Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Dobro jutro zverine :vio:

AAndreja, a kar v Moravce greš? kako super. Uživaj maximalno, obvezno si privošči Ayurvedsko masažo ( naj te masira Dejan), to je noro fajn maaža :2src: Imajo tudi krasno fizioterapijo, če lahko si vzemi kako individualno terapijo, punce obvladajo :palec:

Pujsita že spi al ne xcivx

Ale polna energija šiba sem in tja x:o)x

Fria pokuka od dneva do dneva :vio:

Aliana komi čaka lepo vreme, da gre na motor x:px

Ksenia, tebi pa pošiljam en velik x:Xx

Lepppppppppp Dannnnnnnnnnnnnnnnnn xwizardx :onfire: :onfire: :onfire:

PS: še mal za nasmejat....

V Fužinah sranje. Štala. Pokličejo policijo. Pride gospod miličnik in

začne popisovat:

Miličnik: Ime, priimek?

Emil: Emil Hadžiefendić

Miličnik: Kaj si po poklicu?

Emil: Pa nisam jas poklicu sosed je poklicu.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Ale polna energija šiba sem in tja x:o)x

x:o)x

Takrat sm pa še sladko spala xDDx

Danes mela en razgovor ker sm včeraj popizd*, tale Luna v Ribah zgleda da nič kaj dobro ne deluje name... opažam da moram ful pazit na tale moj vulkan v meni ker so eni tkooooo občutljivi pa ne znajo drugače kot da drugega tlačijo (izkoriščanje položaja!!!)

Še dobro da se maj približuje, to mi daje moč da prenašam...

Ma če ne sm pa dobre volje, važno da ni takih ljudi v moji bližini...

Lep dan vsem! xflowx

pa še malo rumene barve za energijo :2src:

http://shrani.si/f/3T/HU/256AUIVj/2/pomlad-01.jpg

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Dober dan.

Jaz se oglašam samo za minutko, ker sem obležala z vročino, potem pa nazaj v posteljo. Lepa reč, pa ravno zdaj, ko ima frendica žur!!

Jaz z denarjem delam varčno odkar pomnim. Na začetku meseca si napišem listek vseh stroškov, ki se jim ne morem izognit in seznam želja. Potem prečrtam, ko kaj zapravim. Sproti tudi spremljam porabo in stanje, tako, da še nisem bila v minusu. In seveda si zadam, koliko mi mora ostati na računu ob koncu meseca - le tako si lahko prišparam denarce za kako reč.

Lep vikend vam želim!!

Ha ha ha Ale, saj nisem mislila, da ti že navsezgodaj šibaš sem in tja :) ampak da takrat ko šibaš si v elementu...in to mi je všeč. Jaz sem tudi tko naravnana, kadar sem v šusu takrat me nobeden ne ustavi...ko pa zabušavam, pa tudi na ful...... xcivx

Fria, tole je pa zelo lepo . Da bi jaz imela toliko samodiscipline :) jaz ko me prime samo zapravljam, včasih tudi v limit :eek: PA hitro se pozdravi :palec:

Ajde bejbe krasno popoldne vam želim, jaz grem na bowling s sodelavkami x:px

Ha ha ha Ale, saj nisem mislila, da ti že navsezgodaj šibaš sem in tja :) ampak da takrat ko šibaš si v elementu...in to mi je všeč.

x:o)x Pa še prav imaš...

Tudi tebi prijetno popoldne xsrcx

Ena ful meni podobna...no ali pa jaz njej...dama ki jo jaz spoštujem, super igralka, njen najbolj znan film je Basic instinct :2src:

Se mi je zdelo ja samo nism bla sigurna :2src:

Kako misliš podobna - a vizualno?

V LJ sm že 4x srečala eno podobno, ful vpadljivo, dela pa v KC... pa dvomim da si bla ti xDDx

Zivjo zverce :2src: ,

odpicen teden totalno.

Vceraj moja Nemscina :eek: , moj student govori francosko, anglesko in nemsko, pa jasno da spansko tudi. Sem govorila nekaj med nemscino in anglescino :sori: :vragec: xrolleyesx . Sva pa govorila o marsicem, tako da nisem mogla bit pripravljena na uro, no zdaj bova imela knjigo, katero bova sledila in bo vse skupaj lazje, se bom lahko bolj pripravila, pa tudi moja nemscina se bo pocasi vrnila.

Moj bikec na pol mrtev, Luis na pol mrtev, Pilar na pol mrtva - razlog, gripa...

Se mal, pa bo vikend. x:px

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jutrcek :2src: ,

vceraj bil spet zanimiv dan x:o)x , sem sla v knjigarno eno knjigo za Nemscino zamenjat in dobila dve, pa se boljsi x:px . Moj bikec okreva, je bila pa res katastrofa, je imel tako vrocino, da je bledel v slovenskem, angleskem in spanskem jeziku xrolleyesx :vragec: . Popoldan sem pa sla popravitr zadeve, sem imela tule verizico za popravit, pa z enega prstancka mi je cirkonij ven padel, pa ura je baterijo spraznila, no uro so mi takoj zrihtali, ostalo dobim v ponedeljek. Pa laptop HP sem hotla dat popravt, pa bi morala met mednarodno garancijo, ki je pa nimam xrolleyesx , bom vprasala, ce jo lahko zdajle kupim v Sloveniji, samo dvomim, tako da notebook lahko v en znj servis nesem popravt al pa vrzem stran. V tem primeru je to zadnji HP, ki sem ga kupila, ker me jezi, da sem placala malo vec, da bo kvaliteta, se mi je pa prvic pokvaril po pol leta, drugic pa po 9 mesecih, torej se pred iztekom garancije in zdaj ga lahko samo stran vrzem oz. placam noro, da ga nekdo spedena. Bomo vidl.... Pol imam pa se DVD za popravit x:o)x . Drugac pa vse dela x:Dx .

Mogla bi se na Nemscino ornk pripravit, pa razmisljam, da jutri ne bi sla nikamor, tako kot jaz nedelje pohajkujem in bi se pripravljala, pa sem se zdajle odlocila, da preden grem danes k Luisu in family in ko pridem nazaj, pa v ponedeljek, da se bom pripravljala na Nemscino, ker imamo itak samo ta teden sluzbo, potem imamo pa 1 teden frej, pa se bom tisti teden vsak dan malo v NEM in ESP vrgla.

Hvala za rozico Audi.

En lep zaspan pozdravček v zverinjak.

Včeraj smo delili nageljčke po občini. Moram reči, da so bile ženske presenečene in navdušene obenem. Pa prav je tako. Nam je kar treba izkazovat eno spoštovanje in pozornost.

Če bi bilo več žensk na položajih, bi bilo tudi malo drugače v naši državi. Torej, drage moje, samo naprej :palec: :2src:

ALe, hvala za tako lep šopek, obožujem šopke. x;)x

Jutrcek zverce,

pri vas je ze nov teden, tule je pol enih zjutraj, ker me je popoldan zmanjkalo, sem nepricakovano zaspala, sem zdajle budna :eek: , samo vseeno bi blo fajn se kako kitico, dan bo jutri dolg.....

Fajn zacetek tedna nam zelim :2src: :palec:

Juterček :2src:

Pa me je zbudu dežek, poleg še nekoga x:px

Ugotavljam, da je je človek zaljubljen ali pa ko ima malo več dela, nima časa za Lmf x;)x

Kupila sem celo košarico jagod, po vrhu so izgledale taaaaaaaaako lepe, znotraj pa vse gnilo :8):

Ja ja naj vas zunanjost ne preslepi x:Ix

Jutrcek :2src: ,

Audi si me spomnila, da sem spremenila okus za sadje, vcasih sem sizila na jagode in banane, zdaj sem se pa presaltala na mango in banane :2src: . Glede jagod pa, tule zaenkrat se nisem srecala plasticnih, onih ki so tako lepe na pogled, znotraj pa nic, al pa brezvezna voda brez okusa. Je pa prav ena drzava tule znana po jagodah. Guanajuato, ce pride tvoja mala, jo lahko v plan vkljuci :palec: .

Danes torek, zadnji teden pred pocitnicami, en teden time outa imamo potem x:px x8Dx :palec: .

Naj se vam naredi fajn torek.

Candle bienvenida :palec:

Ale jutrcek tudi tebi x;)x

Ale jutrcek tudi tebi x;)x

O lej jo xDDx Kot da bi vedla da pridem tudi k vam pokukat :vio:

Pa nič kaj se mi ne piše, sej neki sm pri Vodnarčkih že napisala, pa se mi ne da ponavljat... je ful zanimivo... kle imam ene debate, tam pa spet drugačne... mi je pa všeč tu in tam, včasih pa še kam skočim na obisk :)

Želim prijeten dan vsem zverinicam in ostalim... xrainbowx

Hojla punce.

Ta teden sem se odločila za sadni teden :wOOt: motoristična sezona je pred vrati, hlače so bile jeseni čisto na ulito xcivx čez zimo seveda pridelala kak odvečen kg :vragec: in sedaj se pazim...sadje , zelenjava, telovadba in akcija.

No danes sem si poleg jagod privoščila še kivi in ananas :2src: Včeraj zvečer sem bila poskusna zajčica za obloge iz alg :hepko: in mnoram reči, da je prav nice občutek na nogah...je nežna koža kot dojenčkova ritka :inocent: no neizogiben je bil obisk ginekologa, ki mi je reku: madonca gospa, vsakič boljš zgledate :fool: no pa je dan naokoli...

Pujsita, memi pa mango ne potegne, čeprav sem nora na sadje, nekak ti tropski exstra neki sadeži so mi :sick: sem zadnjič probala liči...fuj :inocent:

Ale, ja ja sem opazla tvoje kampanjske obiske :vio:

Candle, torej so metuljčki v trebuhu zarad ljubezni :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...