusijo, ker jih vsi ne pobirajo, potem pa ta zadeva pride v zrak in jasno da je problem, ce jes hrano z ulice pomesano s svinjskim zrakom in pasjimi kakci v prahu. Moram pa priznat, da nekaj ljudi sem pa videla pobirat kakce za svojimi ljubljencki. Se grem piflat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Morgen evo petek je....sonček bo...in pred nami vikend. tokrat nobenih načrtov. pustim se presenetiti. Za vse nas..... Last dance Pujsita, dobre želje , ane? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Dobro jutro mačke in mačkoni! Dan sem začela zgodaj, upam, da bo lep kot moje počutje.... Pujsita, Audi, Alijana....hvala, ker se me spomnite.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Aandreja, fajn prebrat , da si v redu. Ti samo tako naprej. Madonca, jaz sem pa skoz lačna..... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Last dance Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2008 Jutrcek , viernessssssssssssss . Hvala bogu, da je petek, ker sem vsak dan bolj pozna . frcim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2008 Danes spet same hecne zadeve vidla . Najprej sem sla skozi park in je imela ena tezkokategornica na sebi boksarske rokavice in boksala boksarsko vreco, zraven je pa po vsej verjetnosti imela trenerja. Tece in telovadi jih itak dosti, ampak je pa prva boksarka, ki sem jo do zdaj videla, videla sem pa tudi enkrat dva fanta, ki sta ono rdeco zadevo, ki se jo uporablja na bikoborbah vihtela. Potem pa na metroju, da opravijo zenske cel makeup je klasika. Iz torbic privlecejo pol drogerije in potem ustvarjajo, da je veselje. Najraje gledam, kako si umetnisko risejo naravne obrvi in trepalnice . No danes je pa vse kazalo,da nam bodo postregli s cajem. Dve zenski sta namrec imeli v rokah cajno zlicko, pa sta si z zlicko vihali trepalnice . Preklepetala cel "pouk" s tajnico, nabavila limeto, baje se nujno rabi, zvecer pa koncert . Baj zverce, ve ste ze al pa ze skor v vikendu , sam pri meni bo pa dalj trajal Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 JUTROOOOO :2src:OOOO DAnes bo očiščevalna akcija hiše. Na juriš Imejete se skrajno fajn...jaz bom Fata v pravem pomenu besede.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 Daaan zverinice! Uf kakšen težek dan, kar tlači dol... še vedno vpliv polne lune Audente... ko razmisliš piši raje na OS. Lep dan vsem... :hepko: Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2008 Daaaaaaaaaan , danes sem se pa komaj zlozila iz postelje . Vceraj sem bila na koncertu Alejandra Fernandeza. Bil koncert, ampak manj divji kot Mana. Njegov oce je namrec blazno znan in popularen pevec (ta moment sta oba popularna). Alejandro je prvi del kariere delal z Mariachiji, potem se je pa preusmeril v pop. No koncert je bil prvi del pop, potem pa Mariachiji. Prevladovala je jasno menstrualna populacija z vzkliki kot v kakem adrenalinskem parku . Potem, ko je pel pa z Mariachiji, so bile pa starejse uspesnice in mehiske narodne, no meni je bil definitivno drugi del bolj vsec . Potem sem pa poskusila Palomo, uf... tole mi pa ni bilo vsec. Gre namrec za kombinacijo Tequile, stisnjene limete in mehurckastega soka grejpfruta, to vse bi se slo, potem pa sol , moram naslednjic brez soli poskusit . Zdaj pa obicajni sobotni ritem Que padre Fataudi , glej da ne bos prevec zgloncala. Jaz sem tudi en dan vikenda vedno investirala v pucanje,zdaj sem taktiko spremenila, pospravim cez teden, sicer kakega laboratorijskega reda nimam, je pa osnovni red, vikend pa hocem zase , vem pa da vedno to ne znese. Ale, ziv , se bo tudi takale Luna spelala, pa prisla bolj prijazna Pozdravcek tudi AAndreji, Aliani, Ksenii in FRii, pa se komu, ce se pofocka semle Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 Ale, ziv , se bo tudi takale Luna spelala, pa prisla bolj prijazna Živjo! Ja sej že izgublja na moči... še malo pa bo... Uuuu, fajn si se mela... ma super! Ti samo uživaj... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 Čer FAtaaudi se javlja na raport.Bemu sem zgloncala bajto. Upma, da si ne bo kdo kaj zlomu? Ju3 sem povabila starše na kosilo. Spet bodo stegovali vrat, ker je use kot iz šaktlice. Pujsita, nič bat, to se pr meni zgodi pred tavelkimi prazniki;) pa še sonček je bil A si predstavljaš kolk bo dans fajn spat ko vse diši v spalnici že po pomladi x:px Nočko Ale...pišem na os, deal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 24. februar 2008 Prijavi Deli 24. februar 2008 Dobro jutro moji sončki!Dan je kot naročen za potepanja po naravi....grem ven, ker imam dovolj zaprtih prostorov....By, by.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. februar 2008 Prijavi Deli 24. februar 2008 Daaan zverinice! Jst bom šla tudi na sončka po kosilu... grem pogledat če dobim kaj regrata Prijetno nedeljo vsem! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2008 Jutrcek tudi iz mojih koncev , jaz tudi sibam ven, v Coyoacan ; knjigarna, kristali, Indijanci, soncek . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Daaan! Upam da uživate... Jst mam spet nov zagon, črni oblaki so se skadili stran... :hepko: Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2008 Ale Jaz sem za vikend nekaj sklepov v zvezi s sluzbo sprejela in se zaenkrat kar ubogam, feeling je pa . Dan tudi ostalim zvercam in nezvercam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Jutro, dan, večer in lahko noč Pridna sem pridna...v petek gre diploma v prvo branje x:Xx vsem, tem in onim, belim in črnim, redčim in oranžnim...vsem. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.