Audente 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 Dobro jutro Evo me pri jutranji kavi v službi. Tuki še nobenega zato se moram malo javit med zverinami.Mal me hoče glava bolet In še misel, ki sem jo našla v meilu dans zjutraj:NIKOLI, NIKOLI, ZARES NIKOLI SE NE ZADRZUJ, KO JE TREBA PRDNITI.V NASPROTNEM PRIMERU ZADRZANI PRDEC POTUJE NAVZGOR PO TVOJEM TELESU VSE DO MOZGANOV, IN TAKO DOBIS USRANE IDEJE. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 Ale hvala :onfire: še malo ognja Včeraj je "počilo" za uredu, potem se je pa energija sprostila v nov zagon (me spominja na raketo ) http://shrani.si/f/1n/lU/1pQ95j4z/1/raketa-01.jpg in spet sta se mir in ljubezen naselila vame xsrcx ... danes je nekako takole: http://shrani.si/f/1H/ND/I7rg5oH/1/boginja-spremembe-z-duso.jpg Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2008 Kaksen odstekan dan , zacel se je eksplozivno, potem se je zadeva malce umirila. Zivcira me to menjavanje razpolozenj, no sam saj je , sem se spravila na Spanscino in likat, pa malo prej lubenico pohrustala, zdaj bom pa Gone with the wind malo prebrala, pa Dreamland. Naj se vam nacara ena fajn sreda Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 Kakšna odštekana noč Drugače sem pa v enem čudnem filingu, ko se kar neki smilim sama sebi, ko sem jezna, žalostna....pol pa spet vesela in svobodna....ni mi fajn to menjavanje razpoloženja Zadnje čase ugotavljam, a me kličejo samo ko kaj rabijo, pišejo iz nevem -koristoljubja ali pa usmiljenja- na živce mi gre to.Nikoli nisem dajala z namenom, da bom zato dobila nazaj, vendar vse bolj se strinjam s tistim, ki pravi da je v življenju treba upoštevat zakon recipročnosti : daš-dam... nič, saj bo minilo :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 Kakšna odštekana noč Drugače sem pa v enem čudnem filingu, ko se kar neki smilim sama sebi, ko sem jezna, žalostna....pol pa spet vesela in svobodna....ni mi fajn to menjavanje razpoloženja Zadnje čase ugotavljam, a me kličejo samo ko kaj rabijo, pišejo iz nevem -koristoljubja ali pa usmiljenja- na živce mi gre to.Nikoli nisem dajala z namenom, da bom zato dobila nazaj, vendar vse bolj se strinjam s tistim, ki pravi da je v življenju treba upoštevat zakon recipročnosti : daš-dam... nič, saj bo minilo :xx!:Draga Audi, kar si napisala je čista resnica, a verjemi, da je potrebno verjeti, da eno dobro delo prinese tisoč lepih trenutkov .Sama imam enake izkušnje in ko sem najbolj v R..., se le najde nekdo, ki mi pomaga ali da nekaj dobrega, da vzdržim v težavah.Bodi dobra kot si, izbiraj prijatelje, ki so vredni tvojega prijateljstva in pusti tiste, do katerih ne čutiš, da ti niso pravi frendi. Življenje prinese toliko lepega, ko se predaš pozitivnemu razmišljanju.Vedi, da te imam rada takšno kot si in upam, da se enkrat le srečava. Takrat bom imela zate eno kombučo in nasmeh na obrazu. Ciao, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 Pozdravljene zverinice! Aha, zgleda da je spet nekaj v zraku... Trije posti s skoraj enakim opisom No upam da ste zdaj že boljšega razpoloženja... vsaj jst se dosti boljše počutim... Ponoči, preden sem zaspala, sem razmišljala o tem kaj bi rada delala... pa kar nekako nisem čutla tiste "taprave" energije... pa sm si rekla: "Ale, spet si iz smeri, ne razmišljaš prav." Potem mi je pa prišlo tisto pravo vprašanje v misli: "Kakšno delo naj opravljam, da bom najbolj koristila planetu Zemlja?" In vame je začela pritekat zelo zelo močna energija skozi teme in tretje oko... na momente je celo bolelo, tako močan pritisk je bil... sm se prepuščala in sprostila na max, pa kar ni in ni mogla informacija predret ovire. Ampak v srce se je pa naselil bležen mir. In potem sm zaspala in spala 10 ur... Vem da je to pravi način in bom zdaj delala na tem, da pride informacija do mene. Mogoče pa sploh ni turizem tisto kar naj bi delala tukaj. Mogoče je turizem samo še želja iz preteklosti... Ta prometna me je pa fuuuul spremenila in mogoče je spremenila tudi moje poslanstvo... Ker včasih se počutim kot da sem ujeta med dvema svetovoma... In vem da ne bom morala opravljat kateregakoli dela, ker mi srce ne pusti. Hočem opravljat delo, s katerim bom pomagala planetu, živalim in ljudem. In ne škodovat samo zato da bi zaslužila denar. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2008 Jutrcek , sem glih gledala, ja, da je Audi prakticno preplonkala prvi del posta, s tem, da je noc zamenjala z dnevom. Z dajanjem je pa tako, redko kdaj imas priloznost isti osebi, ki daje tebi "vrniti", pa tudi ni ravno namen v tem, sicer je to trgovina, ne dajanje. Jaz dam, tistemu, kateremu cutim, da lahko pomagam, oz. imam priloznost, kaj ta oseba s tem pocne, ni vec moja stvar. Na univerzalni ravni pa zagotovo je tako, da najmanj toliko kot dam, tudi dobim, s katerih naslovov pa ni pomembno. Spremenljivo razpolozenje gre tudi meni na zivce, takoj za neucinkovitostjo in zadnje obdobje se mi menjava tole kot za stavo. Poskusim se drzat gor, pa si malo bolj oicitno postavljat pred oci zadeve, ki me osrecujejo. Aandreja, tocno tako je, ja, ce smo pripravljeni sprejeti pomoc, vedno pride do nas v pravem casu in vcasih na najbolj nenavadne nacine . Ale, sem sigurna, da bos dobila odgovor, kaj zelis delati in da bos prepricana, ko bos razmisljala o tem. Poklicno sem jaz neverjetnokrat zamenjala podrocje, zdaj delam na podrocju za katerega sem rekla, NIKOLI, karkoli drugega samo to ne. Joj kako je dober tale zarecen kruhek , se zlasti, ker uzivam in vem, da sem dobra v tem kar delam. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 hej hej, tale luna v ško je zame ubijalska, sploh kadar sem čustveno vpletena v nekaj.Pujsita, nikakor nisem imela v mislih trgovanja in tudi ne dajem v ta namen. Mi je nekako hudo pri srcu, ker še vedno naivno verjamem v iskrenost prijateljstva, "nasedem" sladkim besedam in pa izrečenemu dejstvu, da se na nekoga lahko obrnem, ko rabim. ... . saj nočem nič materialnega, jutranji nasmeh bi mi polepšal dan.Vendar, zakaj pričakovati to? Nima smisla. Naj se odvije tako kot se odvija. Prositi nekoga za naklonjenost je itak bz, kdo ne čuti ta trenutek tega, dvomim , da bo čutil naslednjega kako drugače. Že mora biti tako. Se ena vrata zapro...se druga odpro.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2008 Audi, nisem opisovala tebe, sem svoje generalno razmisljanje opisala . Jaz sem nehala pricakovati konkretne zadeve od konkretnih oseb, Lajf pa vedno poslje vse kar rabim v pravem trenutku, samo ne smem buljit v tista vrata od katerih pricakujem, kot pravis ti, vcasih se odprejo najbolj neverjetna vrata . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 Audi, trenutno preživljam najhujše čase svojega lajfa in verjamem da me bo rešil čudež, le ta me lahko... drugače bom sikala šotor za dve osebi, dobro da je zunaj topleje... in vedi, da preberem vse kar napišeš, kar mi pošlješ ampak, na nek način sem rakica ins em se malce zaprla v svoji bolečini... verjamem v to da mi bo uspelo ta problem rešit, čeprav še vedno iščem možnosti... in vedi, d aje najino prijateljstvo, kot tudi prijateljstvo s pujso dragoceno, ampak nimam moči pojasnjevat, ker vem, da sem za stanje kriva predvsem sama ... ali pa tudi kdo drug, ampak sama v toliko ker nisem bila pozorna... v bitki sem pa sama... oprosti mi, če se počutiš odrinjeno, vendar v tem trenutku sem sama sebi odveč, ker ne najdem tiste čarobn paličice (da mi je zadeti na lotu)... delujem v pravi smeri, ampak stvari me prehitevajo, za tedne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 joj drage moje prijateljice : Ksenia, Pujstita in tudi druge neomenjene. Iskrena hvala za te besede. Vedita, da sem tudi jaz neštetokrat v mislih z vama, premišljujem o vsaki posebej in niti najmanj nisem nikoli ampak nikoli podvomila v vaju. V vajino ljubezen, iskrenost, toplino , prijatečjstvo. Vaju čutim, ali govorita ali ne, pišeta, sodelujeta...kakorkoli...VEM, da sem sama kriva za to kar se dogaja, ker vedno preveč pričakujem. Vem in zavedam se, da se najlepše vedno zgodi, ko najmanj pričakuješ...Zato ne bom več gledala v nazaj v zaprta vrata, gledam naprej, da vstopim, ko bo potrebno. Pač, moj ego še vedno rahlo gnjavI.Vendar se zavedam: vse je v meni in mojih mislih, ko bom odstranila še zadnjo oviro, potem bom pomirjena sama s sabo. Do takrat pa Rada vas mam, vsakega posebej. Če me rabite, just call Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2008 Jutrcek , kaksen fajn dan danes , koncno nisem pozna , pa placilni dan je danes, pa skor vikend, mislim, kaj cem lepsga . Vceraj sem pa do 9h zvecer ucila, nadomescam namrec eno prfokso, pa se 4x. Ni problem nadomescanje, sem pa imela malo cuden feeling hodit ob tisti uri pes domov, sam sem cela Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 hej bejbe , lebvinje, zverine, mucke...ma kdorkoli že Berem, da me pogrešate. Ampak sem v gužvi. AMPAK vam nekaj ZAUPAM: NAPISALA sem diplom , juhuhuhuhuhuhuhu Zdaj jo še ene 5x preberem v ponedeljek pa pošlje Zato ni bilo pravega časa tuki viset Čez viken pa politična nastva...za zmago Zdaj pa med rjuhe. Uživat aj aja...pa glih sem iz masaže uletela Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 HVALA Mystica DOBRO JUTRO ""Vendar ni mišljeno tako. Stvarstvo ne kupčkuje in pogojuje. Pravi, pozdravi svoj del bolečine in ne oziraj se na drugega, saj nisi sodnik da bi presodil, ali je prav, da dekle ravna tako, kot ravna. Končno, dekletova naloga je, da spremeni svoje življenje. Da spremeni realnost, v kateri živi. Če bo to storila, ji ne bo treba loputati vrat za seboj, da bi pregnala čustvene bolečine. Zato še enkrat ponavljam: imaš pravico do svojega mnenja, potreb, želj in hrepenenj, vendar nimaš pravice zahtevati, naj ti vse te tvoje potrebe izpolnijo drugi. To je bistvo življenja. Zato, ker ga napačno razumemo, trpimo. Zaradi tega obstajajo vojne, ločitve, spori, umori, posilstva in samomori. Nihče ti ne more prav nič izpolniti, spremeniti, zadostiti in kaj vse iz tega seznama. Le ti sam si lahko. Pa veš, zakaj tega ne počneš? Zato, ker te je strah. Strah lastnih odločitev in odgovornosti. Če je drugi kriv, je lažje. S prstom pokažeš na njega in rečeš, jaz nimam nič s tem. Potem imaš občutek, da lažje živiš. In to je ena največjih iluzij življenja zato, ker je ta ravno tista, ki v tebi plamti jezo in s tem bolečino. Poglej, če je nekdo drugi kriv in ti nimaš moči, da bi to spremenil, občutiš gorko jezo, na življenje in na onega zato, ker imaš v sebi neko potrebo in hrepenenje, oni, pa jo noče izpolniti. Jezo zato, ker se počutiš žrtev. Tako, nikoli ne boš dobro. Ostal boš jezen za vse večne čase. "" Pozabite na jezo, preženite strah....enostavno samo : živite. Kajti vsi smo duše z enim namenom. Živeti. ""Preprosto. Ne razumeti, pač pa začutiti sebe in svojo posebnost. Ne samo v glavi vedeti, da sem dovolj dobra, temveč to spoznanje tudi živeti. S celim telesom, čustvi in z umom. Popolno. To sem potrebovala. Spremeniti svoj del, ki mi je prišepetaval, da nisem dovolj dobra in da nisem nič posebnega in da so drugi vedno boljši od mene. Vse to pa je bolečina. Najhujša. Samokritika je najslabše, kar si lahko zadamo. Res je, da je dobro imeti zdravo predstavo o sebi in ta predstava vedno vsebuje tudi konček kritike. A v meni je tedaj bivala samo destruktivna samokritika. Občutek, ki me je potiskal globoko v zemljo. Pa je nisem znala otresti tako, kot je to storil osel iz uvoda. Pustila sem, da me je pokopala, zadušila, ugonobila. Nihče me ne more spoštovati, če se pred tem ne spoštujem sama. Če v meni domujejo takšni boleči vzorci in mi šepetajo, da nisem dovolj dobra, potem je to moj problem, problem , ki ga moram jaz rešiti. Žal ne deluje, če si zagotovim, da bom po izidu knjige zaznala spoštovanje v sebi zato, ker sem pisateljica in potem, ko bodo še vsi drugi zadovoljni z mano, bom zaradi tega na koncu le odkrila, da sem dovolj dobra in da nisem izguba. "" Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 29. februar 2008 Jutrcek , se ne spomnim, kdaj sem tok spala . Sla v posteljo ob 7h pm, ker sem se svinjsko najedla , pa mi je ratalo tako slabo, da me je ze vsaka misel na hrano proti WCju napotila. No vstala sem ob 7h danes zjutraj, s tem, da sem vmes 2.5 klepetala z bikcem . Danes sem pa kot nova . Audi, hude teme imas za navsezgodaj . Pa cestitke za diplomo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Audente ... se pridružujem čestitkam Včeraj sm imela prelepo popoldne v družbi naj frendice, danes se pa obeta še eno... Lep vikend vsem! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 HVALA vsem Najprej en le lep dober večer, ravno prišla domov iz enega fajn braistorminga, potem vmes uletela še na rokometno tekmo Celjanov, si delam v kopalnikadi eno fajn kopel...in začenjamo na polno z delom na predvolilnih zadevah... SD edina alternativa pobesnelemu JJ tak da...grem se razvajat potem pa še kako dobro čtivo prebrat...za vse nas pa spet malo... """Pred tem, da najdemo pravo rešitev, moramo vedeti, da imamo popolno, legitimno pravico, da občutimo, kar občutimo. Torej, pravico imam, da me hrup vrat moti. Tu, ni nič narobe. Nimam pa pravice, da zahtevam od drugih, da moj problem rešijo. Rešiti ga moram sama. Torej, če me hrup vrat moti, kaj naj storim? Mar naj se preselim v blok, kjer imajo nihalna vrata? Mar naj vzpodbudim akcijo, zberem denar za nova vrata, ki se zapirajo tišje? Mar naj z zavedanjem sprejmem, da živim v bloku, kjer so vrata glasna in se ves čas jezijo, ko jih odpirajo ljudje, ki v sebi nosijo semena bolečin? Rešitev je še mnogo, toliko, kot nas ta trenutek korači po tej zemlji.Če bom tako ravnala potem v meni ne bo jeze. Sicer, postanem vulkan, ki se nikoli ne bo ugasnil. Saj tam zunaj, v realnem svetu živijo tudi ljudje, ki so brezčutni, še bolj jezni kot jaz, nesramni in zlobni. Če sem odvisna od njihovega počutja in od tega, kako zapirajo vrata za seboj, potem je moje počutje odvisno od drugih ljudi in ne od mene. Kje so potem moja moč, moja ljubezen, moj pogum, moja strast, moj smeh? Ni tega, saj sem odvisna od drugih. Skratka, ko naletim na problem, ki ga s svojim racionalnim umom ( beri ego) razumem kot, da ga povzročajo drugi, stvari v sebi obrnem na glavo in se vprašam, kaj naj na sebi spremenim zato, da me brezčutno ravnanje drugih ne bo več ranilo, spravilo v obup ali pa v jezo."""" "Kje je konec, se vprašam. Kot vidite, ga na ta način ne more biti. Če svoje bolečine mečemo v obraz drugih, potem na svetu ni svetlobe. Zato poglejmo v svojo rano. V to, česa me uči, kaj na sebi moram spremeniti zato, da me ne bo več ranilo sledeče. Kaj je moja izkušnja, kaj lekcija in kje naj najdem rešitev?In kaj je vaša rana? Lekcija? Kaj je vaša učna ura? No … ?In še nekaj, postanite tisti, ki je pri sebi zaustavlja to jaro kačo bolečine. Bodite drzni in poskusite. Ob koncu kakšne podobne vaše zgodbe, vas bo čakalo najlepše presenečenje na svetu. " Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2008 Jaz pa time out med jutrom in vecerom. Ucila MF in se igrala z njo, pa na metroju Gone with the wind brala , zdajle pa malo zazgano zelenjavno rizoto jedla . Zjutraj, ko sem jo kuhala, sem bila glih se pri trebusnjakih, res ne morem pomagat, ce se je vmes mal zazgala. Sicer sem pa itak dodala not se cili in samo Ivacic bi mogoce opazil, da je zazgana. Opazam pa, da sem se navadila bolj zacinjene hrane. Povprecni Slovenci namrec ne uporabljamo dosti zacimb, tule pa jih uporabljajo ogromno. No jaz se vedno narocam vse brez zacimb, potem si pa malo zacinim, tretjino tega, kar si zacinijo Mehicani. Zdajle grem pa gledat en filEm , tak mal ven iz moje scene, ampak saj ni vazno, vazno, da slisim Spanscino, pa da se mal naucim. Zvecer ima pa moj sefek zabavo za 40i rojstni dan, pa da vidim, kako to tule izgleda. Audi skoz na full v akciji Ale se razvaja Pozdrvacek se Aandreji in Aliani, pa se komu ce bo sem pokukal Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 Dobro jutr vse levinjam in ostalim žwercam Spančkala sem ko mala bebica. Zdaj si grem skuhat eno kavico. Imam že polna usta okusa po njej, čeprav samo v mislih. Naredite si lepo nedeljo. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 Dobro jutr vse levinjam in ostalim žwercam Spančkala sem ko mala bebica. Zdaj si grem skuhat eno kavico. Imam že polna usta okusa po njej, čeprav samo v mislih. Naredite si lepo nedeljo. Dobro jutro !Pokonci sem že dobre tri ure in sem četala s frendico iz Mehike. Res, kako majhen je svet...Audi, super pupa si in verjemi vase.Pujsita, morda bom pa enkrat prišla v tvojo Mehiko, dobila sem povabilo od Marioli , a se bom morala malček naučiti špansko, da bom kaj razumela....Lepo se imejte vsi , ki dobro mislite.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 Ale se razvaja Zanimivo kako bližnji hitro začutijo spremembe, ne da bi se zavedali, pa če so še tako majhne... v trenutku začne Vesolje drugače vibrirat, ko nekaj spremeniš ali razčistiš pri sebi... Življenje je lepo! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2008 Jutrcek , prav lusno je bilo vceraj. No cez dan sem bila malo pri MF, ker je Luis delal in ker je potem ona imela en nastop, sem se ob 1.30 spokala domov, potem pa gledala 2 Mehiska filma , tolk sem jih lani v celem letu videla . Nisem umrla, pa fajn mi je zaradi Spanscine, tako da se zna zgodit, da danes zvecer se enega pogledam. Potem sem pa zvecer sla na sefovo zabavo . Baje je bilo fensi, v smislu nacina postrezbe, pijace, ki so jo stregli (nic Tequile ), rdece vino, kar se tule ne streze, pa rum cola, whiskey,.... Pa glasba je bila angkeska razen Timbiriche in Mana, kar tudi tule ni v navadi. Jedli smo pa tacose . Ob 1h so mu prinesli torte in igrali so mañanite , ena super fajn glasba, ki si jo tule pojejo in igrajo ob rojstnih dnevih. Meni je grozno vsec. Vmes smo plesali in se imeli res lusno, noben ni bil zatezen, ceprav nas je bilo kar nekaj iz sluzbe, sprosceno skratka .Prisla pozno, al pa zgodaj, kokr se vzame , tako da sem se ob 10h z velko muko pobrala. Zdaj pa trg, pa Coyoacan , upam, da najdem knjigarno z mojo Nemscino, sem sklenila, da danes no strangers in my life, da danes bom pa sama . Zvecer pa mogoce se en filEm . Audi tudi ob nedeljah sredi noci vstaja xrosex Aandreja, saj tole mojo Mehiko sem pripravljena se s kom deliti . Stos je v tem, da je najdrazja letalska karta sem, ostalo je relativno poceni, sploh, ce imas 2 prijateljici tule. Ce bi bila 1 teden pri meni, ti jamcim, da bi komaj najbolj glavne stvari pogledala, v katerem koncu Mehike je pa ona? Prevod ti pa definitivno posljem, samo ne obljubim danes, ker imam divje plane, sigurno pa tekom tedna. Ale, ja, ca spreminjas sebe, se spremeni svet okoli tebe, ni brez veze ta rek. Fajn nedeljo vsem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 Halo. en lep ponedeljkov pozdravček. Uf. Sem žće doma. Danes sem kar utrujena. Neprespana noč, noge nekaj bolijo pa pms me daje, samo sladkarije mi gredo po glavi Upam, da je z vami vse ok? AAndreja želim da pkrevaš Ale, zdi se mi super, da se najdeš ( sorči nisem še uspeal nič pisat )Pujsita, tudi tebi želim, da se vse izteče po željah grem počivat. Ni ni energije Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 V zverinjaku zatišje pred zimo Grrrrrrrrrrrrrrrr, zbudite se no. Ugotovila sem, da ko ni pretiranega dela, tudi energije ni ta prave.Jaz moram biti skozi na spidu, pol pa šiba zadeva.No dans sem zvečer pripravila prijateljski party, pa da vidimo, kaj bo iz tega..... Užiwajte kjerkoli že ste... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Oj, Audi, da te vsaj jaz malo pozdravim ja, to si pametno ugotovila.. če ni konkretnega dela, tudi volje ni.. meni najbolj paše tisto, da sem polno zaposlena cel dan, da moram šibat iz enega konca na drugega in da dogajaaaa... samo... je pa res, da po parih takih dneh nujno rabim kakega za umiritev.. izležavanje, branje knjige, lenarjenje... sploh ne vem če že resno sneg pada pri nas... se ne upam it ven iz pisarne in pogledat skozi okno raje živim še malo v iluziji, da je sončno in toplo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.