Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Jaz tudi teh tropskih zadev pri nas nisem probavala, tule je pa domovina tega in je ogromna izbira, poleg tega je se v pravem stanju, ko kupujes. Ponavadi moras narocit pol kile manga za v cetrtek recmo x:px .

Sploh nimam pojma se kaj vse imajo tule, mamey mi je zelo vsec, to je ena vrsta melone, samo glede na to, da sem bolj sladkosneda, mi je bolj vsec, ker je bolj sladka; potem mango in papaja, pa guajavo imajo tudi, ki je tudi dobra za jest, pa japonska nesplja je tudi x:px .

Vsakic ko grem na trg, tezijo s kaktusi in ni mi bilo jasno, kako jih pripravijo. No cez vikend sem jih jedla v tacosih skupaj z mesom in okus je malo z aviona podoben strocjemu fizolu. Je se cela vrsta sadja in zelenjave za stestirat xcivx . Glede na to, da je to moja najljubsa hrana poleg sladkarij in mlecnih izdelkov, je to fajnsko :palec: .

Men pa ni treba na motor, sam sem vseen mal dodatko dobila :inocent: , pasov prakticno ne rabim vec, se bo treba odlocit, telovadit al po novo garderobo :sori: xrolleyesx :vragec: . Po mojem je mal drugacna prehrana, mal spremenjena presnova, pa nic gibanja razen hoje x:o)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Ja, sam ... še ena v vrsti izmed tistih nesrečnih :( xsrcbumx

Pujsita, gracias para saludo x:)x x:Dx (hehe, mam srečo, sm glih učerej dobila popolnoma nov Slovensko-španski slovar x^x xsrcx

ma dej dej dej...že ni ta prav, zanj ni vredno zgubljat časa :2src: xcivx

BRAVO :2src:

Veš moja hči je isti letnik kot ti.

Sva danes malo več klepetali kot običajno :inocent: in moram povedat ( napisat) da je res pametna punca. Mi je všeč pri njej, da je že pri teh letih dojela, da je ona sama, njeni cilji, vizija in life na prvem mestu in da se trenutno nima niti najmanjšega namena spreminjat v nekaj, s čimer bi obdržala fanta. IN veš : JAZ jo popolnoma podpiram :2src: :palec:

Dobro jutro vsem in vsakomur posebej :2src:

Danes me je zbudu en tak kukakjoč izza oblakov sonček. Bo spel en lušten dan, polno bo dela, kar mi je čisto všeč, ker dan hitro mine. Malo bomo stavkali ( med 9-10 uro) ostalo pa v istem ritmu....rutina me ubija, če povem po pravici....evo ena šala za lep dan...

Se dogovorijo živalice, da bodo organizirale žur.

Tako se žurka cez nekaj dni res prične , a stonoge ni od nikoder.

Minejo 2 - 3 ure , stonoge pa še vedno ni.

Vsi so zaskrbljeni saj je žurka že pri koncu, stonoge pa še vedno ni

na spregled.

Šele ob šestih zjutraj, ko se odpravijo domov pred vrati zagledajo stonogo.

- Pa dobro stonoga, kje si ti do sedaj???

- Mater vam sadistično ! Kdo je napisal "obriši noge"???

Ta teden sem se odločila za sadni teden :wOOt: motoristična sezona je pred vrati, hlače so bile jeseni čisto na ulito xcivx čez zimo seveda pridelala kak odvečen kg :vragec: in sedaj se pazim...sadje , zelenjava, telovadba in akcija.

o, bajkerka x:)x jaz bi morala udarit eno dieto za 10 cm v višino dobit x:o)x pa ene 5 kg gor tud ne bi škodilo, ampak na tem že delam..

joj, se moram pohvalit, mam ogrevane ročke (jih treba še zmontirat) pa aluminijaste kovčke (čakamo na nosilce) pa počasi tale m otorček postaja en tak hud BMW x:o)x

sam frendici se nekaj zakompliciralo.. tako da trenutno malo v zraku tole potovanje moje :sori: ne bom še nič paničarila, grem naprej kot da bo.. moram počas začet iskat poceni prevoz, ladjo za motor, avion za naju.. čist prehitro mineva čas..

men pa liči nad :2src:

Men pa ni treba na motor, sam sem vseen mal dodatko dobila :inocent: , pasov prakticno ne rabim vec, se bo treba odlocit, telovadit al po novo garderobo :sori: xrolleyesx :vragec: . Po mojem je mal drugacna prehrana, mal spremenjena presnova, pa nic gibanja razen hoje x:o)x .

jaz sem se v 3 mesecih v Madridu prvič in zadnjič v lajfu zredila na 57 kg :inocent: itak da nisem nič opazla, sam hlače so nekaj ozke postale pa se nisem preveč ukvarjala s tem... mi je pa vse jasno postalo, ko sem prišla domov in me je babica vsa navdušena začela po ličkih ščipat, da kok sem pa zdaj fajn :2src: :o|o: :vragec:

tko da ja, sprememba okolja... xyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ha ha Aliana,

veš madonca maš pa res hude plane. Jaz sem si novo čelado kupila, tako da se bova po nevem z mojim dragim lahko pogovarjala med vožnjo :) no saj ne vem če je najbolj pametno, pa vendar bo neki novga. Kupila sva nosilce za kovčke, kovčkov pa ne. Zaenkrat imava samo zadnji kufer in dve torbi, kamor klahko za ene teden cunj spraviva, tiste stranske bi pa mogoče lahko "rentala"...tko da še nabirava izkušnje in po eni strani samo še čakava, kdaj b lepo vreme, da greva na furo.

Aja pa na tehtnici - 2kg, jeeeeeeeeeeee....

Drugače sem izredno dobre volje. Same lepe stvari slišala in pa kolikor zgleda, se stvari postavljajo na svoje mesto. Ideja, želja in cilj sta dodelana...torej samo akcija na poti do cilja...počasi in strpno, saj mam še cel life pred sabo :)

Pozdravljene zverinice x:Xx

Pujsita ... jst obožujem mango, sm si ga ravno včeraj privoščila... mmm njami :yumy:

v bistvu imam raje tropske sadeže kot pa naše, npr. jabolk sploh ne maram, grozdje mora bit že res dobro, recimo kakšen muškat al pa uno z veeeelikimi jagodami, pa belo seveda, hrušk, fig, sliv tudi ne maram, pa še kaj bi se našlo pa se zdaj ne morem spomnit. Obožujem pa mango, banane, papajo, mandarine, melono in lubenico, jagode in gozdne sadeže...

V Grčiji sm pa jedla plodove kaktusa smokvove opuncije (Opuntia ficus-indica), italijansko se reče fico d`india, in so res odlični. Je pa treba bit previden pri nabiranju in pri tem ko ga prerežemo, ker so plodovi na zunanji strani zaščiteni z drobnimi bodicami, in če nimaš rokavic se ti trnčki zarijejo v roko in jih ne spraviš ven z nobeno rečjo, in roka se potem zagnoji, tko da je treba res previdno s temi sadeži... samo so pa odlični za jest...

Lep dan vsem... xflowx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

heeeeeeej pa saj je že res lep čas odkar sem pokukala v zverinjak...Zaenkrat imam ful enga dela sama s sabo, vezo, diplomo in nekak mi vsake tolk zmanjka energije...

So zanimiva življenjska obdobja... xrolleyesx xrolleyesx

Audi, vidm, da zverinjak še vedno gor držiš... :palec: :palec:

Levčki čim več sadja, kakršnega koli že, pomembno je da vam paše!!!!!

x:o)x pip

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

x:o)x x:Dx sreda, ta prav dan si se oglasila :palec: .

Dogaja se, dogaja se in se dogaja...

Audi imas nad pametno hci, jaz sem to precej za njo dojela :inocent: , ampak se vedno pravi cas x:px x^x .

x:o)x x:Dx sreda, ta prav dan si se oglasila :palec: .

Dogaja se, dogaja se in se dogaja...

Audi imas nad pametno hci, jaz sem to precej za njo dojela :inocent: , ampak se vedno pravi cas x:px x^x .

JAKO LIČI NA Tatu....pametna po :palec:mami...sam da je tolk prej dojela.... :2src:

Candle...pofočk nazaj xcivx

Jutro je , sonček sije in jaz nisem skuštrana :)

Ha ha ha, pa fajn dan imejmo :2src:

RESNICA

Janez zeli zaposliti svojega sina, pa poklice starega prijatelja, visokega drzavnega uradnika:

"Janez, pa sploh ni problema! Zaposlil ga bom v drzavni upravi. Place bo imel okrog 4200€ pa nic ne bo rabil delat!"

"Pa ves, jaz bi rad da on nekaj dela. Nekaj bolj skromnega."

"Pa dobro, ga bom pa zaposlil kot direktorja v eni dobri firmi. Place bo imel okrog 3100€ in nekaj malega bo moral tu in tam naredit."

"Samo jaz bi rad, da vseeno malo vec dela. Da se nekaj nauci."

"Pa dobro. Potem pa bo sef oddelka v tem podjetju. Imel bo okrog 1500€ place in dosti bo moral delat."

"Samo jaz bi rad da dobi nekaj bolj skromnega, da bo znal cenit."

"Pa dobro. Povej, koliko hoces, da zasluzi?"

"Pa tam, okrog 700€ za zacetek."

"E, dragi moj prijatelj, to pa ne gre! Za tako placo pa mora imeti fakulteto!"

Jutro je , sonček sije in jaz nisem skuštrana :)

Ha ha ha, pa fajn dan imejmo :2src:

RESNICA

"E, dragi moj prijatelj, to pa ne gre! Za tako placo pa mora imeti fakulteto!"

:o|o: x:Dx

Žal to ni vic, ampak realnost... :vragec: x:o)x

Morgen Audi in ostale zverina... x8Dx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

halo halo, kupila sem si nove angelske karte :2src: kolk so kjutkane :2src:

Mentor mi je POTRDIL diplomsko delo z rahlimi, temu se reče kozmetičnimi popravki...juhuhu...pravi, da tako strokovnega dela, že dolgo ni bral. Diplomsko nalogo sem nesla lektorci, do nedelje bo lektorirano...torej...še malo pa bo :palec:

Ponosna sem nase.... xsrcbumx xcivx xflowx

Iiiiiiiiiiiiiiiii soncek x:px .

Vceraj bil tak adrenalinski dan na nek nacin. Ugotavljam, kako zelo fajn feeling imam, z neko zadevo sem zelo zelo racunala in imela obcutek, da bo tak razplet, da sem na tisti tocki se preden sem bila. Mogoce sem cutila trenutek odlocitve... Je pa resnicno fajn feeling, da imam prave obcutke, torej se naprej lahko sledim intuiciji :palec: .Ena zadeva me je mucila, pa sem si rekla, da se bo ze razpletlo tako, da bo prav in evo, se je res :palec: .

Mogoce dobim eno studentko za privatr urce, kar pomeni, da bo malo dodatnega denarcka kapnilo, kar je odlicno :2src: :palec: , imam namrec dolocene plane. Verjetno bova imeli najprej ANG, potem se NEM, kar pomeni, da bo neke vrste konstanta :palec: .

Pa nekaj se davki tule spreminjajo, sem bila prepricana, da bomo placali vec davka in dobili nizje place, kar se povsod po svetu dogaja. Danes sem nasega financnika vprasala, ce ima feeling, kolk manj naj bi dobili, pa je rekel,da ne manj, da vec. E pa da vidimo konc meseca x:)x :palec: .

Pa se nocno sprehajanje od sole do doma se je vsaj zaenkrat koncalo, konec suplenc in jutri je zadnji dan sluzbe, potem pa 1 teden pocitnic.

Generalno pogledano :palec: , se je pa spet marsikaj spremenilo :inocent: x;)x

Audi kaksne kartice pa imas ? :2src: :inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...