Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

čau mucke, da vas pozdravim malo o dolgem času...

O, Ksenia se oglasila v brlogu :) kako si, punca, se problemi rešujejo? :inocent: xcrossfingx

pa Aandreja..fajn da si bolje pa še bolj fajn, da si optimistična, ker gre potem lahko samo še bolj na bolje x;)x xwizardx

Audi še malo pa bo doktorirala x:)x mi lahko posodiš malo volje in zagona, da se še jaz spravim kaj za faks naredit :inocent: bo res treba začet, če hočem teh 5 izpitov naredit letos... čist sem ven padla iz tega študijskega dela, mi paše tole.. služba, domov, ne več razmišljat o delu, malo lenarjenje, malo druženje... nekako mio zmanjka časa za knjige, vsaj tiste študijske x:Ix

Pujsita la Mexicana va a tener vacaciones :) Pasalo bien x:Xx

Ale, tudi tebi pozdravček pa eno xrosex za lepši dan.

jaz pa nekako razdvojena med plusi in minusi...

fajn vikend bil, se dobile s puncami na scrabble in shisho, malo me grlo boli danes x:o)x

mačkon spet bogi, una tretja veka mu je zlezla čist čez oko in zgleda ful čudno pa verjetno zelo slabo vidi... moram poklicat vet in vprašat kaj to je, samo kolikor sem prebrala na netu, je to znamenje bolezni, marsičesa.. nikoli konca :o|o: pa res ne vem več, a samo jaz pretiravam s skrbjo in vožnjo k vet za vsako malenkost, ali ima pa ta mačkon tako srečo, da res pobere vsako sranje.. :o|o:

se navajam na nov laptop, ful zadovoljna z nakupom :palec: zdaj lahko celo igram Simse, ki mi prej niso delali :2src:

pa čakam in upam, da bo se kako mesto pri dermatologu sprostilo in pridem čimprej na vrsto, ker trenutno čak. doba za samoplačniško 1 mesec... jaz bom pa zgubila živce s tole mojo 'alergijo' nad ustnicami, ker me tako divje srbi, da bi najraje do krvi spraskala.. zadnjič nisem mogla več in sem namazala z Elocomom (vem, ful nezdravo, kortikosteroidi stanjšajo kožo in še kaj) in je bilo 4 dni ok, zdaj pa spet isto.. se pogovarjala s frendom, ki je ravno diplomiral na medicini in me je poslal k dermatologu... lahko en kup stvari, glivice, alergija, blablabla... v glavnem, naj bo hitro xcrossfingx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Uh, Aliana zoprne stvari ja, tale alergija, pa sem prepricana, da si ze marsikaj naravnega poskusila, tako da si mislim, da je prav, da se gres pokazat. Kar se pa Tristija tice pa, je lahko srecen, da ima tako fajn lastnico :palec: , cisto prav da si skrbna in ga vozis na preglede.

Jutrcek Audi, Anaconda, ALe, Aandreja, Ksenia in Fria x:Xx pa se kdo :inocent:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pozdravček vsem na "A" pa tudi Pujsiti, Candle, Frii in Ksenii, če sem koga pozabila pa naj zarjove x;)x

Uživajte, jst moram it naprej ker me ura lovi, zadnje čase je vedno bolj pestro xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

A...dobro jutro vsem :2src:

Pri nas pada sneg x:px in je kot v pravljici....spala ko ubita...lačna sem...zajtrk si grem pripravit...potem pa prav počasi v službo. Dans bo en sexy day, že čutim tko...suprise suprise xsuperx

Pujsita potopi se v sanje in zaupaj vanje x;)x vsem zverinicam pa en krasen dan :onfire: :onfire:

Ha ha ha, ne, sem ravnokar chatala s prijateljem iz Guadalajare in rekla, da je v Sloveniji baje 25 cm snega, da sem jaz tudi na 25 ampak stopinjah x:o)x . Me je prepriceval, kako je lepo ce snezi, pa sem rekla, da meni je vsec po TVju ali pa po netu. Res ljubim poletja in nikoli nisem imela rada zim, tako da ljubiteljem snega in zim veliko uzitka, jaz pa raje tule na soncku uzivam, ko je prakticno vecno poletje :2src:

Hojla Pujsita!

Hvala ti za prevod. Sama ga bom skušala dati tako na slikce, kot je bil v ppsu, prav???Ga lahko uporabim za frendice in frende, ki imajo težave kot jaz???

Danes je prvih 24 ur brez cigarilosa. Ponosna sem, da sem končno zbrala to moč in rekla: KONEC tobaku. Sedaj pa zares, ker vem, da artroza zahteva marsikatero abstinenco. Pri kajenju žal pri meni ni tako, da bi kadila samo za "gušt" in ako je bolje, da ne kadim. Drugače je pri pitju alkoholnih pijač, kjer sem lahko tudi po več mesecev brez in popijem kdaj za druženje in morda za poizkušino dobrih vinc...

Sedaj bom koncala, boli me roka in bo naredila vaje za boljše gibalne sposobnosti....

Ciao in lep zasnežen dan, Andreja

P.s: Drage punce tako lepo vas je brati, morda pa se kdaj srečamo..v času piknikov..

x:)x x;)x x:)x x;)x x:)x x;)x

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Dobro jutro,

danes zjutraj je prvi ptiček zamujal s petjem za ene 10 min :D- pa tud drugi se mu dolgo niso pridružili - oz se mu sploh niso.

tud sama sem se zbudila v zimsko idilo - pa bila tako zmešana, da sem obula pretanke in sorazmerno prepustne čevlje - pa brez rezervnih nogavic v službo.

sedaj sem na toplem in gledam kako pada sneg - in sedaj me nič ne moti - samo da do ene 4 ih neha padat :D

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Da se najprej pohvalim x:px positive thinking... dobila datum za dermatologa že ta četrtek, namesto drug mesec :palec: pa moram še kar vztrajno klicat, ker morda bo še kdo odpovedal in bo še kaj prej.. (cela muka zame, vsaki dve uri težit človeku, ampak mi je sama rekla da naj..). Gospa na koncu izpadla ful prijazna, očitno sem zadela pravi način pogovarjanja.. fajn, mi je všeč, da mi gre tale psihologija odnosov...

mačkon tud menda nič panike.. ga nisem vlačila k vet, šla samo na pogovor.. so rekli, da dokler je in pije in se ne obnaša čudno, ni panike... menda neka viroza ali kaj takega..

bom pa doktorirala iz mačjih bolezni počas, če bo šlo tkole naprej x:o)x

haha, sneg :eek: čist šok bil danes zjutraj.. pol sem se pa eno uro dlje spravljala iz toplega stanovanja v službo, sem hotla že bolniško imet x:o)x

:inocent: ne vem a sem prav naredila ali ne... mami sem okregala malo.. tud v zvezi z mački.. mamo enega debeluha 10kilskega (meni se že to ne zdi ok, da ne pazi na njegovo prehrano, pa ok..) in muco niti do svoje rite ne doseže več, da bi se umil.. in je skoz ves posraćkan zadaj.. sem ji že pol leta nazaj rekla naj kupi mokre robčke in mu pač na hitro obriše rito vsak dan, pa ni nič od nje.. danes sem ga gledala in se odločla in ga odvlekla v kopalnico, mu pod tušem vsaj približno sprala rit (bila skoraj ugriznjena vmes) in ugotovila, da ima seveda vse vneto in rdeče :sori: :o|o: vsa besna šla k mami in ji povedala, da bo jutri dobila robčke in da mora tole počet vsak dan.. vedno govori kako ima ona rada svoje mucke, v bistvu ima pa rada samo to, da ji oni kažejo ljubezen in se crkljajo, naredi pa nič zanje, razen da jim skoz fila posodo s hrano. tamala mačka jest ni več mogla, toliko zobnega kamna je imela, pa ni nihče nič naredil v zvezi s tem, dokler nisem popiz*** in jo peljala k veterinarju.. komentar potem je bil: kako lepo se je zdaj crkljat z njo, ker ji več ne smrdi iz gobčka :o|o: ma ja, saj se trudim razumet, da ma probleme mami, samo.. tole me pa boli.. ker je neodgovorno in grdo. in ženska je cel dan v hiši, nič drugega nima za počet kot skrbet za svoje ljube mačke... pa tkole :xx!:

loesje

Spet nazaj -

Da se najprej pohvalim x:px positive thinking... dobila datum za dermatologa že ta četrtek, namesto drug mesec :palec:

danes ob 1h :palec: :2src:

loesje

Spet nazaj -

Aandreja, seveda lahko preposljes in uredis, kakor zelis, stilsko preobrazis, uporabi :palec: , ce imas se kaj za prevest, ti kar poslji, da malo povadim x:px .

Aliana, super za termin :palec: in za Tristija, za mami sem pa tudi prepricana, da imas prav. Mucki ji zal ne morejo povedat, kaj jih muci, ti se pa toliko spoznas nanje, da jim lahko pomagas. Prepricana sem da tako kot z otroci niso samo romanticni filmski prizori, tudi z zivalicami ni samo crkljanje, je treba pravilno skrbeti zanje in ta vecji muc bi verjetno pod nujno moral shujsat.

Audi se mi je takoj zdelo, ko si rekla kozica, kera kozica :2src: je x:o)x . Upam, da zobcek cimprej neha nagajat :palec: .

Ksenia, neumnosti je treba zganjat, jaz jih kar naprej :inocent: :palec:

Anaconda a to mas ti zaposlene pticke, 10% place jim zmanjsaj zaradi zamude x:o)x . Upam, da nimas mokrih nog v sluzbi, oz. vsaj nic vec, zelodcek bos pa tudi nafilala :palec: .

Jeti, thx za fotko, pa se za eno osebno x:o)x , me nisi nic prestrasila, se ne bojim, da bi me kdo takole okoli vratu nosil, bi moje noge vlekel za seboj, sploh tule, ko so vsi kaksne tri glave manjsi x:Dx x;)x .

Vceraj imela zanimiv dan, angelske karte vlekla v park in jih maltretirala in sprasevala x:o)x , dolocene zadeve se mi je zdelo, da bi morala odlocitve sprejet, pa sem sprejela sklep da ne delujem, da se prepustim in vidim, kaj se bo zgodilo. Po mislim da 2 mesecih sem se pogovarjala z enim frendom iz Gudalajare, 1x sva se videla v zivo celo, pravi, da je v totalni depresiji, na tabletah. Tule so vsi blazno navduseni nad kemijo, za vsako zadevo tablete. Imel je ene hude tablete, sem prebrala na netu ucinke in stranske ucinke. Po pogovoru se je odlocil, da neha s tem (zdaj je 14 dni na tem), po 1 mesecu imas ze abstinencne krize, zlorabljajo jih tudi kot drogo, tako da je to res mocna zadeva. Narezala sva se na vse zive finte, je bilo fajn poklepetat spet malo.

Pa s prfoksom Spanscine iz Sahuaya sva poklepetala, sem zdaj in, kaj je v soli in kaj je z njim, planira, da me obisce tule enkrat in greva v 6 Flags - zabaviscni park alla Gardaland, ga imamo kar v mestu, pa se nisem bila tam.

Pa ena moja nekdanja studentka, ki je iz Morelie me obisce ta vikend.

Trije iz zgodovine so se pofockali v 1 dnevu, me zanima, ce je kaksen retro na delu :inocent: .

Fajn preostanek dneva vam zelim, jaz bom zdajle najprej Fatita, pol pa dalje x:px

Sem za 40€ izvedela, da sem si sama postavila pravilno diagnozo :) ma saj je fajn, zdaj vsaj vem kako in kaj, atopični dermatitis, baje povezano z astmo iz preteklosti in s kombinacijo vsega živega, od stresa do kemikalij, da se niti slučajno ne da ugotovit vzroka.. dobila recept za neko kremico, ki ne tanjša kože, moram jutri k moji zdravnici po ta zelen recept, da je ne bom plačevala, ker je predraga za moj okus, potem pa počasi testirat in pogruntat kaj od kremic in olj za zaščito deluje na mojo kožo..

ne vem, se sprašujem a si tako dobro skrivam, da sem vsa v stresu in živčna al pa res nisem in so vzroki drugje :inocent:

zdajle pa spila z dragim kavo po kosilu, nekam močno je naredil, tko da sem trenutno res v stres(anju) dobesedno x:o)x kar plesala bi x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Jah, tole tudi mene kdaj muci, fajn je, ce si znas fajn samemu sebi pomagat, da nisi down, nesrecen, depresiven, pesimisticen al pa kaj, po drugi strani si pa verjetno vcasih zakamufliras zadeve, ki te mucijo, pa niti ne ves, da te :inocent:

ja... in pol je vprašanje a bodo tele potlačene, zakamuflirane zadeve enkrat svinjsko :inocent: x:o)x ven udarle nekje :o|o:

ma ne, sam.. tole se mi v bistvu že več kot 5 let ponavla, samo nikol ni bilo na obrazu in nisem problemov delala iz tega.. pa vedno bolj pozimi, tko da po moje bolj fizični vzroki, mraz, suh zrak...

mah ja, mal problemčkov mora bit, da vemo da smo živi :)

loesje

Spet nazaj -

Kje si pa nasla to fotko, a to dejansko obstaja x:px ?

Sem imela svinjsko zbirko, vse zivo na temo Pujsologija, pa je nisem sem selila, imam pa svinjski magnetek za na hladilnik, pa enega plisastega pujsa, pa zadnjic sem na ulici vidla lusne sparovcke pujse, si ga mogoce ob priliki omislim :palec: . Pa tale nakit bi definitivno sedel, je tudi meni vsec :2src: :palec:

Kako ti gre pa kaj tvoj projekt, sem zasledila v skorpijah da imas en flat v mislih, upam, da gre vse po nacrtih :palec:

Aliana ... sem že zadnjič hotla bit pametna ... kaj pa kapljice proti bolham x:Dx ... jst coprnice sploh ne smem božat, ko ji tistga :vragec: za vrat stisnem ... a si kdaj alergiske teste delala ... mačja dlaka? xcivx

nisem delala testov.. rajši ne, ker bodo zihr povedali, da sem na mačke alergična x:Dx x:o)x

sem pa Tristanu ravno včeraj dala ampulo proti bolham in ni nič huje kot prej, tale alergija.. tko da vsaj to ni to.. ma saj, za roke sem precej pogruntala.. rokavice pri vsakem delu s čistili, kemijo, skoz mazat, če zunaj na mrazu... za ustnice mi pa še ni uspelo.. po eucerin vazelinu, ognjičevi kremi, navadni labeli.. se mi je pojavilo vnetje, po najbolj nedolžnem natur makadamijinem olju je blo čist obupno..

ma saj, moram samo potrpet in počakat, da zima mine, potem bo vse ok :palec:

loesje

Spet nazaj -

A tole tebi predvsem pozimi nagaja ? Mora biti zoprno, sploh ker se mi zdis taka skrbna in sem prepricana, da si vse zivo ze poskusila, da spedenas to zadevo, sem sigurna, da je tudi Marsa, ki je znalka na podrocju naravnega zdravljenja prisepnila, kaj bi lahko pomagalo :inocent: . Jaz s tem kaksnih izkusenj nimam, edino ena bivsa sosolka je bila po prvem porodu alergicna na cistila. So se ji roke hudo lupile vsakic, ko je pomivala posodo. Pogruntala je, katera zadeva za pomivat ji ne povzroca reakcij, pa ko je bilo hudo je imela bombazne rokavicke gor in ce je kaj cistila cez se gumjaste. Je sla tudi na teste, ampak je zadeva tako kot se je pojavila tudi izginila.

Zal kaksnega prakticnega nasveta, kaj bi lahko pomagalo nimam :inocent: , upam pa, da cimprej mine zima, saj je prakticno ze pomlad, pa pol ma da je bolje :palec: .

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...