Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Zivjo zverce :2src: ,

prisibala s Spanscine, se dobro urco, pa time out, potem pa Anglescina zvecer spet. Moti me edino sama pes ponoci ob 9h hodit domov, ampak sem varna :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Sicer ne poznam tvoje zgodbe, ker sem se komaj dobro prijavila v forum in se mi ne ljubi brat vseh toliko in toliko strani :V: , ampak bravo za tako razmišljanje. http://yelims1.free.fr/Amour/Amour57.gif

Tudi jaz komaj čakam, da se otopli in zajaham bicikl.

En http://yelims1.free.fr/Animaux/Animaux52.gif pozdrav

Hvala Fria... zgodba je res dolga, že skoraj štiri leta...

Pujsita... važno da misliš pozitivno :palec:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

x:Dx :palec:

Evo, prisla lepo domoL z Angle x:o)x . Dons je blo lusno, smo eno epizodo Friendsov gledali, pa se potem malo pogovarjali, pa jasno vse, kar je bilo predpisano za danes naredili.

Jutri bo pa zurka x:o)x , zjutraj se ne vem, kaj se bo dogajalo, al bo kaj, al bo skenslano... Potem redna pisarna, ampak poteeeeeeeeeeeem pa Nemscina :O: , me prav zanima, kaj bom iz sebe spravila kaj. Po vec kot enem letu, skoraj letu pa pol bom zdaj jaz ucila Nemscino, ne da ne govorim in ne uporabljam, ampak ucila bom :inocent: . Bo pravi izziv, ampak 100% je znanje nekje v podzavesti, samo priklicat ga moram. Ce bo res se ena skupina, bo po mojem full lazje, bom hitreje not padla.

Fajn cetrtek zvercam in obiskovalcem, no ja, Ale je itak nasa in Ksenia, Fria bo pa vsak cas.

Čao Pujsita in ostali :2src:

Joj Pujsita ko te takole berem, me kar mika , da bi spokala in šla....nekam v tople kraje, nekam, kjer me nihče ne pozna in uživala od začetka, na drugačen način. x:o)x

Madonca včasih me vse to precej precej obremenjuje....tko da mi jemlje energojo in voljo in nekak me včasih prešine: bemu, a sem na pravi poti??

Ja ja, zelo lepo sem spala, z dragim sva skupaj zajtrkovala, spila jutranjo kavico, se nasmejala in je blo prav x:px ampak vsake tolk časa me mine :O: ( pa ne narobe razumet: ne mine me za life z mojim dragim, ampak za aktivnostmi in delom, ki sem si ga/ mi ga nalagajo, posluša pa noben, vsi samo bluzijo in iščejo korist)...... :eek:

No No, saj bo boljš, vikend je skor tuki xsrcx

Dobro jutro!

Kajneda, Audente, je prav fajn brat Pujsitine poste? x:)x Tudi mene mika, da bi spokala in šla, ampak samo za kaka dva tedna, največ 3 mesece, ne vem, če bi bila sposobna spokat kam za nedoločen čas. Tako, da bravo Pujsita za tak pogum. Iz tvojih postov je občutit en optimizem in pozitiven odnos do življenja - mi je zelo všeč.

Jupi, še malo pa bo vikend!

Pozdravček! x:Xx

Pujsita, danes zjutraj sm malo razmišljala o mojem zadnjem letu, pa sm se spomnila, da me je v bistvu "tvoja Lojska" privlekla na ta forum, ko sem iskala pozitivne misli po internetu. :love: Sej ne da bi ne poznala že prej lunin.net, samo nikoli prej me ni prepričalo da bi se registrirala... potem sm pa začela malo bolj spremljat LNF in en dan enostavno nism zdržala več da ne bi tudi sama komentirala. xDDx

Fajn cetrtek zvercam in obiskovalcem, no ja, Ale je itak nasa in Ksenia, Fria bo pa vsak cas.

JAAAA! :onfire: :onfire:

Jst tudi zver(inica) x:px

Uživajte! xsrcx

Jutrcek,

vceraj koncno cebljala z napol mrtvim bikcem :sori: :2src: , koncalo se je danes ob 1h zjutraj xrolleyesx , tako da sem spet 5 urc spala, pa glih z velko muko sem se na 6 al pa 7 navadla x:o)x .

Pozitivna, jah, kaj pa vem, jaz res takole razmisljam, nimam kaksnih hipnoz in podobno pa laznega pumpanja z nasprotnim kar mislim in cutim. Da bi stvari temno videla, se mi blazno redko dogaja, se mi pa na momente baterije spraznijo, samo komu se pa ne, se Duracell zajcki dol padejo x:o)x .

Sem plesaela Indijanski ples zdajle, da bi dobila SMS, sorry cant have Inglish classes today, pa nic od tega. Se Indijnanci niso vec kar so bli, zdaj aure pucajo namest da bi situacije s plesi priklicali.

Fajn se mejte, frcim :palec:

Ale, Lojska je itak :palec:

Fria za par tednov lahko sem pripakiras x:o)x

Sem plesala Indijanski ples zdajle, da bi dobila SMS, sorry cant have Inglish classes today, pa nic od tega. Se Indijanci niso vec kar so bli, zdaj aure pucajo namest da bi situacije s plesi priklicali.

xsmx xsmx xsmx

Napiši na listek in pošlji v Vesolje... aja, pa listek zažgi

Indijanski ples pa kar treniraj naprej, če ne za drugo je fajn za sprostitev x:o)x

Ojla.

Tele vremenske spremebe so me mal zdelale. Naj se vreme že enkrat odloči al bo zima al pomlad! :vragec: Jaz navijam za pomlad. Danes po službi bom šla kar direkt v posteljo, da se do sobote mal k sebi spravim (ena prijateljica pripravlja žurko za rojstni dan). http://yelims1.free.fr/Soif/Soif15.gif

Pujsita tvoje pozitivno razmišljanje mi je kar blizu, saj sem tudi sama vedno pozitivna. No, imam nekaj nihanj razpoloženj, ampak kaka rakica bi pa bila, če jih ne bi bilo x;)x , ampak depresija in smiljenje samemu sebi mi je pa tuje. Rabim akcijo, dogajanje prej kot stopicanje na mestu in neodločnost - zato tudi ne maram takih ljudi. Ni čudno, da me je pograbil in odnesel en lev, ki ima povrhu vsega še luno v levu. http://yelims1.free.fr/Amour/Amour19.gif Levovska energija mi je zelo blizu, čeprav se razumem tudi z vodnimi znamenji, samo zračnih ne maram preveč.

Lepo se imejte.

Hej bejbe :flower:

Mene so v določenem obdobju zelo privlačili škorpijoni, sedaj so v moji bližini sami vodnarji. Prav zanimivo.

Moj dragi je ško in hči vodnarka :wOOt:

Tako da se vse nekako vrti okli "enakih" ljudi, samo nianse so druge.

Eno lepo popoldne vsem :)

Ce se slucajno po kaksnem nenavadnem nakljucju s Pilar tudi jutri, ze tretjic po vrsti vidiva, bova obdelali ze x:Dx drugo lekcijo v 2 mesecih :sori: . Samo, ko si pa vzame cas, pa res narediva ogromno. Prepricana sem, da je nekaj tehle odpovedi ker je res nenormalno zaposlena, nekaj pa, ker ima blazen odpor do jezika.

Pa se eno fajn novicko sem glihkar dobila, da sem lahko 1 uro in pol kasneje za randi za Nemscino, kot je bilo planirano, se pravi, da bo kosilo imelo cisto po clovesko cajta :2src: :palec: .

Ale, nazadnje, ko sem kaj sezigala, so bile moje obrvi in trepalnice in se en bi vec z ognjem spilala x;)x . So mi pa res nehale odpadat in mi zdaj na novo rastejo.

Fria, te razumem, ja, mene tudi privlaci energija v ljudeh. Ni nujno, da se zanimajo za iste zadeve, kot se zanimam jaz, vazno je, da se za nekaj zanimajo in da se vlozijo v tisto, cincanje in smiljenju samemu sebi me res ne privlaci.

Audi, skorpijoni in vodnarji so tudi meni blizu. Skorpijoni ne vem zakaj, mogoce zaradi mocne energije, vodnarji pa zaradi odpicenega smisla za humor x:px .

Bo treba mal kratke rokave zavihat in it delat. xcivx

men pa škorpjoni niti ne... mah, sam posplošujem mal, moja mami in podobni...

vodnarčke mam pa rada :2src: pa levčke... pa strelčke menda tud :)

jaz sem se pa crkljala malo in spet zapravljala v Lushu.. sem šla samo sestrični darilo za rojstni dan kupit, potem pa zase več zapravila, kot zanjo x:o)x mam svežo masko za obraz pa še par dišečih stvari :2src:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jaz sem se pa crkljala malo in spet zapravljala v Lushu.. sem šla samo sestrični darilo za rojstni dan kupit, potem pa zase več zapravila, kot zanjo x:o)x mam svežo masko za obraz pa še par dišečih stvari :2src:

jaz bi tudi zapravljala xcivx pa nimam kaj...že vse zapravla :eek:

jaz dobim plačo prvega.. pa nisem šla čez omejitev, ki sem si jo za ta mesec postavila, je pa res, da zdaj ne smem nič več, kar se kozmetike tiče in takega do konca meseca..

mam strog režim sama s sabo kaj in koliko, drugače ne bo nič z mojim potovanjem :o|o:

mam ful fajn programček na mobitelu posnet, da sproti pišem not stroške in za kaj sem zapravila, tako da mam skoz pregled na porabo. od novega leta tole furam pa se mi zdi, da ful manj zapravim zdaj.. prej je bilo pač tako, da vse kar sem dobila tako 'za zraven' je šlo v denarnico in ven iz nje, brez da bi razmišljala koliko sploh porabim..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ale, nazadnje, ko sem kaj sezigala, so bile moje obrvi in trepalnice in se en bi vec z ognjem spilala x;)x . So mi pa res nehale odpadat in mi zdaj na novo rastejo.

x:Dx

Jst pa obožujem ogenj... in vodo... in zrak... pa Zemljo tudi... in celotno Vesolje.

se vidi kdo je v Čvekarijah stalno na vrhu - Levi, Vodnarji in Škorpijoni (jst mam poleg teh rada še Ovne in Bike, pa še kdo bi se našel, pa že gre bolj za posameznike)

Jah, v bistvu smo vsi bolj ali manj posrecena mesanica vseh elementov x:o)x .

Glede stroskov pa, sem si jaz zacela pisat, ko sem se preselila v DF, nimam takega mobilca, ki bi mi omogocal,da bi se sla to na bolj normalni ravni in je ze to dovolj, da ne razmetavam z denarjem, ker se mi pol ne da pisat izdatka x:o)x . Pa tudi glede na to, da sama stanujem v najetem stanovanju v glavnem mestu in da sem tule sele zacela delat, kaj dolgo itak ne bi razmetavala x:Dx . Sem se pa lotila Lojzkinega predloga; porabit zase, prihranit in podarit ostalim, za vse mora biti, vedno, ne glede na to, koliko imas in jaz razparceliram resnicno na tri dele.

xcivx :palec:

Sam do najbolj klepetavega znamenja nam se manjka dosti, bi mogli po mojem na 3 sihte pisat al se pa mal razmnozit x:o)x .

Katero pa je to? A Dvojčke misliš? x:o)x Zadnje čase so nekam utihnili x:px

Sej je ratalo fajn v tem brlogcu, sigurno se bo še kdo povabil na klepet x;)x

Dobro jutro zverinjak!

Danes grem s frendico v topličke -Moravske. Uživali bova in delali na sebi, da se bo kar kadilo.Lepo se imejte, se pišemo, ko pridem nazaj...

Pujsita in Audi...vama se oglasim kaj na mail.

Ciao, Andreja

Lepo praznujte dan žena, moški pa dan mučencev....vsi enakopravni, vsi različni(hahahaha) x;)x x;)x x:)x xvrtcx

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...