anaconda 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 ej - že dejstvo da je petek je neki lepega Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Pa še nekaj za vas...saj mogoče ...ne bo za vse..pa venddar.. Filmček Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 ....hej hej obiskovalci, levi, levinje in vsi ostali....vikend se začenja :2src: No kako ste kaj? Povejta kaj lepga...kaj se vam obeta ali boste samo zabušavali Je še vse v zraku, bo pa sigurno en lep in zanimiv vikend.... kako se bo odvijajo in razvijalo pa ne načrtujem nikoli vnaprej, ampak se samo prepustim trenutnim filingom.... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Je še vse v zraku, bo pa sigurno en lep in zanimiv vikend.... kako se bo odvijajo in razvijalo pa ne načrtujem nikoli vnaprej, ampak se samo prepustim trenutnim filingom.... tudi jaz ne....prepuščam se trenutkom...in a veš, najlepše se zgodi, ko najmanj pričakuješ. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2008 No pri nas je pa special petek, petek pred enotedenskimi pocitnicami . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Jutro je in jaz sem skuštranaaaaaaaaaaaa In pred mano specialna sobota.... :onfire: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 in pred mano soboto ko sem bom prelevila v Fato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 ...jaz sem bila včeraj Fata dans bom samo Vata...pa kuharca....se bom potrudla skuhat neki mmmhmmmmmmmmmmmm dobrega.. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Dobro jutro zverine!Prišla iz Moravskih toplic in vam povem, da bi šla kar nazaj. Tam sem se naspala, saj sem po doooolgem času spala po osem ur. Namehurčkala sem se, namasirala in bila v velik užitek v naftnem bazenu. Prijateljica, ki me je povabila s seboj, je dejala, da bova to ponovili jeseni, sama bom uredila teden v Doberni, ona pa v Moravskih toplicah, da bova 14 dni na terapijah. Teden dno bosta partnerja z nama, teden dno pa bova ponovili kot sedaj.Težave so se malček zmanjšale, delam naprej,da bodo roke bolj gibljive.Žal me sedaj boli desna, kar pomeni, da bom morala začeti terapije v KC alo Polikliniki za desno, saj me hudo mravljinči. Leva pa je kar lepo napredovala, doma bom sedaj delala na moči, da ne bodo mišice obnemogle.Žal zaradi bolečin ne morem kaj veliko pisati, a bom z veseljem naprej brala vaše poste.Hvala za lepo pošto na mailu...Punce, hvala vam, ker mi pomagate pri zdravljenju, saj je tako lepo vedeti, da se te kdo spomni.Bom pa objavila kakšno fotko iz Moravskih topličk. Ciao in lep dan, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Aandreja WB Vesela sem, da ti je nafta koristila. Meni ta prekmurski zrak vedno dobro dene Tam res uživam....ti pa le vztrajno naprej Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2008 Jutrcek, spala ko ubita, 12 ur , me je Luis ob 7h zvecer zbudil s telefonom , se je revez zasekiral in opraviceval. Jah, nora noc je bila prejsnja, spala sem malo, to sicer ni problem, problem je pa, da sem bila pretresena in prestrasena, torej mi je ocitno pozrlo enormne kolicine energije. Skratka naspana, zdaj pa k Maryfer in Luisu, English , potem pa drvimo ven v parkec, me prav zanima v katerega danes. Pa 9 frej dni me caka, kar pomeni, da planiram ogromno Spanscine, se prirpavit na vse moje ure Nemscine in Anglescine, pa pospravit vse, pogledat kar nekaj filmov in brat. Pa da se vidim . Ooo Aandreja , fajn da napredujes, imas zelezno voljo in vero in to dela cudeze . Dolgujem ti se en prevod , sem imela pa tak divji teden, da sem bila totalno razstelana, sposobna nicesar, kar ni bilo nujno. Dobis asap - beri najkasnje jutri Fajn soboto vam zelim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Bejbe hvala, ker tako lepo pišete v moj BLOG Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2008 Zanimive teme nacenjas, pol pa rada pridem kaj posvinjat tja . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 jst pa očitno sam zgago delam, kjer koli se pojavim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Zanimive teme nacenjas, pol pa rada pridem kaj posvinjat tja . ...no no take posvinjanje mam rada Ksenia pa zgaga, a dej no?Candle, ti kar , z užitkom Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2008 Joj, Ksenia , daj no mir. Ce komu ne pase tvoje mnenje ali energija je problem te osebe, ne tvoj. Jaz sem pa prav ponosna na tvoje skoke, ne korake zadnje leto . Candle, hi . Audi imas zanimiv blog, ce sem cisto iskrena, berem samo tvojega in Kseniinega . Sem pa dobila idejo, kaj bom se dodala v svojega . Luskan dan za mano in pred mano. Danes ni bilo nic Anglescine, samo potep . Najprej smo sli na zajtrk na trznico, pojedla sem 2 tacosa in pila horchato , potem sem cisto po nesreci spoznala Luisovega brata, pa Maryfer je hotela obiskati se dedka, tako da zdaj edino njegove sestre se ne poznam. Potem smo sli v trgovino s stvarmi za domov, sem nekaj idej dobila, kaj bi imela . Potem smo sli pa v park Unidades. Tam je nekaj lepih skulptur, lepo urejena trava in dosti zivljenja. Tule so popularni trampolini, na katerem skacejo otroci, pa avtomobilcki na akumulatorje, imajo pa tudi veliko gugalnic, toboganov in plezal. Zelo lepo je vse oskrbovano in tudi cisto. Vsako jutro, ko grem ucit, vidim, da zjutraj vse pocistijo in pometejo in cez dan parki zazivijo. Vedno me zamika, da grem na kaksno gugalnico, no danes smo bili na uni, ko se dva gugata vsak na eni strani, medve z Maryfer sva bili na eni strani, Luis pa na drugi . Zdajle pa zavihat rokave, pa lotit se priprav za Anglescino, pa moje Spanscine, potem pa cistit domek, en prostor danes v nulo, imam cel teden casa . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 Lahko noč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2008 Audi, si me prestrasila s temle postom, sem mislila, da je pri vas ze zjutraj, se pravi pri nas strasno strasno pozno, jaz imam pa se plane Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 Jutro Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 Dober dan Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2008 Jutrcek , lenarim v postelji, se 5 minut sem si dala . Potem pa tibetancki in joga, pa klepet z Eslovenio , pa trznica, danes si bom vzela cas in prestikala celo. Sem se odlocila, da se lotim posta od cetrtka do nedelje, da se malo ocistim tacosov, sladkarij in ostale navlake. Vceraj, ko sem to najavila Luisu, je vprasal, ce mislim resno, ali se hecam, naslednje vprasanje je pa bilo, ce smo vsi v Sloveniji takole nori . Ampak tegale res ze ne pomnim, kdaj sem se nazadnje lotila, tako da je skrajni cas, da naredim kaj na to temo. Potem sem pa blazno omahovala, ce bi sla v park, ali bi bila doma in se lotila cesa. Po mojem bom sla v park s Spanscino in knjigo, pa se bom tam ucila, potem ko pridem domov se lotim pa pospravljanja in Anglescine, da bom pripravljena na Pilar, ko spet zacnemo, po mojem se bom res kar takople lotila, pa upam, da pogledam Geiso do konca, sem vceraj zaspala med filmom . Baje da so nekaj grozijo delavci elektra s strajkom, tako da naj bi danes vojska skrbela za elektriko. Jah problemi so povsod, povsod nezadovoljni delavci. Vceraj koncno Andreji naredila obljubljenji prevod , je pa zelo zanimiva in koristna zadeva, Andrejka, upam, da bo pomagala zadeva, oz. sem prepricana, da bo vse cesar si se lotila imelo krasen efekt Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 Prijetno nedeljsko popoldne klik Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2008 Kako lepa je narava . Thx Ale, prijetno nedeljsko dopoldne Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 Kako lepa je narava . Thx Ale, prijetno nedeljsko dopoldne Aja pri tebi šele dopoldne Sm vidla tvoje plane, sigurno bo spet ogromno novih doživetij Uživaj max Boš šla na kakšne daljše izlete zdaj ko imaš počitnice? da ne pozabim... Juanito je lačen in zelo jezen ker ni šel nič na sprehod Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 Halo. Vidim, drage moje, da ste vse super in da je vse pod kontrolo. Preživela sem adrenalinski vikend, zdajle sem se 3 ure ukvarjala s poravljenbo diplomsko nalogo....uf :switz: Ajd...se beremo. TAKO, zdaj grem uživat pred tv, in jest sladke jagode Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.