Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Ale, zdi se mi super, da se najdeš ( sorči nisem še uspeal nič pisat :inocent: )

Evo mene.... pozdravček v zverinjak xflowx

Hvala :palec:

Ma ti piši ko tebi paše, meni se ne mudi s tem.

Sm v fazi pridobivanja stopnje invalidnosti, in me folk po teh uradih prav prijetno preseneča... ful lepe debate mam z njimi, nobenega teženja in kompliciranja, kvečjemu mi še kaj več povejo kam naj se obrnem in kaj naj bi bilo najboljše zame. xsrcx

Obstaja celo možnost, da mi bojo plačali dodatno izobraževanje :2src: Bomo vidli kako je s tem, najprej rabim keš in redno zaposlitev, bi se pa rada še kaj šolala naprej, me vedno bolj mika.

Energije so čudne, ampak jst sm se odločla da bom šla po poti do zaposlitve na podoben način kot sem ga uporabila pri zdravljenju svojega telesa... z zaupanjem in pozornostjo, da bom lahko opazila znamenja na moji poti... in verjamem da lahko s svojimi mislimi veliko vplivam na potek dogodkov ter spreminjam kolo usode.

Lep dan vsem, pa veliko sončka v srčku! x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Hvala :palec:

Ma ti piši ko tebi paše, meni se ne mudi s tem.

BOM. Trenutno nimam ideje. Energije. Sem zaključla z enim projektom, zdaj zadiham...potem pa akcija :2src:

Sm v fazi pridobivanja stopnje invalidnosti, in me folk po teh uradih prav prijetno preseneča... ful lepe debate mam z njimi, nobenega teženja in kompliciranja, kvečjemu mi še kaj več povejo kam naj se obrnem in kaj naj bi bilo najboljše zame. xsrcx

Obstaja celo možnost, da mi bojo plačali dodatno izobraževanje :2src: Bomo vidli kako je s tem, najprej rabim keš in redno zaposlitev, bi se pa rada še kaj šolala naprej, me vedno bolj mika.

Energije so čudne, ampak jst sm se odločla da bom šla po poti do zaposlitve na podoben način kot sem ga uporabila pri zdravljenju svojega telesa... z zaupanjem in pozornostjo, da bom lahko opazila znamenja na moji poti... in verjamem da lahko s svojimi mislimi veliko vplivam na potek dogodkov ter spreminjam kolo usode.

Želim, da stvari urediš, tako kot mora biti, da ti uspe, tako kot si želiš in zaslužiš, da pridobiš status, ki ti pripada. Včasih nas določene stvari presenetijo, ko to najmanj pričakujemo. Ljudje so prijazni takrat, ko mislimo, da ne bodo. Kaj pa vem, jaz še vedno zaupam v soljudi.

Objem vsem :)

Želim, da stvari urediš, tako kot mora biti, da ti uspe, tako kot si želiš in zaslužiš, da pridobiš status, ki ti pripada. Včasih nas določene stvari presenetijo, ko to najmanj pričakujemo. Ljudje so prijazni takrat, ko mislimo, da ne bodo. Kaj pa vem, jaz še vedno zaupam v soljudi.

Objem vsem :)

Hvala za lepe želje! :2src: :palec:

Glede ljudi je pa tko - ni fora v tem da nisem pričakovala, ker sploh nisem šla z nobeno mislijo kako bom sprejeta... enostavno šla sm z zaupanjem vase... in ljudje so bli kar malo šokirani ko so me vidli na nogah in pred njimi, ker so vedeli skozi kaj sm morala vse it... pa ko so še vidli da sm polna optimizma in zaupanja v pozitivne rezultate... potem se je v njih nekaj premaknilo in so mi z veseljem pomagali kjer so pač upali.

Vračam objem x:)x

Hvala za lepe želje! :2src: :palec:

Glede ljudi je pa tko - ni fora v tem da nisem pričakovala, ker sploh nisem šla z nobeno mislijo kako bom sprejeta... enostavno šla sm z zaupanjem vase... in ljudje so bli kar malo šokirani ko so me vidli na nogah in pred njimi, ker so vedeli skozi kaj sm morala vse it... pa ko so še vidli da sm polna optimizma in zaupanja v pozitivne rezultate... potem se je v njih nekaj premaknilo in so mi z veseljem pomagali kjer so pač upali.

Vračam objem x:)x

Superca :palec:

Imam eno prijateljico, ki je doživela prometno nesrečo pred 10 leti, so ji rekli, da se ne bo nikoli več postavila na noge. Če pa se že bo, bo drajalo v nedogled. Ampak danes je vse pošlihtala, saj posldice so ostale in so vidne, vendar njej njene energije in njene volje, veselja, in sreče, ,ki jo dobiva v majhnih stvareh, ni vzel nihče :palec:

PRAVIM, ČUDEŽI SE DOGAJAJO ČE LE VERJAMEŠ IN ZAUPAŠ VANJE :2src:

Kako se pa sicer počutiš?

x;)x

Zivjo zverce :2src: ,

danes sem pa leteca in sicer sem se furala in pesacila po mestu za Buecher x:Dx . Jah, ocitno se bo moja Nemscina zacela in sicer ena v cetrtek, ena skupina se pa se caka,da se potrdi. :2src: :palec: .

Sem sla v Goethe institut in so me kar po nemsko napadli :inocent: x:o)x , meni pa nic jasno, dnevno uporabljam angleski, spanski in slovenski jezik, oni pa Guten Tag tule, sred Mehike cist nepricakovano :inocent: . Nasla sem ene lusne zacetniske knjige pa prelet slovnice, slovar in glagole, da bom imela vsaj malo zadev na podlagi katerih bom lahko ucila. S seboj imam samo en zanikrn slovar, ves bogi, nisem racunala, da bom jaz tule Nemscino ucila. Moram mal not prit,da bom v cetretk lahko ucila :inocent: .

Ale, fajn, da si samozavestna in prepricana vase, ti kar urejaj status, ja, glede izobrazevanja se pa tudi pozanimaj,ce ti je zelja, mogoce lahko to hkrati delas. In sigurna sem, da se bos pravilno odlocila kaj in kako storit, bos ze vedela, kaj je tisto pravo :palec: .

Audi spet vsa v akciji, en projekt za drugim, z majhnim vdihom vmes :2src: :palec:

Aliana, ves da ko te prebiram, mislim, da smo vsi levi podobni, al pa vsaj vecinoma,da smo zelo radi popolnoma zaposleni in bolj ko smo bizi, bolj smo zadovoljni. Glede vrtca pa, ne morem verjet. Ene mojih sanj so imeti dvojezicni vrtec z anglesko govorecimi nativ speaker varuskami. Glede na to, da sem pa v tujini, mislim da bo prvi korak nakup hise (pa za to bom rabila ulala cajta), potem se pozanimat vse o zakonih, potem mogoce. Skratka nisem se ready, ampak imam pa idejo in mi je zelo ljuba. Vse ob svojem cajti. Pa mi nikoli ni blo za imet svoj lasten biznis, ni v tem point, ampak mali otroci, polni energije, kot so tule, pa da jih ucimo ANG, ki jo poberejo pri tej starosti kot za salo, no to mi je zelja.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ful različne, ampak zelo podobne v 'energiji' x:)x

aja, Pujsita, to si iz sosednje teme prinesla x:)x ja, jaz pa imela v planu špa/slo varianto. z native speakerji. in z vzgojiteljicami, ki bi se znale posvetit otrokom, se pogovarjat z njimi na primernem nivoju (ful, ful proti tistemu gučigučibucibuci stilu)... do zdaj našla dva (eno punco in enega fanta) primerna...

trenutno grem v drugo smer.. sem se prepustila, mislim da delam prav.. ampak tole kar trenutno delam, kljub temu da je čist mimo vsega, je v bistvu dolgoročno namenjeno tja, v moje sanje...ovinek delam, na katerem je ogromno priložnosti za učenje x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja, energija, Aliana x;)x . Pa sem res iz druge teme privlekla, ker berem to in ono, pa se opazila nisem x:o)x . No ce rabis native speakerje - Spanscina, ti jih lahko kaksnih 25 mio posljem :inocent: x;)x . Ampak zanimivo, kako zelo podobno idejo imava. Mene je presinilo, ko sem v Michoacanu ucila otroke, so me cisto ocarali... Bomo videli, ce se bo tole kdaj realiziralo :palec: . Navijam pa za obe :2src: :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pozdravček! x:Xx

Ale, fajn, da si samozavestna in prepricana vase, ti kar urejaj status, ja, glede izobrazevanja se pa tudi pozanimaj,ce ti je zelja, mogoce lahko to hkrati delas. In sigurna sem, da se bos pravilno odlocila kaj in kako storit, bos ze vedela, kaj je tisto pravo :palec: .

xsrcx Točno to imam v mislih... da bi dobila redno službo in se zraven še šolala.

Res da nisem levinja ampak rabim tudi jst razgiban lajf. Mam pa Venero v Levu. xDDx Samo to najbrž nima veze s tem. x:)x

Imam eno prijateljico, ki je doživela prometno nesrečo pred 10 leti, so ji rekli, da se ne bo nikoli več postavila na noge. Če pa se že bo, bo drajalo v nedogled. Ampak danes je vse pošlihtala, saj posldice so ostale in so vidne, vendar njej njene energije in njene volje, veselja, in sreče, ,ki jo dobiva v majhnih stvareh, ni vzel nihče :palec:

No vidiš. :palec: Meni so tudi obljubljali vse mogoče, seveda najbolj črn scenarij, ampak jim nisem hotela verjet in sem šla s svojimi mislimi in svojo trmasto voljo naprej.

Kako se pa sicer počutiš?

Kako to misliš? :inocent:

Pujsita lepo te je brat, vidim da si spet polna idej pa energije, sem prepričana da boš vse uspešno speljala. Veliko se da naučit iz tvojega načina razmišljanja ter realiziranja idej in želja. xokx

Pozdravček tudi Frii in Aliani, pa Ksenii in Andreji :flower:

Ksenia... želim ti da se boš izvlekla ven iz težav, in da boš še močnejša kot si zdaj. xwizardx

Ja tko, fizično pa to? Psihično zgleda, da fajn :palec: :inocent:

A fizično? Kar dobro, energija se je vrnla, pa se pozna na psihičnem in fizičnem področju... kadar je primankuje se pozna namreč na obeh področjih pomanjkanje, deluje vzajemno...

Čakam da se vreme otopli da bom lahko začela spet z mojimi treningi po naravi pa s kolesom moram probat, pa že zdaj vem da bo šlo fajn. Zanimivo je, da ko pridem do ene točke, enostavno VEM da nekaj lahko naredim ali da bo uspelo, pa čeprav VSI dvomijo in bi po vseh pravilih in teorijah moralo bit drugače. Ampak jaz to vem v sebi, in tako delam. Prav s tem načinom presenečam vseh okrog sebe, ker počnem stvari ki naj jih ne bi mogla. x:)x

Vau, bravo, sem vesela zate. Saj kaj drugega kot optimizem in vero v bolšje si od nekoga ki ima Venero v Levu sploh ne bi predstavljala :2src:

HVALA! xsrcx

A to pomeni Venera v Levu? Wau... :2src: Hja, samo moja je v 11. hiši v rojstni karti...

Ma pojma nimam kwa pomeni, ker mi je astroscena tuja...se pa fajn sliši pa še res je tko x:px

he he, se fajn sliši ja xDDx

Ale...levi smo itak zhe best...pa naj si bo politična opcija ali pa zver :2src:

Zebe me dans x:o)x Tuki pr nas močno piha veter :xx!:

x:Dx politiko boljše da pustim pri miru, imam raje zveri x;)x x:px

Tu tudi piha, notr je pa prijetno toplo, pa še fuuul lep sončni zahod je danes :2src:

x:Dx politiko boljše da pustim pri miru, imam raje zveri x;)x x:px

Tu tudi piha, notr je pa prijetno toplo, pa še fuuul lep sončni zahod je danes :2src:

ha ha ha...jaz pa obižujem oboje...leve in leve. Vska zase so zveri. Z njimi je težko, brez njih pa tudi ne gre ;)

No ja, kakorkoli... jst bom zdej gledala komedijo Dr. Dolittle... ko smo lih pri žvalcah x;)x

malo za smeh x:)x

Lep popoldan še naprej xflowx

Čakam da se vreme otopli da bom lahko začela spet z mojimi treningi po naravi pa s kolesom moram probat, pa že zdaj vem da bo šlo fajn. Zanimivo je, da ko pridem do ene točke, enostavno VEM da nekaj lahko naredim ali da bo uspelo, pa čeprav VSI dvomijo in bi po vseh pravilih in teorijah moralo bit drugače. Ampak jaz to vem v sebi, in tako delam. Prav s tem načinom presenečam vseh okrog sebe, ker počnem stvari ki naj jih ne bi mogla. x:)x

Sicer ne poznam tvoje zgodbe, ker sem se komaj dobro prijavila v forum in se mi ne ljubi brat vseh toliko in toliko strani :V: , ampak bravo za tako razmišljanje. http://yelims1.free.fr/Amour/Amour57.gif

Tudi jaz komaj čakam, da se otopli in zajaham bicikl.

En http://yelims1.free.fr/Animaux/Animaux52.gif pozdrav

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...